iyiyim cnm sen nasılsın
sesimi duyan biri oldu şükür
bende iyiyim canım benim bakınıyordum öle işte sen nasılsın sende benim gibi boşsun galiba ...???
aynen kimse yok bende dolanıyorum iyiyim cnm saol
yorgunum ama iyiyim sağol.. akşama kadar temizlik yaptım taşıncam kendi evi toparlamaya calısıyrum..öyle ştee..
cok sıkıcı oluyor dimi tek olmak eşim işten geldi yorgunmuş uyudu erkenden yine kaldım bi başıma ....:97::97::97:
cok sıkıcı oluyor dimi tek olmak eşim işten geldi yorgunmuş uyudu erkenden yine kaldım bi başıma ....:97::97::97:
canım yaa temizlik çok zor yoruyo insanı valla kolay gelsin kendi evinemi taşınıyosun
annemin evi ama kendi evim sayılırtemizlik hemde nasıl ya hem annemin evi temizzledim hemde kendi evimi yavaştan toplamaya calısıyorum belim çok agrıdı bugün
anlıyorum seni canım ,ranacım kusura bakma canım yaa ben seni isim olarak tanıyorum eminim yazmışsınmdır ama ben bu sırlar okuduğumu bile anlamıyorum
eğer özel değilse kaç yaşındasın ve ne zamandır evlisin balım
ay canım gerçekten aynen beninkide öyle uyukuyu nasıl sewiyor yaa bıraksan hep uyusa ama benimkisi izinsiz çalışıyor sanırım ondan çok yoğun yani ee sen kac yasındasın ne zmandır ewlisin ??sorma benimkisi uykusu olmasa bile uykuyu çok seviyo hep böyle uyuyo resmen ben kaldırmasam hep uyur tek başına insanın canı sıkılıyo ya burdada kimse olmuyo hiç
canım neden konusmayalım sende söle kaç yaşındasın ne kadarlık ewlisin ...???hoytttt benle nie konuşan yok ımmmmmmm
hoytttt benle nie konuşan yok ımmmmmmm
anlıyorum seni canım ,
ben 23 yaşındayım 8 aylık ewliyim ewlendiğim günden beride bebiş isityorum ... ya sen ..???
ay canım gerçekten aynen beninkide öyle uyukuyu nasıl sewiyor yaa bıraksan hep uyusa ama benimkisi izinsiz çalışıyor sanırım ondan çok yoğun yani ee sen kac yasındasın ne zmandır ewlisin ??
canım neden konusmayalım sende söle kaç yaşındasın ne kadarlık ewlisin ...???
anlıyorum seni canım ,
ben 23 yaşındayım 8 aylık ewliyim ewlendiğim günden beride bebiş isityorum ... ya sen ..???
ay canım gerçekten aynen beninkide öyle uyukuyu nasıl sewiyor yaa bıraksan hep uyusa ama benimkisi izinsiz çalışıyor sanırım ondan çok yoğun yani ee sen kac yasındasın ne zmandır ewlisin ??
sende çok gençsin rabbim tez vakitte versin mucizeni sanada ne güzel hayatın başındasınız
dilerim uzun sağlıklı bir ömrünüz olur
canım bnde 23 yaşındayım 8 aylık ewliyim ....18 yaşındayım 9 aylık evliyim sen
sende çok yaşlı değilsin canım :) çok sewindim gerçekten RABBİM meleğini göndermiş sana inş darısı bizlere olurr dualrını eksik etme ...yaşın çok gençmiş maşallah canım benim
ben 28 e giricem ağustosta benimde tam 2 buçuk sene olmadı bebeğim sonra rabbim verdi mucizemi
ben inanaıyorum burdaki herkezinde tez vakitte gelicem minişleri
selam kızlar ben geldim
canım dikkat et kendine incitme fazla öğle azar azar yap
ben konuşuk ederim balım seninle
bak mesela çizelgen çok hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?