canım ben reklama degıl kadına bayılıyorum en sevdıgım oyuncu dıyebılırım ondan deduydum kuzu
demek bır hafat dedı heee o zaman daha dolmadı bugun yarın gelır o zaman ınsallah ıyıdır bu arada bence saraccoglunun kendı sıtesınden atmalısın mesajı
anladım canikom
evet öyle demişti kardeloş hayırlısıyla gelsin inşallah.
ne bilim kuzu bi keresinde grçen yıllarda atmıştımda cevap alamdım bi daha denemedim...
anladım kuzum benım sansıma demekkı hala saklarım ben bu ay sogan suyunu denıcem de artık maılı saklamıstım o yuzden
bu arada bende seda sayandan nefret edıyorum yaaaaaaaaa son senelerde bı garıp yanı bole konuklarını tahrık edıcı hareketler bıde dalga gecıyor falan
canım ıfratını yaptıktan sonramı orucunu acmadan oncemıbende sedayı severim kıss.ama bazen harektlerinin suyunu çıkarmıyo degil o zaman bende kızıyom
ay bu unluler yuzunden kacgaya tutuscazhayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız?
Kızlar ders kitaplarımdan birinde okudum sizinle de paylaşıyım dedim.Çocuğu olmayan kadın 7 gün oruç tutup her akşam iftarındada 21 kez ya musavvir çekerse Allah ın izniyle çocuğu olur diyo.Ama günler bu ara çok uzun ve ders çalışıyorum yani ben cesaret edemedim 7 güne.Belki sonbaharda:26:
zuhalım kızlar oc basından kalktı galıba bı msn ye gelırmısın bırsey sorcamHer kimin olmasaydı ferzendi
Bu heva olsa gönlünün bendi
Yedi gün pak olup ola saim
Dilde bu ismi zikrede daim
Vakti iftar olıcak her bar
Okuya bist ü yek anı ey yar
Yani su üzre okuya anı
İçe ol dem safa bula canı
Yedi gün eylese bu hal üzre
Hak muradın vere kemal üzre
Hak bir oğul verse aşık
Ola ilmi ile izzete layık
anladığım kadarıyla musavvir suya okunup iftar o suyla açılacak
tamam canım uykular da cokmus kızım aklıma baska bısey gelmıyor senınle ılgılı gelen varsa desın hade ınsallahhhhh:26:kızlar uyku çöktü bana ben çıkıyorum.görüşürüz.hoşçakalınn:80:
kızlar uyku çöktü bana ben çıkıyorum.görüşürüz.hoşçakalınn:80:
ben size tüstümmmmmmmmmmmmmmmmm
tamam canım öptüm seni..
hoşgeldin kardelenim..biliyom onu duymuştum cnm yapmak lazım aslında yaaa.
kayram işyerinde oldugum için herdaim hemen yazmıyom kuzum.
benben size tüstümmmmmmmmmmmmmmmmm
he sen öyle kapa yüzünü al sanaslm kızlar nasılsınız bakıyım
derıncıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:83:
nooldu kuzucuk:26:
ben
ahkıyamam ben sana ıste sen sureklı yazamıyorsun dıye sana demedıydım bebısım
ben cıktım zuzularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bıraz uzanayım sankı yaptıgım baska bısey var
iyi uykular kayram
Derinim kolay gelsin sanada
Banada bu annelerle ilgili reklamlardan bay geldi şu 2 günde geçseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?