Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ay ne zordr şimdi allahtan ben çalışmıyorum benim eşide muhasebeci sorma ya ben dondurma yesem hastanelik olurum ne bünye varsa millette

nasılsınız ben iyiyim şüıkür
kardelen dönmemiş galiba
sizlerden naber
bugün cuma dilerim tüm dualar kabul olur

derinim güzle kadını sen geldin galiba altta gördüm seni naber canım
ama ben çıkıyorum daha pazarı bitiremedim kaplumbağa misali öğlen saat birden beri pazar görüyorum bi poşet al gel bi poşet al gel bitcek inş
eşime desem adam 10 da geliyo
neyse ben pazara döniyim yoksa b,itmiycek öptüm hepinizi

selammm..
mızmız takma kafaya hamileligin verdigi streste seni öyle yapıyodr cnm...bu arada efferim böyle gel git hergün yoksa karışmam

pastacımm kıyamam yaaa.sorma bende sabahları zor kalkıyorum..ama tespitin dogru havalardan bencede...hava ısınınca yaşama sevinci doluyo içimize..depresyon halide hep soguk havalarda oluyomuş zaten..

jensuuuuuu minik kıssss napıyosunnnn

kızlar kasıklarım hafifledi şükür.bugün fazla agrım yok...az bişy oluyo arada.oda normal çünkü adetim yaklaştı gene...

off işte yok bugün

oyy canım osenin güzelligin sagolay yorma kendini yaaa cnm benim dikkat et..pazarsızda olmuyo dimi..hadi görüşürüz öptüm

napim cnm işte nolsun ekranın başında pinekliyom sen napıyon nasılsın

sewcana dayak geliyo geneeeeeegerçi misafirleri vardı kuzumun.inşallah yakında ugrarsın özledim kıs laf aramızdabide ben rüya gördüm onu anlatıcam şimdik..

derdammmm hayır olsun inşallah kuzum dün gece rüya gördüm..seninle konuşuyodum topicte.bana diyodun ki,SWCAN hamileymiş haberin yok mu diyodunnnayy inşallahhhh gerçek olur yaaaa...bak sen hamilesin,ben çok iyiye yordum senin bu haberi vermiş olman çok manidar degil mi?inşallah gerçek olur.

napim cnm işte nolsun ekranın başında pinekliyom sen napıyon nasılsın

canım yaa.evde de sıkılıyo insan bilirim..çalışınca evde olmak istiyoruz çalışmayıncada iş istiyoruz yada degişik şeyler yapmak istiyoruz..kursa falan gitsen canım el sanatları falan.ben evde olsaydım kuaförlük kursuna istiyodum.sonra iş teklifi geldi başladım çalışmaya.

nasılsınız ben iyiyim şüıkür
kardelen dönmemiş galiba
sizlerden naber
bugün cuma dilerim tüm dualar kabul olur
hoşgeldin canım

hoşgeldin canım. nasılsın? neler yapıyorsun? havalar ısınsa ne güzel olur

kocam izin vermiyo bende istiyorum ama napim misafir de hiç eksik olmaz evimden bende oturuym mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…