ölçtüremedin he olsun makinesiyle ölçersin arada...cnm walla bugün şekerimi ölçtürmek için gittim ama aç karnına gitmem gerekliymiş ölçtüremedik neyseki babama makinesini wermiş dr artık sık sık bakarım...buarada senin kasığın neden ağrıyo cnm ya...bide bıçak saplanır gibi hayır olsun inş. ama yarın bence git doktora hemencik bizede haberler ver inş. hayırlı haberlerle gel:26:
çok sağol pelincim sende kendine çok iyi bak bitanem grşrz
tşk edrm cnm ben ii yim kendi adıma sen nasılsın ewet cnm dön aramıza bir an önce yerin belli oluyo
cnm bnm inş. her seferinde çok ama çok daha mutlu ve huzurlu görmek nasip olur rabbim seninle olsun
gülmekten kırıldım kocişte ne gülüyon diyince bide ona okudum oda bayıldıtşk edrm cnm iyi geldi walla:92:
ececimmmm cnm bnm üzülme umudunu kaybetme dualarla ve sabırla bir sonraki aya sarıl...cnm benim rabbim kalbine huzur versin bir sonraki aya inş.meleğine kavuştursun seni (AMİNN)
yaa ben yapamadımmm gül ağacı yokkkk buralarda uffff hayırlısı artık ama daha önceden yapmıştım bu sene olmadı malesef
walla ben onuda yapamadım en iyisini yapmışsın bende güllerle dolu bir vazom vardı onun altınamı koysaydım ne tühh keşke yapsaydım yaf neyse artık ben yapamadım ama inş. sizlerinki tutar
birsencim inşallah sonuçların normal çıkar cnm..Allah yardımcın olsun..su da az dedigin gibi ama bak benim arkadasımada hep suyu az dediler 15-20 gün dayanmıştı o şekilde..inşallah bi sorun olmaz cnm korkma...slm kızlar geçmişi okudum ama yazamıyom ara ara ağrım var bugün dr gittim gene birsürü test istedi yarın sonuca göre karar verecek testlerde değerler yüksek çıkmış içim daraldı inşallah fazla önemli değildir ama kanda iltihaplanma var sanırım suda az Allahım hayırlsını versin yarın size haber veririm yatarsam gelemeyebilirim kendinize iyi bakın iyigeceler
Kolay gelsin canım.Taşınmışsınya artık yavaş yavaş yerleşirsin
Sevindim problemlerinizi düzeltmenize inşallah bi daha yaşanmaz
Ya çok şaşırdım ececim ben sana.Tüm gebelik belirtilerini saymıştın halbuki
Kayram kendini boşu boşuna gerdin inşallah bundan sonra herşey güzel olur
Selinacım fıkrana çok güldüm teşekkürler paylaştığın için
Derincim önemli olan niyetin şekle takılma bence.Ben yapmamaya karar verdim.Araştırmalarım sonucu olumlu şeyler duymadım bende vazgeçtim.
Kızlar nerdesiniz bitmedimi daha dilekler:87::87:
bugün yine ziyaretçilerimiz fazla kızlaaaar:81::81::82:
napıyosunuz bugün sen ve aleyna 84 geldi selam verdim ama alamadım selamımı
merak edenler olur diye yazayım en azından merak etmezsiniz beni pazartesi hastaneye yattım rahimi diktiler salı çıktım 10 gün kalmak yasak sadece yemegim geliyo yataga bir levebaya kalkıyorum malesef 9 ay mahkümum anlıcagınız saglık olsun genede doktor dikiş başarılı geçti dedi elimizden geleni yaptık dedi ama riskte var rahim dikişleri tanıyamazsa dikişler zorlanıyo sonra dogum gerçekleşiyor dedi doktor kızlarım yarısıyla emesende konuşuyorum ama ne olur giripte bakıp çıkılıyo bir allahım selamını çokmu görüyosunuz bana canım acıyo haberiniz olsunburda benim herkezden haberim var bunu bilin giripte yazmıyorum ama kim ne yappış haberim var ya bana girenler merhaba desin face olsun başka yer olsun ben selam verince yada onlara zahmet beni faceden silsinler birsencim korkma canım maşallah riskli ayları atlatmışın işşallah 40 haftaları görmem dilegiyle canım arkadaşım herkeze iyi akşamlar diliyorum ben gidiyorum demek herşey böyle oluyomuş sag olsunlarda selam veren vermeyenden allah razı olsun
merak edenler için girdim belkim içinizde merak eden varsa ben hamdolsun çok iyiyim tek derdim karnımdaki işşllallah yardan sizlerede tez zamanda evlat nasip eder kimsenin kolları boş kalmasın işşallah allaha emanet olun iyi akşamlar tekrardan
ölçtüremedin he olsun makinesiyle ölçersin arada...
kasıgım şuanda öyle acıyoki sorma cnm..kesin sökülücem...yarın doktora gidip gitmemekte çok kararsız kaldım gülcüm,civanperçemli çayı içtim demin bakalım rahatlama olucakmı.daha kötü olursam gidiim diyorum...
kız niye yapamadın şimdi yap nolcek
birsencim inşallah sonuçların normal çıkar cnm..Allah yardımcın olsun..su da az dedigin gibi ama bak benim arkadasımada hep suyu az dediler 15-20 gün dayanmıştı o şekilde..inşallah bi sorun olmaz cnm korkma...
kardelencim öyle tabiii...yaptık bişeylerama bende arastırmalar degilde kendi mantıgımla düşünmem sonucunda vede ebuşumun beni aramasından sonra kesin kararımı verdim cnm...hayırlısı bakalım...
herkese slm larnasılsınız hanımlar???
cnm ya bence eğer ağrın dewam ederse yarın hemen git...bu sene geçti artık yapamadım walla ama neyseki önceki yıl yapmıştım içimde kalmadı yani
napıyosunuz bugün sen ve aleyna 84 geldi selam verdim ama alamadım selamımı
merak edenler olur diye yazayım en azından merak etmezsiniz beni pazartesi hastaneye yattım rahimi diktiler salı çıktım 10 gün kalmak yasak sadece yemegim geliyo yataga bir levebaya kalkıyorum malesef 9 ay mahkümum anlıcagınız saglık olsun genede doktor dikiş başarılı geçti dedi elimizden geleni yaptık dedi ama riskte var rahim dikişleri tanıyamazsa dikişler zorlanıyo sonra dogum gerçekleşiyor dedi doktor kızlarım yarısıyla emesende konuşuyorum ama ne olur giripte bakıp çıkılıyo bir allahım selamını çokmu görüyosunuz bana canım acıyo haberiniz olsunburda benim herkezden haberim var bunu bilin giripte yazmıyorum ama kim ne yappış haberim var ya bana girenler merhaba desin face olsun başka yer olsun ben selam verince yada onlara zahmet beni faceden silsinler birsencim korkma canım maşallah riskli ayları atlatmışın işşallah 40 haftaları görmem dilegiyle canım arkadaşım herkeze iyi akşamlar diliyorum ben gidiyorum demek herşey böyle oluyomuş sag olsunlarda selam veren vermeyenden allah razı olsun
merak edenler için girdim belkim içinizde merak eden varsa ben hamdolsun çok iyiyim tek derdim karnımdaki işşllallah yardan sizlerede tez zamanda evlat nasip eder kimsenin kolları boş kalmasın işşallah allaha emanet olun iyi akşamlar tekrardan
he iyi barim
gülcüm doktora gidersem haber ederim cnm sagolasın...
ebuşşşş hadi kıss çıkıcam ben bi konuşak az gelde...uykum var bitanem..off bide demek istemiyom ama başımda çatlıyo benim yaaaa.
iyiyiiiiz sen nasılsın:80:
ana nerden çıktı hamilelik kıssrica edrm şeker ne demek aman iyi ol cnm iyi haberler güzel haberler wer walla ihtiyacımız war keşke bi gelsen iksir gibi kızlar hamileymişimmmmmm desennn ayyy öyle geçti bir an içimden de ne güzel olar demi:97: ALLAH'ım ol de rabbim hayırlısıyla inş.(AMİNNNNNN)
ayyy sanki boya badana yaptım gibi :98:sayfaları rengarenk yaptım ama güzel oldu yafGözüm kara kalmadı yara
Oldum renga rengarenk
Bazen her şey sararıp solar
Biz hep renga rengarenk
ana nerden çıktı hamilelik kısssanmıyom cnm yaa.bin kere test yaptım..lekeden sonra bile yaptım yok bişey...sagol duan için..hepimiz kalalım inşallah...
he iyi olmuş bu renk gerçketen:))
selam hanımlar 1 saattir geçmişle boğuşuyorum aslında çok birikmemiş ama kaç kez alıntı yaptım hepsindede attı pc ensonunda vazgeçtim kusura bakmayın ya arada böyle yapıyo benide çıldırtıyo
KAYRAM tahlillerin iyi çıkmış kuzum gözünaydın bak hiçbişey korktuğun gibi değil çok şükür iyi düşün iyi olcak sen yeterki pozitif ol mutlu olduğunu burdan bile hissetim ben
PELOŞUM eşim işi gereği çok elini filan kesiyo bizde tetanos aşısı yaptırdık bu ikinci doz öyle yani .sen nasılsın canım başın iyidir umarım
ECECİM çok üzüldüm canım hayırlısı olsun ama lütfen stres yapma rahat ol azcıkenkısa zamanda gelir bebişin inşallah
GARİBİM demek taşındın evine hayırlı olsun canım özledim seni inşallah dönersin enkısa zamanda
TOSTİM senide özledim canım nasılsın ?buarada buhafta dua yoktu ondan mesaj gelmedi sana haftaya devam inşallah
DERİNİM geçmiş olsun kuzum kasığın ağrıyomuş dikkat et kendine belkide yumurtluyosun ondan ağrıyo canom .buarada ALLAHIM niyetlerini dileklerini kabul etsin
BİRSENİM canım inşallah hayırlı haberler alırsın ya dualarım seninle emremize ve kendine iyi bak
GÜLÜM sen nasılsın canım babanın iyi olmasına sevindim inşallah çok daha iyi olur
SEVTUN dikişin olmuş inşallah sorunsuz 9 ayı geçirirsin allahım gönlüne göre versin inşallah
kızlar geçmişte okuyabildiklerime cevap yazmaya çalıştım gerçektende kaç kez attı ve ben tam anlamıyla okuyamadım kusuruma bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?