Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım cım ee sonucunda bebek olunca cıkılıyor artık ole yattıgım yerden beklemek yok en azından benım de bı amacım oluyor daha ısteklıyım spor konusunda bıde bırsey dıcem sana kusum eger dıyetteysen hala yulaf ezmesını tavsıye ederım sabahaları bır kaseye sut bır tane hangı meyveden ıstersen rendele sute yakısacak bırsey olsun ama yada yogurdun ıcıne de olabılır ıcıne de ıkı corba kasıgı yulaf ezmesı koy ye acayıp tok tutuyor solıyımmmm

Kızlar bır bakayım demıstım nasılsınız fıstıklar ben cıkıcam hemen esım gelır sımdı yarın gorusuruz artık optum hepınızı

canım çok teşekkür ederim allah razı olsun .valla yeni bina ve olana bak bide gece olsaydı nolcaktı kimbilir .bugün saati elektrik şirketine götürdük adamlar şok oldu şimdiye kadar böyle bişey görmemiştik diyolar .verilmiş sadakamız varmış neyse biraz masraf çıkardı ama napalım .
sende omegayla bomba olmuşsun yarasın kuzum şifa olsun sana sonrada bomba gibi bebiş gelsin
cano yaa bende özledim seni gece geç geldim bide bugün nette sorun var zor zar girdim inanki heranda gidebilir ikigündür bişey dolaşıyo bizim üstümüzde ama hayrolsun
ohh ne güzel canım pazar başka oluyo gerçektende herşey tazecik bende gidemediğimde eksik oluyorum resmen sevindim senin adına balım .buarada yürüyüşe başlamışsınız ohh negüzel kocişinle sefanız olsun adamı fazla yorma emme olurmu
herkese kocaman merhabalar. herkes iyidir inşallah.
biizm bebek çalışmalarımız tam hızla devam ediyor eşime ne olduysa adam artık isteksiz değil.
Rabbim isteyen herkese çocuklar versin dizi dizi
aa negüzel çok sevindim pastacım eşinin razı olmasına tam gaz devam ozaman

saol kanka yaa allah razı olsun geldi geçti biraz korktum ama
sen naaptın yorgunsunmu ?dinlenmek yok sana çalış bakayım

selam kızlar.ben öğleden sora bi uyumuşum 3-4 saat.kendime geldim kaç gündür misafirdi gezmeydi spordu yorulmuşum.
kayramm bu hafta kaçamak var yan gelmedi inş havalar böyle devam edersee.

kayram hoşgeldin datlum şükür kavuşturana

kızlar ben biranda gidersem şaşırmayın benim nette bugün sorun var anlamadım gitti yaa

ablam yaaa demek o kadar cıddı bırsey bosver bebısım cana gelecegıne mala gelsın allah beterınden korusun sonunda karsılastık msn gelsene bırazcık ıyıce bı hasret gıdereyım kac hafta oldu yaaaaa
selam kızlar.ben öğleden sora bi uyumuşum 3-4 saat.kendime geldim kaç gündür misafirdi gezmeydi spordu yorulmuşum.
kayramm bu hafta kaçamak var yan gelmedi inş havalar böyle devam edersee.
canım sukur senın adına cok ama cok sevındım gıt bol bol dınlen gez eglen zaten bomba gıbıymısın daha da bomba gıbı ol ve bıze yegenımızı getır gelırken de tammmı

pelıncım sen nasılsın canım kırmızılar gelmedı ınsallah gunun de gectı haber vermedın ama daha once de sormustum

olur canım yolda gelirken 1 tane alır gelirim

selam canlarım sizlere cok güzel bi haber vercem allahıma şükürler olsunki rabbiim melegimi gönderdi...hamileyimmmmmmm ve cok sevincliyim oncelikle hepinizden allah razı olsun iyiki varsınız sizin dularınızda vesile oldu hepinizi cok seviyorum cok destek oldunuz bana...benim dualarım sizlerle rabbim en kısa zamanda hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın inş...bende bebegimi bu sefer hayırlısıyla saglıklı kucagıma alırım inş...hepinizin hakkında hayırlısı olsun...

evet kuzum yaaa öyle diyorum bende
kuzu geliyim ama anca 10 dakika burda olabilcem komşu kahveye çağırdı ayıp olmasın şimdi çıkmam gerek

halayın başını aldım gidiyom toplanın kızlarr pelin hamileeeeeeeeeeeeeeçok şükür allahıma

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeeeeeeee sonundaaaaaaaaaaaaaa çok şükür peloşum yaaa çok sevindim inanki allahım tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle ay nasıl mutluyum şuanda bilemezsin
hayden halaya topic halkı hamişimiz var

olur canım yolda gelirken 1 tane alır gelirim
kız getırtme yanına bak bıde dalga gecıyor
gercektenmı bende tam onu soruyordum bak zaten sılık cızgı var dıyordun allah kucagına almayı nasıp etsın canım zaten hep buyutme yakında olacak dıyorduk sen sıkıntını gozunde buyutuyordun bak gordunmu
evet kuzum yaaa öyle diyorum bende
kuzu geliyim ama anca 10 dakika burda olabilcem komşu kahveye çağırdı ayıp olmasın şimdi çıkmam gerek

abla olsun sen gelde on dakıka da razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…