Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

anladım canikom
evet öyle demişti kardeloş hayırlısıyla gelsin inşallah.
ne bilim kuzu bi keresinde grçen yıllarda atmıştımda cevap alamdım bi daha denemedim...

anladım canikom
evet öyle demişti kardeloş hayırlısıyla gelsin inşallah.
ne bilim kuzu bi keresinde grçen yıllarda atmıştımda cevap alamdım bi daha denemedim...

anladım kuzum benım sansıma demekkı hala saklarım ben bu ay sogan suyunu denıcem de artık maılı saklamıstım o yuzden
bu arada bende seda sayandan nefret edıyorum yaaaaaaaaa son senelerde bı garıp yanı bole konuklarını tahrık edıcı hareketler bıde dalga gecıyor falan

hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız?

Kızlar ders kitaplarımdan birinde okudum sizinle de paylaşıyım dedim.Çocuğu olmayan kadın 7 gün oruç tutup her akşam iftarındada 21 kez ya musavvir çekerse Allah ın izniyle çocuğu olur diyo.Ama günler bu ara çok uzun ve ders çalışıyorum yani ben cesaret edemedim 7 güne.Belki sonbaharda:26:

bende sedayı severim kıss.ama bazen harektlerinin suyunu çıkarmıyo degil o zaman bende kızıyom

bende sedayı severim kıss.ama bazen harektlerinin suyunu çıkarmıyo degil o zaman bende kızıyom
canım ıfratını yaptıktan sonramı orucunu acmadan oncemı
ay bu unluler yuzunden kacgaya tutuscaz

Her kimin olmasaydı ferzendi
Bu heva olsa gönlünün bendi

Yedi gün pak olup ola saim
Dilde bu ismi zikrede daim

Vakti iftar olıcak her bar
Okuya bist ü yek anı ey yar

Yani su üzre okuya anı
İçe ol dem safa bula canı

Yedi gün eylese bu hal üzre
Hak muradın vere kemal üzre

Hak bir oğul verse aşık
Ola ilmi ile izzete layık

anladığım kadarıyla musavvir suya okunup iftar o suyla açılacak

Son düzenleme:
zuhalım kızlar oc basından kalktı galıba bı msn ye gelırmısın bırsey sorcam

slm kızlar nasılsınız bakıyım

derıncıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:83:
he sen öyle kapa yüzünü al sanahoşgeldin napıyosun.
nooldu kuzucuk:26:
hiçç şımardım beni bıraktınız sandım da
ben
ahkıyamam ben sana ıste sen sureklı yazamıyorsun dıye sana demedıydım bebısım

he müşteri geldi demin..bişy alsa bari...bide ikidebir dışarı bakınıyom bişy çalmasınlar diye.

iyi uykular kayram

Derinim kolay gelsin sanada

Banada bu annelerle ilgili reklamlardan bay geldi şu 2 günde geçseydi

iyi uykular kayram

Derinim kolay gelsin sanada

Banada bu annelerle ilgili reklamlardan bay geldi şu 2 günde geçseydi

aman sorma cnm benim ya...biz bi yana annecigi hayatta olmayan insanlar dahada üzülür buna..Allahım tüm annesi vefat edenlerin annelerine rahmet eylesin nur içinde yatsınlar...

ebuşum uyuyonmu yoksam hayla kıss gelde iki laf edek..gerçi bende birazdan yazamam kardeşimle konuştukta yanıma gelcek biraz..muhabbet ederiz iyi olur.tunişimde gelcik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…