Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyi olmana sevindim canım bende grip oldum onunla ugraşıyorum:2::2:

çok geçmiş olsun. canım havalar bir türlü düzelmedi .bu sebeple bir türlü gribi atlatamıyoruz galiba

semroşum unuturmuyum canım nedemek sende saol
çok doğru düşünüyosun onun için ayakta olmalısın allahım sana bağışlasın oğlunu canım .öpüyorum çok ikinizide

allah razı olsun canım bizde seni çok çok öpüyoruz teyzesi

sağoll daha evi toplamaya calısıyorum yavas yavas..
canım taşınıyormuşsun kolaylıklar diliyorum sana allah yardımcın olsun
buarada özel mesajımı aldınmı tatlım

öyle zor olmuyor mu? hepsini silipbitirsen daha kolay değil mi cnm? bende ev toparlıyorum öyl yavas yavas işte..
canım sagolasın etmiş kadan olduntemizlik yapmadı m gerçi dükkanda işler yogundu,tabi izin gününde evde temizlik bekliyo havada açıldı.Allahtan geçen hafta 3 camı sildim iki kaldı
sen napıyosun cnm?

sevcanım yaa bbu mesajını şimdi gördüm inan ki kusura bakma olar mı?Zaten halledildi dua şükür Rabbim kabul etsinn
derinimm senin mesajın da şimdi gördüm kuzum ben işten çıktıgımdan beri3den önce uyuyamıyorum maalesef düzenim bozuldu

Ayyy cnm bnm ya maşalllahhh kuzuyaaa,Rabbim biran önce sağlıkla sizlere kavuştursun
ablamm çok büyk geçmiş olsun Rabbim korumuş yaa
deryamm kız çok erken değil mi beşbuçuk anammm yazık kızzzz
neyse,ben kaçtım canlar...eve gidip uzanmak dinlenmek istiyorum..bugün çok baktım pc ye bide başıma agrı girdi birden...midemde bulanıyo offfffffffffff...hadi hoşçakalın.

kuzuuu hayırdır yaa Rabbim şifa versin bi kendine gelemedin

iyi geceler kardelencığım ....
bu arada ne sınavlarına hazırlanıyorsun??

Yazdığını görmedim çıkmıştım arkadaşım kusura bakma.Ben açıköğretimden ilahiyat okuyorum onun sınavlarına çalışıyorum.

Arkadaşlar iyi geceler pek giremedim bu ara kayınvalidem vardı bugün evine döndü.
Kayram adet olmuşsun hadi bakalım bu ay daha sıkı tut çalışmaları gerçi ben o kadar çalıştımda noldu olmadı bu ay test yaptım ben ve negatif maalesef adetimde geldi gelcek zaten
Ebrarcım çok geçmiş olsun iyi akıl etmişsin sigortayı valla Allah korumuş

Arkadaşlar bu hafta Antalyaya 1 haftalık bi tatile gidiyoruz daha doğrusu hem iş hem tatil.O zamana kadar derslerimi yetiştirmem lazım tatilde ders çalışmak istemiyorum sizleri takip ediyorum ama yazamayabilirim bu ara o yüzden haberiniz ola

ne yapayım kuzu zaten yedıde gıdıyor adam
o zamana kadar da bana eslık etsın saat onda yatırdım zaten

ıyıyım ablam sen nasılsın??? sasırmadım bnm arkadaslar da yapıyordu oyle akşam gunlerı :)))
sımdı dısardan geldık pıknık sewmem ama annemler cagrdı zorakı gıttım çalşma haftam sozde kostum top oynadım wallaa
olacağı warsa tutunur zatenn diii mi ama...ewet ablam mesajını gormemısım yoksa mutlaka okurdum eksık olunca bıldırebılırsınız.bu hafta da banaymı tam çalşma haftam pek isla olmuş herkesten allah razı olsunn

canım adet oldum da bız bosa sıkıyoz galıba yumurta olusmuyorkı malum ne yapalım olacak elbet brgun canım daha erken degılmı senın gun gecmedıkı

anladım cnm sorun değil tahmın etmıstım gormedıgını.allah zihin açıklığı wersın cnmmm

tamam cnm geciktim ben de ama kısmet değilmiş napalım opuyorum senıiii

sağoll daha evi toplamaya calısıyorum yavas yavas..

öyle zor olmuyor mu? hepsini silipbitirsen daha kolay değil mi cnm? bende ev toparlıyorum öyl yavas yavas işte..
yok cnm normalde dedigin gibi yapıyorum da,geçen pazar boynum tutulmuştu ya,iyi degildim onları bile silmemem gerekiyodu dayanamadım 3ünü sildim.gerisini haftaya dedim...
sagol cnm...ya yoruluyom bazen kuzum..boynum tam geçmedi daha..bugünde pc ye baktım çok ondan agrıdı....sen nasılsın kuşum?

aaa sahimii ne güzel...iyi tatiller tatlım yaa...

selma kuzum bende uykumun gelmesını beklıyom

ıyııyz hosgeldın sen nasılsın

sevcanım bosver kız agrısın ama yterkı catlayan yumurtan var sukret kuzu
hee valla benim geldi de geçiyo uykum:))yatcam şimdi .
slm cnmm benımmm.iyi etmişsin ...cnm cok takılmadan yat sen,daha da tutmasın başınnn

evet haklısın taklım yatıcam şimdi.kocişş uyukluyo zaten benimde iyice geldi...

kıslar ben kaçtım..hadi Allaha emanet olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…