Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyiym ablacım sen nasılsın iyileştinmi biraz

geçmiş olsun canım benim umarım bi an önce düzelirsin dikkat et kendine ...
bende iyiyim şükür canım yine ewde tek başıma oturuyorum ....

ranam cnm tek degılsın senı yanlız bırakırmıyım ben faceten konusuyoruz hep karsılıklıo kahveler :))))
peloşum cnm gecmıs olsun ayyy sımdı de sen hastasın demek cnm ıstırahat ssart yat dınlen bol bol cnm bnm yaaa

geçmiş olsun canım benim umarım bi an önce düzelirsin dikkat et kendine ...
bende iyiyim şükür canım yine ewde tek başıma oturuyorum ....
cok sagol canım ya inş...öyle ranacım ya bende evde yatıyorum mutfagımı topladım başka bişeyde yapamadım...

cok sagol bitanem ya salgın var heralde inş uzun sürmez hastalıgım canım...msn ye gelsene sevcanım

canım ben topicdesin diye mesa atmıştım ama çıkmışsın sorun değil daha sonra tutişim,derinim ve kardelen49um yardımcı oldular bitirdik duaları buhafta aksilik oldu korktum tamamlanmıycak diyede şükür tamamladık .için rahat olsun önemli değil görsen okurdun biliyorum
canım ya olurmu gayet güzel olmuş ellerine yüreğine sağlık
buarada neyin varki niye canın sıkılır ?
seinam misafirlerin varmış kolay gelsin canım
buarada listeyi yapamadım yarın inşallah bildiririm kuzum zaten buhafta son bitti yani dua işi
ayy kıyamam peloşum ya çok fena biliyorum ben hala burun tıkanıklığı ve öksürükle uğraşıyorum kolay kolay gitmiyo .allahım şifa versin canım .
için rahat olsun kuzum zaten görüşemesekde bazı şeyleri hissediyorum
evet ben yoğunum düğün gelecek haftasonu bende elimden geldiğince yardımcı oluyorum kardeşime benim için çok özeldir .sende demek kırmızılandın neyse hayırlısı kuzum bu son olsun umarım 9 ay daha görmezsin o gıcık rengi
kızlar,bunları aldım ama,pc ye bakıp cevap yazamıyorum,başım çok fena,kusura bakmayın olar mı?
hayırdır cano niye başın ağrır griptenmi yoksam ?dikkat et kendine
iyiym ablacım sen nasılsın iyileştinmi biraz
iyiyim şükür canım bugünümüze binlerce kez şükürler olsun .hastalık zor sağlığın kıymetini hasta olunca anlıyo insan .sen neler yapıyosun ?
selam kızlarrrrr....
herkese kocişlerıyle iyi hafta sonları diliyorummm

sanada tatlışım nasılsın ?

bi selam veriyim dedim akşama günüm var akşam günmü olur demeyin oluyo bizde haftasonunu öldürmemek için akşam toplanıyoruz .birazdan hazırlanıp çıkıcam .gece görüşürüz hepinizi öpüyorum

cok sagol eboşum ya salgın var benide buldu...sende iyileşirsin inş en kısa zmanda canım bu arada gezmelere gidiyomuşsun iyi gezmeler sana görüşmek üzre optüm tatlım...

ewet doktorda dedi bu ay gez toz alışveriş yap rahatla öyle gel yoksa düşmez dedi.. üzülmek yok,stres yok dedi.. bende alışveriş paralarınızı siz verecekseniz cidden stressiz bir ay geçirebilirm dedim o da güldü :)
cnm bendede vardı ılacsız düştü stresten uzak durucaksın en büyük ilaç bu

inşallah stres yapmadan yaşıyacgız :)
canım hayırlısı olsun stres yapma inş en kısa zamanda gelir bebişin..

çok ilginç, acayip şaşırdım.. Rabbim in hikmetinden sualolunmuyor bak.. bizede inşallah nasip eder..

nasılsınız?? gerçi kimsecikler yok sanıyorum.. Allah a emanet olun... :79::79::79:

Gerçi kimse yok ama ben bi bakıyım dedim hava güzel geziyonuz dimi kocişlerle
inş tüm gününüz güzel geçeer hava misali
ben hastayım temizlik yapıyorum yoruldum size bakıyım dedim
herşey gönlünüzce olsun inş
görüşrüüz

napim geziyorum bende anca zaman öyle geçiyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…