- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
herkese selam nasılsınız kızlar
bende coktandır yokum gecmısede cok bakamadım heres iyidir umarım bende kaynanamlardaydım
bırsen dogum yapmışsın gozun aydın emremiz gelmış hayırlı ugurlu olsu darısı başımıza olsun İNŞALLAH
canım yaa çok sevindim inanki gözünaydın hadi bakalım inşallah önümüzdeki ayda müjde verirsin bizekızlarrrrrrrr prolaktin değerim düşmüş 0,331 olmuş çok şükür bu ayda klomenle güzel bi sonuç alırsam inş RABBİMİNDE izniyle bebişim gelir diye umut ediyorum ne olur dualarınızı eksik etmeyin ....
selam canım biz iyiyiz sen nasılsınselam kızlarr nasılsınızz
peloşum evet ya hala devam ediyo rahatsızlık bitürü dinlenemedimde sürekli bi koşturmaca yoruldum valla .sen nasılsın bitanem özledim senisago canım sende iyiki varsın acını yaşama demiyorum ama kendinide cok yıpratma semracım inş 3 ay sonunda hemen gelir bebişin hayırlısıyla...
canım ya merak etmiştim seni...misafirinde hic bitmiyo kız ne güzel canın sıkılmaz ne güzel...hastalıgın gecmedimi canım ya gecmiş olsun bu arada baş agrısı icin aldıgın kremi burayada yazarsın tatlım dedigin gibi başagrısı bırakmıyo peşimi bu aralar...
bende iyiyim boncugum bi degişiklik yok şu an canım inş olur...
inş derinim ya bazı belirtiler var ama ben yinede cok umutlanmak istemiyorum hayırlısı olsun...canım ya senin bu agrıların gecmiycek galiba doktora git bencede gecmiş olsun öpüyorum seni...
gecmiş olsun canım...
gözünaydın canım inş bebişin en kısa zamanda gelir hayırlısıyla...
inş daha kötü olmadan gider senden o nezlede canım bu aralar herkez hasta oluyo salgın var dikkat et kendine kardelencim...
bende iyiyim canım sagol dedigin gibi bi degişiklik yok tatlım:)
eboşum ya iyileşmedinmi sen canım kıyamam sana gecmiş olsun allah şifa versin inş en kısa sürede iyileşirsin...
canım merak etmiştim seni iyi olmana sevindim bu arada babanada gecmiş olsun allahım şifa versin canım....
canım cok gecmiş olsun ...
canım ne güzel ya inş bebişin gelir en kısa zamanda hayırlısıyla dualarım seninle...
kızlar akşama misafirim var sabahtan beri iş yemek pasta yapmaktan yoruldum ...bu akşam gelmeyi düşünüyodum ama gelemiycem... sohbetinizi cok özledim karşılaşamıyoruz artık hepinizi cok öpüyorum kendinize iyi bakın
cano o buara yoğun idare edelim onu yaakardeloşşşşşşşşşşşşşşşş kıss ebuşun dedigi gibi spora başladın gelemiyonmu kızzzakşam oldu hayla yoksun ama yaaa
oyyy kuzum allahım esirgesin teyzesi yesin onu hastaneden çıkınca daha yakışıklı olur emremiz şimdi bile prens o yaa .allahım sağlık sıhhay nasip etsinEki Görüntüle 194160 Eki Görüntüle 194160 kızlar emremiz ama bugün hortumları çıktı daha yakışıklı
birsoşum sen merak etme dualarımız hep sizinle emrecik hep aklımda inanki .biliyosun zatendeteşekkürler kızlar tek tek yazmayım zor oluyo adetim arada düzensiz oluyodu ama klomen düzenliyodu kardeloşum sgl canım zor bi doğum oldu ağrım var zor oturuyorm ama genede sizlerle paylaşmak için can attım ebrarla haberlerimi yolladım ama yavrumun benden ayrı olması çok yakıyo içimi havasını burnundan hortumla alıyodu hala küvezde ama bugün kendi başına almaya başladı biliyorum dualarınız bizimle ama bu gece ve yarın cuma duasını oğluma bağışlamanızı rica ediyorum
canım kansız filanmı kaldın yada rahatsızlığın verdiği bir yorgunlukturıyı derdanur sne nasılsın cnmm????ben zordan duruyorum bugun bı dısarı cıktım yorgunluktan oluyorummm onceden bole degıldın ben noldu bılmıyorum
tostişim evet yaa karşılaşamadık bende seni özledim canımcanım pek fazla girmiyorum artık kk ya eşim kurtlar vadisini izliyorken bir bakım dedim
derdanur seninde erken dogum riskin varmış olsun canım sagsağlim gelsinde bebeğin bu dünyada gelişimine devam eder llahın izniyle
semra da bebeğini kaybetmiş rabbim hayırlısını versin üzülmemek elde değil ama vardır onda da bir hayır
ebrar ablacım ben geldim sen yoksun senide cok özledim
bende coktandır yokum gecmısede cok bakamadım heres iyidir umarım bende kaynanamlardaydım
bırsen dogum yapmışsın gozun aydın emremiz gelmış hayırlı ugurlu olsu darısı başımıza olsun İNŞALLAH
selam herkese girmeye forsatım olmadı 15+15 30 okudum.. iyi geceler..
cnm bnm Rabbim şifa versin tez zmanda inş,bu arada bu halinle gelip ayrıca hbr verdiğin içinde kendi adıma tşk ederim çok düşüncelisin merak ediyorduk senide paşamızıda...kızlar artık kalamayacam ağrım var hala yorgunum kısaca anlatıyım ayın 6 sında acil yatış verilmesi sonucu su azlığı erken doğum tehlikesinden dolayı yatmaya başladım cumartesi pazar normal ilerleyen şartlar değişerek tekrar kontrole alındım pazartesi akşamı tehlike çoğaldı bebişimin kalp atışları değişti sürekli nts ye bağlı kaldım akşam saatlerinde artık fazla dayanamadı ve suyum tamamen geldi dr kontrolle sabaha kadar bekleyelim normal doğum yaptıralım dedi fakat sancı sıklaşıp bebeğin daralması sonucu saat 8 e doğru acil sezeryana alındım ve ameliyatla oğlumu doğum yaptım fakat kilosu küçük olduğu için kendi başına solunum yapamadığı için belirli süre küvezde bakım yapılarak kendi başına kalabildiği zaman gelene kadar hastanede kalacak Allahım şifalarını esirgemez benim ve bütün annalerin bebklerine şifasını verir umarım eyse çok kaldım yarın cum avakti dualarınızı bekliyorum ben oğlumun yanına gideceğim hepinize teşekkür ederim Allahım hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin cumanız şimdiden hayırlı olsun.
Rabbim zamanında sağlıcakla gelmesini nasip etsin cnm ayrıca çok geçmiş olsun inş hemencik toparlanırsıniyi olmana sevindim balım
yok canım banada erken doğum dedi doktor öğle gözüküyo bakalım hayırlısı
bende 8 aylığım zaten oda bana çekicek
kısa zamanda toplar emremiz kendini dualarımız seninle balım iyi bak kendine
tutiş adetin bitmedi değilmi kuzum duada eksik varda azcuk veriyim deemiştim
he dövüyom noolmuşşşşaslında keyifsiz değildim de,bütün gün çok gerildim,hep biyerlere,bişeylere yetişmem gerekti ama elimde olmayan sebeplerle yetişemiyodum,kaça bölündüğümü bende bilmiyorum dün.
ama teşekkürler,genede bişeyler olduğunu farkettiğin için.
geçmiş olsun tatlım,bende aynen sen gibi kafamı kurutsam bile,hatta derilerine bile kaç saat kurutma tutsam bile,o gün dışarı çıktığımda(bide başörtü var bende)genede başım ağrır mutlaka.
püskevit yemeye gittiydim
ya kanka anlattım ya sana,gelemedim işte,aslında çok özledim sizle konuşmayı,görüşmeyi ama denk gelemedik bi türlü.
anam,dövüyon mu kız beni,ağlarım bakşaka yaptımmmmm
başladım kanka,ama spordan zayıflamıyorum şu anda,belki kilo almıyorum,çünkü dün benim misafirlerimden,bugünde ben misafirliğe gittiğimden pek kalori harcayamadım,yarın daha çok yürümem lazım,hatta koşmalıyım.
diğer aletler diz çalıuştırıyo,benimde dizlerim ağrıyo fazla bisijklet çevirince,o yüzden onlarda az kalıyorum,ama zayıflıcam inşallah.
sadece spor değil derincim,başka meşgalelerim var şu sıra,bi ara anlatırım,spora sabah 9 da başlıyorum,pek günümü ziyan etmiyorum o konuda.:87::87:
# swcnprlk+
# reyhan_metin
# kardelen5233+
# 9999 slm şekerler ben geldim hepinizi özledim kardeloşşş ordamısın
ayyy MAAŞALLAHHHHHEki Görüntüle 194160 Eki Görüntüle 194160 kızlar emremiz ama bugün hortumları çıktı daha yakışıklı
cnmm ya hamıleyken sırt bel ağrım fazla oluyordu kurtaj oldum.dınlenmedım kı yatmadım hep kosturdum kalktım hemen ayağa...gecen hafta da hastaydım ama yatmadım doğru duzgun üstelıyor mu ne?
rabbım daha fazla dert vermesın buna da şükür ama onceden bole yorulmazdım benn
sen nerelerdesin canım yaa uğramıyosun pek yada benmi yakalayamıyorum
Birsencim geçmiş olsun eve çıkmışsın inşallah oğlunda en kısa zamanda gelir evine.Allah hayırlı evlat etsin dualarımız seninle
Kızlar iyi geceler nasılsınız bakalım
anatolişşşşşşşşşşşşş naber datluşşşş
derinim selam kuzum hoşgeldin tabi bende hoşgeldim kociş gelesiye burdayım sonra kaçarım
tutiş seninlede konuştuk dua konusunu kuzum tekrardan saol
ii tatlım sen nasılsın geçmemiş ağrıların hala yaa
derinim selam kuzum hoşgeldin tabi bende hoşgeldim kociş gelesiye burdayım sonra kaçarım
tutiş seninlede konuştuk dua konusunu kuzum tekrardan saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?