Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hoşgeldin canım

hoşgeldin canım. nasılsın? neler yapıyorsun? havalar ısınsa ne güzel olur
hoşbuldum canımiyiyim sagolasın.bende bi dışarı çıkıyom bakıyorum müşteri varmı diye dışarıda sepetler varda...bi içeri girip oturuyorum pc başına..bide unutma beni dizisini izliyorum bi yandan.pek helecanlı oldu o daevety a ısınsa çok güzel olur mübarek hava.
kocam izin vermiyo bende istiyorum ama napim misafir de hiç eksik olmaz evimden bende oturuym mecburen

ya cnm,keşke izin verse ya..kafan dagılırdı.saglık olsun...daha önünde çok fırsatlar olur Allahın izniyle..yeni evlisiniz bide evde durup tadını çıkarmak istiyo insan bilirim..gerçi ben hala evliligime doyamıyom o ayrı konu da

jensucum,kimsenin kocası eşini çalıştırmak istemez bence,benimkine sorarsan o da istemiyo ama ben kendimi eve kapayamıyorum,ona destek olmak istiyorum...ikimizin paylaştıgı bi hayat sonuçta.her yükü onlar taşımak zorunda degil..

izle canım en iyisini yapıyorsun benimde netten izlediğim dizi var arada ona bakmaya çalışıyorum.
soğuktan ayaklarımüşüyor şu an

aynen öyle daha yeni alıştım cnm

doğrusun cnm bende yükümüzü hafifletelim diyorum ama istemiyo

izle canım en iyisini yapıyorsun benimde netten izlediğim dizi var arada ona bakmaya çalışıyorum.
soğuktan ayaklarımüşüyor şu an
kıss git bi çetik geçir ayagına üşüme.
doğrusun cnm bende yükümüzü hafifletelim diyorum ama istemiyo

dogrudur jensucum,adamlarda haklı hep kendileri yüklenmek istiyolar ama yazık.ben bu konuda biraz hassasım eşime hiç kıyamıyorum,zaten evliligimizin ilk yıllarında çok maddi sıkıntı çektik o sıralarda bi dogru dürüst iş bulup ona destek olamadım,hep kendi sırtladı herşeyi ödedi.kızıyo bana burda çalışmamı da istemiyo aslında,karşımda khavehane var çünkü,bide maaşım az sigorta yok,kendini hiç düşünmüyosun diyo.madem çalışıyosun siortan ödensin bari başka iş bulalım diyo..bende burda rahat oldugum için bide burayı devralma ihtimalim vardı düne kadar o yüzden kaldım.

valla içim gidiyo kıyamıyorum ona geliyo konuyu açınça geri çeviriyo

valla içim gidiyo kıyamıyorum ona geliyo konuyu açınça geri çeviriyo

ahh işte napıcan canım madem istemiyo olmaz zaten...daha yeni evlisiniz aşar bence birazda olsa bu konuları...olsun evde durmanında tadı başka oluyo...

ebuşummm neredesin yaaaaaaa:85:

pelin seni mi gördüm ben altta acep:26:

gülcüm ben msn ye daldım cnm yaa...bi arkadas vardı da...hemen yazamadım.gitmişsiniz öptüm hepinizi canlar.bende kaçayım iyi geceler

ewet cnm bekledim ama dedim heralde kocişiyle ilgileniyo pc başında değil neyse sağlık olsun bizde biraz ablişkomla laflayıp çıktık zaten

slm cnm tşk çok şükür hayat mücadelesi aynen kaldığı yerden dewam ediyo işte...senin yaşadığın durumu 1 ay öncesinde bende yaşadım inan şimdi düşündükçe çok kızıyorum kendime nasıl kardeşim hamile diye üzüldüm öyle ağladım diye ama şimdi inan kardeşime ondan çok üzerine düşüyorum senin dediğin gibi bide o meleğimizi kucağımıza alınca nasıl olur kimbilir rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip eylesin sağlıkla....cnm kardeşinin ve sizlerinde gözünüz aydın rabbim sağlık,huzur,mutluluk bir ömür nasip etsin meleğinizle tez zamanda hayırlısıyla bizlerede nasip etsin inş.

amin cnm ALLAH razı olsun bitanem...artık sık sık bende şekerime baktırıcam ewet yaklaşık 1,5-2 sene öncesinde uzun süre kullandım şeker hapını glifor diye bir ilaçtı ama ölçüm falan yapıp vermedi doktor sadece gebe kalmak isteyenlerede veriyoruz bu ilacı dedi o yüzden yazıyorum dedi bende kullanmıştım yani bebişim sen nasılsın daha iyisin çok şükür demi

ayyy derincim aynen walla hele bi reklam war warya çıldırıyorum kafayı yiyorum onu izledikçe kıvanç tatlıtuğ oynuyo ama bu aralar çıkmıyo inş. yasaklanmıştır şu jean reklamı warya kocaman kadın kızına dönüp çantana dikkat et diyo ya diğer çok terbiyeli kıvanç beyde wayy way way çantaya bak diyo ya dur bide onun kafasına vuramda içim rahatlasın ayyy ayıp yaa ailemizle izliyoz büyüklerimizle nereye gidiyoruz böyle anlamış değilim

canım çok sağol ben hemen not alıcam inş.yapmak nasip olur ALLAH razı olsun paylaştığın için

bugün adet oldum tek üzüldüğüm geçen ay 9 ondan önceki ay 13 yada 15 arasında olmuştum bu ayda 6 da oldum niye böyle oluyo anlamıyorum ki:26:neyse hayırlısı olsun birde o kadar sancım wardiki sabahtan beri hiç bir yere sığmadım çok şükür biraz hafifledi ama....eee sizler nasılsınız hanımlarrrrrrr

canım ya bizde seni özledik taşınmışsın inş yeni evin ugurlu gelir sana kendini cok yorma garipcim yavaş yavaş yerleşirsin sende allaha emanet ol özletme kendini görüşmek üzre öpüyorum seni...
canım ya ne güzel yapöışsın önmeli olan niyettir sonucta inş tuttugun dilekler kabul olur derinim...
canım hic üzme kendini stres yapma hüseyin emremiz zamanında gelcek inş kendine cok iyi bak...
canım bebişin hayılrısıyla saglıklı dogar inş...
eboşum iyiyim canım başımda iyi bu aralar allaha şükür sende iyisindir inş görüşmek üzre öpüyorum seni...
canım yigenini allah analı babalı büyütsün maşallah ya cok tatlıdır o şimdi inş sende bu güzel duyguyu tadarsın en kısa zamanda öpüyorum seni kendine iyi bak...

bende duymuştum canım onu ama şimdi günler uzun kısalınca yapmayı düşünüyorum inş...

derinim dogru görmüşsün canım gecmişteydim bide o arada kociş yemege geldi ona yemek hazırladım o yüzden allatta gözüktügüm halde yazamadım nasılsın tatlım...

selam kızlar...bişey sorcam benim lekelenmelerim oluyo ara sıra yaradanmı oluyo yoksa başka bişeydenmi korkmaya başladım ya:26:

gülcüm adet oldun demek cnm...ama bak yinede düzenli sayılırsın..senin gibi adet olmak çok isterdim..geç gelmesinde bikaç gün erken gelsede olur...hayırlısı inş.

peloşum canım,olsun bende sürekli duramıyom zaten...ya o lekeler geçen dedigim gibi yaradanda olabilir ama ilişkiden sonraki için demiştim..durupdururken geleni bilemicem..benimde leke oldu hep geçen ay biliyosun...korkma canım...ya bide adetin yaklaştı mı cnm ?

ewet oldum cnm hayırlısı ama gecikmede olurdu bu aylar erken gelmeye başladı walla oynatmaya az kaldı bebişler nerde ...ahh şu bebişler yüzünden çıldıracağız :84: dellendim ayy geldiker bana yok erken geldi yok geç yok hiç gelmedi ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy

derinim normaldede gelmeye başladı ara sıra... hatta affedersin tuvalete gittigimde peceteye acık pembe geliyo ...adetime 9 gün var canım başka bişey degildir dimi yine aynı şeyleri yaşamak istemıyorum

selam canım h.g bazen adetler düzensizleşebiliyo gülüm takma kafana stres yapma gecmiş olsun sancının hafiflemesine sevindim bazen bende öyle oluyorum cok kötü oluyo insan ya...

canım o lekelenme 2 aydır bendede oluyo walla anlayamıyorum neden olduğunu önce kahverengi sonra açık kırmızı sonrada adet oluyorum işte walla yaaaa bu durumlar çok zor acaba bu neden niye oldu diye düşünmek delirtiyo insanı

selam canım h.g bazen adetler düzensizleşebiliyo gülüm takma kafana stres yapma gecmiş olsun sancının hafiflemesine sevindim bazen bende öyle oluyorum cok kötü oluyo insan ya...

a.slm cnm hş.b sende hş.g ayyy ewet çok felaket bir sancı o ya...şimdide war ama biraz hafifledi....sende takma kafana cnm geçen ay adetime 10 gün kala bendede o lekelenme oldu sonrası adet oldum zaten ama dr gittiğinde sen unutma söyle tamam mı cnm öptüm seni kocaman

canım ya valla bende anlamadım ama benim rahim agzında yara var ilk başta böyle bişey olmamıştı şimdi ara ara oluyo lekelenmeler bide düşük yaptım ya yine aynı olcak diye cok korkuyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun gülüm...

ayy pelinim yaa korkmaa cnm benim...gerçi kelin ilacı olsamış kendi kafasına sürermişbende de lekeler oldu biliyosun 12-13 gün kadar...mevsimselmidir acabaki.kimi duysam lekeleniyo...ya yerleşme kanamasıda geliyo aklıma pelinim.inşallahhh öyledirrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…