Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kız sen zaten yürüyodun ya yengenlerle,noldu onlar vaz mı geçtiler?
nerelerdesin bu arada,hiç görüşemiyoz.
kardeloş ayagımı incittikten sonra gidemedim ya tembellik yappıp devam da etmedim annem devam ediyor sadece şuan bugunde gitmedim uyku tatlı geldi bakıyım napıcam ben bu tembellikle işten çıkmam kötü oldu aslında iice tembel oldum
evet görüşemiyoruz gece girebiliyorum ben ancak ama sende o saatte gelmiyosun artık karşılaşamıyoruz:26:

kızz sen nerene yapıcan zaten inceciksin dicektim ki spor faydalı ya insan daha dinç oluyor

kız maksat zaman gecsın hem bende aldım kılo aldım saglık ıcın gereklı
ii yaptın kuzummm eboşta gelmiş ama sesiçıkmıyor:) napıyosun bakiyimmmm
ebus gecmıstedır cnm kesın bıde msnde

MAYIS AYI LİSTEMİZ

*****************************ECEE**************************3 MAYIS*****************
*****************************KAYRAM*************************3 MAYIS***************
*****************************EGAL****************************3 MAYIS**************
****************************KARDELEN5223*********************5 MAYIS****************
****************************TOSTİ***************************7 MAYIS****************
****************************CİCİ35****************************10 MAYIS**************
**************************BANU145145*************************11 MAYIS***************
*****************************PELİN67**************************15 MAYIS*************
*****************************GARİP***************************16 MAYIS***************
*****************************KARDELEN49**********************19 MAYIS***************
******************************TUGBA66************************22MAYIS****************
****************************EBRAR_53************************?? MAYIS****************
****************************DERİNSU*************************?? MAYIS****************

HAMİŞ LİSTEMİZ

********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR***************
**********************YABADABADU**************/**********************MIZMIZ*********
******************DİDGOK**********************/**********************MİRANDA********
*******************ZEYNEPKAYGİN****************/**********************SAMYELİ26*******
/*******************ELİXSİRR************

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAh

Son düzenleme:
canım arkadaşlarım hepinize iyi geceler iyisinizdir umarım ben iyiyim ama yorgunum :))
öncelikle hepinize teşekkür ediyorum dualarımız yapılmış canı gönülden amin diyorum
HÜSEYİN EMREMİZ hayırlısıyla evine çıksın RABBİM ana babasına bağışlasın inşallah
CİCİŞİMİZDE hayırlısıyla hamişl kalsın enkısa zamanda inşallah
DERİNİM duaları yaptığın için saol kuzum ellerine sağlık .gezmelere gitmişsin iyi eğlenceler canikom
KAYRAM saol canım ben zaten seni bitti yazmıştım haberin olduğu için okuyacağını biliyodum yani seninki tekrardan okunmadı kuzum .ağzına sağlık
CANANCIM mesaj gelmemiş sana bende inanki anlamadım ya toplu mesajlar gelmiyomuki bidahaki sefer tek tek çekicem .neyse sağlık olsun tamamladık biz .sende yine okumuşsun allah kabul etsin canım .buarada aşılamaya başlıyomuşsun hayırlı olsun canım inşallah pozitifi görürsün
DERDAM saol kuzum senide garantiler arasında düşündüğümden hiç tereddüt etmedim ağzına sağlık
PELOŞUM sendede hafif kırgınlık varmış geçmiş olsun balım
SEMROŞUM canım ya kıyamam oğluşuna allahım esirgesin nazarmı değdi yoksa kuzuya bolca oku sen onu .sen nasılsın daha iyisin umarım
KARDELOŞUM ses olayını sorma adam gibi oldum yaa özledim seni ben
BONCUĞUM kuzum aradın bugün konuşamadım çok kusuruma bakma ama duayla ilgilendiğin için çok saol kuzum
KARDELENİM sen nasılsın canım ?dersler ne alemde
LAGRİMA canım prolaktinin yüksek çıkmış çok değil ama doktorlar çok tedbirli davranıyor yaa inşallah önümüzdeki ay devam edersiniz
SELİNAM yaptığın duaları mevlam kabul etsin iyi olmana sevindim canım
GÜLÜM sabır kuzum yaa bugünler geçicek inşallah .buarada evet grip oldum birkaç gündür kötüyüm
BİRSOŞ uğramamış heralde bugün yoğun hüseyin emremizde iyidir inşallah
JENSU sen nasılsın canım ?
TUTİŞ SENİ gördüm altta naber kuzum iyisinmi

unuttuğum yoktur umarım yaa geçmişi okudum aklımda kalanlar bunlardı kusuruma bakmayın
ben çok yoğun birgün geçirdim hem hastalık hem yoğunluk inanılmaz yorgunum ama burası dinlendiriyo beni yaa iyki varsınız

Son düzenleme:

ben iyiyim ablam sen de yorgunmuşsun nasıl geçti nikah

napıyım cnm bende anneme gittim 12 de geldik nete girdim işte hemen,ii Aallah mesut etsin çiftleri onlar için hayırlı olan zamanda da evlatlarını göndersin bekletmeden inşaallah

napıyım cnm bende anneme gittim 12 de geldik nete girdim işte hemen,ii Aallah mesut etsin çiftleri onlar için hayırlı olan zamanda da evlatlarını göndersin bekletmeden inşaallah

hee demek annedeydiniz napıyo anacık selam söyle öpüyorum onu
amin inşallah kuzum yaa hayırlısıyla hepimize

neyse ben kaçıyım artık
derinim gelmedin cano yorgunum bekliyemiycem çok öptüm seni
tutişim öpüyorum senide iyi uykular canoooo

stres yok!!! bebek warrr!!!! sloganımız bu değil mi ranam :)))

eceden2011,
AnaToLia_+

iyi geceler kızlarrr.ay anatolıa dualardan haberın war mı ebrar ablam bana ozelden yazmıs fakat yenı gordum naptı acep???? yetısemedım mısafır wardı 1 saat once fılan cıkmıs o da cok uzuldum ya okurdum sımdı hemen abdest alıp,eksıkler war yazmıs naptı acaba ya cok uzuldum bugun hıc gıremedım yenı gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…