kızlarrrr nasılsınız bugün ???:79::79::79:
canım arkadaşlarım hepinize iyi geceler iyisinizdir umarım ben iyiyim ama yorgunum :))
öncelikle hepinize teşekkür ediyorum dualarımız yapılmış canı gönülden amin diyorum
HÜSEYİN EMREMİZ hayırlısıyla evine çıksın RABBİM ana babasına bağışlasın inşallah
CİCİŞİMİZDE hayırlısıyla hamişl kalsın enkısa zamanda inşallah
DERİNİM duaları yaptığın için saol kuzum ellerine sağlık .gezmelere gitmişsin iyi eğlenceler canikom
KAYRAM saol canım ben zaten seni bitti yazmıştım haberin olduğu için okuyacağını biliyodum yani seninki tekrardan okunmadı kuzum .ağzına sağlık
CANANCIM mesaj gelmemiş sana bende inanki anlamadım ya toplu mesajlar gelmiyomuki bidahaki sefer tek tek çekicem .neyse sağlık olsun tamamladık biz .sende yine okumuşsun allah kabul etsin canım .buarada aşılamaya başlıyomuşsun hayırlı olsun canım inşallah pozitifi görürsün
DERDAM saol kuzum senide garantiler arasında düşündüğümden hiç tereddüt etmedim ağzına sağlık
PELOŞUM sendede hafif kırgınlık varmış geçmiş olsun balım
SEMROŞUM canım ya kıyamam oğluşuna allahım esirgesin nazarmı değdi yoksa kuzuya bolca oku sen onu .sen nasılsın daha iyisin umarım
KARDELOŞUM ses olayını sorma adam gibi oldum yaaözledim seni ben
BONCUĞUM kuzum aradın bugün konuşamadım çok kusuruma bakma ama duayla ilgilendiğin için çok saol kuzum
KARDELENİM sen nasılsın canım ?dersler ne alemde
LAGRİMA canım prolaktinin yüksek çıkmış çok değil ama doktorlar çok tedbirli davranıyor yaa inşallah önümüzdeki ay devam edersiniz
SELİNAM yaptığın duaları mevlam kabul etsin iyi olmana sevindim canım
GÜLÜM sabır kuzum yaa bugünler geçicek inşallah .buarada evet grip oldum birkaç gündür kötüyüm
BİRSOŞ uğramamış heralde bugün yoğun hüseyin emremizde iyidir inşallah
JENSU sen nasılsın canım ?
TUTİŞ SENİ gördüm altta naber kuzum iyisinmi
unuttuğum yoktur umarım yaa geçmişi okudum aklımda kalanlar bunlardı kusuruma bakmayın
ben çok yoğun birgün geçirdim hem hastalık hem yoğunluk inanılmaz yorgunum ama burası dinlendiriyo beni yaa iyki varsınız
selam canım ben grip oldum malasef:2:sen nasılın ranacım
geçmiş olsun canım benim umarım bi an önce düzelirsin dikkat et kendine ...
bende iyiyim şükür canım yine ewde tek başıma oturuyorum ....
cok sagol canım ya inş...öyle ranacım ya bende evde yatıyorum mutfagımı topladım başka bişeyde yapamadım...geçmiş olsun canım benim umarım bi an önce düzelirsin dikkat et kendine ...
bende iyiyim şükür canım yine ewde tek başıma oturuyorum ....
ranam cnm tek degılsın senı yanlız bırakırmıyım benfaceten konusuyoruz hep karsılıklıo kahveler :))))
peloşum cnm gecmıs olsun ayyy sımdı de sen hastasın demek cnm ıstırahat ssart yat dınlen bol bol cnm bnm yaaa
canım ben topicdesin diye mesa atmıştım ama çıkmışsın sorun değil daha sonra tutişim,derinim ve kardelen49um yardımcı oldular bitirdik duaları buhafta aksilik oldu korktum tamamlanmıycak diyede şükür tamamladık .için rahat olsun önemli değil görsen okurdun biliyorumeceden2011,
AnaToLia_+
iyi geceler kızlarrr.ay anatolıa dualardan haberın war mı ebrar ablam bana ozelden yazmıs fakat yenı gordum naptı acep???? yetısemedım mısafır wardı 1 saat once fılan cıkmıs o da cok uzuldum ya okurdum sımdı hemen abdest alıp,eksıkler war yazmıs naptı acaba ya cok uzuldum bugun hıc gıremedım yenı gordum
canım ya olurmu gayet güzel olmuş ellerine yüreğine sağlıkebuşkom kaçırdım seni canom bizde 1 gibi geldik arkadaşlardan.neyse yarın konusuruk inş.bu arada ,rica ederim cnm duaları belki senin kadar iyi yapamadım ama inşallah kabul olur.
anatolıam naber cnm uykun yok mu kıssss
boncuum seni de kaçırdım offff
ay yazmaya halim yok sankim yaaa..cnm sıkkın..bişy oldugundan degil merak etmeyin,öylesine içim sıkılıyo yani..
swcnm selam cnm iyimisin biraz daha?kısss ne duasııı üsküdarda sabah olduşaka bi yana,cuma gündüzleri yapıyoz kuşum duayı bilgin olsun..geçmişe bakamadın bugün sanırsam...birsoşa ve ciciye yaptık.
seinam misafirlerin varmış kolay gelsin canımgünaydınn kızlar hayırlı sabahlarr.mutlu haftasonları olsun inş.
ebrar ablacım Allahım cümlemizin dualarını kabul etsin inş.hepimiz için dua ediyorum inş bi gün kabul olur.emremiz için çok dua ettim.Allahım inş en kısa zamanda annesinin kucağına dönmesini nasip etsin inş.bikaç gündür hava yağmurlu olduğu için yürüyüşe çıkamıyoruz.bide grip oldum hayırlısıyla iyileşeyim inş.akşama misafirlerim var bugun pek giremem.ablacım dua için msn den haber bekliyorum.
ayy kıyamam peloşum ya çok fena biliyorum ben hala burun tıkanıklığı ve öksürükle uğraşıyorum kolay kolay gitmiyo .allahım şifa versin canım .canım hayırlısı olsun stres yapma inş en kısa zamanda gelir bebişin..
eboşum cok sagol canım ama kırgınlıkla kalmadı kötü oldum burnumda tıkandı başımda agrıyo her yerim kırılıyo salgın varya benide buldu sonunda...sende yorgunmuşsun canım dikkat et kendine hastasın fazla yorulma öpüyorm seni cok sende iyiki varsın
derinim ya okuyunca cok şaşırdım gercekten rabbim ol dedimi hic bişey onunda duramaz mucize gibi bişey...bu arada dedigin gibi canım gebelik testlerinede güven olmuyo en iyiyisi adetin gecince kan vermek kesin sonuc
hayırlı haftasonları kızlar hepinize...
için rahat olsun kuzum zaten görüşemesekde bazı şeyleri hissediyorumderınım bu ne kız gercekmı bu yaaa hay allah rabbımın ısı ıste belkıde ıdrar testlerını negatıf cıkarttıkı kadın bebegı aldırmaya kalkmasın yada telaslanmasın dıye saka gıbı ama cok guzel
ablacım sımdı ıcım rahatladı yaa bende cok uzulmustum ben dun dua vektınden sonra kırmızıları gordum bu arada bana bu hafta yazma olurmu canımcım herkeste bır kosusturmaca bır telas kardelos mesgul kardelen49ders calısıyor sen ne yapıyon acep hala arkadasının dugun ıslerımı hastasın kendını yorma dıcem ama arkadasın ıcın parcalarsın kendını sımdı sen ama yıne de dıkkat et canımcım bır kac gece 1 e kadar bekledım senı ama yoktun sanırsam msnde beklemıstım yanı daha da gece kusu oldun desene
kardelosum evet canım gormus ama cok uzuntulu degıl benım metanetlı arkadasım ınsallah bır daha kı ay dıyoruz bu arada sogan kurune ıkı hafta kaldı baslıcam artık nasıpse
kardelen49cum basarılar dılıyorum cnım bu arada haberını beklıyorum halaaaaa
boncugum paylasımın cok gusel canım bende ıllakı kuranı kerım de gecen ısımlerı koymak sart degıldır dıye bılıyordum zaten ısmın anlamı gusel olmalı dıye bılıyordum dogruymus bu arada xzamanında gelecegını sanmıyorum ama ınsallah da gelır yanı bebek varsa gelemsın tabıde yenı tarıhım 13hazıran canım
hayırdır cano niye başın ağrır griptenmi yoksam ?dikkat et kendinekızlar,bunları aldım ama,pc ye bakıp cevap yazamıyorum,başım çok fena,kusura bakmayın olar mı?
iyiyim şükür canım bugünümüze binlerce kez şükürler olsun .hastalık zor sağlığın kıymetini hasta olunca anlıyo insan .sen neler yapıyosun ?iyiym ablacım sen nasılsın iyileştinmi biraz
selam kızlarrrrr....
herkese kocişlerıyle iyi hafta sonları diliyorummm
canım ben topicdesin diye mesa atmıştım ama çıkmışsın sorun değil daha sonra tutişim,derinim ve kardelen49um yardımcı oldular bitirdik duaları buhafta aksilik oldu korktum tamamlanmıycak diyede şükür tamamladık .için rahat olsun önemli değil görsen okurdun biliyorum
canım ya olurmu gayet güzel olmuş ellerine yüreğine sağlık
buarada neyin varki niye canın sıkılır ?
seinam misafirlerin varmış kolay gelsin canım
buarada listeyi yapamadım yarın inşallah bildiririm kuzum zaten buhafta son bitti yani dua işi
ayy kıyamam peloşum ya çok fena biliyorum ben hala burun tıkanıklığı ve öksürükle uğraşıyorum kolay kolay gitmiyo .allahım şifa versin canım .
için rahat olsun kuzum zaten görüşemesekde bazı şeyleri hissediyorum
evet ben yoğunum düğün gelecek haftasonu bende elimden geldiğince yardımcı oluyorum kardeşime benim için çok özeldir .sende demek kırmızılandın neyse hayırlısı kuzum bu son olsun umarım 9 ay daha görmezsin o gıcık rengi
hayırdır cano niye başın ağrır griptenmi yoksam ?dikkat et kendine
iyiyim şükür canım bugünümüze binlerce kez şükürler olsun .hastalık zor sağlığın kıymetini hasta olunca anlıyo insan .sen neler yapıyosun ?
sanada tatlışım nasılsın ?
bi selam veriyim dedim akşama günüm var akşam günmü olur demeyin oluyo bizdehaftasonunu öldürmemek için akşam toplanıyoruz .birazdan hazırlanıp çıkıcam .gece görüşürüz hepinizi öpüyorum
cnm bendede vardı ılacsız düştü stresten uzak durucaksın en büyük ilaç bu
canım hayırlısı olsun stres yapma inş en kısa zamanda gelir bebişin..
kızlar tv de bişy izledim demin...kadının teki kaza geçiriyo popo kemigi legen kemigi falan hasar görüyor ve doktor asla hamile kalmaması gerektigini söylüyor,dogum kontrol hapı kullanmaya başlıyor.
neyse gel zaman git zaman,kadının regli gecikiyor herzaman düzensiz ve geç geldigi için fazla önemsemedese 40 gün gecikmeden sonra bi test yapayım diyor ilaç kullandıgı halde...bakıyo negatif...
günler geçtikçe sırt agrıları çogalıyo,4--5 kilo falan alıyor,sürekli yeme istegi vs...ama vücudundaki tüm degişiklikleri hep kazaya baglıyor...arada da test yapıyo her ihtimale karşı ki vücut hasarlı çünkü ona göre önlem alınır diye...kadın toplam 8 defa gebelik testi yapıyo hepside negatif..bi gece agırlaşıyo idrar kesesi sıkıştırmaya başlıyo acile gidiyo hemen.doktorda durumunu bildigi için hamileleik ihtimalini düşünmüyo pek ama yinede kan testi yapyıo...ve kadın hamileultrasona alıyolar ne kadarlık oldugun ögrenmek için ve bi şok daha,kadın 40.haftada ve dogum sancıları geliyo aglaya aglaya dogum yapıyor bebegim ölecek diye ve bebişi saglıklı bi şekilde doguyo...ayy çok güzeldi ya.gerçek hikaye hee dikkatinizi çekerim.gelinde güvenin şimdi idrar testlerine.:95:
canım ben topicdesin diye mesa atmıştım ama çıkmışsın sorun değil daha sonra tutişim,derinim ve kardelen49um yardımcı oldular bitirdik duaları buhafta aksilik oldu korktum tamamlanmıycak diyede şükür tamamladık .için rahat olsun önemli değil görsen okurdun biliyorum
canım ya olurmu gayet güzel olmuş ellerine yüreğine sağlık
buarada neyin varki niye canın sıkılır ?
seinam misafirlerin varmış kolay gelsin canım
buarada listeyi yapamadım yarın inşallah bildiririm kuzum zaten buhafta son bitti yani dua işi
ayy kıyamam peloşum ya çok fena biliyorum ben hala burun tıkanıklığı ve öksürükle uğraşıyorum kolay kolay gitmiyo .allahım şifa versin canım .
için rahat olsun kuzum zaten görüşemesekde bazı şeyleri hissediyorum
evet ben yoğunum düğün gelecek haftasonu bende elimden geldiğince yardımcı oluyorum kardeşime benim için çok özeldir .sende demek kırmızılandın neyse hayırlısı kuzum bu son olsun umarım 9 ay daha görmezsin o gıcık rengi
hayırdır cano niye başın ağrır griptenmi yoksam ?dikkat et kendine
iyiyim şükür canım bugünümüze binlerce kez şükürler olsun .hastalık zor sağlığın kıymetini hasta olunca anlıyo insan .sen neler yapıyosun ?
sanada tatlışım nasılsın ?
bi selam veriyim dedim akşama günüm var akşam günmü olur demeyin oluyo bizdehaftasonunu öldürmemek için akşam toplanıyoruz .birazdan hazırlanıp çıkıcam .gece görüşürüz hepinizi öpüyorum
huhu ben varı ben
iyiyz canım senselam nasılsınız?
mrb cnm nasılsın
iyiyz canım sen
iyiyim canım sen naıslın
iyiyz canım sen
iyiyim canım sen naıslın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?