hoşbulduk canım.... cumartesi tes yaptım pozitif çıktı bende anne olacağım insallah doktora gideğiz hafta içi...
valla cnm teşhis konmadı doktora gidip ama ben şüphe ediyom migrenden...tüm belirtilerri var çünkü..senelerdir böyle aslında hergün agrımıyo tabi de streslenirsem çok genelde...bide gözlerdende olabilir bilmiyorum.ayy tipe bakk..yerim onu... daha küçük bzbulamamışlar mı el kadar bebeğe kocaman bezbağlamışlar bacakları ayrılmış cocugun.. cık cık... Allah ım en kısa zamanda evine götürmeyi nasip etsin..
duları okudum msj attım ama gelmemişse die burdan da yazayım dedim..
hımmm aman dikkat et.. neden devamlı başın ağrıyor? migrenmi var?
amann komşular zaten karşısındakini düşünmeden atıp tutuyolar,düşünümyolar karşısındakini boş yere heveslendirmek bile kul hakkı yani.insanı bi kendi haline bırakmıyolar...tabiki inşallah 7.ay gelir melegin ,fal dedigi için degil amaöylede her ay içimdeki sese inanarak rahat davranıyorum sonra gümmmmmm... birde benim komsufalan çoketkiliyor beni.. fal bak diyom ya da rüyamı anlatıyorum hemen bebeğe yorumluyor dediğine göre 7.ay hayatım değişcekmiş bebek haberi alacakmışım falan .. bakalım
cnm bugun yapacaktım normalde ama dışarı çıktık kaldı.eşimin takım pantolonunu fılan utuleyeceğim.ona şutlardım aslında halim yok ama o da yoruldu uyudu:)))
ordan yatmaya gıderım sanırım sabah kalmayalım :)))
ümidimi yitirmiyorum da etrafımdakiler canımı sıkıyor.. yastık koy altına, ayaklarını dik şöyle böyle.. en son dedim spermler ayaklarım tepede oldugundan beynime ulaştılar sanırımama yumurtaları teğer geçiyorlar ben napıyım gülüyolar bende kızıyorum ...
canım hele bi kendi dükkanım olsun onu da yaparım merak etme..bunlar için ugraşamam ne yalan diyimselam kızlar hayırlı sabahlar.iyi haftalarr..nasılsınız? ben koşturmaca bi tempoda çok şükür iyiyim.omega 3 hapını kullanıyorum 10 gündür falan vücut direncimi artırdı.yoksa ben bu kadar yoğunlukta halsiz düşerdim,bide gribim üstelik.yine de çok şükür.
derincim işlerin açılmasına sevindim.demekki yolda gelen bebekler çok,allahım cümlemize nasip etsin inşşş.sen bize mağazadaki ürünlerin resmini koyarsın bizde alışverişimizi yaparız kargoya verirsin.Allahım o günleri göstersin inş.temizlik işine gelince havalar tam ısınsa bende tekrar yapıcam.hele gardrop içini hiiiçç sevmiyorum.düzenlemek istemiyorum çünkü yazlıkları koyarken yine uğraşıcam diye ellemiyom.1 haftaya havalar düzelir başlarız topikçe temizliğe
hoşbulduk canım.... cumartesi tes yaptım pozitif çıktı bende anne olacağım insallah doktora gideğiz hafta içi...
ecrin selam canım.
valla cnm teşhis konmadı doktora gidip ama ben şüphe ediyom migrenden...tüm belirtilerri var çünkü..senelerdir böyle aslında hergün agrımıyo tabi de streslenirsem çok genelde...bide gözlerdende olabilir bilmiyorum.
amann komşular zaten karşısındakini düşünmeden atıp tutuyolar,düşünümyolar karşısındakini boş yere heveslendirmek bile kul hakkı yani.insanı bi kendi haline bırakmıyolar...tabiki inşallah 7.ay gelir melegin ,fal dedigi için degil ama
ben sabah kocişe ütülettim..daha dogrusu uyandıgımda ah uh diye uyandım gene boynum fenaydı,baktım eşim gömlek giyinmek istemedi heralde ütüsüz bi penyesi vardı onu aldı ütüyü taktı dur hayatım ben ütülerim desemde yok ben yapcam dedi sagolsun.
Allah iyiligini versin kıss güldürdün beni...milletin çocugu olmasa zaten o dedikleri yöntemlerle kesinnnn hemen kalırdılar hepsi bizden akıllı çünkü biz hiç çare düşünmüyoz öylee ot gibi bekliyoz olsun diye .
canım hele bi kendi dükkanım olsun onu da yaparım merak etme..bunlar için ugraşamam ne yalan diyimhele dolap işini sorma yaa.dün eve gittim birsürü ortalıgı topladım ama dolabı indirmeye cesaret edemedim inanki..öyle bi üstten düzelttim kendi kısmımı
cnm hayırlı ugurlu olsun güne güzel bi habelre başladık geriside gelecek inşallahh ben biliyomhayırlı ugurlu olsun Allahım sag salim kucagına almayı nasip etsin...
boncugum görünmüyon fıstıgım hiç ya karşılaşamıyozda özledim seni
kardeloşum sportmen karu oldu çıktı başımıza zati yüzünü gören cennetlik
semracım biraz daha iyisindir inşallah tatlım öptüm senioglusunuda.
peloşum seni de çok öptüm gulümm buraalrda olursam gürüşürük inşallah dün iyi kaynattık
ebuşkommmmm seni özledim dün fazla konuşamadık cano yaaaa
hım Allah şifa versin cnm migrenden şüpheleniyorsan sigaradan kahveden falan uzak dur nese sen biliyorsundur zaten :)
komsular cok bilmiş zaten hıh hıhı uyuzzlar..
7.ay bu gece rüyamdada gördüm rüyanıne tkisimi bilmiyorum ama gördüm :=
şimdi birşey daha sorayım hepinize bilgiis olan var sa söylerse sevinirim.. hayır varya teyzemde miyom vardı aldırdı ameliyatla tekrar olmaması için bu hayıt tohumunu kullansak ne olur? ya da başka bi,r bitki var mı miyomu engelleyen ya da küçülten? doktora sormuş bitkisel şeyler işe yaramaz maramaz diye bağırmış ama ben yaradıgına inanıyorum sizinde bilginiz varsaaaa?
slmmm bende geldim 11 aylık evliyim 6 aydır bebek istiyoruz her ay heyecan var ama her ay kırmızı kart yüyorum bu ayda bi hafta var reglime ama adet olcakmışım gibi geliyo bilmiyorum çok çabukmu başladım umutsuzluğa önümüzdeki ay doktora gidicem bakalım inş ben dahil isteyen herkese nasip olur anne olmak...
canım sogan suyundan mı prolaktının cıktı acaba anlayamadım da ben kusuruma bakma adetıne bır gun ala kanaman olmus yanlıs anlamadım dımı zaten ara kanamalar olabılıyormus okudumbunları valla bısmıllah deyıp baslıcam artık allah sıfalar versın ne dıyeyım ınsallah kotu bır etkısını gormem canım benım prolaktın 13 cıktı ama sag gogsumden gelen sıvı yuzunden doktor dostıneks kullanmamı soledı adet gecıklmelerımın sebebı de pko bende yok yok yanı ama olsun her sey var ama umıdım de var allahım kımseyı caresız bırakmazayy canım benim hakkında hayırlısı olsun inş bu kez bebişin olurda sana sımsıkı tutunur
ben prolaktinim çıkmadan bi önceki ay soğan kürü yapmıştım o ay adet günüme yakın 1 gün kanamam olmuştu we daha sonrasında da 23gün gecikmeli adetim olmuştu sonra öğrendim ki prolaktinim yüksekmiş bunu sıfırlayana kadar hiç bişi içmedim sadece ialç kullnadım ne olur ne olmaz diye ama zararı olmaz sanırım :44:
kız kızcan ama bende cok guldum allah ne etmesın senı kendı hallerım geldı gozumun onune de delı gıbı yaaaaümidimi yitirmiyorum da etrafımdakiler canımı sıkıyor.. yastık koy altına, ayaklarını dik şöyle böyle.. en son dedim spermler ayaklarım tepede oldugundan beynime ulaştılar sanırımama yumurtaları teğer geçiyorlar ben napıyım gülüyolar bende kızıyorum ...
evet ablam buldum soganı yanı sıra daha neler neler tzecık hersey tarladan sofraya o hesap pazardan nıye almamısım kı bugune kadar ole marketın pörsümüş şeylerıne talım etmısım neyse artık hep ordan yapıcam alısverısı esımle ılk kez gıdısımdı pazara o da baska bır deneyımdı tabıkı bu arada kendınıze dıkkat edın canım allah kazalardan korusuncanım soğan bulmuşsun gözünaydın ama galiba kararsızsın kullanıp kullanmamakta hayırlısı olsun eğer ilaç kullanmıyorsan iç derim ama ilaçlarla nasıl olur bilemiyorum .
bide kaza atlattk sorma kuzum fena korktum yani şükür sadece kombinin bozulmasıyla atlattık .aslında sadaka veriyoruz ama yinede verelim elbetteki sadaka küçük kazalara engel olur
canım nasılsın nerelerdesin sen yaa hiç uğramaz oldun ?sendemi akıldan atmaya uğraşıyosun yoksa .
adetinin düzenli olması çok güzel inşallah darısı bebişin gelmesine
saol canım benim
tutişim saol ablam çok şükür büyük bişey olmadı sen naparsın kuzum
kuzum özledim seni yaa kolaylıklar diliyorum
ayrıca saol canım bişeyler atlattık işte
ohhh sefan olsun canım yaa negüzel iyi yapmışsınız bugün benim annemlerde gitti pikniğe beni arayıp nispet yapıyo bide sen uyu biz piknikdeyiz diyeama iyi oldu gitmediğim evde olmam büyük bir kazayı engelledi sanki
evet buhafta sana ve ranacığa inşallah vesile olur size canım bebişiniz gelir bekletmeden
sen öyle düşünmeye devam et küstür yumoşları daha çok
saol tatlım mesajını aldım ağzına sağlık
canım kader biraraya getirmiyo bizi yaa evde değildim malesef özledim seni ama bitürlü karşılaşamadık
güzel slogan aferim ranacım
kızlar ben geldim tabiki kimsecikler yok hepinizi öpüyorum canım arkadaşlarım
canım aynen dedıgın gıbı oluyor kuzum bugun ılkgunumdukendımı en azından gorevımı yerıne getırdıgım ıcın cokhuzurlu hıssedıyorum sen nasılsın bıtanem kacamak olayı hala yatısta mıselam kızlar hayırlı sabahlar.iyi haftalarr..nasılsınız? ben koşturmaca bi tempoda çok şükür iyiyim.omega 3 hapını kullanıyorum 10 gündür falan vücut direncimi artırdı.yoksa ben bu kadar yoğunlukta halsiz düşerdim,bide gribim üstelik.yine de çok şükür.
birsencim maşallah subhanallah emremiz bi önceki fotoya nazaran daha iyi gözüküyor.bol bol sütün olsun yarasın tosunumuza inş tez zamanda da evinizde bebişinle ilgilenmek nasip etsin sana.kendine çok iyi bak.öpüyorum hep aklımdasın dualarımdasın.
kayramm eşin 7 de işe gittiği için anca denk geliyodur yürüyüş.bizde de 8 de gittiği için 6.30 ta çıkıyoruz yürüyüşe.gelip duş kahvaltı derken tam 8 de işe gidiyo.inş spor size pozitif enerji ile bebiş nasip eder.öpüyorum seni de.
ebrar ablam çok büyük geçmiş olsun.Allahım korusun böyle kaza,belalardan.iyiki tek kombiyle kurtarmışsınız.elektronik cihazlar bu konuda hepsi mahvolabilirdi.mütahit işi kötü oluyo ne diyim az inançlı insan olsalar korkarlar böyle şeyden.insan hayatına mal olacak şeylerden de çalıyorlar ya anlam veremiyorum.ne büyük bir vebaldir şaşıyorum bu rahatlıklarına.her binanın girişinde kaçak akım rulesi konması lazım.böyle durumda kendiliğinden kesiyor bütün binanın elektriğini.bizde yaptık bi inşaat öğrendik hepsiniyoksa elektrikçi falan değilim yani.geçmiş olsun ablacım.öptüm senide.
derincim işlerin açılmasına sevindim.demekki yolda gelen bebekler çok,allahım cümlemize nasip etsin inşşş.sen bize mağazadaki ürünlerin resmini koyarsın bizde alışverişimizi yaparız kargoya verirsin.Allahım o günleri göstersin inş.temizlik işine gelince havalar tam ısınsa bende tekrar yapıcam.hele gardrop içini hiiiçç sevmiyorum.düzenlemek istemiyorum çünkü yazlıkları koyarken yine uğraşıcam diye ellemiyom.1 haftaya havalar düzelir başlarız topikçe temizliğe
pelinimm nirelerdesin sennn.kırmızılar gelmemiştir inş.hadi hayırlısıyla gelmedi diey güzel haberler ver inşşş.öptmm
lagrımacım o akıntı yumurtladığını gösteriyor.maşallah sen dr un 1 ay bekle demesine ve prolaktin yüksek demesine bakma boşver sen önemsemeden çalışmalarına stres yapmadan devam et.Rabbim bilir zamanı geldiyse her şekilde hamile kalırsın.ayrıca 28 gün regl siklusu olan kişiler reglin 10.cu gününden 21.ci gününe kadar gün aşırı ilişki şart ondan sorada çalışında önemli günler böyle.
kardelen49 ders çalışıyormuşsun allah yardımcın olsun canım inş.kafanı derslere vermişken habersizce bebişin gelir inş.
kardelencimm baya yoğunsun sanırım çok görünmüyorsun.inş sende o yoğunlukta bebiş haberini alırsın.öptümm
semracım toparlandın inş.iyisin dimi denk gelemedik pek giremiyorum ben.öptüm seni de oğluşunu da.
sevcancım,ranam,aleynamm,boncuğum,anatoliam,jensuu,hiranur,bap,garip,banuu,elixsirr (sen nerelerdesin iyisin inş.)hepinizi öpüyorum kızlar inş unuttuğum yoktur.
evet canım,baya yoğunum,hatta şu an bile evde olmama lazım da,ben kaçamak yaptım bugün,çünkü çok yoruldum.selam kızlar hayırlı sabahlar.iyi haftalarr..nasılsınız? ben koşturmaca bi tempoda çok şükür iyiyim.omega 3 hapını kullanıyorum 10 gündür falan vücut direncimi artırdı.yoksa ben bu kadar yoğunlukta halsiz düşerdim,bide gribim üstelik.yine de çok şükür.
birsencim maşallah subhanallah emremiz bi önceki fotoya nazaran daha iyi gözüküyor.bol bol sütün olsun yarasın tosunumuza inş tez zamanda da evinizde bebişinle ilgilenmek nasip etsin sana.kendine çok iyi bak.öpüyorum hep aklımdasın dualarımdasın.
kayramm eşin 7 de işe gittiği için anca denk geliyodur yürüyüş.bizde de 8 de gittiği için 6.30 ta çıkıyoruz yürüyüşe.gelip duş kahvaltı derken tam 8 de işe gidiyo.inş spor size pozitif enerji ile bebiş nasip eder.öpüyorum seni de.
ebrar ablam çok büyük geçmiş olsun.Allahım korusun böyle kaza,belalardan.iyiki tek kombiyle kurtarmışsınız.elektronik cihazlar bu konuda hepsi mahvolabilirdi.mütahit işi kötü oluyo ne diyim az inançlı insan olsalar korkarlar böyle şeyden.insan hayatına mal olacak şeylerden de çalıyorlar ya anlam veremiyorum.ne büyük bir vebaldir şaşıyorum bu rahatlıklarına.her binanın girişinde kaçak akım rulesi konması lazım.böyle durumda kendiliğinden kesiyor bütün binanın elektriğini.bizde yaptık bi inşaat öğrendik hepsiniyoksa elektrikçi falan değilim yani.geçmiş olsun ablacım.öptüm senide.
pelinimm nirelerdesin sennn.kırmızılar gelmemiştir inş.hadi hayırlısıyla gelmedi diey güzel haberler ver inşşş.öptmm
lagrımacım o akıntı yumurtladığını gösteriyor.maşallah sen dr un 1 ay bekle demesine ve prolaktin yüksek demesine bakma boşver sen önemsemeden çalışmalarına stres yapmadan devam et.Rabbim bilir zamanı geldiyse her şekilde hamile kalırsın.ayrıca 28 gün regl siklusu olan kişiler reglin 10.cu gününden 21.ci gününe kadar gün aşırı ilişki şart ondan sorada çalışında önemli günler böyle.
kardelen49 ders çalışıyormuşsun allah yardımcın olsun canım inş.kafanı derslere vermişken habersizce bebişin gelir inş.
kardelencimm baya yoğunsun sanırım çok görünmüyorsun.inş sende o yoğunlukta bebiş haberini alırsın.öptümm
semracım toparlandın inş.iyisin dimi denk gelemedik pek giremiyorum ben.öptüm seni de oğluşunu da.
sevcancım,ranam,aleynamm,boncuğum,anatoliam,jensuu,hiranur,bap,garip,banuu,elixsirr (sen nerelerdesin iyisin inş.)hepinizi öpüyorum kızlar inş unuttuğum yoktur.
heee,evet,olimpiyatlara katılcam bu sene inşallah,yada hangi seneyse,o sene iştevalla cnm teşhis konmadı doktora gidip ama ben şüphe ediyom migrenden...tüm belirtilerri var çünkü..senelerdir böyle aslında hergün agrımıyo tabi de streslenirsem çok genelde...bide gözlerdende olabilir bilmiyorum.
amann komşular zaten karşısındakini düşünmeden atıp tutuyolar,düşünümyolar karşısındakini boş yere heveslendirmek bile kul hakkı yani.insanı bi kendi haline bırakmıyolar...tabiki inşallah 7.ay gelir melegin ,fal dedigi için degil ama
ben sabah kocişe ütülettim..daha dogrusu uyandıgımda ah uh diye uyandım gene boynum fenaydı,baktım eşim gömlek giyinmek istemedi heralde ütüsüz bi penyesi vardı onu aldı ütüyü taktı dur hayatım ben ütülerim desemde yok ben yapcam dedi sagolsun.
Allah iyiligini versin kıss güldürdün beni...milletin çocugu olmasa zaten o dedikleri yöntemlerle kesinnnn hemen kalırdılar hepsi bizden akıllı çünkü biz hiç çare düşünmüyoz öylee ot gibi bekliyoz olsun diye .
canım hele bi kendi dükkanım olsun onu da yaparım merak etme..bunlar için ugraşamam ne yalan diyimhele dolap işini sorma yaa.dün eve gittim birsürü ortalıgı topladım ama dolabı indirmeye cesaret edemedim inanki..öyle bi üstten düzelttim kendi kısmımı
cnm hayırlı ugurlu olsun güne güzel bi habelre başladık geriside gelecek inşallahh ben biliyomhayırlı ugurlu olsun Allahım sag salim kucagına almayı nasip etsin...
boncugum görünmüyon fıstıgım hiç ya karşılaşamıyozda özledim seni
kardeloşum sportmen karu oldu çıktı başımıza zati yüzünü gören cennetlik
semracım biraz daha iyisindir inşallah tatlım öptüm senioglusunuda.
peloşum seni de çok öptüm gulümm buraalrda olursam gürüşürük inşallah dün iyi kaynattık
ebuşkommmmm seni özledim dün fazla konuşamadık cano yaaaa
cnm öncelikle hoşgeldinnnn
umutsuz olmak için henüz erken hoş umut hiç yitirilmemeli de...
benim de 9.aydan ıtıbnaren stres basmıştı olmayacak mı acaba dıye zaten reglım de duzensizdi.senin gibi umutsuzdum o aralar.11 aylık ewlıyken dra gıttım adetım de duzensız olduğu için.bişekılde yoluna soktuk strese dewamdı ama seni temin ederim stresi bıraktığım zaman herşeyı oluruna bıraktıgım ay hamıle kaldım.stres çok rtkılıyor.oluruna burak hayrlı zamanda olacak elbette
ok stres yokkk
herkese kocaman merhabalar. herkes iyidir inşallah.
biizm bebek çalışmalarımız tam hızla devam ediyoreşime ne olduysa adam artık isteksiz değil.
Rabbim isteyen herkese çocuklar versin dizi dizi
hb sağol evet streste etkili farkındayım ama her ay otomatik reglime bi hafta kala başlıyo stresim yenemiyorumhayırlısı bakalım inş
,
ecrinsamet,
kardelen5233
selam kızlar nasılsınızz???
sağol cnm sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?