Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hee valla benim geldi de geçiyo uykum:))yatcam şimdi .

evet haklısın taklım yatıcam şimdi.kocişş uyukluyo zaten benimde iyice geldi...

kıslar ben kaçtım..hadi Allaha emanet olun...
ay benımde gelsede uyusam yarın sporum var ıyı geceler balımmmm
bende iyiyim çok sükür yazılanları okumaya calışıyorumm :)
kolay gelsın canım ne dıyım

ayy tipe bakk..yerim onu... daha küçük bzbulamamışlar mı el kadar bebeğe kocaman bezbağlamışlar bacakları ayrılmış cocugun.. cık cık... Allah ım en kısa zamanda evine götürmeyi nasip etsin..

duları okudum msj attım ama gelmemişse die burdan da yazayım dedim..

hımmm aman dikkat et.. neden devamlı başın ağrıyor? migrenmi var?

hee valla benim geldi de geçiyo uykum:))yatcam şimdi .

evet haklısın taklım yatıcam şimdi.kocişş uyukluyo zaten benimde iyice geldi...

kıslar ben kaçtım..hadi Allaha emanet olun...

TAMAM CNM YAT HADI DINLEN SENNN yorma cok kendını opuyorum senıı bennn coookkk tatlı ruyalarrr

lagrımacım canım bengırıyorum ama kısa surelı ya okuyup cıkıyorum yada gıremıyorum ama takıp edıyorum hepınızı yorum yapamıyorum bazen ama bılıyorum ne var ne yok dualarımdasınız canım
sevcancım yumoslarını bos gecırme barı kuzu bosuna vatlamasınlar bebıs getırsınler ınsallah
ranacım tedavın hayırlı olsun canım dostıneksle dusurmussun prolaktını bende kullanıyorum da yanında sogan kurunu de kullansam bısey olurmu acaba sen nasıl kullanıyordun dostıneksı ben ucgunde bır yarım kullanıyorum

iyiyim cnm sağol...sen nasılsın?
kayram uykun gelmedımı senın de daha :))))
sen nasılsın lagrımacıgım??
ranam hoşgeldınnnnn cnmmmm

hım bende bazen öyle yapıyorum okuyup çıkıyorum :) sende benim dularımdasın emin ol burda tanıdıgım herkes için hepdua ediyorum.. Rabbim biliyor.
.

cnm benımmm yapıyoruz calışma günaşrı yapacağızzz =) çalışma haftası bu hafta

iyiyim cnm sağol...sen nasılsın?

hım bende bazen öyle yapıyorum okuyup çıkıyorum :) sende benim dularımdasın emin ol burda tanıdıgım herkes için hepdua ediyorum.. Rabbim biliyor.
.

canım benım ıyıyım ben de ağrı war bıraz ama adetın 15 gunu bugun çatlıyolar sanırımmm bir karın agrısı war sorma ve iğne batırıyolar gibi oluyo bazen çoğalıyooo ,azalıyo

evet kızlar artık uykum geldı ve yatıcam optum sızlerı
ablacım yaaa kırk yılın bır bası uykum kactı ama sen yoksun optum senı de cok

kayram uykun gelmedımı senın de daha :))))
sen nasılsın lagrımacıgım??
ranam hoşgeldınnnnn cnmmmm
hb sewcanımmm
hayırlı geceler canım ,
bnde kullandım we düştü canım dr um 3 günde 1 tane dedi öle kullnadım ama soğan kuru falan yapmadım sadece ilacı içtim cnm sıfırladı şükürler olsun bu ayda klomen yazdı bakalm nasıl sonuç alcam sen kullandın mı klomeni daha önce ???

canım ben daha once klomen muadılı bır ılac kullandım ılk kullandıgım ay hamıle kaldım ama kaybettım ınsallah sende hamıle kalırsın da bır daha hıc ayrılmassın ben ılacı cok dusuk dozda kullandıgım ıcın sogan kuru ıle bır zararı olmaz ınsallah dıye dusunuyorum bılemıyorum gercı ınsallah bısey olmaz

kızlar ben cıktım
ranacım sen dusuncenı bı yazarmısın bu kadarck dozda ıkısını borlıkte yapsam bısey olmaz ınsllah dımı yaaa ben cıkıyorum sımdı yorumunu yarın okucam ınsllah optum sızlerı bay

hadi bakalım hayırlısı... ya bende de adetimden 1 hafta sonra falan acayip akıntım oluyor şeffaf uzayan cinsten yeni yeni dikkatimi çekiyor.. nie oluyor ki..böyle yürüken falan hissediyorum bi kaygan oluyor hemen wc koşuyorum ıyyy ne tuhaf şeyler üretiyor vücudum :)
canım benım ıyıyım ben de ağrı war bıraz ama adetın 15 gunu bugun çatlıyolar sanırımmm bir karın agrısı war sorma ve iğne batırıyolar gibi oluyo bazen çoğalıyooo ,azalıyo

hadi Allah rahatlık versin...
evet kızlar artık uykum geldı ve yatıcam optum sızlerı
ablacım yaaa kırk yılın bır bası uykum kactı ama sen yoksun optum senı de cok

ayy canım benim hakkında hayırlısı olsun inş bu kez bebişin olurda sana sımsıkı tutunur
ben prolaktinim çıkmadan bi önceki ay soğan kürü yapmıştım o ay adet günüme yakın 1 gün kanamam olmuştu we daha sonrasında da 23gün gecikmeli adetim olmuştu sonra öğrendim ki prolaktinim yüksekmiş bunu sıfırlayana kadar hiç bişi içmedim sadece ialç kullnadım ne olur ne olmaz diye ama zararı olmaz sanırım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…