Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ebuşkom kaçırdım seni canom bizde 1 gibi geldik arkadaşlardan.neyse yarın konusuruk inş.bu arada ,rica ederim cnm duaları belki senin kadar iyi yapamadım ama inşallah kabul olur.

anatolıam naber cnm uykun yok mu kıssss

boncuum seni de kaçırdım offff

ay yazmaya halim yok sankim yaaa..cnm sıkkın..bişy oldugundan degil merak etmeyin,öylesine içim sıkılıyo yani..

swcnm selam cnm iyimisin biraz daha?kısss ne duasııı üsküdarda sabah olduşaka bi yana,cuma gündüzleri yapıyoz kuşum duayı bilgin olsun..geçmişe bakamadın bugün sanırsam...birsoşa ve ciciye yaptık.

canımm sagolasın biraz daha iyiyim şükür...ama canım sıkkın işte.ilaçlar iyi geliyo.

cnmm ya uzun da suruyo bu kas olayları bılırımmm
dıkkat et cok zorlama boynunu
cnm tamam bılıyorum okudum ben 30 tane ama onun uzerıne bana dun mesaj atmıs aboş abla...eksık war dıye.tamamlandımı yanı??

kızlar tv de bişy izledim demin...kadının teki kaza geçiriyo popo kemigi legen kemigi falan hasar görüyor ve doktor asla hamile kalmaması gerektigini söylüyor,dogum kontrol hapı kullanmaya başlıyor.
neyse gel zaman git zaman,kadının regli gecikiyor herzaman düzensiz ve geç geldigi için fazla önemsemedese 40 gün gecikmeden sonra bi test yapayım diyor ilaç kullandıgı halde...bakıyo negatif...
günler geçtikçe sırt agrıları çogalıyo,4--5 kilo falan alıyor,sürekli yeme istegi vs...ama vücudundaki tüm degişiklikleri hep kazaya baglıyor...arada da test yapıyo her ihtimale karşı ki vücut hasarlı çünkü ona göre önlem alınır diye...kadın toplam 8 defa gebelik testi yapıyo hepside negatif..bi gece agırlaşıyo idrar kesesi sıkıştırmaya başlıyo acile gidiyo hemen.doktorda durumunu bildigi için hamileleik ihtimalini düşünmüyo pek ama yinede kan testi yapyıo...ve kadın hamileultrasona alıyolar ne kadarlık oldugun ögrenmek için ve bi şok daha,kadın 40.haftadave dogum sancıları geliyo aglaya aglaya dogum yapıyor bebegim ölecek diyeve bebişi saglıklı bi şekilde doguyo...ayy çok güzeldi ya.gerçek hikaye hee dikkatinizi çekerim.gelinde güvenin şimdi idrar testlerine.:95:

cnmm ya uzun da suruyo bu kas olayları bılırımmm
dıkkat et cok zorlama boynunu
cnm tamam bılıyorum okudum ben 30 tane ama onun uzerıne bana dun mesaj atmıs aboş abla...eksık war dıye.tamamlandımı yanı??

evet tatlım ya sorma.

tamamlandı cnm sıkıntı yok...dua yapıldı kuşum.

ay allahın ısıne bak ya ne guzelllll.ne stresını yasamıs hamılelıgın ne bısey hıcmı anlamamıs ya ne enteresan bı olay.işte olacagı warsa oluyor bır sekılde ay benım de cewrmede 4.ayda anlayanlar war ne guzel ılk ayların tehlıkesını stres yapmadan atlatmış oluyolar dıkkat etmeseler de sağlıklı bebişlerı şükürrr

Aceleyle geçmişe gözatarken(Çünkü bian önce derslerimi yetiştirmem gerekiyo)paylaşımını gördüm boncuğum ve çok teşekkür ediyorum sana.Son zamanlarda bu yeni icat isimlerin anlamlarını sorduğumda annelere hep cennetle ilgili bişeyler söylüyolar.Yazıdada bahsettiği gibi yok cennetteki inci tanesi yok cennetteki kapılardan birinin adı.Yani düşünüyodum bunlar şimdiye kadar niye bilinmiyodu diye meğer aslı yokmuş çoğunun nerden alıntı yaptın bilmiyorum ama bana mantıklı geldi açıklamalar teşekkürler

çok ilginç gerçekten derinim yaa.O kadar zamana kadar nasıl anlaşılmıyo.Neler oluyo hayatta.Herkese iyi geceler ben kaçtım

günaydınn kızlar hayırlı sabahlarr.mutlu haftasonları olsun inş.
ebrar ablacım Allahım cümlemizin dualarını kabul etsin inş.hepimiz için dua ediyorum inş bi gün kabul olur.emremiz için çok dua ettim.Allahım inş en kısa zamanda annesinin kucağına dönmesini nasip etsin inş.bikaç gündür hava yağmurlu olduğu için yürüyüşe çıkamıyoruz.bide grip oldum hayırlısıyla iyileşeyim inş.akşama misafirlerim var bugun pek giremem.ablacım dua için msn den haber bekliyorum.

Günaydın Dudağımdan Asla Gitmeyen Neşe , Günaydın Dost Kalplerde Açan Büyük Güneşe , Günaydın Yüreklerden Akan Sıcak Dizeler , Yürek Yangınlarına Su Gönderen Gözeler

canım hayırlısı olsun stres yapma inş en kısa zamanda gelir bebişin..
eboşum cok sagol canım ama kırgınlıkla kalmadı kötü oldum burnumda tıkandı başımda agrıyo her yerim kırılıyo salgın varya benide buldu sonunda...sende yorgunmuşsun canım dikkat et kendine hastasın fazla yorulma öpüyorm seni cok sende iyiki varsın

derinim ya okuyunca cok şaşırdım gercekten rabbim ol dedimi hic bişey onunda duramaz mucize gibi bişey...bu arada dedigin gibi canım gebelik testlerinede güven olmuyo en iyiyisi adetin gecince kan vermek kesin sonuc

hayırlı haftasonları kızlar hepinize...

Son düzenleme:
derınım bu ne kız gercekmı bu yaaa hay allah rabbımın ısı ıste belkıde ıdrar testlerını negatıf cıkarttıkı kadın bebegı aldırmaya kalkmasın yada telaslanmasın dıye saka gıbı ama cok guzel
ablacım sımdı ıcım rahatladı yaa bende cok uzulmustum ben dun dua vektınden sonra kırmızıları gordum bu arada bana bu hafta yazma olurmu canımcım herkeste bır kosusturmaca bır telas kardelos mesgul kardelen49ders calısıyor sen ne yapıyon acep hala arkadasının dugun ıslerımı hastasın kendını yorma dıcem ama arkadasın ıcın parcalarsın kendını sımdı sen ama yıne de dıkkat et canımcım bır kac gece 1 e kadar bekledım senı ama yoktun sanırsam msnde beklemıstım yanı daha da gece kusu oldun desene
kardelosum evet canım gormus ama cok uzuntulu degıl benım metanetlı arkadasım ınsallah bır daha kı ay dıyoruz bu arada sogan kurune ıkı hafta kaldı baslıcam artık nasıpse
kardelen49cum basarılar dılıyorum cnım bu arada haberını beklıyorum halaaaaa
boncugum paylasımın cok gusel canım bende ıllakı kuranı kerım de gecen ısımlerı koymak sart degıldır dıye bılıyordum zaten ısmın anlamı gusel olmalı dıye bılıyordum dogruymus bu arada xzamanında gelecegını sanmıyorum ama ınsallah da gelır yanı bebek varsa gelemsın tabıde yenı tarıhım 13hazıran canım

kızlar,bunları aldım ama,pc ye bakıp cevap yazamıyorum,başım çok fena,kusura bakmayın olar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…