ıyı canım ıyıyım ben.ewımı temızledım yemegımı yaptım kahvemı yudumluyorum sımdııı :))
afiyet olsun bende temizlik yaptım yemek yaptım yoruldum
evet canım,baya yoğunum,hatta şu an bile evde olmama lazım da,ben kaçamak yaptım bugün,çünkü çok yoruldum.
Heee,evet,olimpiyatlara katılcam bu sene inşallah,yada hangi seneyse,o sene işte
Eboşum,çok geçmiş olsun canım,rabbim görünür görünmez kazalardan korusun cümlemizi.
Kayra cım,kız o kadar erken saatte nasıl uyanıyon yürümek için?
Birsencim,emremizde güzel gelişim gördüm ben,maşallah o na.böyle günlerini gör tez zamanda inşallah.
Kızlar herkez iyidir inşallah
sana da canımmm.bır de ptesı ya ne bıleyım ptesı gunlerı ben de miskin oluyorum bıraz temızlık yapınca kendıme gelıyorum :)
canım çok teşekkür ederim allah razı olsun .valla yeni bina ve olana bak bide gece olsaydı nolcaktı kimbilir .bugün saati elektrik şirketine götürdük adamlar şok oldu şimdiye kadar böyle bişey görmemiştik diyolar .verilmiş sadakamız varmış neyse biraz masraf çıkardı ama napalım .selam kızlar hayırlı sabahlar.iyi haftalarr..nasılsınız? ben koşturmaca bi tempoda çok şükür iyiyim.omega 3 hapını kullanıyorum 10 gündür falan vücut direncimi artırdı.yoksa ben bu kadar yoğunlukta halsiz düşerdim,bide gribim üstelik.yine de çok şükür.
birsencim maşallah subhanallah emremiz bi önceki fotoya nazaran daha iyi gözüküyor.bol bol sütün olsun yarasın tosunumuza inş tez zamanda da evinizde bebişinle ilgilenmek nasip etsin sana.kendine çok iyi bak.öpüyorum hep aklımdasın dualarımdasın.
kayramm eşin 7 de işe gittiği için anca denk geliyodur yürüyüş.bizde de 8 de gittiği için 6.30 ta çıkıyoruz yürüyüşe.gelip duş kahvaltı derken tam 8 de işe gidiyo.inş spor size pozitif enerji ile bebiş nasip eder.öpüyorum seni de.
ebrar ablam çok büyük geçmiş olsun.Allahım korusun böyle kaza,belalardan.iyiki tek kombiyle kurtarmışsınız.elektronik cihazlar bu konuda hepsi mahvolabilirdi.mütahit işi kötü oluyo ne diyim az inançlı insan olsalar korkarlar böyle şeyden.insan hayatına mal olacak şeylerden de çalıyorlar ya anlam veremiyorum.ne büyük bir vebaldir şaşıyorum bu rahatlıklarına.her binanın girişinde kaçak akım rulesi konması lazım.böyle durumda kendiliğinden kesiyor bütün binanın elektriğini.bizde yaptık bi inşaat öğrendik hepsiniyoksa elektrikçi falan değilim yani.geçmiş olsun ablacım.öptüm senide.
derincim işlerin açılmasına sevindim.demekki yolda gelen bebekler çok,allahım cümlemize nasip etsin inşşş.sen bize mağazadaki ürünlerin resmini koyarsın bizde alışverişimizi yaparız kargoya verirsin.Allahım o günleri göstersin inş.temizlik işine gelince havalar tam ısınsa bende tekrar yapıcam.hele gardrop içini hiiiçç sevmiyorum.düzenlemek istemiyorum çünkü yazlıkları koyarken yine uğraşıcam diye ellemiyom.1 haftaya havalar düzelir başlarız topikçe temizliğe
pelinimm nirelerdesin sennn.kırmızılar gelmemiştir inş.hadi hayırlısıyla gelmedi diey güzel haberler ver inşşş.öptmm
lagrımacım o akıntı yumurtladığını gösteriyor.maşallah sen dr un 1 ay bekle demesine ve prolaktin yüksek demesine bakma boşver sen önemsemeden çalışmalarına stres yapmadan devam et.Rabbim bilir zamanı geldiyse her şekilde hamile kalırsın.ayrıca 28 gün regl siklusu olan kişiler reglin 10.cu gününden 21.ci gününe kadar gün aşırı ilişki şart ondan sorada çalışında önemli günler böyle.
kardelen49 ders çalışıyormuşsun allah yardımcın olsun canım inş.kafanı derslere vermişken habersizce bebişin gelir inş.
kardelencimm baya yoğunsun sanırım çok görünmüyorsun.inş sende o yoğunlukta bebiş haberini alırsın.öptümm
semracım toparlandın inş.iyisin dimi denk gelemedik pek giremiyorum ben.öptüm seni de oğluşunu da.
sevcancım,ranam,aleynamm,boncuğum,anatoliam,jensuu,hiranur,bap,garip,banuu,elixsirr (sen nerelerdesin iyisin inş.)hepinizi öpüyorum kızlar inş unuttuğum yoktur.
cano yaa bende özledim seni gece geç geldim bide bugün nette sorun var zor zar girdim inanki heranda gidebilir ikigündür bişey dolaşıyo bizim üstümüzde ama hayrolsunvalla cnm teşhis konmadı doktora gidip ama ben şüphe ediyom migrenden...tüm belirtilerri var çünkü..senelerdir böyle aslında hergün agrımıyo tabi de streslenirsem çok genelde...bide gözlerdende olabilir bilmiyorum.
amann komşular zaten karşısındakini düşünmeden atıp tutuyolar,düşünümyolar karşısındakini boş yere heveslendirmek bile kul hakkı yani.insanı bi kendi haline bırakmıyolar...tabiki inşallah 7.ay gelir melegin ,fal dedigi için degil ama
ben sabah kocişe ütülettim..daha dogrusu uyandıgımda ah uh diye uyandım gene boynum fenaydı,baktım eşim gömlek giyinmek istemedi heralde ütüsüz bi penyesi vardı onu aldı ütüyü taktı dur hayatım ben ütülerim desemde yok ben yapcam dedi sagolsun.
Allah iyiligini versin kıss güldürdün beni...milletin çocugu olmasa zaten o dedikleri yöntemlerle kesinnnn hemen kalırdılar hepsi bizden akıllı çünkü biz hiç çare düşünmüyoz öylee ot gibi bekliyoz olsun diye .
canım hele bi kendi dükkanım olsun onu da yaparım merak etme..bunlar için ugraşamam ne yalan diyimhele dolap işini sorma yaa.dün eve gittim birsürü ortalıgı topladım ama dolabı indirmeye cesaret edemedim inanki..öyle bi üstten düzelttim kendi kısmımı
cnm hayırlı ugurlu olsun güne güzel bi habelre başladık geriside gelecek inşallahh ben biliyomhayırlı ugurlu olsun Allahım sag salim kucagına almayı nasip etsin...
boncugum görünmüyon fıstıgım hiç ya karşılaşamıyozda özledim seni
kardeloşum sportmen karu oldu çıktı başımıza zati yüzünü gören cennetlik
semracım biraz daha iyisindir inşallah tatlım öptüm senioglusunuda.
peloşum seni de çok öptüm gulümm buraalrda olursam gürüşürük inşallah dün iyi kaynattık
ebuşkommmmm seni özledim dün fazla konuşamadık cano yaaaa
ohh ne güzel canım pazar başka oluyo gerçektende herşey tazecik bende gidemediğimde eksik oluyorum resmen sevindim senin adına balım .buarada yürüyüşe başlamışsınız ohh negüzel kocişinle sefanız olsun adamı fazla yorma emme olurmucanım sogan suyundan mı prolaktının cıktı acaba anlayamadım da ben kusuruma bakma adetıne bır gun ala kanaman olmus yanlıs anlamadım dımı zaten ara kanamalar olabılıyormus okudumbunları valla bısmıllah deyıp baslıcam artık allah sıfalar versın ne dıyeyım ınsallah kotu bır etkısını gormem canım benım prolaktın 13 cıktı ama sag gogsumden gelen sıvı yuzunden doktor dostıneks kullanmamı soledı adet gecıklmelerımın sebebı de pko bende yok yok yanı ama olsun her sey var ama umıdım de var allahım kımseyı caresız bırakmaz
kız kızcan ama bende cok guldum allah ne etmesın senı kendı hallerım geldı gozumun onune de delı gıbı yaaaaneyse ınsallah yedıncı ya ugur getırır sana
evet ablam buldum soganı yanı sıra daha neler neler tzecık hersey tarladan sofraya o hesap pazardan nıye almamısım kı bugune kadar ole marketın pörsümüş şeylerıne talım etmısım neyse artık hep ordan yapıcam alısverısı esımle ılk kez gıdısımdı pazara o da baska bır deneyımdı tabıkı bu arada kendınıze dıkkat edın canım allah kazalardan korusun
aman ablam ya yumoslar da kuserse kussun ne yapayım gecen ay kusturmedım de ne oldu bosver o ıstedıgı kadar küssün bu ay ıstesede ıstemese de gelecek yumoslar allahın ıznı ıleevet bıraz kafam karısık sogan kuru ıle ılgılı annem de kullancak onun da gecen ay adet gecıkmesı vardı kıst olusmus tu farlutalle getırdıler kırmızıları bu ay kontrole gıtmıs kıst hala duruyor bende dedım sende basla baslıcaz bırlıkte
canım aynen dedıgın gıbı oluyor kuzum bugun ılkgunumdukendımı en azından gorevımı yerıne getırdıgım ıcın cokhuzurlu hıssedıyorum sen nasılsın bıtanem kacamak olayı hala yatısta mı
aa negüzel çok sevindim pastacım eşinin razı olmasına tam gaz devam ozamanherkese kocaman merhabalar. herkes iyidir inşallah.
biizm bebek çalışmalarımız tam hızla devam ediyoreşime ne olduysa adam artık isteksiz değil.
Rabbim isteyen herkese çocuklar versin dizi dizi
evet canım,baya yoğunum,hatta şu an bile evde olmama lazım da,ben kaçamak yaptım bugün,çünkü çok yoruldum.
heee,evet,olimpiyatlara katılcam bu sene inşallah,yada hangi seneyse,o sene işte
eboşum,çok geçmiş olsun canım,rabbim görünür görünmez kazalardan korusun cümlemizi.
kayra cım,kız o kadar erken saatte nasıl uyanıyon yürümek için?
birsencim,emremizde güzel gelişim gördüm ben,maşallah o na.böyle günlerini gör tez zamanda inşallah.
kızlar herkez iyidir inşallah
selinam peloşum hoşgeldiniz hanımlar nasılsınız bakalım
selam kızlar.ben öğleden sora bi uyumuşum 3-4 saat.kendime geldim kaç gündür misafirdi gezmeydi spordu yorulmuşum.
kayramm bu hafta kaçamak var yan gelmedi inş havalar böyle devam edersee.
hşb abla ben çoookkk iyiyimm halay çekesim var
ablam yaaa demek o kadar cıddı bırsey bosver bebısım cana gelecegıne mala gelsın allah beterınden korusun sonunda karsılastık msn gelsene bırazcık ıyıce bı hasret gıdereyım kac hafta oldu yaaaaacanım çok teşekkür ederim allah razı olsun .valla yeni bina ve olana bak bide gece olsaydı nolcaktı kimbilir .bugün saati elektrik şirketine götürdük adamlar şok oldu şimdiye kadar böyle bişey görmemiştik diyolar .verilmiş sadakamız varmış neyse biraz masraf çıkardı ama napalım .
sende omegayla bomba olmuşsun yarasın kuzum şifa olsun sana sonrada bomba gibi bebiş gelsin
cano yaa bende özledim seni gece geç geldim bide bugün nette sorun var zor zar girdim inanki heranda gidebilir ikigündür bişey dolaşıyo bizim üstümüzde ama hayrolsun
ohh ne güzel canım pazar başka oluyo gerçektende herşey tazecik bende gidemediğimde eksik oluyorum resmen sevindim senin adına balım .buarada yürüyüşe başlamışsınız ohh negüzel kocişinle sefanız olsun adamı fazla yorma emme olurmu
aa negüzel çok sevindim pastacım eşinin razı olmasına tam gaz devam ozaman
saol kanka yaa allah razı olsun geldi geçti biraz korktum ama
sen naaptın yorgunsunmu ?dinlenmek yok sana çalış bakayım
canım sukur senın adına cok ama cok sevındım gıt bol bol dınlen gez eglen zaten bomba gıbıymısın daha da bomba gıbı ol ve bıze yegenımızı getır gelırken de tammmıselam kızlar.ben öğleden sora bi uyumuşum 3-4 saat.kendime geldim kaç gündür misafirdi gezmeydi spordu yorulmuşum.
kayramm bu hafta kaçamak var yan gelmedi inş havalar böyle devam edersee.
ablam yaaa demek o kadar cıddı bırsey bosver bebısım cana gelecegıne mala gelsın allah beterınden korusun sonunda karsılastık msn gelsene bırazcık ıyıce bı hasret gıdereyım kac hafta oldu yaaaaa
canım sukur senın adına cok ama cok sevındım gıt bol bol dınlen gez eglen zaten bomba gıbıymısın daha da bomba gıbı ol ve bıze yegenımızı getır gelırken de tammmı
ablam yaaa demek o kadar cıddı bırsey bosver bebısım cana gelecegıne mala gelsın allah beterınden korusun sonunda karsılastık msn gelsene bırazcık ıyıce bı hasret gıdereyım kac hafta oldu yaaaaa
canım sukur senın adına cok ama cok sevındım gıt bol bol dınlen gez eglen zaten bomba gıbıymısın daha da bomba gıbı ol ve bıze yegenımızı getır gelırken de tammmı
selam canlarım sizlere cok güzel bi haber vercem allahıma şükürler olsunki rabbiim melegimi gönderdi...hamileyimmmmmmm ve cok sevincliyim oncelikle hepinizden allah razı olsun iyiki varsınız sizin dularınızda vesile oldu hepinizi cok seviyorum cok destek oldunuz bana...benim dualarım sizlerle rabbim en kısa zamanda hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın inş...bende bebegimi bu sefer hayırlısıyla saglıklı kucagıma alırım inş...hepinizin hakkında hayırlısı olsun...
selam canlarım sizlere cok güzel bi haber vercem allahıma şükürler olsunki rabbiim melegimi gönderdi...hamileyimmmmmmm ve cok sevincliyim oncelikle hepinizden allah razı olsun iyiki varsınız sizin dularınızda vesile oldu hepinizi cok seviyorum cok destek oldunuz bana...benim dualarım sizlerle rabbim en kısa zamanda hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın inş...bende bebegimi bu sefer hayırlısıyla saglıklı kucagıma alırım inş...hepinizin hakkında hayırlısı olsun...
kız getırtme yanına bak bıde dalga gecıyorolur canım yolda gelirken 1 tane alır gelirim
gercektenmı bende tam onu soruyordum bak zaten sılık cızgı var dıyordun allah kucagına almayı nasıp etsın canım zaten hep buyutme yakında olacak dıyorduk sen sıkıntını gozunde buyutuyordun bak gordunmuselam canlarım sizlere cok güzel bi haber vercem allahıma şükürler olsunki rabbiim melegimi gönderdi...hamileyimmmmmmm ve cok sevincliyim oncelikle hepinizden allah razı olsun iyiki varsınız sizin dularınızda vesile oldu hepinizi cok seviyorum cok destek oldunuz bana...benim dualarım sizlerle rabbim en kısa zamanda hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın inş...bende bebegimi bu sefer hayırlısıyla saglıklı kucagıma alırım inş...hepinizin hakkında hayırlısı olsun...
evet kuzum yaaa öyle diyorum bende
kuzu geliyim ama anca 10 dakika burda olabilcem komşu kahveye çağırdı ayıp olmasın şimdi çıkmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?