iyi olmana sevindim canım bende grip oldum onunla ugraşıyorum:2::2:
canım taşınıyormuşsun kolaylıklar diliyorum sana allah yardımcın olsun
buarada özel mesajımı aldınmı tatlım
canım sagolasın etmiş kadan olduntemizlik yapmadı m gerçi dükkanda işler yogundu,tabi izin gününde evde temizlik bekliyo havada açıldı.Allahtan geçen hafta 3 camı sildim iki kaldı
sen napıyosun cnm?
sevcanım yaa bbu mesajını şimdi gördüm inan ki kusura bakma olar mı?Zaten halledildi duaeceden2011,
AnaToLia_+
iyi geceler kızlarrr.ay anatolıa dualardan haberın war mı ebrar ablam bana ozelden yazmıs fakat yenı gordum naptı acep???? yetısemedım mısafır wardı 1 saat once fılan cıkmıs o da cok uzuldum ya okurdum sımdı hemen abdest alıp,eksıkler war yazmıs naptı acaba ya cok uzuldum bugun hıc gıremedım yenı gordum
derinimm senin mesajın da şimdi gördüm kuzum ben işten çıktıgımdan beri3den önce uyuyamıyorum maalesef düzenim bozulduebuşkom kaçırdım seni canom bizde 1 gibi geldik arkadaşlardan.neyse yarın konusuruk inş.bu arada ,rica ederim cnm duaları belki senin kadar iyi yapamadım ama inşallah kabul olur.
anatolıam naber cnm uykun yok mu kıssss
boncuum seni de kaçırdım offff
ay yazmaya halim yok sankim yaaa..cnm sıkkın..bişy oldugundan degil merak etmeyin,öylesine içim sıkılıyo yani..
swcnm selam cnm iyimisin biraz daha?kısss ne duasııı üsküdarda sabah olduşaka bi yana,cuma gündüzleri yapıyoz kuşum duayı bilgin olsun..geçmişe bakamadın bugün sanırsam...birsoşa ve ciciye yaptık.
Ayyy cnm bnm ya maşalllahhh kuzuyaaa,Rabbim biran önce sağlıkla sizlere kavuştursunarkadaşlar bu günlerimde benim yanımda olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim gçmişi okumaya fırsatım olmadı ama okuyacam mutlaka hepinizi çok özledim oğluşumun yanına gidip gelmek onu orda yalnız bırakıyomuşum gibi geliyo içim hiç rahat değil biliyorum orda güzel bakıyolar ama işte ane yüreği dayanmıyo neyse kalamayacam size yeni resimler koyacam inşallah çabucak çıkar ordan dualarınız için teşekkürler Eki Görüntüle 194995 Eki Görüntüle 194994 Eki Görüntüle 194993 Eki Görüntüle 194992 Eki Görüntüle 194991
ablamm çok büyk geçmiş olsun Rabbim korumuş yaaselam canlarım bugün çok büyük korku yaşadım netede giremedim
biranda evdeki elektronik cihazlardan ses gelmeye başladı nolduğunu anlıyamadım tvyi kapamaya çalıştım kapanmadı direk sigortaları indirdim ki iyki indirmişim alttaki yani apartman girişindeki sigorta sayacımız yanmış apartmanı bir duman ve koku aldı hemen aşağı indik yöneticiyle gözgözü görmüyo .ay varya öyle korktumki resmen kömür olmuş saat .eşimi aradım elektrikci getirdi .adam diyoki ilk kez böyle bişey görüyorum verilmiş sadakanız varmış gece olsaydı belkide bütün bina yanıcaktı .ay hala elim ayağım titriyo kızlar .ve dediki iyki yukardan kapamışsınız yoksa daha fena olurmuş .yanlız malesef kombimiz bozulmuş zaten tahmin ediyodum .ya fırından dolaptan tvden öyle tuhaf sesler geldiki ama olan kombiye oldu .ben dedim hepsi bozuldu ama şükür onunla atlttık
deryamm kız çok erken değil mi beşbuçuk anammm yazık kızzzzhemen cıkcam kızlar bı selam vereyım dedım kocıs evde malum :)
derınım ıcındekı sıkıntı ne oldu kuzum ınsallah gecmıstır sen temıslık falan dıyon da az bucuk bılıyom senı kesın evın pırıl pırıldır ustune cıla cekecen kesınderınımmmm bu arada sogan buldum kız pazarda varmıs oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
bırsencım canım benım bende daha ıyı gordum teyzesının gulunu kıyamam ben ona ama fotosunu cekıp durma yaaa bebekler onun flasından falan rahatsız olurlarmıs kuzu ıyılessın bı ondan sonra bol bol cekersın mınık tosunumuzu
ablacım gordum kırmızıları saglık olsun en azından cok bekletmeden geldı ılacla geldı gercı ama sonucta geldı yanı darısı yumurtlamamın basınaaaabu arada allah kazalardan belalardan saklasın abla verılmıs sadakanız varmıs gercekten de gecmısler olsun ıstersen bı fakırın karnını falan doyur yada ne bıleyım cocuklara sker falan dagıt aklıma bu kadar geldı
kardelosum basın ıyılestımı kız hareketler de ıyı gelıyordur kuzu bak bız yarın napıyoz sabah besbucuk kalk yuruyus yap gel hareket yap sonra kahvaltı yap aksam onda ıse yat yurt gıbı olcek ev yanı dusun ama baska turlu olmıcak ne yapayım esımsız yuruyuse cıkmam ben bılıyorum ondan sabah bu kadar erken satte cıkıyoz garıbım bı benle spor yapcek bıde askerlerıyle
pelıncım sen nasılsın bu arada krımızıların gunu bugun du gelmedıler ınsallah
neyse,ben kaçtım canlar...eve gidip uzanmak dinlenmek istiyorum..bugün çok baktım pc ye bide başıma agrı girdi birden...midemde bulanıyo offfffffffffff...hadi hoşçakalın.
iyi geceler kardelencığım ....
bu arada ne sınavlarına hazırlanıyorsun??
sevcanım yaa bbu mesajını şimdi gördüm inan ki kusura bakma olar mı?Zaten halledildi duaşükür Rabbim kabul etsinn
derinimm senin mesajın da şimdi gördüm kuzum ben işten çıktıgımdan beri3den önce uyuyamıyorum maalesef düzenim bozuldu
Ayyy cnm bnm ya maşalllahhh kuzuyaaa,Rabbim biran önce sağlıkla sizlere kavuştursun
ablamm çok büyk geçmiş olsun Rabbim korumuş yaa
deryamm kız çok erken değil mi beşbuçuk anammm yazık kızzzz
kuzuuu hayırdır yaa Rabbim şifa versin bi kendine gelemedin
sanada tatlışım nasılsın ?
bi selam veriyim dedim akşama günüm var akşam günmü olur demeyin oluyo bizdehaftasonunu öldürmemek için akşam toplanıyoruz .birazdan hazırlanıp çıkıcam .gece görüşürüz hepinizi öpüyorum
cok sıkıcı oluyor dimi tek olmak eşim işten geldi yorgunmuş uyudu erkenden yine kaldım bi başıma ....:97::97::97:
canım adet oldum da bız bosa sıkıyoz galıba yumurta olusmuyorkı malumYazdığını görmedim çıkmıştım arkadaşım kusura bakma.Ben açıköğretimden ilahiyat okuyorum onun sınavlarına çalışıyorum.
Arkadaşlar iyi geceler pek giremedim bu ara kayınvalidem vardı bugün evine döndü.
Kayram adet olmuşsun hadi bakalım bu ay daha sıkı tut çalışmaları gerçi ben o kadar çalıştımda noldu olmadı bu ay test yaptım ben ve negatif maalesef adetimde geldi gelcek zaten
Ebrarcım çok geçmiş olsun iyi akıl etmişsin sigortayı valla Allah korumuş
Arkadaşlar bu hafta Antalyaya 1 haftalık bi tatile gidiyoruz daha doğrusu hem iş hem tatil.O zamana kadar derslerimi yetiştirmem lazım tatilde ders çalışmak istemiyorum sizleri takip ediyorum ama yazamayabilirim bu ara o yüzden haberiniz ola
canım adet oldum da bız bosa sıkıyoz galıba yumurta olusmuyorkı malumne yapalım olacak elbet brgun canım daha erken degılmı senın gun gecmedıkı
Yazdığını görmedim çıkmıştım arkadaşım kusura bakma.Ben açıköğretimden ilahiyat okuyorum onun sınavlarına çalışıyorum.
Arkadaşlar iyi geceler pek giremedim bu ara kayınvalidem vardı bugün evine döndü.
Kayram adet olmuşsun hadi bakalım bu ay daha sıkı tut çalışmaları gerçi ben o kadar çalıştımda noldu olmadı bu ay test yaptım ben ve negatif maalesef adetimde geldi gelcek zaten
Arkadaşlar bu hafta Antalyaya 1 haftalık bi tatile gidiyoruz daha doğrusu hem iş hem tatil.O zamana kadar derslerimi yetiştirmem lazım tatilde ders çalışmak istemiyorum sizleri takip ediyorum ama yazamayabilirim bu ara o yüzden haberiniz ola
sevcanım yaa bbu mesajını şimdi gördüm inan ki kusura bakma olar mı?Zaten halledildi duaşükür Rabbim kabul etsinn
derinimm senin mesajın da şimdi gördüm kuzum ben işten çıktıgımdan beri3den önce uyuyamıyorum maalesef düzenim bozuldu
Ayyy cnm bnm ya maşalllahhh kuzuyaaa,Rabbim biran önce sağlıkla sizlere kavuştursun
sevcancım sen nasılsın canım
anatolıam sen nasılsın kuzu
yok cnm normalde dedigin gibi yapıyorum da,geçen pazar boynum tutulmuştu ya,iyi degildim onları bile silmemem gerekiyodu dayanamadım 3ünü sildim.gerisini haftaya dedim...sağoll daha evi toplamaya calısıyorum yavas yavas..
öyle zor olmuyor mu? hepsini silipbitirsen daha kolay değil mi cnm? bende ev toparlıyorum öyl yavas yavas işte..
sagol cnm...ya yoruluyom bazen kuzum..boynum tam geçmedi daha..bugünde pc ye baktım çok ondan agrıdı....sen nasılsın kuşum?sevcanım yaa bbu mesajını şimdi gördüm inan ki kusura bakma olar mı?Zaten halledildi duaşükür Rabbim kabul etsinn
Yazdığını görmedim çıkmıştım arkadaşım kusura bakma.Ben açıköğretimden ilahiyat okuyorum onun sınavlarına çalışıyorum.
selma kuzum bende uykumun gelmesını beklıyomelamlarr kuzucuklarııımmmmyatmadan bi bakim dedim.uykum geldi gene çok fena...başım gene tutmadan kaçarım.
slm lar herkese nasılsınızz arkadaslar
elamlarr kuzucuklarııımmmmyatmadan bi bakim dedim.uykum geldi gene çok fena...başım gene tutmadan kaçarım.
hee valla benim geldi de geçiyo uykum:))yatcam şimdi .selma kuzum bende uykumun gelmesını beklıyom
ıyııyz hosgeldın sen nasılsın
sevcanım bosver kız agrısın ama yterkı catlayan yumurtan var sukret kuzu
slm cnmm benımmm.iyi etmişsin ...cnm cok takılmadan yat sen,daha da tutmasın başınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?