evet eboşum emremiz ugurlu geldi maşşallah kuzucuga...amin canım allah razı olsun darısı başına inş...kuzum duygulandırma beni yaa allahım hepimize nasip etsin inşallah topicce hamiş kalalım yaaa
kuzum ağlamak yok gülmek var allahın izniyle darısı tüm arkadaşlarıma ve bana
emrecik uğurlu geldi inşallah peş peşe hamişl haberi alırız
tekrardan gözünaydın kuzum allahım tamamına erdirsin sağlıkla
evet selinam sevinc gözyaşları bunlar amin canım inş tutunmuştur bana melegim hayırlısıyla saglıklı kucagıma almak nasip olur darısı başına .beğenmemmi bitanesin canım sen ben o kadarı bile beceremiyom.
hiiçç bişey olmaz bu sefer zamk gibi yapıştı o annesine.tepinsede bişe olmazz.pelinim ağla kızz sevinç göz yaşını insan her zaman dökemiyoo.
kızlar coştuk ama benim çıkmam gerekiyo şimdi beni bekliyolar ayıp olmasın
PELOŞUM tekrardan tebrik ediyorum canım ALLAHIM sağlıkla tamamına erdirsin darısıda tüm arkadaşlarıma olsun inşallah
hepinizi öpüyorum kızlar inşallah bu haberlerin devamıda gelir hayırlısıyla
ablacım gorusuruz canım aksam gelırım ınsallah
kızlar bende cıkıyorum esım geldı pelıncım tekrardan tebrıkler canım grusuruz kızlar optum
canlarım hepinizden allah razı olsun cok mutlu ettiniz beni...ben şimdi cıkıyım biraz uzanayım bebiş yorulmasın pc başında... rabbim inş hepinize bu güzel duyguyu taddırır görüşmek üzre k.i.b
derinim havai fişek gösterine bayıldım canım cok sagol kayram yavaş cekerim halayı merak etme canım eboşum resimler cok güzel canım selşinam geldim halaya canım
kardeloş derda hoşgeldiniz nasılsınız
ben seni altta görmedim sevcan,kusura bakma olar mı?,
ecrinsamet,
kardelen5233
selam kızlar nasılsınızz???
iyide,yulaf ezmesini nerden alcem.canım cım ee sonucunda bebek olunca cıkılıyor artık ole yattıgım yerden beklemek yok en azından benım de bı amacım oluyor daha ısteklıyım spor konusunda bıde bırsey dıcem sana kusum eger dıyetteysen hala yulaf ezmesını tavsıye ederım sabahaları bır kaseye sut bır tane hangı meyveden ıstersen rendele sute yakısacak bırsey olsun ama yada yogurdun ıcıne de olabılır ıcıne de ıkı corba kasıgı yulaf ezmesı koy ye acayıp tok tutuyor solıyımmmm
ne kadan çalışayım kanka,gün aşırı yeter micanım çok teşekkür ederim allah razı olsun .valla yeni bina ve olana bak bide gece olsaydı nolcaktı kimbilir .bugün saati elektrik şirketine götürdük adamlar şok oldu şimdiye kadar böyle bişey görmemiştik diyolar .verilmiş sadakamız varmış neyse biraz masraf çıkardı ama napalım .
sende omegayla bomba olmuşsun yarasın kuzum şifa olsun sana sonrada bomba gibi bebiş gelsin
cano yaa bende özledim seni gece geç geldim bide bugün nette sorun var zor zar girdim inanki heranda gidebilir ikigündür bişey dolaşıyo bizim üstümüzde ama hayrolsun
ohh ne güzel canım pazar başka oluyo gerçektende herşey tazecik bende gidemediğimde eksik oluyorum resmen sevindim senin adına balım .buarada yürüyüşe başlamışsınız ohh negüzel kocişinle sefanız olsun adamı fazla yorma emme olurmu
aa negüzel çok sevindim pastacım eşinin razı olmasına tam gaz devam ozaman
saol kanka yaa allah razı olsun geldi geçti biraz korktum ama
sen naaptın yorgunsunmu ?dinlenmek yok sana çalış bakayım
pelincim,msn de tebrik ettim ama,burdanda edeyim,çok mutlu oldum,rabbim sonuna kadar sağlıklı bi hamilelik ve doğum nasib etsin,hayırlı uzun ömürler nasib etsin yavruna inşallah.selam canlarım sizlere cok güzel bi haber vercem allahıma şükürler olsunki rabbiim melegimi gönderdi...hamileyimmmmmmm ve cok sevincliyim oncelikle hepinizden allah razı olsun iyiki varsınız sizin dularınızda vesile oldu hepinizi cok seviyorum cok destek oldunuz bana...benim dualarım sizlerle rabbim en kısa zamanda hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın inş...bende bebegimi bu sefer hayırlısıyla saglıklı kucagıma alırım inş...hepinizin hakkında hayırlısı olsun...
ay müşteri geldi yazamadımmmmm
bebiş geliyo yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
selam canlarım sizlere cok güzel bi haber vercem allahıma şükürler olsunki rabbiim melegimi gönderdi...hamileyimmmmmmm ve cok sevincliyim oncelikle hepinizden allah razı olsun iyiki varsınız sizin dularınızda vesile oldu hepinizi cok seviyorum cok destek oldunuz bana...benim dualarım sizlerle rabbim en kısa zamanda hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın inş...bende bebegimi bu sefer hayırlısıyla saglıklı kucagıma alırım inş...hepinizin hakkında hayırlısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?