Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

valla cnm teşhis konmadı doktora gidip ama ben şüphe ediyom migrenden...tüm belirtilerri var çünkü..senelerdir böyle aslında hergün agrımıyo tabi de streslenirsem çok genelde...bide gözlerdende olabilir bilmiyorum.
amann komşular zaten karşısındakini düşünmeden atıp tutuyolar,düşünümyolar karşısındakini boş yere heveslendirmek bile kul hakkı yani.insanı bi kendi haline bırakmıyolar...tabiki inşallah 7.ay gelir melegin ,fal dedigi için degil ama
ben sabah kocişe ütülettim..daha dogrusu uyandıgımda ah uh diye uyandım gene boynum fenaydı,baktım eşim gömlek giyinmek istemedi heralde ütüsüz bi penyesi vardı onu aldı ütüyü taktı dur hayatım ben ütülerim desemde yok ben yapcam dedi sagolsun.
Allah iyiligini versin kıss güldürdün beni...milletin çocugu olmasa zaten o dedikleri yöntemlerle kesinnnn hemen kalırdılar hepsi bizden akıllı çünkübiz hiç çare düşünmüyoz öylee ot gibi bekliyoz olsun diye .
canım hele bi kendi dükkanım olsun onu da yaparım merak etme..bunlar için ugraşamam ne yalan diyimhele dolap işini sorma yaa.dün eve gittim birsürü ortalıgı topladım ama dolabı indirmeye cesaret edemedim inanki..öyle bi üstten düzelttim kendi kısmımı
hoşbulduk canım.... cumartesi tes yaptım pozitif çıktı bende anne olacağım insallah doktora gideğiz hafta içi...

cnm hayırlı ugurlu olsun güne güzel bi habelre başladık geriside gelecek inşallahh ben biliyomhayırlı ugurlu olsun Allahım sag salim kucagına almayı nasip etsin...

boncugum görünmüyon fıstıgım hiç ya karşılaşamıyozda özledim seni

kardeloşum sportmen karu oldu çıktı başımıza zati yüzünü gören cennetlik

semracım biraz daha iyisindir inşallah tatlım öptüm senioglusunuda.

peloşum seni de çok öptüm gulümm buraalrda olursam gürüşürük inşallah dün iyi kaynattık

ebuşkommmmm seni özledim dün fazla konuşamadık cano yaaaa

hım Allah şifa versin cnm migrenden şüpheleniyorsan sigaradan kahveden falan uzak dur nese sen biliyorsundur zaten :)
komsular cok bilmiş zaten hıh hıhı uyuzzlar..
7.ay bu gece rüyamdada gördüm rüyanıne tkisimi bilmiyorum ama gördüm :=

şimdi birşey daha sorayım hepinize bilgiis olan var sa söylerse sevinirim.. hayır varya teyzemde miyom vardı aldırdı ameliyatla tekrar olmaması için bu hayıt tohumunu kullansak ne olur? ya da başka bi,r bitki var mı miyomu engelleyen ya da küçülten? doktora sormuş bitkisel şeyler işe yaramaz maramaz diye bağırmış ama ben yaradıgına inanıyorum sizinde bilginiz varsaaaa?

slmmm bende geldim 11 aylık evliyim 6 aydır bebek istiyoruz her ay heyecan var ama her ay kırmızı kart yüyorum bu ayda bi hafta var reglime ama adet olcakmışım gibi geliyo bilmiyorum çok çabukmu başladım umutsuzluğa önümüzdeki ay doktora gidicem bakalım inş ben dahil isteyen herkese nasip olur anne olmak...

cnm benım ben bır karısım aldım adetımı duzenlesın dıye cok ot cesıtlerı war ıcınde lagrimam.etkılerınde,oluşacak ya da olan miyomları da yok eder yazıyorrrr.kullanmak da zarar yok ya o dr cok bilmiş ukala doktorlardan nefret edıyorummm

cnm öncelikle hoşgeldinnnn
umutsuz olmak için henüz erken hoş umut hiç yitirilmemeli de...
benim de 9.aydan ıtıbnaren stres basmıştı olmayacak mı acaba dıye zaten reglım de duzensizdi.senin gibi umutsuzdum o aralar.11 aylık ewlıyken dra gıttım adetım de duzensız olduğu için.bişekılde yoluna soktuk strese dewamdı ama seni temin ederim stresi bıraktığım zaman herşeyı oluruna bıraktıgım ay hamıle kaldım.stres çok rtkılıyor.oluruna burak hayrlı zamanda olacak elbette
ok stres yokkk

hepinize çok teşkkür ederim canım kardeşlerim tüm dualarınız için çok sağolun. amin insallah n,bebeğimi alırım kucağıma sağ salim.... çok seviyorum forumu...

canım sogan suyundan mı prolaktının cıktı acaba anlayamadım da ben kusuruma bakma adetıne bır gun ala kanaman olmus yanlıs anlamadım dımı zaten ara kanamalar olabılıyormus okudumbunları valla bısmıllah deyıp baslıcam artık allah sıfalar versın ne dıyeyım ınsallah kotu bır etkısını gormem canım benım prolaktın 13 cıktı ama sag gogsumden gelen sıvı yuzunden doktor dostıneks kullanmamı soledı adet gecıklmelerımın sebebı de pko bende yok yok yanı ama olsun her sey var ama umıdım de var allahım kımseyı caresız bırakmaz
kız kızcan ama bende cok guldum allah ne etmesın senı kendı hallerım geldı gozumun onune de delı gıbı yaaaa neyse ınsallah yedıncı ya ugur getırır sana
evet ablam buldum soganı yanı sıra daha neler neler tzecık hersey tarladan sofraya o hesap pazardan nıye almamısım kı bugune kadar ole marketın pörsümüş şeylerıne talım etmısım neyse artık hep ordan yapıcam alısverısı esımle ılk kez gıdısımdı pazara o da baska bır deneyımdı tabıkı bu arada kendınıze dıkkat edın canım allah kazalardan korusun
aman ablam ya yumoslar da kuserse kussun ne yapayım gecen ay kusturmedım de ne oldu bosver o ıstedıgı kadar küssün bu ay ıstesede ıstemese de gelecek yumoslar allahın ıznı ıleevet bıraz kafam karısık sogan kuru ıle ılgılı annem de kullancak onun da gecen ay adet gecıkmesı vardı kıst olusmus tu farlutalle getırdıler kırmızıları bu ay kontrole gıtmıs kıst hala duruyor bende dedım sende basla baslıcaz bırlıkte
canım aynen dedıgın gıbı oluyor kuzum bugun ılkgunumdukendımı en azından gorevımı yerıne getırdıgım ıcın cokhuzurlu hıssedıyorum sen nasılsın bıtanem kacamak olayı hala yatısta mı

herkese kocaman merhabalar. herkes iyidir inşallah.
biizm bebek çalışmalarımız tam hızla devam ediyor eşime ne olduysa adam artık isteksiz değil.
Rabbim isteyen herkese çocuklar versin dizi dizi

evet canım,baya yoğunum,hatta şu an bile evde olmama lazım da,ben kaçamak yaptım bugün,çünkü çok yoruldum.
heee,evet,olimpiyatlara katılcam bu sene inşallah,yada hangi seneyse,o sene işte
eboşum,çok geçmiş olsun canım,rabbim görünür görünmez kazalardan korusun cümlemizi.
kayra cım,kız o kadar erken saatte nasıl uyanıyon yürümek için?
birsencim,emremizde güzel gelişim gördüm ben,maşallah o na.böyle günlerini gör tez zamanda inşallah.
kızlar herkez iyidir inşallah

hb sağol evet streste etkili farkındayım ama her ay otomatik reglime bi hafta kala başlıyo stresim yenemiyorum hayırlısı bakalım inş

herkese kocaman merhabalar. herkes iyidir inşallah.
biizm bebek çalışmalarımız tam hızla devam ediyor eşime ne olduysa adam artık isteksiz değil.
Rabbim isteyen herkese çocuklar versin dizi dizi

merhaba canım benımmm.iyi hadi artık delme işlemine gerek yok desene
amın cnm ınsallah rabbım hepımıze werısnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…