AMİNNN cnm inş...inşallah cnm bir an önce
inş canım ALLAH RAZI OLSUN dualrın için...canım ne güzel ya inş bebişin gelir en kısa zamanda hayırlısıyla dualarım seninle...:
şimdiye kadar beşinci günü başlatıyolardı,beş gün içip,bi beş gün daha bekleyip gidiyodum ki,normalde hepsi böyle yapıyo ve gittiğim gün çatlatma iğnesi veriyolardı,bi defa da kendi haline bırakmıştı,o ay çok büyük kist oldu,ama klomen kullanırken olabiliyo zaten,adetle geçiyo kistler.
ama şu an gittiğim dr üçüncü gün başlattı,tüp bebek merkezinde araştırılıyorum ben şu anda çünkü ve orda üçüncü gün veriyolarmış hep.
ilaçla hamile kalan çok kişi var ama benim gibi altı yedi kez kullandığı halde kalamayan da var ama bu ilacın etkileşiminin kötülüğünden değil,zamanı gelmediği için,çünkü bende herşey çok mükemmeldi,hepsi çatlamıştı,progesteron değerim 60 lardaydı,bu mükemmel bi değer miş ama illa hamilelik demek değilmiş işte.
işte böyleee,daha sormak istersen cevap veririm.
gülcüm inşallah baban en yakın sürede düzelir canım Allah kolaylık versin size,babacıgınada şifalar versin.dün gece konuşamadık cnm çıkmak zorundaydım
sende miiiiiiiiçok geçmiş olsun cnm yaaa..aynen bencede kuaförden sonra oldun sen.bende saç boyattıgımda genelde boynum çok agrır ve üşütürüm.evdeykende mümkün oldugunca duşumu gece alırım mecbur olmadıkça.gündüz alınca dışarı çıkılmasada dolaşırken üşütür insan:2:zaten bişy itiraf edeyim,geçen işe gitmeden duş aldım sacımı iyice kurutmuştum ama hemen dışarı çıktıgım için sonrada böyle fıtıgım hortladı
semracım sabır canım,geçecek elbet,sonrada hayırlısıyla ogluşunun kardeşi gelecek inşallah
canım ya geldimi üst üste gelir ama rabbim ferahlık verecektir .allahım beterlerinden korusun diyelim .inşallah konuşuruz kuzum buara bende hem yoğunum hemde hastayım kalamıyorum pc başında .öpüyorum seni
ah ah kuzum sendemi yaa çok geçmiş olsun allahım şifa versin bol bol dinlen tatlışım
canım çok teşekkür ederim allah razı olsun
sende daha iyisin inşallah oğluşunda kaza atlatmış sonradan okudum çok geçmiş olsun allahım esirgesin yavrunu canım
canım sanada geçmişler olsun bu havada halı yıkanırmı be kuzu dikkat et kendine üşütme
cano valla dinlenmiş uyandımda ilerki saatlerde nasıl olurum bilemiyorum hamdolsun halimize diyelim
sen nasılsın bakalım
sago canım sende iyiki varsın acını yaşama demiyorum ama kendinide cok yıpratma semracım inş 3 ay sonunda hemen gelir bebişin hayırlısıyla...
canım ya merak etmiştim seni...misafirinde hic bitmiyo kız ne güzel canın sıkılmaz ne güzel...hastalıgın gecmedimi canım ya gecmiş olsun bu arada baş agrısı icin aldıgın kremi burayada yazarsın tatlım dedigin gibi başagrısı bırakmıyo peşimi bu aralar...
bende iyiyim boncugum bi degişiklik yok şu an canım inş olur...
inş derinim ya bazı belirtiler var ama ben yinede cok umutlanmak istemiyorum hayırlısı olsun...canım ya senin bu agrıların gecmiycek galiba doktora git bencede gecmiş olsun öpüyorum seni...
gecmiş olsun canım...
gözünaydın canım inş bebişin en kısa zamanda gelir hayırlısıyla...
inş daha kötü olmadan gider senden o nezlede canım bu aralar herkez hasta oluyo salgın var dikkat et kendine kardelencim...
bende iyiyim canım sagol dedigin gibi bi degişiklik yok tatlım:)
eboşum ya iyileşmedinmi sen canım kıyamam sana gecmiş olsun allah şifa versin inş en kısa sürede iyileşirsin...
canım merak etmiştim seni iyi olmana sevindim bu arada babanada gecmiş olsun allahım şifa versin canım....
canım cok gecmiş olsun ...
canım ne güzel ya inş bebişin gelir en kısa zamanda hayırlısıyla dualarım seninle...
kızlar akşama misafirim var sabahtan beri iş yemek pasta yapmaktan yoruldum ...bu akşam gelmeyi düşünüyodum ama gelemiycem... sohbetinizi cok özledim karşılaşamıyoruz artık hepinizi cok öpüyorum kendinize iyi bakın
Eki Görüntüle 194160 Eki Görüntüle 194160 kızlar emremiz ama bugün hortumları çıktı daha yakışıklı
cnmm ya hamıleyken sırt bel ağrım fazla oluyordu kurtaj oldum.dınlenmedım kı yatmadım hep kosturdum kalktım hemen ayağa...gecen hafta da hastaydım ama yatmadım doğru duzgun üstelıyor mu ne?
rabbım daha fazla dert vermesın buna da şükür ama onceden bole yorulmazdım benn
günümüz aydın cumamız hayırlı olsun inşallah
sabahtan beri bir sürü alıntı aldım elektirikler sürekli kesildiği için gönderemedim başımda çok acıyor tekraran uğraşamadım
birsencim emremiz çok tatlı maşallah canım allah yavrunu sana bağışlasın
geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum siteye çok sık giremiyorum ama inaninki aklım hep sizde allah yar ve yardımcımız olsun
ebrarcım sağ olasın canım zaten oğlum balkondan düştü onu doktota götürdüğümde meleğimi kaybettiğimi öğrendik acımı sessiz yaşayıp rabbime sığınıyorum allah oğlumu bana bağışlasın acısını göstermesin inşallah. allaha emanet olun
Çok geçmiş olsun canım Rabbim yardımcın olsun,sabır versin.birkaç kez girdim topiğe ama geçmişe bakamadan çıktığım için şimdi okudum.tekrardan çok geçmiş olsun
cok sagol derinim...evet canım ya alıntılarla idare ediyoruz ama ben sizleri cok özledim...inş iyi gelir ilaclar tatlım gecmiş olsun allahım şifa versin bende seni cok öptümvalla canom öyle düşüne düşüne bişey içip iyileşemiyom yaaa..koyverdim
evet cnm yaa sorma..sırtımı yiyo soguk sanki
peloşum misafirin gelcek demek kolay gelsin sana canikominan bende özlüyom seninle sohbet etmeyi ama böyle alıntılarla idare ediyoz işte napalım...bu arada doktora gitmedim ama kardeşim ilaç yazdırdı bugün bana sagolsun onları içicem.doktorada gitsem ilaç verecek aynılarını.yada igne...dahada ötesi fizik tedavi gerek bunu biliyorum ama şuanda imkansız gidemem.öyle yani kuşum..öptüm seni çokkk.
canım dedigin gibi kurtajdan dolayı olabilir fazla yorma kendini sevcanım iyi olmana sevindim öpüyorum sen kocamanpeloşşş;
cnm ıyıyım sımdı AMA ben yaşlı gibi çok cabuk yoruluyorum yaaa.bugun eşimin kuzenıyle kuafore gıttım.ay nasıl yorgunluk war uzerımde anlatamam...etrfımdakıler kurtaj daha yenı oldun sayılır o yuzdendır dedı.e hiç dınlenmedım kı kurtajdan.hep koşturmaca hiç durmadım kiii.
aslında dınlenmem gerek.cnm olur deneyeyim ıyı gelırse yazarım burda cnm benım
rana cnm konusamadık bugun face e gelırsın bır ara konusurzzz.
9999 dualar ıcın tesekkurler cnm allah razı olsunnn.bnm de dualarım war ılışkıden once okunan onlarla bırlıkte bunu da okuyacagım cok sağol tatlım
oy oy maşallah allahım nazarlardan korusun inş en kısa zamanda evinede annesinin kucagına gelir...birsenim iyi olmana sevindim canım seni ve prensi öpüyorum...Eki Görüntüle 194160 Eki Görüntüle 194160 kızlar emremiz ama bugün hortumları çıktı daha yakışıklı
canım ya nerelerdesin sen ugra ara sıra özledim seni kendine iyi bak cok öpüyorum..merhabalar kızlar nasılsınız
birsencim doğum yapmışsın sanırım hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün
senin daha doğuma vardı diye hatırlıyorum ben :44:
herkese iyi akşamlar diliyorum
ebooşum ya yprma kendini inş cabuuk iyileşirsin bende de nezle başlangıcı var gibi inş hafif atlatırm canım...bende seni cok özledim bi türl karşılaşamıyoruz ya cok öpüyorum seni...canım yaa çok sevindim inanki gözünaydın hadi bakalım inşallah önümüzdeki ayda müjde verirsin bize
selam canım biz iyiyiz sen nasılsın
peloşum evet ya hala devam ediyo rahatsızlık bitürü dinlenemedimde sürekli bi koşturmaca yoruldum valla .sen nasılsın bitanem özledim seni
cano o buara yoğun idare edelim onu yaa
oyyy kuzum allahım esirgesin teyzesi yesin onu hastaneden çıkınca daha yakışıklı olur emremiz şimdi bile prens o yaa .allahım sağlık sıhhay nasip etsin
birsoşum sen merak etme dualarımız hep sizinle emrecik hep aklımda inanki .biliyosun zatende
buarada süpersin maşallah sana bitanem benim
canım kansız filanmı kaldın yada rahatsızlığın verdiği bir yorgunluktur
tostişim evet yaa karşılaşamadık bende seni özledim canım
nerelerdesin kuzum sen ya merak ettim baya herşey yolunda inşallah öpüyorum seni arayı açma lütfen
buarada KARDELOŞUM alıntın çıkmamış ya anlamadım :26:neyse ben yazıyım konuşmuş olsakda
çok yedim diyosun bişey olmaz nasılsa yeni başladın bundan sonra dikkat edersin
şu koşturmacalar bitsinde bol bol muhabbet ederiz ayrıca sen nasıl oldun sesin iyi gelmiyodu benim gibi
iyiyim canım ama inş grip olmam başlangıcı var gibi kendine iyi bak öpüyoru seni canım...derincim çok tşk edrm güzel dileklerin için ewet dün ben girdim herkes gitti ben eve geç geliyorum gelince birazda eşim oturuyo pc ye bende geç saate kalıyorum oturmakta sizde çıkmış yada çıkmak üzere oluyosunuz malesef napalım artık şimdilik böyle idare edicez:97:
ayy ewet ablacım walla çok haklısın üst üste geliyo herşey...amin abla ALLAH razı olsun güzel dileklerin içinhayırdır ablam üşüttün mü sen yoksa dikkat et kendine çok öpüyorum seni ALLAH'a emanet ol
pelinim çok tşk edrm cnm amin ALLAH razı olsun...sen nasılsın bitanem?
birsencim cnm gözünüz aydın erken geldi bebişin rabbim sağlık huzur mutluluk dolu uzun ömürler nasip etsin analı babalı büyüsün emrecik
slm günaydın kızlar
cok sagol derinim...evet canım ya alıntılarla idare ediyoruz ama ben sizleri cok özledim...inş iyi gelir ilaclar tatlım gecmiş olsun allahım şifa versin bende seni cok öptüm
canım dedigin gibi kurtajdan dolayı olabilir fazla yorma kendini sevcanım iyi olmana sevindim öpüyorum sen kocaman
oy oy maşallah allahım nazarlardan korusun inş en kısa zamanda evinede annesinin kucagına gelir...birsenim iyi olmana sevindim canım seni ve prensi öpüyorum...
canım ya nerelerdesin sen ugra ara sıra özledim seni kendine iyi bak cok öpüyorum..
ebooşum ya yprma kendini inş cabuuk iyileşirsin bende de nezle başlangıcı var gibi inş hafif atlatırm canım...bende seni cok özledim bi türl karşılaşamıyoruz ya cok öpüyorum seni...
iyiyim canım ama inş grip olmam başlangıcı var gibi kendine iyi bak öpüyoru seni canım...
günaydın canım nasılsın..
hepinize hayırlı cumalar kızlar inş rabbim bu mubarek günde yaptıgımız duaları kabul eder...
kızlar eksik dua varmı bari bilen varsa onu yazsın da okuyayım.biri beni bilgilendirebilirmi acaba
kızlar eksik dua varmı bari bilen varsa onu yazsın da okuyayım.biri beni bilgilendirebilirmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?