cnm benım nette de okudum da uygulamadım işte o akıntı gelıonce normalde gelenden değişikse yumurtlama oluyor demekmiş değerlendırmek gerek.ewet ya kadın olmak ne zor herşey bizde walla heee
cnm benım nette de okudum da uygulamadım işte o akıntı gelıonce normalde gelenden değişikse yumurtlama oluyor demekmiş değerlendırmek gerek.ewet ya kadın olmak ne zor herşey bizde walla heee
hadi bakalım hayırlısı... ya bende de adetimden 1 hafta sonra falan acayip akıntım oluyor şeffaf uzayan cinsten yeni yeni dikkatimi çekiyor.. nie oluyor ki..böyle yürüken falan hissediyorum bi kaygan oluyor hemen wc koşuyorum ıyyy ne tuhaf şeyler üretiyor vücudum :)
[/QUOTE=lagrima;19207740]hadi bakalım hayırlısı... ya bende de adetimden 1 hafta sonra falan acayip akıntım oluyor şeffaf uzayan cinsten yeni yeni dikkatimi çekiyor.. nie oluyor ki..böyle yürüken falan hissediyorum bi kaygan oluyor hemen wc koşuyorum ıyyy ne tuhaf şeyler üretiyor vücudum :)
kızlar ıyy demeyin wallahi bunu son 8 aydır yaşayamayan biri olarak söylüyorum keşke olsa bende de yumoşlarınız ne güzel catır catır catlıo daha ne istiyorsunuz
ewet ya.değerlendirelim de benim prolaktinim yüksek o yüzden hiç ugrasmıyorum :) hanidoktor hadibugün yapın demezse ıh ıh :) 1 haftamısürüyor bu yumuyrtlama iş... ımmm herifimi uyandırayım o zaman
ziyaretciler buyrun sizde gelin :)
ranam canımmm yok çok sıkayet çatlasınlarrr :)) ama her zorluk da kadınlarda dii mi?
cnm yumurtlama yoğun olarak 1 hafta.benım drum hamıle kamdan once cızelge wermıstı adetın 13.gununden ıtıbaren 1 hafta günaşrı yazmıştıı
senın ne kadar oldu adet bıtelıı??
ay zıyaretcılerımızzzz pek sessizz buyrun kahve için konusursunuz belkii
1 hafta oldu bende de var ovulasyon testi önceden yamıştım hiç çift çizgigöremedim üşendim bıraktım :)
1 hafta oldu bende de var ovulasyon testi önceden yamıştım hiç çift çizgigöremedim üşendim bıraktım :)
ewet kuzummmm çatlasınlarda bebiş gelsin artık dimi ama boş durmak yok kızlar büyük bi tempoyla dewammmmm ......
canım senin prolaktininde yüksek çıkmıs ya peki adetinde falan gecikmeler oluyor mu ??? göğüsten süt yda su bişiler geliyor mu ???
cnm ya bence su 13.gun haftasına önem wer bence senprolaktıne takılma kısmet ...
obaaaa
ewett canım yaaaa ama bu aralar hepımızden güzel haberler gelecek gıbı hıssedıyorum ben aminnn
aynen bende canım wallahi içimden bi ses bana da aynı seyleri söylüyor sanki hadi bakalım inşşşş.... hayırlar olsun hakkımızda ....
aynen bende canım wallahi içimden bi ses bana da aynı seyleri söylüyor sanki hadi bakalım inşşşş.... hayırlar olsun hakkımızda ....
benimde içimdekises her ay aynı şeyi söylüyor ama yalancı artık güvenmiyorum içimdekine hıhh..
cnm 13.hafta değill adetının başlangıc tarıhını bılıyorsundur.adetın ılk gununden ıtıbaren 13 gune denk gelen gun hangısıyse o gun başlayın çalışmalara o hafta günaşrı dewam edın .anladın mı tatlışko???
umudunu kaybetme cnmm ben seni çok karamsar gördümmm amaa
yapma böle iyi düşünce iyi olasılıkları getirir unutma!!asla kesme ümidini
hayrlı zamanda olacak elbet
cnm olsun 13.gun degıl zaten bu hafta onemlı senın için...yumurtlamanın yoğun olduğu hafta okiiitüh 13 günü kaçırdımmm dünmüşaaa kaçırmadım hatırladım dün doluydu.. bugün boş o zaman yarın doldurayım :) teyzem hastaneden cıkmazsa tabiii
AMİNNNNNNNNN...!!!amın cnm ya inşallahhh
wallahi benimki ilk kez böyle bi hisse kapıldı canım inşşşş beni yanıltmaz ...benimde içimdekises her ay aynı şeyi söylüyor ama yalancı artık güvenmiyorum içimdekine hıhh..
bnde hiçbir problem yok aslında pkovar testesteronmda yüksek tiprolaktinimde ama belirtileri hiç birinin yok.. ne adetim geçikir ne tüylenme ne süt gelir ne su gelir aklıma gelmeyen hiçbirşeyyok.. amasonuçlarda görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?