benim kocamda çalışmamı istiyor yaaa :84:
hoşbuldum canımhoşgeldin canım
hoşgeldin canım. nasılsın? neler yapıyorsun? havalar ısınsa ne güzel olur
kocam izin vermiyo bende istiyorum ama napim misafir de hiç eksik olmaz evimdenbende oturuym mecburen
hoşbuldum canımiyiyim sagolasın.bende bi dışarı çıkıyom bakıyorum müşteri varmı diye dışarıda sepetler varda...bi içeri girip oturuyorum pc başına..bide unutma beni dizisini izliyorum bi yandan.pek helecanlı oldu o da evety a ısınsa çok güzel olur mübarek hava.
ya cnm,keşke izin verse ya..kafan dagılırdı.saglık olsun...daha önünde çok fırsatlar olur Allahın izniyle..yeni evlisiniz bide evde durup tadını çıkarmak istiyo insan bilirim..gerçi ben hala evliligime doyamıyom o ayrı konu da
hoşbuldum canımiyiyim sagolasın.bende bi dışarı çıkıyom bakıyorum müşteri varmı diye dışarıda sepetler varda...bi içeri girip oturuyorum pc başına..bide unutma beni dizisini izliyorum bi yandan.pek helecanlı oldu o da evety a ısınsa çok güzel olur mübarek hava.
ya cnm,keşke izin verse ya..kafan dagılırdı.saglık olsun...daha önünde çok fırsatlar olur Allahın izniyle..yeni evlisiniz bide evde durup tadını çıkarmak istiyo insan bilirim..gerçi ben hala evliligime doyamıyom o ayrı konu da
jensucum,kimsenin kocası eşini çalıştırmak istemez bence,benimkine sorarsan o da istemiyo ama ben kendimi eve kapayamıyorum,ona destek olmak istiyorum...ikimizin paylaştıgı bi hayat sonuçta.her yükü onlar taşımak zorunda degil..
kıss git bi çetik geçir ayagına üşüme.izle canım en iyisini yapıyorsunbenimde netten izlediğim dizi var arada ona bakmaya çalışıyorum.
soğuktan ayaklarımüşüyor şu an
doğrusun cnm bende yükümüzü hafifletelim diyorum ama istemiyo
kıss git bi çetik geçir ayagına üşüme.
dogrudur jensucum,adamlarda haklı hep kendileri yüklenmek istiyolar ama yazık.ben bu konuda biraz hassasım eşime hiç kıyamıyorum,zaten evliligimizin ilk yıllarında çok maddi sıkıntı çektik o sıralarda bi dogru dürüst iş bulup ona destek olamadım,hep kendi sırtladı herşeyi ödedi.kızıyo bana burda çalışmamı da istemiyo aslında,karşımda khavehane var çünkü,bide maaşım az sigorta yok,kendini hiç düşünmüyosun diyo.madem çalışıyosun siortan ödensin bari başka iş bulalım diyo..bende burda rahat oldugum için bide burayı devralma ihtimalim vardı düne kadar o yüzden kaldım.
valla içim gidiyo kıyamıyorum onageliyo konuyu açınça geri çeviriyo
gülcüm ben msn ye daldım cnm yaa...bi arkadas vardı da...hemen yazamadım.gitmişsiniz öptüm hepinizi canlar.bende kaçayım iyi geceler
meraba kızlar, nasılsınız, inşaallah herkesin hayatı güzel gidiyordur.
uzun zamandır pek gelemiyordum, hem iş yoğunluğu, hem de okuyordum yazacak bişi bulamıyordum. beynım sanki durmuş gibiydi, kız kardeşim bebek bekliyordu onun heyecanı mutluluğu biraz beni olumsuz etkilemişti.
ama bebişle hepimiz resetlendik, formatlandık
güzel bi başlangıç oldu bizlere, dün sabah kavuştuk hayatımıza neşe katan 'minik adama'
çok tatlı, çok da güzel kokuyor maşallah...
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla bu sevinci yaşamayı nasip etsin
kuzum cok gecmıs olsun galıba sen yıne sokturucu kullanmak zorunda kalacaksın bebısım ama bır kereden bır sey olmaz yaaa bence kullan bu aycık bak ben yıne kullanıcam
canım cok tesekkur ederım allah babana sıfalar versın ve pkosun da sekerıne dıkkat et nolur bak doktor seker hapı verıyor pkolulara ben her gun ıcıyorum sana vermısmıydı
canım oncelıkletelas yapma allahın ıznı ıle emremıze yetene kadar dayanacaksın ve sonrasında dogsa bıle bırsey olmayacak tamammmı buna ınan kanama yerı olmasına ragmen kanama olmadı bu mucıze gbı emre sana dıger mucızeyı de yasatacak allah yardımcın olsun canım
evet ole olmus hehe valla varya utanıyorum yazarken bıle o kadar kastım sıktım kendımı
evet ablam guzel cıktı cok sukur sımdı adet olmayı beklıyorum bıde su ılacımı alabılsem galıba aksam cıkıp alıcaz cumartesı fen halde yaz temıslıgıne gırıscez kocısle bu arada dun gelemedım kcıs dızı ıslemek ıstemedı geldı yemegı yedık drek yatagayanlıs anlasılma olmasın pc yı dealdık yanımıza dızı ısledık kusuruma bakmayın yanı ama en yakın zamanda uzun bır sohbet ıcın burda olucam hepınızı osledım
allah analım babalı buyutsun canım rabbım tez zamanda bıslerede nasıp etsın
inşallah kuzu senınde aynı sekılde hayırlı cumaların olsunınsallah nasılsın
ya kızlar bilmiyom sizde sinir oluyonuz mu benim gibi ama bazı reklamlar beni çileden çıkarıyor..birincisi dondurma reklamları.hani karrrttttt diye ısırıyolarya dondurmaları o kadınları kesesim geliyo bide şu cips reklamı...parmalkalrını yiyen kız bide o yetmedi adamın parmakları yiyo ıyyy gıcık oluyom yaaaaa.heee bide şey var N**** (Siyahi) ve neydi digeri browni kekteki kadının hareketlerine
ya sinir oldugum tek nokta ney biliyonuzmu,yani nimetlerin reklamını farklı şekilde yapmaları şimdi burda diyemiyom bazı kelimeleri de anlıyonuz siz...
hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız?
Kızlar ders kitaplarımdan birinde okudum sizinle de paylaşıyım dedim.Çocuğu olmayan kadın 7 gün oruç tutup her akşam iftarındada 21 kez ya musavvir çekerse Allah ın izniyle çocuğu olur diyo.Ama günler bu ara çok uzun ve ders çalışıyorum yani ben cesaret edemedim 7 güne.Belki sonbaharda:26:
canım ya bizde seni özledik taşınmışsın inş yeni evin ugurlu gelir sana kendini cok yorma garipcim yavaş yavaş yerleşirsin sende allaha emanet ol özletme kendini görüşmek üzre öpüyorum seni...hepinize selam olsun arkadaslarimhepiniz iyisinizdir insallah?sizleri özledim tasindim, ama hala yerlesme acisindan islerim bitmedi,sanirim birsurede bitmeyecek neyse saglik olsun insallah..
ebrarim,derincim,pelincim,kayracim,selinacim,durucum,aleynacim,lagmiracim,tosticim,kadelen49,kardelenbhr,kardelencim, ve nicklerini aklimda tutamadigim tum arkadaslarim hepiniz allaha emanet olun,ara arada olsa ugramayacalisacagim
canım ya ne güzel yapöışsın önmeli olan niyettir sonucta inş tuttugun dilekler kabul olur derinim...kızlarrrnaptım biliyonuz muuu,şimdi gül agacı yok ya bende vitrinden gül demetini aldım yapma çiçek yani,balkonda çamaşırlıga koydum aralarınada kagıtları sıkıştırdım dileklerimi yani ayy gülüyom kendime yaaa gül agacım yok napimmmm yanlız sıkıştır sıkıştır bitmedi kagıtlar heee daha kocişinkiler var
canım hic üzme kendini stres yapma hüseyin emremiz zamanında gelcek inş kendine cok iyi bak...slm kızlar geçmişi okudum ama yazamıyom ara ara ağrım var bugün dr gittim gene birsürü test istedi yarın sonuca göre karar verecek testlerde değerler yüksek çıkmış içim daraldı inşallah fazla önemli değildir ama kanda iltihaplanma var sanırım suda az Allahım hayırlsını versin yarın size haber veririm yatarsam gelemeyebilirim kendinize iyi bakın iyigeceler
canım bebişin hayılrısıyla saglıklı dogar inş...napıyosunuz bugün sen ve aleyna 84 geldi selam verdim ama alamadım selamımı
merak edenler olur diye yazayım en azından merak etmezsiniz beni pazartesi hastaneye yattım rahimi diktiler salı çıktım 10 gün kalmak yasak sadece yemegim geliyo yataga bir levebaya kalkıyorum malesef 9 ay mahkümum anlıcagınız saglık olsun genede doktor dikiş başarılı geçti dedi elimizden geleni yaptık dedi ama riskte var rahim dikişleri tanıyamazsa dikişler zorlanıyo sonra dogum gerçekleşiyor dedi doktor kızlarım yarısıyla emesende konuşuyorum ama ne olur giripte bakıp çıkılıyo bir allahım selamını çokmu görüyosunuz bana canım acıyo haberiniz olsunburda benim herkezden haberim var bunu bilin giripte yazmıyorum ama kim ne yappış haberim var ya bana girenler merhaba desin face olsun başka yer olsun ben selam verince yada onlara zahmet beni faceden silsinler birsencim korkma canım maşallah riskli ayları atlatmışın işşallah 40 haftaları görmem dilegiyle canım arkadaşım herkeze iyi akşamlar diliyorum ben gidiyorum demek herşey böyle oluyomuş sag olsunlarda selam veren vermeyenden allah razı olsun
merak edenler için girdim belkim içinizde merak eden varsa ben hamdolsun çok iyiyim tek derdim karnımdaki işşllallah yardan sizlerede tez zamanda evlat nasip eder kimsenin kolları boş kalmasın işşallah allaha emanet olun iyi akşamlar tekrardan
eboşum iyiyim canım başımda iyi bu aralar allaha şükür sende iyisindir inş görüşmek üzre öpüyorum seni...selam hanımlar 1 saattir geçmişle boğuşuyorum aslında çok birikmemiş ama kaç kez alıntı yaptım hepsindede attı pc ensonunda vazgeçtim kusura bakmayın ya arada böyle yapıyo benide çıldırtıyo
KAYRAM tahlillerin iyi çıkmış kuzum gözünaydın bak hiçbişey korktuğun gibi değil çok şükür iyi düşün iyi olcak sen yeterki pozitif ol mutlu olduğunu burdan bile hissetim ben
PELOŞUM eşim işi gereği çok elini filan kesiyo bizde tetanos aşısı yaptırdık bu ikinci doz öyle yani .sen nasılsın canım başın iyidir umarım
ECECİM çok üzüldüm canım hayırlısı olsun ama lütfen stres yapma rahat ol azcıkenkısa zamanda gelir bebişin inşallah
GARİBİM demek taşındın evine hayırlı olsun canım özledim seni inşallah dönersin enkısa zamanda
TOSTİM senide özledim canım nasılsın ?buarada buhafta dua yoktu ondan mesaj gelmedi sana haftaya devam inşallah
DERİNİM geçmiş olsun kuzum kasığın ağrıyomuş dikkat et kendine belkide yumurtluyosun ondan ağrıyo canom .buarada ALLAHIM niyetlerini dileklerini kabul etsin
BİRSENİM canım inşallah hayırlı haberler alırsın ya dualarım seninle emremize ve kendine iyi bak
GÜLÜM sen nasılsın canım babanın iyi olmasına sevindim inşallah çok daha iyi olur
SEVTUN dikişin olmuş inşallah sorunsuz 9 ayı geçirirsin allahım gönlüne göre versin inşallah
kızlar geçmişte okuyabildiklerime cevap yazmaya çalıştım gerçektende kaç kez attı ve ben tam anlamıyla okuyamadım kusuruma bakmayın
canım yigenini allah analı babalı büyütsün maşallah ya cok tatlıdır o şimdi inş sende bu güzel duyguyu tadarsın en kısa zamanda öpüyorum seni kendine iyi bak...meraba kızlar, nasılsınız, inşaallah herkesin hayatı güzel gidiyordur.
uzun zamandır pek gelemiyordum, hem iş yoğunluğu, hem de okuyordum yazacak bişi bulamıyordum. beynım sanki durmuş gibiydi, kız kardeşim bebek bekliyordu onun heyecanı mutluluğu biraz beni olumsuz etkilemişti.
ama bebişle hepimiz resetlendik, formatlandık
güzel bi başlangıç oldu bizlere, dün sabah kavuştuk hayatımıza neşe katan 'minik adama'
çok tatlı, çok da güzel kokuyor maşallah...
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla bu sevinci yaşamayı nasip etsin
bende duymuştum canım onu ama şimdi günler uzun kısalınca yapmayı düşünüyorum inş...hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız?
Kızlar ders kitaplarımdan birinde okudum sizinle de paylaşıyım dedim.Çocuğu olmayan kadın 7 gün oruç tutup her akşam iftarındada 21 kez ya musavvir çekerse Allah ın izniyle çocuğu olur diyo.Ama günler bu ara çok uzun ve ders çalışıyorum yani ben cesaret edemedim 7 güne.Belki sonbaharda:26:
ahh işte napıcan canım madem istemiyo olmaz zaten...daha yeni evlisiniz aşar bence birazda olsa bu konuları...olsun evde durmanında tadı başka oluyo...
ebuşummm neredesin yaaaaaaa:85:
pelin seni mi gördüm ben altta acep:26:
gülcüm adet oldun demek cnm...ama bak yinede düzenli sayılırsın..senin gibi adet olmak çok isterdim..geç gelmesinde bikaç gün erken gelsede olur...hayırlısı inş.
peloşum canım,olsun bende sürekli duramıyom zaten...ya o lekeler geçen dedigim gibi yaradanda olabilir ama ilişkiden sonraki için demiştim..durupdururken geleni bilemicem..benimde leke oldu hep geçen ay biliyosun...korkma canım...ya bide adetin yaklaştı mı cnm ?
gülcüm adet oldun demek cnm...ama bak yinede düzenli sayılırsın..senin gibi adet olmak çok isterdim..geç gelmesinde bikaç gün erken gelsede olur...hayırlısı inş.
peloşum canım,olsun bende sürekli duramıyom zaten...ya o lekeler geçen dedigim gibi yaradanda olabilir ama ilişkiden sonraki için demiştim..durupdururken geleni bilemicem..benimde leke oldu hep geçen ay biliyosun...korkma canım...ya bide adetin yaklaştı mı cnm ?
bugün adet oldum tek üzüldüğüm geçen ay 9 ondan önceki ay 13 yada 15 arasında olmuştum bu ayda 6 da oldum niye böyle oluyo anlamıyorum ki:26:neyse hayırlısı olsun birde o kadar sancım wardiki sabahtan beri hiç bir yere sığmadım çok şükür biraz hafifledi ama....eee sizler nasılsınız hanımlarrrrrrr
selam canım h.g bazen adetler düzensizleşebiliyo gülüm takma kafana stres yapma gecmiş olsun sancının hafiflemesine sevindim bazen bende öyle oluyorum cok kötü oluyo insan ya...
canım o lekelenme 2 aydır bendede oluyo walla anlayamıyorum neden olduğunu önce kahverengi sonra açık kırmızı sonrada adet oluyorum işte walla yaaaa bu durumlar çok zor acaba bu neden niye oldu diye düşünmek delirtiyo insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?