selma kuzum bende uykumun gelmesını beklıyom
ıyııyz hosgeldın sen nasılsın
sevcanım bosver kız agrısın ama yterkı catlayan yumurtan var sukret kuzu
ay benımde gelsede uyusam yarın sporum varhee valla benim geldi de geçiyo uykum:))yatcam şimdi .
evet haklısın taklım yatıcam şimdi.kocişş uyukluyo zaten benimde iyice geldi...
kıslar ben kaçtım..hadi Allaha emanet olun...
kolay gelsın canım ne dıyımbende iyiyim çok sükür yazılanları okumaya calışıyorumm :)
arkadaşlar bu günlerimde benim yanımda olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim gçmişi okumaya fırsatım olmadı ama okuyacam mutlaka hepinizi çok özledim oğluşumun yanına gidip gelmek onu orda yalnız bırakıyomuşum gibi geliyo içim hiç rahat değil biliyorum orda güzel bakıyolar ama işte ane yüreği dayanmıyo neyse kalamayacam size yeni resimler koyacam inşallah çabucak çıkar ordan dualarınız için teşekkürler Eki Görüntüle 194995 Eki Görüntüle 194994 Eki Görüntüle 194993 Eki Görüntüle 194992 Eki Görüntüle 194991
canom hoşbulduum yaa nasılsın ?
cano eşim evde msnde kalıcak kadar vaktim yok zaten dualistesini yaptım mesaj yolluyorum burda konuşalım okiş .birazdan çıkıcam ablasına gidicez kocişin
peloşum hoşbuldum kuzu ben iyiyim sen nasılsın ?
yok cnm normalde dedigin gibi yapıyorum da,geçen pazar boynum tutulmuştu ya,iyi degildim onları bile silmemem gerekiyodu dayanamadım 3ünü sildim.gerisini haftaya dedim...
sagol cnm...ya yoruluyom bazen kuzum..boynum tam geçmedi daha..bugünde pc ye baktım çok ondan agrıdı....sen nasılsın kuşum?
aaa sahimii ne güzel...iyi tatiller tatlım yaa...
lagrımacım sen nasılsın canım
hee valla benim geldi de geçiyo uykum:))yatcam şimdi .
evet haklısın taklım yatıcam şimdi.kocişş uyukluyo zaten benimde iyice geldi...
kıslar ben kaçtım..hadi Allaha emanet olun...
kayram uykun gelmedımı senın de daha :))))
sen nasılsın lagrımacıgım??
ranam hoşgeldınnnnn cnmmmm
lagrımacım canım bengırıyorum ama kısa surelı ya okuyup cıkıyorum yada gıremıyorum ama takıp edıyorum hepınızı yorum yapamıyorum bazen ama bılıyorum ne var ne yok dualarımdasınız canım
sevcancım yumoslarını bos gecırme barı kuzu bosuna vatlamasınlar bebıs getırsınlerınsallah
ranacım tedavın hayırlı olsun canım dostıneksle dusurmussun prolaktını bende kullanıyorum da yanında sogan kurunu de kullansam bısey olurmu acaba sen nasıl kullanıyordun dostıneksı ben ucgunde bır yarım kullanıyorum
lagrımacım canım bengırıyorum ama kısa surelı ya okuyup cıkıyorum yada gıremıyorum ama takıp edıyorum hepınızı yorum yapamıyorum bazen ama bılıyorum ne var ne yok dualarımdasınız canım
sevcancım yumoslarını bos gecırme barı kuzu bosuna vatlamasınlar bebıs getırsınlerınsallah
ranacım tedavın hayırlı olsun canım dostıneksle dusurmussun prolaktını bende kullanıyorum da yanında sogan kurunu de kullansam bısey olurmu acaba sen nasıl kullanıyordun dostıneksı ben ucgunde bır yarım kullanıyorum
iyiyim cnm sağol...sen nasılsın?
hım bende bazen öyle yapıyorum okuyup çıkıyorum :) sende benim dularımdasın emin ol burda tanıdıgım herkes için hepdua ediyorum.. Rabbim biliyor.
.
hb sewcanımmmkayram uykun gelmedımı senın de daha :))))
sen nasılsın lagrımacıgım??
ranam hoşgeldınnnnn cnmmmm
hayırlı geceler canım ,lagrımacım canım bengırıyorum ama kısa surelı ya okuyup cıkıyorum yada gıremıyorum ama takıp edıyorum hepınızı yorum yapamıyorum bazen ama bılıyorum ne var ne yok dualarımdasınız canım
hb sewcanımmm
hayırlı geceler canım ,
bnde kullandım we düştü canım dr um 3 günde 1 tane dedi öle kullnadım ama soğan kuru falan yapmadım sadece ilacı içtim cnm sıfırladı şükürler olsun bu ayda klomen yazdı bakalm nasıl sonuç alcam sen kullandın mı klomeni daha önce ???
canım benım ıyıyım ben de ağrı war bıraz ama adetın 15 gunu bugun çatlıyolar sanırımmmbir karın agrısı war sorma ve iğne batırıyolar gibi oluyo bazen çoğalıyooo ,azalıyo
evet kızlar artık uykum geldı ve yatıcam optum sızlerı
ablacım yaaa kırk yılın bır bası uykum kactı ama sen yoksun optum senı de cok
evet kızlar artık uykum geldı ve yatıcam optum sızlerı
ablacım yaaa kırk yılın bır bası uykum kactı ama sen yoksun optum senı de cok
canım ben daha once klomen muadılı bır ılac kullandım ılk kullandıgım ay hamıle kaldım ama kaybettım ınsallah sende hamıle kalırsın da bır daha hıc ayrılmassın ben ılacı cok dusuk dozda kullandıgım ıcın sogan kuru ıle bır zararı olmaz ınsallah dıye dusunuyorum bılemıyorum gercı ınsallah bısey olmaz
hadi bakalım hayırlısı... ya bende de adetimden 1 hafta sonra falan acayip akıntım oluyor şeffaf uzayan cinsten yeni yeni dikkatimi çekiyor.. nie oluyor ki..böyle yürüken falan hissediyorum bi kaygan oluyor hemen wc koşuyorum ıyyy ne tuhaf şeyler üretiyor vücudum :)
cnm benım nette de okudum da uygulamadım işte o akıntı gelıonce normalde gelenden değişikse yumurtlama oluyor demekmiş değerlendırmek gerek.ewet ya kadın olmak ne zor herşey bizde walla heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?