Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

tatlım aradım hepsı okunmus teseküredıyor ebusum

çok teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için.bana özelden msj gelmedi o yüzden okuyamadım kusura bakmasın.ben de Hüseyin Emremiz için okuyayım bari.Allah'ım uzun ömürler versin Birsen'in yavrusuna ve tüm dua bekleyen bebeklerimize,annelerine,cümlesine inşaallah

kızlar ben çıkmak zorundayım yemeğe gideceğim.dualarımız kabul olsun inş.bende Emremiz için 30 tane ayetel kürsi okudum Rabbim kabul etsin inş.bir an önce sağlığına kavuştursun yavrumuzu

hayırlı cumalar kızlar...anladıgım kadarıyla dualarımız bu hafta fazla fazla okundu Allahım kabul etsin inşallah...dualarımızı vesile kılsın...ebuşum bugün giremicek o yüzden duayı ben yapacagım birazdan.yapıp çıkmak zorundayım kızlar şimdi kimse yok ama gelince görürsünüz zaten...okuyan herkesten Allah razı olsun...

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur.
Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.
Dilim anca buna yetiyor.
Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle.
Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.
Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR VER
ALLAHIM sen CİCİ arkadasımızın bebişinin gelmesi için dualarımızı vesile kıl .
Arkadaşımıza katından doktorlara bile gerek kalmadan kendiliğinden hayırlı bir evlat ver.arkadaşımız her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol .SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

derinim nasılsın canım sendende allah raı olsun...

yürekten amin diyorum cicimize rabbim hayırlısıyla saglıklı bir bebiş verir inş...

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur.
Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.
Dilim anca buna yetiyor.
Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle.
Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.
Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR VER
ALLAHIM sen BİRSEN arkadasımızın bebişi HÜSEYİN EMRE mizin tez zamanda annesinin kucagına dönmesini nasip et,saglıgına kavuştur minigimizi toparlayıp sag salim anne babasına kavuşsun.onu koru rabbim..arkadaşımız her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol .SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

sagol peloşum iyiyim cnm Allah razı olsun.rabim kabul etsin.

kızlar iki duanın arası açık oldu ama idare edin,müşteri gelmişti tam cicinin duasını yaptım birseninkini hazırladım ekleyemedim hemen neyse..Allahım kabul etsin inşallah.

amin amin amin birsenimizin bebişini rabbim en kısa zamnanda saglıgınz kavuştursun inş annesinin kucagında lokur lokur sütünü icsin...

derinim msn ye gelsene canım bi dk...

allahım dualrımızı emremızın ıyılesmesıne ve cıcı arkadasımızında bebegıne kavusmasına vesıle kılsın ınsallah

derınım nasılsın kuzum nıye fazla fazla okundu kı ya ben gec haber verdım ama yerıme okumadınız ınsallah ben kırmızıları gormedıgım surece benım yerıme okundu yazabılırsınız

hayırlı cumalar arkadaşlar

Rabbim dualarımızı kabul buyursun cici arkadaşımızın bebeğinin en yakın zamanda gelmesine vesile kılsın
Topiğimizin ilk bebeği emremizinde sağlıcakla bir an önce evine dönmesine vesile olsun
Kardelen5233 nerelerdesin bacım özledik karşılamadık geldiğinden beri

canı gönülden amin diyorum.Allahım okuduğumuz duaları kabul etsin inş.kızlar hepinize dua ettim.emremizi de unutmadım.tez zamanda annesinin kucağında sağlıkla büyüsün inş.

kızlar çok özür dilerim,arkadasım aradı hem konusup hem yazamadım bide bi abla geldi oturdu onunla konuşurken bakamadım topice...çıkıcam şimdi zaten.birileri gelmeden

kayram olsun cnm Allah kabul etsin fazlada olsa napalım.

kardeloşumm cnm hoşgeldinnnn

kardelenim sende hoşgeldin tatlım

ay burnum çok tıkalı kanka yaaa,nolcak benim bu halim bilmem.
kiloya gelincede güya dikkat etcem bundan sonra ama bugün de kahvaltıyı anca yapabildim,spordan sonra eve ancak geldim çünkümmm
kız sen zaten yürüyodun ya yengenlerle,noldu onlar vaz mı geçtiler?
nerelerdesin bu arada,hiç görüşemiyoz.
aletlide,çok fazla alet yok,zatende benim içinde çok alete gerek yok,sırf formda kalayımm diye gidiyorum:76:
amin amin amin
ebosum bu arada cici de okumus ama haber verememıs bu aradakırmızıları gormus haber vermemı ıstedı hepınızı oslemıs ve opuyorrrr
tüh yaaaa,gelmiş mi?
amin,rabbim kabul etsin inşallah yapılan duaları,ikaz almayalım diye alıntılamadım,içimden çok dua ettim cici ve bbirsen için.
ay anca yazabildim,geçmişi okuyodum kısssss
napıyon,nassın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…