Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

haydennnnn millet kopalım yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

çekilinnnn yettimmmmmmmm peloşşşşşşş
Allahım saglıcakla kucagına almak koklamak nasip etsin canım benim...rabbim sana şükürler olsun pelinimizin yüzünü güldürdün...

halayın başını aldım gidiyom toplanın kızlarr pelin hamileeeeeeeeeeeeeeçok şükür allahıma::
sagol selinam rabbim sizlerede göstersin en kısa zmanda
eboşum benim cok sagol bitanem inan hepinize dua ediyorum inş sizlerinde halayını cekeriz bende cok mutluyıum valla su an aglamamak icin zor tutuyorum kendimi amin canım amin...

evet kayram allaha şükür rabbim gönderdi melegimi inş sizlerde tadarsın bu dutguyu en kısa zamanda canım

yaa boncuğum olsaydı şu kımıl kımıl resimlerden koyardıı dansöz falan hiç becerenimiz yokmuu.boncuuukkk gel bari sen yapp.

çekilinnnn yettimmmmmmmm peloşşşşşşş
Allahım saglıcakla kucagına almak koklamak nasip etsin canım benim...rabbim sana şükürler olsun pelinimizin yüzünü güldürdün...
canım derinim amin... rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün inş en kısa zamanda dualarım sizlerle geldigine cok sevindim tatlım

eboşum ya inan o kadar mutlu etinizki beni aglıycam ya... zaten bebiş sulu gözlü yaptı beni allah razı olsun bayıldım valla sevincimi anlatmaya kelimeler yetmez inanın dularım sizlerle

darısı önce ebuşuma sonracıma hepimize inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kuzum duygulandırma beni yaa allahım hepimize nasip etsin inşallah topicce hamiş kalalım yaaa

kuzum ağlamak yok gülmek var allahın izniyle darısı tüm arkadaşlarıma ve bana
emrecik uğurlu geldi inşallah peş peşe hamişl haberi alırız
tekrardan gözünaydın kuzum allahım tamamına erdirsin sağlıkla

amin canım ınsallah hıc bırakmaz senı bu sefer
peliiinn sende katıl halayaa olmaz ama böylee.

kız ne halayı yenı hamıle o daha otursun

ohhh havai fişeklerimizide attık süper olcak herşey süper
yaa boncuğum olsaydı şu kımıl kımıl resimlerden koyardıı dansöz falan hiç becerenimiz yokmuu.boncuuukkk gel bari sen yapp.
evet ya boncuğum olsaydı koyardı ben pek beceremiyom anca bukadar

canım yaa inan okadar mutlu oldumki bende coştum tutamıyorum kendimi

derinim havai fişek gösterine bayıldım canım cok sagol kayram yavaş cekerim halayı merak etme canım eboşum resimler cok güzel canım selşinam geldim halaya canım

havai fişek koydum annem begenmedin mi yoksam selinammm
beğenmemmi bitanesin canım sen ben o kadarı bile beceremiyom.
amin canım ınsallah hıc bırakmaz senı bu sefer

kız ne halayı yenı hamıle o daha otursun
hiiçç bişey olmaz bu sefer zamk gibi yapıştı o annesine.tepinsede bişe olmazz.pelinim ağla kızz sevinç göz yaşını insan her zaman dökemiyoo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…