Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

cok sıkıcı oluyor dimi tek olmak eşim işten geldi yorgunmuş uyudu erkenden yine kaldım bi başıma ....:97::97::97:

ranacım kusura bakma canım yaa ben seni isim olarak tanıyorum eminim yazmışsınmdır ama ben bu sırlar okuduğumu bile anlamıyorum
eğer özel değilse kaç yaşındasın ve ne zamandır evlisin balım

cok sıkıcı oluyor dimi tek olmak eşim işten geldi yorgunmuş uyudu erkenden yine kaldım bi başıma ....:97::97::97:

sorma benimkisi uykusu olmasa bile uykuyu çok seviyo hep böyle uyuyo resmen ben kaldırmasam hep uyur tek başına insanın canı sıkılıyo ya burdada kimse olmuyo hiç

annemin evi ama kendi evim sayılır temizlik hemde nasıl ya hem annemin evi temizzledim hemde kendi evimi yavaştan toplamaya calısıyorum belim çok agrıdı bugün
canım yaa temizlik çok zor yoruyo insanı valla kolay gelsin kendi evinemi taşınıyosun

ranacım kusura bakma canım yaa ben seni isim olarak tanıyorum eminim yazmışsınmdır ama ben bu sırlar okuduğumu bile anlamıyorum
eğer özel değilse kaç yaşındasın ve ne zamandır evlisin balım
anlıyorum seni canım ,
ben 23 yaşındayım 8 aylık ewliyim ewlendiğim günden beride bebiş isityorum ... ya sen ..???
sorma benimkisi uykusu olmasa bile uykuyu çok seviyo hep böyle uyuyo resmen ben kaldırmasam hep uyur tek başına insanın canı sıkılıyo ya burdada kimse olmuyo hiç
ay canım gerçekten aynen beninkide öyle uyukuyu nasıl sewiyor yaa bıraksan hep uyusa ama benimkisi izinsiz çalışıyor sanırım ondan çok yoğun yani ee sen kac yasındasın ne zmandır ewlisin ??
hoytttt benle nie konuşan yok ımmmmmmm
canım neden konusmayalım sende söle kaç yaşındasın ne kadarlık ewlisin ...???

18 yaşındayım 9 aylık evliyim sen

yaşın çok gençmiş maşallah canım benim
ben 28 e giricem ağustosta benimde tam 2 buçuk sene olmadı bebeğim sonra rabbim verdi mucizemi
ben inanaıyorum burdaki herkezinde tez vakitte gelicem minişleri

sende çok gençsin rabbim tez vakitte versin mucizeni sanada ne güzel hayatın başındasınız
dilerim uzun sağlıklı bir ömrünüz olur

anam tek ben konuşuyorum:
bu arada benim canım arkadailarım yok bugün
derinim nerdesin cano
ebraraım sende gün vardı yoruldun herhalde
kardelelncim seninlede konuşamadık çoktandır
birseni çok merak ettim emremiz oğlumuz iyidir inş
boncuğum sneinlede sohbet edemiyosuz uuzn süredir karşılaşırız inş
bide
aleynam var onuda özledim valla
hepinizi öptüm kızlar
ismini sayamadımğım diğer kızalr sizleride öptüm çok çok

18 yaşındayım 9 aylık evliyim sen
canım bnde 23 yaşındayım 8 aylık ewliyim ....
yaşın çok gençmiş maşallah canım benim
ben 28 e giricem ağustosta benimde tam 2 buçuk sene olmadı bebeğim sonra rabbim verdi mucizemi
ben inanaıyorum burdaki herkezinde tez vakitte gelicem minişleri
sende çok yaşlı değilsin canım :) çok sewindim gerçekten RABBİM meleğini göndermiş sana inş darısı bizlere olurr dualrını eksik etme ...
selam kızlar ben geldim

hg pelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…