anam konula lank diye daldım kuusra bakmayın slm vermeden
slm topiciğin güzle bayanları nasılsınız
ya sayfaları okuyorum aklımda bişey kalmıyo yazılanları bazen alglayamıyorum geç geliyo bana eğer cevap vermediğim bişey olursa kusura bakmayın olurmu kafam çok karışık ev tamirde evde hasta hala yatıyo günde en az 3 misafir geliyo bide düşününn halimi
ama ben sizi seviyom hepte dua ediyom bunu unutmayın olurmu
derdam hoşgeldin cnm..ne deme cnm benim sen elinden geldigince ugrayıp bunca hengamenin içinde bizi unutmuyosun çok sagol..varlıgın yeter kuşuminşallah da rüyam dogru çıkar cnm ...
aycel hoşgelmişsin...doktorunun dedigi dogrudur o zaman cnm,tek tarafta çatlaması yeterli..hatta benim dayımın kızına hiç çatlama yok denmişti ama hamile kaldı Allah işte...belli olmaz takma kafaya cnm...bende de pko var bu arada...
güllll koş kızzzz yap yemekleri kocişi aç bıraktın
selam canım h.g güzel anne adayımız...fazla yorma kendini derdacım bebişini düşün allah kolaylık versin bizde seni seviyozanam konula lank diye daldım kuusra bakmayın slm vermeden
slm topiciğin güzle bayanları nasılsınız
ya sayfaları okuyorum aklımda bişey kalmıyo yazılanları bazen alglayamıyorum geç geliyo bana eğer cevap vermediğim bişey olursa kusura bakmayın olurmu kafam çok karışık ev tamirde evde hasta hala yatıyo günde en az 3 misafir geliyo bide düşününn halimi
ama ben sizi seviyom hepte dua ediyom bunu unutmayın olurmu
canım kolay gelsin sana görüşmek üzre cok öpüyorum seni kendine iyi bak...ayy oturdum kaldım b.sayar başında :126:kocişim aradı geliyooo:102:çorba yapıcaktım geç kaldımmmmmm hemen koşup yapıyım bari azcık bekletirim artık yemeğehadi kızlarrrrrrrrrrrrr kaçtım bennnnn öptüm hepinizi hoşçakalın
inşallah kötü birşey yoktur canım. Rabbim sağlık sıhhat versin. bebişin gelsin tez vakitte
inş gülün inş doğru çıkar saol balım unutmam ben sizi siz benimgerçek hayatta bile paylaşamadığım şeylerş paylaştığım dostlarımsınız canım benim
hayırlı akşamalr güzel bayanlar. eve gidiyorum. daha eve gidip yemek yapacam. bi kaç tarif indirdim netten
yarın görüşmek üzere
selam canım h.g güzel anne adayımız...fazla yorma kendini derdacım bebişini düşün allah kolaylık versin bizde seni seviyoz
canım kolay gelsin sana görüşmek üzre cok öpüyorum seni kendine iyi bak...
cok sagol canım amin inş hepimizin bebişleri en kısa zamanda gelir hayırlısıyla inş
canım yaa sen yaptırmayı çok istiyosan bana bakma...yani yaptırdıgında eger negatif çıkarsa ve adetin gelmemiş olursa hep soru işareti olcak acaba erkenmi yaptırdım çıkmamış olabilir mi diye...sonra bi daha yaptırıcan cnm.ondan yani öyle dedim kuşum..hevesini kırmış gibi olmadım inşallah.
hayırlı akşamalr güzel bayanlar. eve gidiyorum. daha eve gidip yemek yapacam. bi kaç tarif indirdim netten
yarın görüşmek üzere
neden böğle yaptı bende bi anlam veremedima ma inş vardır haklı bir sebebisagol canım Allah razı olsunsende bizim için ayrısın seviyoruz seni derdam...
bu arada az önce irtibatlar listeme baktım kimler çevrimiçi arkadaslardan diye...gördüm ki tugçalcım bizi iyice unutmuş..2011 temmuz annelerinde hephiç kimse başka topice gitmesin demiyoruztabiki bende hamile kalsam hangi ayda dogum olcaksa oranın annelerinle takılırım ama buradanda ayrılmam..amann neyse biz alıştık bunlara.üzülüyom sadece... ama tugçe neden böyle yaptı anlayamıyorum ben..bişeye gücenmiş olabilirmi ki...:26:
ne demek cnm elimden gelebildigince yorum yapıyom işte tatlımderinim olurmu oyle şey... sen haklısın tabiki canım cıkmassa dedigin gibi olcak oyüzden bende yaptırmamaya karar verdim tatlım... hem bana yardımcı oldun allah razı olsun icimi rahatlattın seni cok seviyorum iyiki tanışmışız canım...rabbim hepimizin yüzünü güldürsün en kısa zamnda inş...
yaaa evet öyle demişti dimi anımsadım sanki..sagol cnm bak unutmuşum ben bi işi vardı ama billah unuttum:26:güle güle canım kolay gelsin görüşmek üzre kendine iyi bak
derinim gecmişte eboşum akşama gelirim diye yazmış canım galiba işi var...
neden böğle yaptı bende bi anlam veremedima ma inş vardır haklı bir sebebi
ben kendi doğum yapcağım aydaki topiciğe girmedim tugcal yanlış anlamasın onu girdiği için suçlamıyorum oda gayet normal ama benim düşüncem doğru değil çünkü ben en zor günlerimi sizinle paylaştım ve mutlu günümüde siiznle paylaşım
ama herkezin kendi tercihi kırılma canım
güle güle canım görüşmek üzre kendine ve bebişine cok iyi bakeşim geldi kızlar ben çıkıyorum iyi bakın kendinize rabbim yar ve yardımcımız olsun inş
ne demek cnm elimden gelebildigince yorum yapıyom işte tatlımsenden de Allah razı olsun pelinim.tamam o zaman öyle yap cnm kafan rahat olur bari...
yaaa evet öyle demişti dimi anımsadım sanki..sagol cnm bak unutmuşum ben bi işi vardı ama billah unuttum:26:
yani ben hamilelerin açısından bakmaya çalıştıgım için bende gidebilirim diyorum aylara göre hamilelik topiclerine ama seninde dedigin gibi bende senin gibi düşünüyorum yani,ben kk da herşeyimi sizlerle paylaştım üzüldük sevindik...Allah nasip ederse hamile kalırsam doguma burdan gidicem...
güle güle canım görüşmek üzre kendine ve bebişine cok iyi bak
olsun canım ya insan unutabiliyo bazen...haklısın derinim bende hamile kalırsam hayırlısıyla sizleri hic bırkmıycam dedigin gibi doguma burdan gidecem canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?