Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ben çıkıyorum,herkeze hayırlı geceler,bu saate kadar gelmiyosunuz,gece de yatmıyosunuz,olmuyo ama böyle:76::76::76:

canım yaa çok sevindim inanki gözünaydın hadi bakalım inşallah önümüzdeki ayda müjde verirsin bize
selam kızlarr nasılsınızz
selam canım biz iyiyiz sen nasılsın
peloşum evet ya hala devam ediyo rahatsızlık bitürü dinlenemedimde sürekli bi koşturmaca yoruldum valla .sen nasılsın bitanem özledim seni
kardeloşşşşşşşşşşşşşşşş kıss ebuşun dedigi gibi spora başladın gelemiyonmu kızzzakşam oldu hayla yoksun ama yaaa
cano o buara yoğun idare edelim onu yaa
Eki Görüntüle 194160 Eki Görüntüle 194160 kızlar emremiz ama bugün hortumları çıktı daha yakışıklı
oyyy kuzum allahım esirgesin teyzesi yesin onu hastaneden çıkınca daha yakışıklı olur emremiz şimdi bile prens o yaa .allahım sağlık sıhhay nasip etsin
birsoşum sen merak etme dualarımız hep sizinle emrecik hep aklımda inanki .biliyosun zatende
buarada süpersin maşallah sana bitanem benim
ıyı derdanur sne nasılsın cnmm????ben zordan duruyorum bugun bı dısarı cıktım yorgunluktan oluyorummm onceden bole degıldın ben noldu bılmıyorum
canım kansız filanmı kaldın yada rahatsızlığın verdiği bir yorgunluktur
tostişim evet yaa karşılaşamadık bende seni özledim canım

nerelerdesin kuzum sen ya merak ettim baya herşey yolunda inşallah öpüyorum seni arayı açma lütfen

buarada KARDELOŞUM alıntın çıkmamış ya anlamadım :26:neyse ben yazıyım konuşmuş olsakda
çok yedim diyosun bişey olmaz nasılsa yeni başladın bundan sonra dikkat edersin
şu koşturmacalar bitsinde bol bol muhabbet ederiz ayrıca sen nasıl oldun sesin iyi gelmiyodu benim gibi

sen nerelerdesin canım yaa uğramıyosun pek yada benmi yakalayamıyorum

Birsencim geçmiş olsun eve çıkmışsın inşallah oğlunda en kısa zamanda gelir evine.Allah hayırlı evlat etsin dualarımız seninle

Kızlar iyi geceler nasılsınız bakalım

cnm bnm Rabbim şifa versin tez zmanda inş,bu arada bu halinle gelip ayrıca hbr verdiğin içinde kendi adıma tşk ederim çok düşüncelisin merak ediyorduk senide paşamızıda...
Rabbim zamanında sağlıcakla gelmesini nasip etsin cnm ayrıca çok geçmiş olsun inş hemencik toparlanırsın
tutiş adetin bitmedi değilmi kuzum duada eksik varda azcuk veriyim deemiştim

bitti ablam bu akşam aldım abdestimi,sabah namazdan sonra okurum sen ver bana ne kadar eksikse,bu arada senide kendim gibi kiloya takmışımm :)

kardeloş da spora başladı demek inş hemencik erir yağların kısssss darısı da bizim başımıza bende yarın başıyorum yürüyüşe bugunde az az yedim inş devamı gelir

he dövüyom noolmuşşşşkız özledim yaa karşılaşamadık geneayyy aletli spora mı gidiyon ne güzellll.bende istiyom yaaaa:95:benim göbegi bi görsen canom çok fena oldum yaaaayrıcada ben senin ruh halini farketmeyeceksem neden arkadasız heeee bak gene dövücem heeee
# swcnprlk+
# reyhan_metin
# kardelen5233+
# 9999 slm şekerler ben geldim hepinizi özledim kardeloşşş ordamısın

Eki Görüntüle 194160 Eki Görüntüle 194160 kızlar emremiz ama bugün hortumları çıktı daha yakışıklı
ayyy MAAŞALLAHHHHHbirsenim çok geçmiş olsun canım benim...gelmene çokkk sevindim valla yaaa..ben diyodum kimbilir ne zaman girer kuşum,sagol cnm kızlarda demiş zaten şu halinde bravo sana valla bizi habersiz bırakmadın gel öpim dualarımız seninle canım.yatmadan okuyacagım duanı..inşallah emremiz çok daha iyi olacak..kendi kendine nefes almayada başlamış şükür..öptüm seni canım Allaha emanet ol...

swcnım,sen gerçekten dinlenemedin hiç he,dikkat et kendine düşükte kan kaybı çok oldugu için güçsüz kalınıyo...vitamin al bol bol..kas sıkışması noldu iyisin mi biraz daha?

selamlarrrr kızlarrr.

Son düzenleme:

hoşgelmişsin cnm..nolsun işte...kocişten pc yi anca aldım geldim
ebuş gelememiş daha.hemencik gelsede az konussak ya.

derinim selam kuzum hoşgeldin tabi bende hoşgeldim kociş gelesiye burdayım sonra kaçarım
tutiş seninlede konuştuk dua konusunu kuzum tekrardan saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…