Allahtan bende bu eve yeni taşındım da taşınırken temizlik olayı olduğu için yaz temizliğini üstümden attım.
bir firmada ön muhasebe bakıyorum canım. eşimde burda çalışıyor birlikte gidip geliyoruz. eşim benim amirim olduğu için zor geçiyor günlerimiz. didişiyoruz devamlı
ay ne zordr şimdi allahtan ben çalışmıyorum benim eşide muhasebeci sorma ya ben dondurma yesem hastanelik olurum ne bünye varsa millette
zor yaa.millete kızar benden çıkarır acısını ama bende evde alıyorum öcümü
iyi yapıyon
kaç yıllık evlisin jensu?
maşallah gençsin. bende o yaşta olmayı çok isterim.
benim 19 ay oldu evlilik. yaş 27 :84:
sanada maaşallahcnm allah bi yastıkta bebişlerle kocatsın
amin inşallah hepimize nasip eder Mevlam
çocuk olur diye annemin yakınına taşındım ama onu da şımarık ev sahibi çıakrıyorşimdi ona ev arıyoruz ama yakın çevrede bulamadık. kadın torun torun diye yalvarıyor
işallah yakınıda bulursun cnm
derinim güzle kadını sen geldin galiba altta gördüm seni naber canım
ama ben çıkıyorum daha pazarı bitiremedim kaplumbağa misali öğlen saat birden beri pazar görüyorum bi poşet al gel bi poşet al gel bitcek inş
eşime desem adam 10 da geliyo
neyse ben pazara döniyim yoksa b,itmiycek öptüm hepinizi
selammm..
mızmız takma kafaya hamileligin verdigi streste seni öyle yapıyodr cnm...bu arada efferim böyle gel git hergün yoksa karışmam
pastacımm kıyamam yaaa.sorma bende sabahları zor kalkıyorum..ama tespitin dogru havalardan bencede...hava ısınınca yaşama sevinci doluyo içimize..depresyon halide hep soguk havalarda oluyomuş zaten..
jensuuuuuu minik kıssss napıyosunnnn
kızlar kasıklarım hafifledi şükür.bugün fazla agrım yok...az bişy oluyo arada.oda normal çünkü adetim yaklaştı gene...
off işte yok bugün
napim cnm işte nolsun ekranın başında pinekliyom sen napıyon nasılsın
hoşgeldin canımnasılsınız ben iyiyim şüıkür
kardelen dönmemiş galiba
sizlerden naber
bugün cuma dilerim tüm dualar kabul olur
selammm..
mızmız takma kafaya hamileligin verdigi streste seni öyle yapıyodr cnm...bu arada efferim böyle gel git hergün yoksa karışmam
pastacımm kıyamam yaaa.sorma bende sabahları zor kalkıyorum..ama tespitin dogru havalardan bencede...hava ısınınca yaşama sevinci doluyo içimize..depresyon halide hep soguk havalarda oluyomuş zaten..
jensuuuuuu minik kıssss napıyosunnnn
kızlar kasıklarım hafifledi şükür.bugün fazla agrım yok...az bişy oluyo arada.oda normal çünkü adetim yaklaştı gene...
off işte yok bugün
canım yaa.evde de sıkılıyo insan bilirim..çalışınca evde olmak istiyoruz çalışmayıncada iş istiyoruz yada degişik şeyler yapmak istiyoruz..kursa falan gitsen canım el sanatları falan.ben evde olsaydım kuaförlük kursuna istiyodum.sonra iş teklifi geldi başladım çalışmaya.
kocam izin vermiyo bende istiyorum ama napim misafir de hiç eksik olmaz evimdenbende oturuym mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?