ay peloşum hoşgeldin cnm geliyom gidiyorum kimseler yok
canım dikkat et kendine bolca yat dinlen ıhlamur iç iyi ol olurmu kuzum allahım şifa versincok sagol eboşum ya salgın var benide buldu...sende iyileşirsin inş en kısa zmanda canım bu arada gezmelere gidiyomuşsun iyi gezmeler sana görüşmek üzre optüm tatlım...
canım taşınıyormuşsun kolaylıklar diliyorum sana allah yardımcın olsunyorgunum ama iyiyim sağol.. akşama kadar temizlik yaptım taşıncam kendi evi toparlamaya calısıyrum..öyle ştee..
derdam nasılsın kuzum nasıl oldun daha iyisin umarım yorma kendini olurmuanam tek ben konuşuyorum:
bu arada benim canım arkadailarım yok bugün
derinim nerdesin cano
ebraraım sende gün vardı yoruldun herhalde
kardelelncim seninlede konuşamadık çoktandır
birseni çok merak ettim emremiz oğlumuz iyidir inş
boncuğum sneinlede sohbet edemiyosuz uuzn süredir karşılaşırız inş
bide
aleynam var onuda özledim valla
hepinizi öptüm kızlar
ismini sayamadımğım diğer kızalr sizleride öptüm çok çok
cano temizlik yapma yaa azcık iyileş öyle yaparsıncanım sagolasın etmiş kadan olduntemizlik yapmadı m gerçi dükkanda işler yogundu,tabi izin gününde evde temizlik bekliyo havada açıldı.Allahtan geçen hafta 3 camı sildim iki kaldı
sen napıyosun cnm?
oyyy teyzesi yesin onu kıyamam bugün daha iyi gördüm emremizi maşallah barekallaharkadaşlar bu günlerimde benim yanımda olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim gçmişi okumaya fırsatım olmadı ama okuyacam mutlaka hepinizi çok özledim oğluşumun yanına gidip gelmek onu orda yalnız bırakıyomuşum gibi geliyo içim hiç rahat değil biliyorum orda güzel bakıyolar ama işte ane yüreği dayanmıyo neyse kalamayacam size yeni resimler koyacam inşallah çabucak çıkar ordan dualarınız için teşekkürler Eki Görüntüle 194995 Eki Görüntüle 194994 Eki Görüntüle 194993 Eki Görüntüle 194992 Eki Görüntüle 194991
canım hergün uğruyosun ama tanışmak nasip olmadı inşallah muhabbet ederiz birgünmaaşallah birsencim
Allah analı babalı büyütsün
herkeze hayırlı hafta sonları diliyorum kızlar
semroşum unuturmuyum canım nedemek sende saolcanım benim ya kimsecikleride unutmaz oğluşum çok şükür iyi teyzesi bende iyi olmak zorundayım oğlum için allaha emanet ol canım benim
çok güzel bir paylaşım rabbim ne büyük kim ne derse desin herşeyi bilen o doktorlar halt etmiş
MAŞALLAHALLAH YAVRUNUZU SİZE BAĞIŞLASIN CANIM çok duygulandım canım yaaaaaaa öpüyorum seni
oyyy ben kıyamam ona yaaa...birsoşşş ya o bezin daha küçügünü niçin koymamışlar çocugun bacakları ayrılmış kuşum benim yaaaa.
canom hoşbulduum yaa nasılsın ?ebuşummm hoşgeldin bebemmmmkimsele yok.peloşumla msndeyiz gel hadi.
eboşum h.g canım nasılsın...
canım dikkat et kendine bolca yat dinlen ıhlamur iç iyi ol olurmu kuzum allahım şifa versin
canım taşınıyormuşsun kolaylıklar diliyorum sana allah yardımcın olsun
buarada özel mesajımı aldınmı tatlım
derdam nasılsın kuzum nasıl oldun daha iyisin umarım yorma kendini olurmu
cano temizlik yapma yaa azcık iyileş öyle yaparsın
oyyy teyzesi yesin onu kıyamam bugün daha iyi gördüm emremizi maşallah barekallah
birsenim hep aklımda ve duamdasın arıyamadım seni rahatsız etmeyim diye yoksa hep düşünüyorum sizi kuzum .canını sıkma moralin iyi olsunki emreciğin sütü bol olsun canım
canım hergün uğruyosun ama tanışmak nasip olmadı inşallah muhabbet ederiz birgün
sende hamilesin galiba sağlıkla dünyaya gelsin bebeğin
semroşum unuturmuyum canım nedemek sende saol
çok doğru düşünüyosun onun için ayakta olmalısın allahım sana bağışlasın oğlunu canım .öpüyorum çok ikinizide
evet yaa kuzumun bacakları ayrılmış kıyamam ona
selam canlarım bugün çok büyük korku yaşadım netede giremedim
biranda evdeki elektronik cihazlardan ses gelmeye başladı nolduğunu anlıyamadım tvyi kapamaya çalıştım kapanmadı direk sigortaları indirdim ki iyki indirmişim alttaki yani apartman girişindeki sigorta sayacımız yanmış apartmanı bir duman ve koku aldı hemen aşağı indik yöneticiyle gözgözü görmüyo .ay varya öyle korktumki resmen kömür olmuş saat .eşimi aradım elektrikci getirdi .adam diyoki ilk kez böyle bişey görüyorum verilmiş sadakanız varmış gece olsaydı belkide bütün bina yanıcaktı .ay hala elim ayağım titriyo kızlar .ve dediki iyki yukardan kapamışsınız yoksa daha fena olurmuş .yanlız malesef kombimiz bozulmuş zaten tahmin ediyodum .ya fırından dolaptan tvden öyle tuhaf sesler geldiki ama olan kombiye oldu .ben dedim hepsi bozuldu ama şükür onunla atlttık
bu kardelen ben miyim ki acep?
eğer bensem,iyi sayılırım,nihayet başım hafifledi,fırsat buldum geldim bi gece,ondada kimsecikler yok.
saol cano yaa baya büyük bişey atlattık apartmancaayyyy inanmıyorum yaaaaa Allah korumuşş kısss canım benimmm çok geçmiş olsun ebuşummm...verilmiş sadakanız varmış gerçekten..Allahtan akıllılık edip yukarıdan indirmişin canomm of yaaa.olsun kombiye olan olsun size bişy olmadıya kuzum..hem kış bitti artık,bi süre sıcak su sıkıntısı çekicen sadece
o kardelen sendin canım çok geçmiş olsun
birsenim canım maşallah oğlumuza inş çabucak çıkar hastaneden döner kucağına
herkezi öptüm ben kaçar kızlar
arkadaşlar merhaba. ben de anne olmak isteyen bayanlardanım nasip olursa 7 aylık evliyim yaklaşı üç aydır bebek istiyorum..sizlere danışmak istediğim konu şu..bugün adetimin ilk günü ve neredeyse şimdiye kadar olmayan bir agrı yasadım afedersınız tuvalete oturdum ve kalkamadım agrıdan..adetlerim hep pıhtı şeklindedir ama bugün çok fazla pıhtı geldi..bir de adet döneminde afedersiniz makatımda bi ağrı kasılma oluyor sanki çok ama çook kabızmışım gibi ve bu yalnızca adet dönemimd eoluyor onun dışında zaten kabızlık problemim yok .. buradan okuduklarım çikolata kistinden ve büyük olduğundan şüpheleniyorum..adetim biter bitmez doktora ideceğim.. bu arada ilişki sırasında neredeyse hiç agrım yok..korkuyorum büyük bir kistim olmasından ..aranızda bu durumu yasayıp da kisti olmayan var mı.
cnm hemen evhamlanma dur bakalım...bazen pıhtı gelmesi daha iyi..kiste yorma hemen.inş bişey yoktur.
saol cano yaa baya büyük bişey atlattık apartmanca
yeni bina nasıl oluyo anlamıyorum ah bu mutayitler varya
derdam bende öptüm canım
kızlar ben kaçtım haber veriyi dedim gece olamıycam burda görümceme gidicez geç geliriz .öpüyorum sizi :80:
inş canım ama bu makat ağrısı bi tek onda oluyor sanırım ama bende sadece adet döneminde beni kilitleyecek kadar oluyor bu sancı özellikle tuvalete gitmek istemiyorum ..
hemen cıkcam kızlar bı selam vereyım dedım kocıs evde malum :)
derınım ıcındekı sıkıntı ne oldu kuzum ınsallah gecmıstır sen temıslık falan dıyon da az bucuk bılıyom senı kesın evın pırıl pırıldır ustune cıla cekecen kesınderınımmmm bu arada sogan buldum kız pazarda varmıs oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
bırsencım canım benım bende daha ıyı gordum teyzesının gulunu kıyamam ben ona ama fotosunu cekıp durma yaaa bebekler onun flasından falan rahatsız olurlarmıs kuzu ıyılessın bı ondan sonra bol bol cekersın mınık tosunumuzu
ablacım gordum kırmızıları saglık olsun en azından cok bekletmeden geldı ılacla geldı gercı ama sonucta geldı yanı darısı yumurtlamamın basınaaaabu arada allah kazalardan belalardan saklasın abla verılmıs sadakanız varmıs gercekten de gecmısler olsun ıstersen bı fakırın karnını falan doyur yada ne bıleyım cocuklara sker falan dagıt aklıma bu kadar geldı
kardelosum basın ıyılestımı kız hareketler de ıyı gelıyordur kuzu bak bız yarın napıyoz sabah besbucuk kalk yuruyus yap gel hareket yap sonra kahvaltı yap aksam onda ıse yat yurt gıbı olcek ev yanı dusun ama baska turlu olmıcak ne yapayım esımsız yuruyuse cıkmam ben bılıyorum ondan sabah bu kadar erken satte cıkıyoz garıbım bı benle spor yapcek bıde askerlerıyle
pelıncım sen nasılsın bu arada krımızıların gunu bugun du gelmedıler ınsallah
aaa cnm çok sevindim sogan bulmana göndermeye gerenk kalmadı yanimsıkıntım bi geçiyo bi geliyo anlamadım bende valal cnm benim evi de sorma kıs hiçte dedigin gibi degil..yani geçen salı sildim heryeri camda sildim ama gardrobu görsen öyle demezdin şimdi kışlık yazlık ayrılcak ütü varrrrr..öyle yani..bi süpürsem toz alsam bile iyi hissediyom.
balım dogrusun aslında.bazen çok yoruyom kendimi..bak mesela 8e çeyrek kala dükkanı kapadım,markete ugradım 8 de evdeydim..hiç durmadan iş yaptım şimdi oturdum yeminlebana kalırsa bır gunluk ıznını de heba etme kuzum dınlen bol bol gez falan sıkıntını at bosver ev ısınasıl olsa bu fahta olmasa haftaya olr balım bende cıkıyorum optum senı cok
nasılsınız inşşş herkes çok idir ben çok iyiyim
kızlar size bişe sorcam ben normalde 4 senedir ilaç kullanarak adet olan bi kadındım şimdi ise 2 aydır ilaçsız ve ayın beşinde olmuştum bu ayda ayın 5şinde düzenli bi şekilde oldum sizce bu iyiye işaret midir
bide bi arkadaşım var benim çapa hastanesine gidio ve aşılama diye karar çıktı ve adetin 3.günü gel demişler arkadaşa arkadaşımda randevu alınıp mı gidilio yoksa direkmi gidilio bilmio ARANIZDA BU KONUYLA İLGİLİ BİLGİSİ OLAN VARSA CEVAP VERSİN LÜTFEN ARKADAŞIM ADET OLMUŞ BUGÜN RANDEVULUYSA BUGÜN RANDEVU ALSA HAFTAYA ANCAK RANDEVU ALIR BUDA HİÇBİ İŞE YARAMAZLÜTFEN ACİL BİLGİSİ OLAN YAZARMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?