Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

tostı hosgeldın cnmmm sen nerlerdeydın???

canım pek fazla girmiyorum artık kk ya eşim kurtlar vadisini izliyorken bir bakım dedim
derdanur seninde erken dogum riskin varmış olsun canım sagsağlim gelsinde bebeğin bu dünyada gelişimine devam eder llahın izniyle
semra da bebeğini kaybetmiş rabbim hayırlısını versin üzülmemek elde değil ama vardır onda da bir hayır
ebrar ablacım ben geldim sen yoksun senide cok özledim

walla işlem sırasında baygındım o an zor degıldı.atlatması güçtü ama böle yorgunluk halı sonradan cıktı
ewet bebeişler olsun da yorulmak yok zaten ozaman =))

canım ben 2 kere kürtaj oldum ve hemen ayaga kalktım öyle yprgunluk falanda olmadı seninkininde kürtajla bir alakası oldugunu sanmıyorum sen genel bir tahlillerini yaptır bir dahiliyeciye gitmeni tafsiye ederim

canım ben 2 kere kürtaj oldum ve hemen ayaga kalktım öyle yprgunluk falanda olmadı seninkininde kürtajla bir alakası oldugunu sanmıyorum sen genel bir tahlillerini yaptır bir dahiliyeciye gitmeni tafsiye ederim

cnm sanırım gıdecegım yakındır.ya bnm hamıleyken ılk ayımda oldu bel sırt ağrılarım.senın warmıydı ozaman??*dıyorum acaba ondanmı kalma :S

daha öncede yapıyordum pilates bi ara bıraktım şimdi bebişde düşünüyoruz ama yapmakda istiyorum off kararsız kaldım çok zorlanmamaya çalışıyorum ,hani hamile oldgumu öğrendiğim an saten doktora sorup devam ederim yada bırakırım ama sonucta nezaman kalıcağımıda bilemiyorumki,yapmakda istiyorum nettede cokbişi bulamadım bu konu hakkında ama siz yapmayın diyorsunuz cok kararsz kaldım,çok ama çoook teşekkürler kızlar
İsteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah

amın cnm en kısa zmaanda ınşallah yaaaa hepımızın.canım olma ıhtımalı warsa bu aralar we sorunun yoksa yapma bırak hamış kalınca yürüyüse gıdersın

tostim evet vardı daha doğuma ama erken gelmek istedi emremiz ve geldi sen nasılsın canım

cnm sanırım gıdecegım yakındır.ya bnm hamıleyken ılk ayımda oldu bel sırt ağrılarım.senın warmıydı ozaman??*dıyorum acaba ondanmı kalma :S

ben ayakta kalınca hemen sırtım agrıyordu onun dışında bir şikayetim yoktu ama kürtajdan sonra hemen kalktım bende bir şikayetimde olmadı cok şükür

kızlar artık kalamayacam ağrım var hala yorgunum kısaca anlatıyım ayın 6 sında acil yatış verilmesi sonucu su azlığı erken doğum tehlikesinden dolayı yatmaya başladım cumartesi pazar normal ilerleyen şartlar değişerek tekrar kontrole alındım pazartesi akşamı tehlike çoğaldı bebişimin kalp atışları değişti sürekli nts ye bağlı kaldım akşam saatlerinde artık fazla dayanamadı ve suyum tamamen geldi dr kontrolle sabaha kadar bekleyelim normal doğum yaptıralım dedi fakat sancı sıklaşıp bebeğin daralması sonucu saat 8 e doğru acil sezeryana alındım ve ameliyatla oğlumu doğum yaptım fakat kilosu küçük olduğu için kendi başına solunum yapamadığı için belirli süre küvezde bakım yapılarak kendi başına kalabildiği zaman gelene kadar hastanede kalacak Allahım şifalarını esirgemez benim ve bütün annalerin bebklerine şifasını verir umarım eyse çok kaldım yarın cum avakti dualarınızı bekliyorum ben oğlumun yanına gideceğim hepinize teşekkür ederim Allahım hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin cumanız şimdiden hayırlı olsun.

amin canım,inşallah emremizin eve çıktığı günleri çok yakında görcez,hepimiz çok mutlu olcaz o zaman,bebek mevlidi bile yaparız emremize.

cANIM MERAK etme sen dualarımız seninle...opuyorum senı ve bebişimizi...kendıne dıkkat et

herkese selam nasılsınız kızlar
bende coktandır yokum gecmısede cok bakamadım heres iyidir umarım bende kaynanamlardaydım

bırsen dogum yapmışsın gozun aydın emremiz gelmış hayırlı ugurlu olsu darısı başımıza olsun İNŞALLAH

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…