Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

inşallah cnm bir an önce
AMİNNN cnm inş...
canım ne güzel ya inş bebişin gelir en kısa zamanda hayırlısıyla dualarım seninle...:
inş canım ALLAH RAZI OLSUN dualrın için...

cewabın için çok saol arkadaşım RABBİM senide en kısa zamanda bebeğine kawuşturur inş ...
benim dr um direk 3.gün başla dedi 5 günde bitecek işte 12. yada 13.günde kontrole gitcem iğne falan bişi demedi kendi haline bırakacak sanırım inş bende bebişle sonuç alırım RABBİM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜNNNN...
AMİNNNNNNNNNNNNNNN.....

derincim çok tşk edrm güzel dileklerin için ewet dün ben girdim herkes gitti ben eve geç geliyorum gelince birazda eşim oturuyo pc ye bende geç saate kalıyorum oturmakta sizde çıkmış yada çıkmak üzere oluyosunuz malesef napalım artık şimdilik böyle idare edicez:97:

ayy ewet ablacım walla çok haklısın üst üste geliyo herşey...amin abla ALLAH razı olsun güzel dileklerin içinhayırdır ablam üşüttün mü sen yoksa dikkat et kendine çok öpüyorum seni ALLAH'a emanet ol

pelinim çok tşk edrm cnm amin ALLAH razı olsun...sen nasılsın bitanem?

Eki Görüntüle 194160 Eki Görüntüle 194160 kızlar emremiz ama bugün hortumları çıktı daha yakışıklı

birsencim cnm gözünüz aydın erken geldi bebişin rabbim sağlık huzur mutluluk dolu uzun ömürler nasip etsin analı babalı büyüsün emrecik

tatlışım dikkat et kendine koşturmacaya ara ver lütfen sağlığın herşeyden önemli rabbim şifa versin inş. tez zamanda

kaldık misafirimizle başbaşa:97: ama onunda ağzı war dili yok maşallah napalım bende gidiyim bari misafir seni yalnız bırakıcam kusuruma bakma hadi hoşaçal

iyi sabahaler kızlar güzle bir gün olur inş hepimiz içim
cumanız mübarek olsun rabbim tüm dualrımızı kabul buyursun inş
ebrarım özelden msj attım ama belki gelmemeiştir cano bitti duam haber veriyim dedim
kendinize iyi bakın rabbim yar ve yardımcınız olsun
ben kaçar öptüm

ah kıyamam yakısıklı emremız gelmıs demek Allah kazalardan belalardan saklasın nazar degmesın kuzuma Allah sıfalar versınnnn
ablacımmmmm okumam gerekenlerı okudummmmm hemde bu sabah ondan sımdı haber vereyım dedım haberın ola zaten ben yazmasam da sen okundu syabılırsın mutlaka okurum optum hepınızı dua vaktı burda olmaya calısıcam

ebosum bu arada cici de okumus ama haber verememıs bu aradakırmızıları gormus haber vermemı ıstedı hepınızı oslemıs ve opuyorrrr

günümüz aydın cumamız hayırlı olsun inşallah

sabahtan beri bir sürü alıntı aldım elektirikler sürekli kesildiği için gönderemedim başımda çok acıyor tekraran uğraşamadım

birsencim emremiz çok tatlı maşallah canım allah yavrunu sana bağışlasın

geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum siteye çok sık giremiyorum ama inaninki aklım hep sizde allah yar ve yardımcımız olsun

ebrarcım sağ olasın canım zaten oğlum balkondan düştü onu doktota götürdüğümde meleğimi kaybettiğimi öğrendik acımı sessiz yaşayıp rabbime sığınıyorum allah oğlumu bana bağışlasın acısını göstermesin inşallah. allaha emanet olun

s.a. kızlar :80: bana özelden msj gelmedi dualar kimler için okunuyor.hemen biriniz yazsın da okuyayım Allah'ın izniyle

Çok geçmiş olsun canım Rabbim yardımcın olsun,sabır versin.birkaç kez girdim topiğe ama geçmişe bakamadan çıktığım için şimdi okudum.tekrardan çok geçmiş olsun

Ne yaprağınız kurusun ne gülünüz solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her günki dualarınız kabul olsun
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN..

Cumamız mübarek dualarımız ve töbelerimiz kabul olsun.Selamların en güzeli sizlerin üzerine olsun..

Lailahe illallahtir özüm, Muhammed Mustafadir sözüm, ihlas-i serif ile yikadim yüzüm. Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözüm.

Cuma günü kim cemaatin omuzlarını yararak ilerlerse cehenneme bir köprü ittihaz olunur.

Selatü selaya yolladim Mevlaya, sen cümlemizin muradini ver gelecek Cuma’ya.

Ya Celil, etme zelil, gönder delil. Ilahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasini ulastir, duaya açilan elleri icabete eristir.

Ilahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadigim zaman bu duami sana emanet ederim.

Bugün bayram olsun
Hüzünler dönüşsün sevince.
Rabbim yaralarımızı sarsın Rauf adıyla
Kalbimizdeki marazları gidersin Şafi namıyla
Cumanız mübarek olsun!

cok sagol derinim...evet canım ya alıntılarla idare ediyoruz ama ben sizleri cok özledim...inş iyi gelir ilaclar tatlım gecmiş olsun allahım şifa versin bende seni cok öptüm
canım dedigin gibi kurtajdan dolayı olabilir fazla yorma kendini sevcanım iyi olmana sevindim öpüyorum sen kocaman
Eki Görüntüle 194160 Eki Görüntüle 194160 kızlar emremiz ama bugün hortumları çıktı daha yakışıklı
oy oy maşallah allahım nazarlardan korusun inş en kısa zamanda evinede annesinin kucagına gelir...birsenim iyi olmana sevindim canım seni ve prensi öpüyorum...
canım ya nerelerdesin sen ugra ara sıra özledim seni kendine iyi bak cok öpüyorum..
ebooşum ya yprma kendini inş cabuuk iyileşirsin bende de nezle başlangıcı var gibi inş hafif atlatırm canım...bende seni cok özledim bi türl karşılaşamıyoruz ya cok öpüyorum seni...
iyiyim canım ama inş grip olmam başlangıcı var gibi kendine iyi bak öpüyoru seni canım...
slm günaydın kızlar

günaydın canım nasılsın..

hepinize hayırlı cumalar kızlar inş rabbim bu mubarek günde yaptıgımız duaları kabul eder...

iyiyim cnm sen nasılsın

selam kızlar günaydınn.bu mübarek günde dualarımız kabul olsun inş.
geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum,allah razı olsun hepinizden.bugun bedenen biraz iyi hissettiğim için temizlik yaptım.şimdi duşa girip okumam gereken duaları okuycam.tabiki topiğimizin bebişi emremize de göndericem.Allahım anasına babasına ve ablasına bağışlasın emremizi inş.sağlıkla büyüsün.dua vakti girmeye çalışıcam.öptüm hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…