a.slm cnm hş.b sende hş.g ayyy ewet çok felaket bir sancı o ya...şimdide war ama biraz hafifledi....sende takma kafana cnm geçen ay adetime 10 gün kala bendede o lekelenme oldu sonrası adet oldum zaten ama dr gittiğinde sen unutma söyle tamam mı cnm öptüm seni kocaman
canım ya valla bende anlamadım ama benim rahim agzında yara var ilk başta böyle bişey olmamıştı şimdi ara ara oluyo lekelenmeler bide düşük yaptım ya yine aynı olcak diye cok korkuyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun gülüm...
canım ya valla bende anlamadım ama benim rahim agzında yara var ilk başta böyle bişey olmamıştı şimdi ara ara oluyo lekelenmeler bide düşük yaptım ya yine aynı olcak diye cok korkuyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun gülüm...
ewet oldum cnm hayırlısı ama gecikmede olurdu bu aylar erken gelmeye başladı wallaoynatmaya az kaldı bebişler nerde ...ahh şu bebişler yüzünden çıldıracağız :84: dellendim ayy geldiker bana yok erken geldi yok geç yok hiç gelmedi ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ayy pelinim yaa korkmaa cnm benim...gerçi kelin ilacı olsamış kendi kafasına sürermişbende de lekeler oldu biliyosun 12-13 gün kadar...mevsimselmidir acabaki.kimi duysam lekeleniyo...ya yerleşme kanamasıda geliyo aklıma pelinim.inşallahhh öyledirrr.
hamile kalmaya yakın normalde düzenli olan adet sıpıtmaya başlarmışinşşşşşşşşşşşşşşşaallahhhh.
derinim ya inş öyledir...yine aynı şeyi yaşarsam cok kötü olurum... yaradan olsunda başka bişeyden olmasın inş...canımm düşünme öyle şeyler ya lütfennn...inşallah yerleşiyodur bebişkoondandır inşallah.
korkma bitanem rabbimin izniyle bişey olmaz inş. ama bi doktora gitsen yada arayıp sorsan için rahat eder en azından....ewet cnm hayırlısı olsun
sorma derinim ya mevsim bizim dengemizide bozdubilmiyorumki canım ya benimde aklıma geldi ama erken degilmi daha... gerci ben korkudan kocişle calışma yapamıyorum artık pazartesi günü bi kan versemmi cıkarmı acaba kanda :26::26:
yaaaaaaaaaa gerçekten miii bak şimdi bide bunu kafaya takarsam hepten oynaırım heeee :90:
pelinim sen bilirsin canım...pazartesi yaptırdıgında adete 6 gün falan kalcak galiba..sanki erken gibi olur :26:
erkenmi diyosun derinim o zaman biraz daha bekliyim canım...kendi derdime daldım seni sormayı unuttum kolun agrıyomu hala canım
bende tam adamı kandırdım çocuk çalışmalarına başlattım ama adet oldum. şimdi araya zaman girince ya adam vazgeçerse
derinim ya inş öyledir...yine aynı şeyi yaşarsam cok kötü olurum... yaradan olsunda başka bişeyden olmasın inş...
canım pazartesi günü gidip bi kan testi yaptırırm ...benim doktorum zonguldakta oy üzden gidemem haftasonu gecince arayıp sorarım...sizlerinde başını agırttım ya sorularımla kusura bakmayın allah razı olsun derinimden ve senden canım...
takma takma..inş öyledir tabi de..hepsini birden düşünmeye kalkarsan kafayı yirsin zaten:))bırak kendini akışa
sewcana dayak geliyo geneeeeeegerçi misafirleri vardı kuzumun.inşallah yakında ugrarsın özledim kıs laf aramızda bide ben rüya gördüm onu anlatıcam şimdik..
derdammmm hayır olsun inşallah kuzum dün gece rüya gördüm..seninle konuşuyodum topicte.bana diyodun ki,SWCAN hamileymiş haberin yok mu diyodunnnayy inşallahhhh gerçek olur yaaaa...bak sen hamilesin,ben çok iyiye yordum senin bu haberi vermiş olman çok manidar degil mi?inşallah gerçek olur.
hayırlısı olsun canım...eger istiyorsa vazgecmez üzülme...bende tam adamı kandırdım çocuk çalışmalarına başlattım ama adet oldum. şimdi araya zaman girince ya adam vazgeçerse
bende erken olur canım..tabiki adete bikaç gün kala kanda çıkabilir..ama çıkmama ihtimalini düşünürsek eger bebiş varsa yok çıkar bide boşa üzülürsün cnm..bekle adetin geçsin..inşallah geçerde hamile haberini alırız...
derinim ya inş öyledir...yine aynı şeyi yaşarsam cok kötü olurum... yaradan olsunda başka bişeyden olmasın inş...
canım pazartesi günü gidip bi kan testi yaptırırm ...benim doktorum zonguldakta oy üzden gidemem haftasonu gecince arayıp sorarım...sizlerinde başını agırttım ya sorularımla kusura bakmayın allah razı olsun derinimden ve senden canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?