selam canlarım sizlere cok güzel bi haber vercem allahıma şükürler olsunki rabbiim melegimi gönderdi...hamileyimmmmmmm ve cok sevincliyim oncelikle hepinizden allah razı olsun iyiki varsınız sizin dularınızda vesile oldu hepinizi cok seviyorum cok destek oldunuz bana...benim dualarım sizlerle rabbim en kısa zamanda hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın inş...bende bebegimi bu sefer hayırlısıyla saglıklı kucagıma alırım inş...hepinizin hakkında hayırlısı olsun...
sagol selinam rabbim sizlerede göstersin en kısa zmandahalayın başını aldım gidiyom toplanın kızlarr pelin hamileeeeeeeeeeeeeeçok şükür allahıma::
eboşum benim cok sagol bitanem inan hepinize dua ediyorum inş sizlerinde halayını cekeriz bende cok mutluyıum valla su an aglamamak icin zor tutuyorum kendimi amin canım amin...oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeeeeeeee sonundaaaaaaaaaaaaaa çok şükür peloşum yaaa çok sevindim inanki allahım tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle ay nasıl mutluyum şuanda bilemezsin
hayden halaya topic halkı hamişimiz var
kız getırtme yanına bak bıde dalga gecıyor
gercektenmı bende tam onu soruyordum bak zaten sılık cızgı var dıyordun allah kucagına almayı nasıp etsın canım zaten hep buyutme yakında olacak dıyorduk sen sıkıntını gozunde buyutuyordun bak gordunmu
abla olsun sen gelde on dakıka da razıyım
canım derinim amin... rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün inş en kısa zamanda dualarım sizlerle geldigine cok sevindim tatlımçekilinnnn yettimmmmmmmm peloşşşşşşş
Allahım saglıcakla kucagına almak koklamak nasip etsin canım benim...rabbim sana şükürler olsun pelinimizin yüzünü güldürdün...
darısı önce ebuşuma sonracıma hepimize inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sagol selinam rabbim sizlerede göstersin en kısa zmanda
eboşum benim cok sagol bitanem inan hepinize dua ediyorum inş sizlerinde halayını cekeriz bende cok mutluyıum valla su an aglamamak icin zor tutuyorum kendimi amin canım amin...
evet kayram allaha şükür rabbim gönderdi melegimi inş sizlerde tadarsın bu dutguyu en kısa zamanda canım
amin canım ınsallah hıc bırakmaz senı bu sefersagol selinam rabbim sizlerede göstersin en kısa zmanda
eboşum benim cok sagol bitanem inan hepinize dua ediyorum inş sizlerinde halayını cekeriz bende cok mutluyıum valla su an aglamamak icin zor tutuyorum kendimi amin canım amin...
evet kayram allaha şükür rabbim gönderdi melegimi inş sizlerde tadarsın bu dutguyu en kısa zamanda canım
peliiinn sende katıl halayaa olmaz ama böylee.
ohhh havai fişeklerimizide attık süper olcak herşey süper
evet ya boncuğum olsaydı koyardı ben pek beceremiyom anca bukadaryaa boncuğum olsaydı şu kımıl kımıl resimlerden koyardıı dansöz falan hiç becerenimiz yokmuu.boncuuukkk gel bari sen yapp.
canım derinim amin... rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün inş en kısa zamanda dualarım sizlerle geldigine cok sevindim tatlım
eboşum ya inan o kadar mutlu etinizki beni aglıycam ya... zaten bebiş sulu gözlü yaptı beni allah razı olsun bayıldım valla sevincimi anlatmaya kelimeler yetmez inanın dularım sizlerle
istedigin dansöz olsun selinammmmm
beğenmemmi bitanesin canım sen ben o kadarı bile beceremiyom.havai fişek koydum annem begenmedin mi yoksam selinammm
hiiçç bişey olmaz bu sefer zamk gibi yapıştı o annesine.tepinsede bişe olmazz.pelinim ağla kızz sevinç göz yaşını insan her zaman dökemiyoo.amin canım ınsallah hıc bırakmaz senı bu sefer
kız ne halayı yenı hamıle o daha otursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?