napıyosun burdasın ama sesin çıkmıyo geçmişemi gittinnnnn ablacımmm
canımcım sorma ya sabah beri kaç kez dütüm biliyomusun netten çıldırdım yaa alıntılarımda boşa gitti
sen napıyosun canım iyimisin
amin abla çok şükür iyi babam dahada iyi olsun inş.bende ii yim ablam ne olsun bildiğin gibi sen nasılsın
iyiyim şükür kuzum ya nolsun bugün hep dışardaydım kociş ordan oraya sürükledi beni
yarında dışardayım arkadaş evleniyo düğün alışverişine gidicez işim çok buara yine
ahh kıyamam ablam sana...üzülme ablacım oluyo böyle bu senin suçun değil ki bak yinede yazdın ya yeter bende oturuom müzik dinliyorum öle boş boş kociş uyudu cnm sıkılıyo ufff yüzüm yanıyo sanki ateş basıyo bana neyse anlamadım:26:
ya kuzum inanki geçmişi okuyamayınca tuhaf oluyorum 5 gün yoktum ama saatlerce okudum geçmişi cevap yazdım ama bu pc beni delirtiyo işte
hayrolsunniyeki yoksam birimi anıyo seni
desene abla yine seni elimizden alıcaklar bak kıskanıyorum heeeeeeee
kuzum varya elinizden almazlarda idare edin azcuk benim için okadar değerliki bu dediğim kişi allahım mesut etsin inşallah çok değerli bir kardeşim canım yani
herkese iyi geceler canlarım yarın buralarda olamıycam akşama görüşürüz öpüyorum sizi
walla cnm sen bıçak saplanıyo gibi dedin ya kardeşim hamile bnm de ilk belirtisi bu oldu gözlerimin önünde aniden böyle ayyy ayyy sanki kasığıma bıçak saplanıyo diyodu o geldi gözümün önüne ondan öyle dedim cnm hayırlısı ama bence yarında dewam ederse dr git ihmal etme
ayyy canım yaaa bilirim teyze olmanın nasıl bişey oldugunu canımız onlar bizim..MAAŞALLAH Allah nazardan saklasın,kardeşinede geçmiş olsun canım..Allah analı babalı büyütsün.darısı sana..yanlız ne yalan diyeyim,gelemiyodum edemiyodum falan diye okurken hehhhh dedim hamileyim dicekmeraba kızlar, nasılsınız, inşaallah herkesin hayatı güzel gidiyordur.
uzun zamandır pek gelemiyordum, hem iş yoğunluğu, hem de okuyordum yazacak bişi bulamıyordum. beynım sanki durmuş gibiydi, kız kardeşim bebek bekliyordu onun heyecanı mutluluğu biraz beni olumsuz etkilemişti.
ama bebişle hepimiz resetlendik, formatlandık
güzel bi başlangıç oldu bizlere, dün sabah kavuştuk hayatımıza neşe katan 'minik adama'
çok tatlı, çok da güzel kokuyor maşallah...
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla bu sevinci yaşamayı nasip etsin
günaydın canım sanada hayırlı cumalargünaydınn kızlar hayırlı sabahlar,hayırlı cumalar olsun inş.dilekleriniz dualarınız kabul olsun inşş.
fıkraaa : öküzün yeri
Temel istanbula trabzondan gelir ve ev aramaya başlar
istanbul kazan temel kepçe günlerçe dolaşır ve en sonunda
bir kiralık daire bulur.evin sahibine dairenin kirasını sorar adamda şunları söyler;
-650.000 tl
-Temelde zalakmısın sen 2 oda 1 salon ev 650.000 tl olur mu.
temel biraz düşünür ve der ki peki bu evin ahırı var mı?
-Ahırı ne yapacaksın
-Bu evi alacak öküz nerede yatacak???
fıkra : vesikalık
Temel ile dursun ise basvurmuslar ve sirket bunlardan 8 adet vesikalik fotograf istemis bunlar da tamam deyip dusunmusler ulan belden yukari 8 fotograf nasil bulacagiz.
Neyse temel bir fikir atmis ortaya bir cukur kazalim ve belimize kadar girer cektiririz.
Dursun da evet ya bayagi bir guzel fikir demis ve temele sen cukuru kaz bende fotograf makinasi getireyim demis.
Neyse dursun bir gelmis bir de ne gorsun temel 8 tane cukur kazmis dursun hemen atlamis tabi ulan olum ne yaptun 8 cukura ne gerek vardi?
- Ben zaten 8 tane fotograf makinasi getirmistum
DerinSu KAYRAM29 hoşgeldiniz kızlarrr.
hoşbuldum canım napıyosun bakalım?
kayracıkk napıyon kıss gel hadi geçmişi okuyon heral
of ya daha kahvaltı etmedim..tüpüm bitti de cay da demleyemedim..işte yapmadım daha tüp alayım.poçacımda geçmedi off offf:2:
kuzum cok gecmıs olsun galıba sen yıne sokturucu kullanmak zorunda kalacaksın bebısım ama bır kereden bır sey olmaz yaaa bence kullan bu aycık bak ben yıne kullanıcamselam garibim hoşgelmişsin...olsun yerleşirsin sıkıntı yapma Allah kolaylık versin cnm..sende Allaha emanet ol canım iyi bak kendine.
sagol pastacım sanada hayırlı akşamlar...üzüldüm sorunlarınıza ama halletmişsiniz şükür...umarım dahada iyi olur...öptüm seni
ay kızlar yaa...şimdi iyi de biz napacaz sana diyebilirsiniz ama benim solum bu defa çok aşırı agrıyo yaaadükkanın kirasını yatırmaya çıktım.kayınvalidem de geldi onunla çıktık...neyse.yollarda bagrıcaktım nerdeyse acımdan..şuanda da öyle bi sancıyoki sormayın inanın abartmıyorum...adet dogru dürüst olamadım ya ondan mı acıyoki acaba...yarın sabah doktora mı gitsem ki
canım cok tesekkur ederım allah babana sıfalar versın ve pkosun da sekerıne dıkkat et nolur bak doktor seker hapı verıyor pkolulara ben her gun ıcıyorum sana vermısmıydıcnm walla bugün şekerimi ölçtürmek için gittim ama aç karnına gitmem gerekliymiş ölçtüremedik neyseki babama makinesini wermiş dr artık sık sık bakarım...buarada senin kasığın neden ağrıyo cnm ya...bide bıçak saplanır gibi hayır olsun inş. ama yarın bence git doktora hemencik bizede haberler ver inş. hayırlı haberlerle gel:26:
çok sağol pelincim sende kendine çok iyi bak bitanem grşrz
tşk edrm cnm ben ii yim kendi adıma sen nasılsın ewet cnm dön aramıza bir an önce yerin belli oluyo
cnm bnm inş. her seferinde çok ama çok daha mutlu ve huzurlu görmek nasip olur rabbim seninle olsun
gülmekten kırıldım kocişte ne gülüyon diyince bide ona okudum oda bayıldıtşk edrm cnm iyi geldi walla:92:
ececimmmm cnm bnm üzülme umudunu kaybetme dualarla ve sabırla bir sonraki aya sarıl...cnm benim rabbim kalbine huzur versin bir sonraki aya inş.meleğine kavuştursun seni (AMİNN)
yaa ben yapamadımmm gül ağacı yokkkk buralarda uffff hayırlısı artık ama daha önceden yapmıştım bu sene olmadı malesef
walla ben onuda yapamadım en iyisini yapmışsın bende güllerle dolu bir vazom vardı onun altınamı koysaydım ne tühh keşke yapsaydım yaf neyse artık ben yapamadım ama inş. sizlerinki tutar
canım oncelıkletelas yapma allahın ıznı ıle emremıze yetene kadar dayanacaksın ve sonrasında dogsa bıle bırsey olmayacak tamammmı buna ınan kanama yerı olmasına ragmen kanama olmadı bu mucıze gbı emre sana dıger mucızeyı de yasatacak allah yardımcın olsun canımslm kızlar geçmişi okudum ama yazamıyom ara ara ağrım var bugün dr gittim gene birsürü test istedi yarın sonuca göre karar verecek testlerde değerler yüksek çıkmış içim daraldı inşallah fazla önemli değildir ama kanda iltihaplanma var sanırım suda az Allahım hayırlsını versin yarın size haber veririm yatarsam gelemeyebilirim kendinize iyi bakın iyigeceler
evet ole olmus hehe valla varya utanıyorum yazarken bıle o kadar kastım sıktım kendımıKolay gelsin canım.Taşınmışsınya artık yavaş yavaş yerleşirsin
Sevindim problemlerinizi düzeltmenize inşallah bi daha yaşanmaz
Ya çok şaşırdım ececim ben sana.Tüm gebelik belirtilerini saymıştın halbuki
Kayram kendini boşu boşuna gerdin inşallah bundan sonra herşey güzel olur
Selinacım fıkrana çok güldüm teşekkürler paylaştığın için
Derincim önemli olan niyetin şekle takılma bence.Ben yapmamaya karar verdim.Araştırmalarım sonucu olumlu şeyler duymadım bende vazgeçtim.
Kızlar nerdesiniz bitmedimi daha dilekler:87::87:
evet ablam guzel cıktı cok sukur sımdı adet olmayı beklıyorum bıde su ılacımı alabılsem galıba aksam cıkıp alıcaz cumartesı fen halde yaz temıslıgıne gırıscez kocısle bu arada dun gelemedım kcıs dızı ıslemek ıstemedı geldı yemegı yedık drek yatagaselam hanımlar 1 saattir geçmişle boğuşuyorum aslında çok birikmemiş ama kaç kez alıntı yaptım hepsindede attı pc ensonunda vazgeçtim kusura bakmayın ya arada böyle yapıyo benide çıldırtıyo
KAYRAM tahlillerin iyi çıkmış kuzum gözünaydın bak hiçbişey korktuğun gibi değil çok şükür iyi düşün iyi olcak sen yeterki pozitif ol mutlu olduğunu burdan bile hissetim ben
PELOŞUM eşim işi gereği çok elini filan kesiyo bizde tetanos aşısı yaptırdık bu ikinci doz öyle yani .sen nasılsın canım başın iyidir umarım
ECECİM çok üzüldüm canım hayırlısı olsun ama lütfen stres yapma rahat ol azcıkenkısa zamanda gelir bebişin inşallah
GARİBİM demek taşındın evine hayırlı olsun canım özledim seni inşallah dönersin enkısa zamanda
TOSTİM senide özledim canım nasılsın ?buarada buhafta dua yoktu ondan mesaj gelmedi sana haftaya devam inşallah
DERİNİM geçmiş olsun kuzum kasığın ağrıyomuş dikkat et kendine belkide yumurtluyosun ondan ağrıyo canom .buarada ALLAHIM niyetlerini dileklerini kabul etsin
BİRSENİM canım inşallah hayırlı haberler alırsın ya dualarım seninle emremize ve kendine iyi bak
GÜLÜM sen nasılsın canım babanın iyi olmasına sevindim inşallah çok daha iyi olur
SEVTUN dikişin olmuş inşallah sorunsuz 9 ayı geçirirsin allahım gönlüne göre versin inşallah
kızlar geçmişte okuyabildiklerime cevap yazmaya çalıştım gerçektende kaç kez attı ve ben tam anlamıyla okuyamadım kusuruma bakmayın
allah analım babalı buyutsun canım rabbım tez zamanda bıslerede nasıp etsınmeraba kızlar, nasılsınız, inşaallah herkesin hayatı güzel gidiyordur.
uzun zamandır pek gelemiyordum, hem iş yoğunluğu, hem de okuyordum yazacak bişi bulamıyordum. beynım sanki durmuş gibiydi, kız kardeşim bebek bekliyordu onun heyecanı mutluluğu biraz beni olumsuz etkilemişti.
ama bebişle hepimiz resetlendik, formatlandık
güzel bi başlangıç oldu bizlere, dün sabah kavuştuk hayatımıza neşe katan 'minik adama'
çok tatlı, çok da güzel kokuyor maşallah...
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla bu sevinci yaşamayı nasip etsin
inşallah kuzu senınde aynı sekılde hayırlı cumaların olsunınsallah nasılsıngünaydınn kızlar hayırlı sabahlar,hayırlı cumalar olsun inş.dilekleriniz dualarınız kabul olsun inşş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?