ebusum duaları okudum cnm gec haber verdım dün mısafırım vardı kusurabakma
iyiyim cnm sen nasılsın
tatlım aradım hepsı okunmusteseküredıyor ebusum
derinim nasılsın canım sendende allah raı olsun...hayırlı cumalar kızlar...anladıgım kadarıyla dualarımız bu hafta fazla fazla okundu Allahım kabul etsin inşallah...dualarımızı vesile kılsın...ebuşum bugün giremicek o yüzden duayı ben yapacagım birazdan.yapıp çıkmak zorundayım kızlar şimdi kimse yok ama gelince görürsünüz zaten...okuyan herkesten Allah razı olsun...
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur.
Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.
Dilim anca buna yetiyor.
Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle.
Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.
Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR VER
ALLAHIM sen CİCİ arkadasımızın bebişinin gelmesi için dualarımızı vesile kıl .
Arkadaşımıza katından doktorlara bile gerek kalmadan kendiliğinden hayırlı bir evlat ver.arkadaşımız her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol .SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur.
Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.
Dilim anca buna yetiyor.
Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle.
Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.
Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR VER
ALLAHIM sen BİRSEN arkadasımızın bebişi HÜSEYİN EMRE mizin tez zamanda annesinin kucagına dönmesini nasip et,saglıgına kavuştur minigimizi toparlayıp sag salim anne babasına kavuşsun.onu koru rabbim..arkadaşımız her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol .SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
sagol peloşum iyiyim cnm Allah razı olsun.rabim kabul etsin.
kızlar iki duanın arası açık oldu ama idare edin,müşteri gelmişti tam cicinin duasını yaptım birseninkini hazırladım ekleyemedim hemen neyse..Allahım kabul etsin inşallah.
kızlar neyse ben çıkıyorum..kendinize iyi bakın...çok öptüm
ay burnum çok tıkalı kanka yaaa,nolcak benim bu halim bilmem.canım yaa çok sevindim inanki gözünaydın hadi bakalım inşallah önümüzdeki ayda müjde verirsin bize
selam canım biz iyiyiz sen nasılsın
peloşum evet ya hala devam ediyo rahatsızlık bitürü dinlenemedimde sürekli bi koşturmaca yoruldum valla .sen nasılsın bitanem özledim seni
cano o buara yoğun idare edelim onu yaa
oyyy kuzum allahım esirgesin teyzesi yesin onu hastaneden çıkınca daha yakışıklı olur emremiz şimdi bile prens o yaa .allahım sağlık sıhhay nasip etsin
birsoşum sen merak etme dualarımız hep sizinle emrecik hep aklımda inanki .biliyosun zatende
buarada süpersin maşallah sana bitanem benim
canım kansız filanmı kaldın yada rahatsızlığın verdiği bir yorgunluktur
tostişim evet yaa karşılaşamadık bende seni özledim canım
nerelerdesin kuzum sen ya merak ettim baya herşey yolunda inşallah öpüyorum seni arayı açma lütfen
buarada KARDELOŞUM alıntın çıkmamış ya anlamadım :26:neyse ben yazıyım konuşmuş olsakda
çok yedim diyosun bişey olmaz nasılsa yeni başladın bundan sonra dikkat edersin
şu koşturmacalar bitsinde bol bol muhabbet ederiz ayrıca sen nasıl oldun sesin iyi gelmiyodu benim gibi
kız sen zaten yürüyodun ya yengenlerle,noldu onlar vaz mı geçtiler?cnm bnm Rabbim şifa versin tez zmanda inş,bu arada bu halinle gelip ayrıca hbr verdiğin içinde kendi adıma tşk ederim çok düşüncelisin merak ediyorduk senide paşamızıda...
Rabbim zamanında sağlıcakla gelmesini nasip etsin cnm ayrıca çok geçmiş olsun inş hemencik toparlanırsın
bitti ablam bu akşam aldım abdestimi,sabah namazdan sonra okurum sen ver bana ne kadar eksikse,bu arada senide kendim gibi kiloya takmışımm :)
kardeloş da spora başladı demek inş hemencik erir yağların kısssss darısı da bizim başımıza bende yarın başıyorum yürüyüşe bugunde az az yedim inş devamı gelir
aletlide,çok fazla alet yok,zatende benim içinde çok alete gerek yok,sırf formda kalayımm diye gidiyorum:76:he dövüyom noolmuşşşşkız özledim yaa karşılaşamadık gene ayyy aletli spora mı gidiyon ne güzellll.bende istiyom yaaaa:95:benim göbegi bi görsen canom çok fena oldum yaaa ayrıcada ben senin ruh halini farketmeyeceksem neden arkadasız heeee bak gene dövücem heeee
ayyy MAAŞALLAHHHHHbirsenim çok geçmiş olsun canım benim...gelmene çokkk sevindim valla yaaa..ben diyodum kimbilir ne zaman girer kuşum,sagol cnm kızlarda demiş zaten şu halinde bravo sana valla bizi habersiz bırakmadın gel öpim dualarımız seninle canım.yatmadan okuyacagım duanı..inşallah emremiz çok daha iyi olacak..kendi kendine nefes almayada başlamış şükür ..öptüm seni canım Allaha emanet ol...
swcnım,sen gerçekten dinlenemedin hiç he,dikkat et kendine düşükte kan kaybı çok oldugu için güçsüz kalınıyo...vitamin al bol bol..kas sıkışması noldu iyisin mi biraz daha?
selamlarrrr kızlarrr.
amin amin aminAMİNNN cnm inş...
inş canım ALLAH RAZI OLSUN dualrın için...
cewabın için çok saol arkadaşım RABBİM senide en kısa zamanda bebeğine kawuşturur inş ...
benim dr um direk 3.gün başla dedi 5 günde bitecek işte 12. yada 13.günde kontrole gitcem iğne falan bişi demedi kendi haline bırakacak sanırım inş bende bebişle sonuç alırım RABBİM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜNNNN...
AMİNNNNNNNNNNNNNNN.....
tüh yaaaa,gelmiş mi?ebosum bu arada cici de okumus ama haber verememıs bu aradakırmızıları gormus haber vermemı ıstedı hepınızı oslemıs ve opuyorrrr
amin,rabbim kabul etsin inşallah yapılan duaları,ikaz almayalım diye alıntılamadım,içimden çok dua ettim cici ve bbirsen için.hayırlı cumalar kızlar...anladıgım kadarıyla dualarımız bu hafta fazla fazla okundu Allahım kabul etsin inşallah...dualarımızı vesile kılsın...ebuşum bugün giremicek o yüzden duayı ben yapacagım birazdan.yapıp çıkmak zorundayım kızlar şimdi kimse yok ama gelince görürsünüz zaten...okuyan herkesten Allah razı olsun...
ay anca yazabildim,geçmişi okuyodum kıssssshayırlı cumalar arkadaşlar
Rabbim dualarımızı kabul buyursun cici arkadaşımızın bebeğinin en yakın zamanda gelmesine vesile kılsın
Topiğimizin ilk bebeği emremizinde sağlıcakla bir an önce evine dönmesine vesile olsun
Kardelen5233 nerelerdesin bacım özledik karşılamadık geldiğinden beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?