Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

h.b tamam canım adetten sonra doktora gitcem zaten söylerim bende seni cok öpüyorum

canımm düşünme öyle şeyler ya lütfennn...inşallah yerleşiyodur bebişkoondandır inşallah.

korkma bitanem rabbimin izniyle bişey olmaz inş. ama bi doktora gitsen yada arayıp sorsan için rahat eder en azından....ewet cnm hayırlısı olsun

hamile kalmaya yakın normalde düzenli olan adet sıpıtmaya başlarmışinşşşşşşşşşşşşşşşaallahhhh.

sorma derinim ya mevsim bizim dengemizide bozdu bilmiyorumki canım ya benimde aklıma geldi ama erken degilmi daha... gerci ben korkudan kocişle calışma yapamıyorum artıkpazartesi günü bi kan versemmi cıkarmı acaba kanda :26::26:

canımm düşünme öyle şeyler ya lütfennn...inşallah yerleşiyodur bebişkoondandır inşallah.
derinim ya inş öyledir...yine aynı şeyi yaşarsam cok kötü olurum... yaradan olsunda başka bişeyden olmasın inş...
korkma bitanem rabbimin izniyle bişey olmaz inş. ama bi doktora gitsen yada arayıp sorsan için rahat eder en azından....ewet cnm hayırlısı olsun

canım pazartesi günü gidip bi kan testi yaptırırm ...benim doktorum zonguldakta oy üzden gidemem haftasonu gecince arayıp sorarım...sizlerinde başını agırttım ya sorularımla kusura bakmayın allah razı olsun derinimden ve senden canım...

pelinim sen bilirsin canım...pazartesi yaptırdıgında adete 6 gün falan kalcak galiba..sanki erken gibi olur :26:

ay mesajı yolladıktan sonra lannkkk diye anneler günü hotpoint ariston reklamı geliyo yaa...deli oldum yaaa...çareyi hiç ellememekte buldum elleşmiyom kendi gidiyo

erkenmi diyosun derinim o zaman biraz daha bekliyim canım...kendi derdime daldım seni sormayı unuttum kolun agrıyomu hala canım

bende erken olur canım..tabiki adete bikaç gün kala kanda çıkabilir..ama çıkmama ihtimalini düşünürsek eger bebiş varsa yok çıkar bide boşa üzülürsün cnm..bekle adetin geçsin..inşallah geçerde hamile haberini alırız...

ahhh kuzum benim nedemek baş ağrıtmak eğer sana faydalı oluyosak ne mutlu...kuşum hadi hayırlı haberler verirsin inş. dularım seninle:127:

takma takma..inş öyledir tabi de..hepsini birden düşünmeye kalkarsan kafayı yirsin zaten:))bırak kendini akışa

ama işte hepsini birden düşünüyorum ama tmm kafayı yemicem akışına bırakıyorum en iyisi bu olur dimi:101:

rüyan çok güzel canım inş gerçek olur büğtün kalbimle inanaıyorum ben ben hayra yordum neye yorrarsan öğle çıkarmış rüyalar

arkadar bir sorunum var. tek taraftan yumurta tembel, çalışmıyor. sadece soldakinin çatlamasıyla olur mu? görüntü polikistik over görüntüsü diyor doktor ama o tanı yanlış diyor, çünkü hormonlar düzgün çalışıyor. ama benim de aklıma takıldı neden tek tarafta böyle bir durum var diye.
o düzelmezse hamile kalabilecek miyim diye düşünüyorum. doktor gereken her şeyi yaptı, sorunun yok diyor. o yumurtayı geliştirici ilaç verebilirim ama tek taraftan çatlama olması da yeterli diyor.
çocuk olmuyor diye doktora gittim. HSg çektirdim, tek taraflı tıkanıklık vardı, o da açıldı. ben de sandım ki çatlamanın olduğu taraftaki tıkalıydı. ama hayır, çatlama olmayan taraftaki tıkalı çıktı. ne değişecek ki ordaki tüpün açılmasıyla, zaten aynı yöndeki yumurta çatlamıyor

bende tam adamı kandırdım çocuk çalışmalarına başlattım ama adet oldum. şimdi araya zaman girince ya adam vazgeçerse
hayırlısı olsun canım...eger istiyorsa vazgecmez üzülme...

tamam derinim öyle yaparım ama adetten önce varsa kanda cıkıyomuş bildigim kadarıyla yinede kendimi riske atmıyım... amin inş adetim gecerde güzel haberi veririm sizlere canım hayırlısı olsun... ay o reklem bende de cıkıyo sinir oldum ya... bende hic ellemiyom kendi haline bırakıyom

anam konula lank diye daldım kuusra bakmayın slm vermeden
slm topiciğin güzle bayanları nasılsınız
ya sayfaları okuyorum aklımda bişey kalmıyo yazılanları bazen alglayamıyorum geç geliyo bana eğer cevap vermediğim bişey olursa kusura bakmayın olurmu kafam çok karışık ev tamirde evde hasta hala yatıyo günde en az 3 misafir geliyo bide düşününn halimi
ama ben sizi seviyom hepte dua ediyom bunu unutmayın olurmu

inşallah kötü birşey yoktur canım. Rabbim sağlık sıhhat versin. bebişin gelsin tez vakitte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…