Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canımcım sorma ya sabah beri kaç kez dütüm biliyomusun netten çıldırdım yaa alıntılarımda boşa gitti
sen napıyosun canım iyimisin

ahh kıyamam ablam sana...üzülme ablacım oluyo böyle bu senin suçun değil ki bak yinede yazdın ya yeter bende oturuom müzik dinliyorum öle boş boş kociş uyudu cnm sıkılıyo ufff yüzüm yanıyo sanki ateş basıyo bana neyse anlamadım:26:

amin abla çok şükür iyi babam dahada iyi olsun inş.bende ii yim ablam ne olsun bildiğin gibi sen nasılsın

iyiyim şükür kuzum ya nolsun bugün hep dışardaydım kociş ordan oraya sürükledi beni
yarında dışardayım arkadaş evleniyo düğün alışverişine gidicez işim çok buara yine

ya kuzum inanki geçmişi okuyamayınca tuhaf oluyorum 5 gün yoktum ama saatlerce okudum geçmişi cevap yazdım ama bu pc beni delirtiyo işte
hayrolsunniyeki yoksam birimi anıyo seni

ya kuzum inanki geçmişi okuyamayınca tuhaf oluyorum 5 gün yoktum ama saatlerce okudum geçmişi cevap yazdım ama bu pc beni delirtiyo işte
hayrolsunniyeki yoksam birimi anıyo seni

bilmem ki ablam aman iyi birileri ansında iyi şeyler desin kötü ananlarda ....bipp bipppp çokta tın yani

kuzum varya elinizden almazlarda idare edin azcuk benim için okadar değerliki bu dediğim kişi allahım mesut etsin inşallah çok değerli bir kardeşim canım yani

tamam ozaman ablacım bendede ALLAH mutlu etsin dileklerimi iletirsen sewinirim...bu arada derin seni bekliyodu ama sesi çıkmıyo abla napıyo ki acep bizi unuttu :84:

gülcüm ben msn ye daldım cnm yaa...bi arkadas vardı da...hemen yazamadım.gitmişsiniz öptüm hepinizi canlar.bende kaçayım iyi geceler

meraba kızlar, nasılsınız, inşaallah herkesin hayatı güzel gidiyordur.
uzun zamandır pek gelemiyordum, hem iş yoğunluğu, hem de okuyordum yazacak bişi bulamıyordum. beynım sanki durmuş gibiydi, kız kardeşim bebek bekliyordu onun heyecanı mutluluğu biraz beni olumsuz etkilemişti.
ama bebişle hepimiz resetlendik, formatlandık
güzel bi başlangıç oldu bizlere, dün sabah kavuştuk hayatımıza neşe katan 'minik adama'
çok tatlı, çok da güzel kokuyor maşallah...
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla bu sevinci yaşamayı nasip etsin

günaydınn kızlar hayırlı sabahlar,hayırlı cumalar olsun inş.dilekleriniz dualarınız kabul olsun inşş.

fıkraaa : öküzün yeri
Temel istanbula trabzondan gelir ve ev aramaya başlar
istanbul kazan temel kepçe günlerçe dolaşır ve en sonunda
bir kiralık daire bulur.evin sahibine dairenin kirasını sorar adamda şunları söyler;

-650.000 tl

-Temelde zalakmısın sen 2 oda 1 salon ev 650.000 tl olur mu.

temel biraz düşünür ve der ki peki bu evin ahırı var mı?

-Ahırı ne yapacaksın

-Bu evi alacak öküz nerede yatacak???

fıkra : vesikalık
Temel ile dursun ise basvurmuslar ve sirket bunlardan 8 adet vesikalik fotograf istemis bunlar da tamam deyip dusunmusler ulan belden yukari 8 fotograf nasil bulacagiz.

Neyse temel bir fikir atmis ortaya bir cukur kazalim ve belimize kadar girer cektiririz.
Dursun da evet ya bayagi bir guzel fikir demis ve temele sen cukuru kaz bende fotograf makinasi getireyim demis.

Neyse dursun bir gelmis bir de ne gorsun temel 8 tane cukur kazmis dursun hemen atlamis tabi ulan olum ne yaptun 8 cukura ne gerek vardi?

- Ben zaten 8 tane fotograf makinasi getirmistum

Son düzenleme:
ayyy canım yaaa bilirim teyze olmanın nasıl bişey oldugunu canımız onlar bizim..MAAŞALLAH Allah nazardan saklasın,kardeşinede geçmiş olsun canım..Allah analı babalı büyütsün.darısı sana..yanlız ne yalan diyeyim,gelemiyodum edemiyodum falan diye okurken hehhhh dedim hamileyim dicekinşallah bigün seninde alıcaz haberini cnm...
günaydınn kızlar hayırlı sabahlar,hayırlı cumalar olsun inş.dilekleriniz dualarınız kabul olsun inşş.
günaydın canım sanada hayırlı cumalar

sagol cnm..

selamınaleyküm kızlarrr,hayırlı cumalar diliyorum...

aleykümselam derincim hoşgeldin,sanada hayırlı cumalar,duaların kabul olsun inşşş.nasılsın.

iyiyim canım çok şükür.kuran ımı okudum tesbihlerimi çekiyordum.hepimiz içinde dua ettim allahım kabul etsin inş.

kuzum cok gecmıs olsun galıba sen yıne sokturucu kullanmak zorunda kalacaksın bebısım ama bır kereden bır sey olmaz yaaa bence kullan bu aycık bak ben yıne kullanıcam
canım cok tesekkur ederım allah babana sıfalar versın ve pkosun da sekerıne dıkkat et nolur bak doktor seker hapı verıyor pkolulara ben her gun ıcıyorum sana vermısmıydı
canım oncelıkletelas yapma allahın ıznı ıle emremıze yetene kadar dayanacaksın ve sonrasında dogsa bıle bırsey olmayacak tamammmı buna ınan kanama yerı olmasına ragmen kanama olmadı bu mucıze gbı emre sana dıger mucızeyı de yasatacak allah yardımcın olsun canım
evet ole olmus hehe valla varya utanıyorum yazarken bıle o kadar kastım sıktım kendımı
evet ablam guzel cıktı cok sukur sımdı adet olmayı beklıyorum bıde su ılacımı alabılsem galıba aksam cıkıp alıcaz cumartesı fen halde yaz temıslıgıne gırıscez kocısle bu arada dun gelemedım kcıs dızı ıslemek ıstemedı geldı yemegı yedık drek yataga yanlıs anlasılma olmasın pc yı dealdık yanımıza dızı ısledık kusuruma bakmayın yanı ama en yakın zamanda uzun bır sohbet ıcın burda olucam hepınızı osledım
allah analım babalı buyutsun canım rabbım tez zamanda bıslerede nasıp etsın
inşallah kuzu senınde aynı sekılde hayırlı cumaların olsunınsallah nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…