Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar coştuk ama benim çıkmam gerekiyo şimdi beni bekliyolar ayıp olmasın
PELOŞUM tekrardan tebrik ediyorum canım ALLAHIM sağlıkla tamamına erdirsin darısıda tüm arkadaşlarıma olsun inşallah
hepinizi öpüyorum kızlar inşallah bu haberlerin devamıda gelir hayırlısıyla

dansöz süper yaaa.aynı giyinip kıvırasım geldi.akşam giyineyim bişeyler kıvırayım kocişle.bizimki pek sever oynamayı.evde oyun havalarını dinliyoz bol bol.

evet eboşum emremiz ugurlu geldi maşşallah kuzucuga...amin canım allah razı olsun darısı başına inş...
evet selinam sevinc gözyaşları bunlar amin canım inş tutunmuştur bana melegim hayırlısıyla saglıklı kucagıma almak nasip olur darısı başına .

sagol eboşum benim... amin rabbim hepinize nasip etsin bu güzel duyguyu canım dualarım sizlerle

ablacım gorusuruz canım aksam gelırım ınsallah
kızlar bende cıkıyorum esım geldı pelıncım tekrardan tebrıkler canım grusuruz kızlar optum

canlarım hepinizden allah razı olsun cok mutlu ettiniz beni...ben şimdi cıkıyım biraz uzanayım bebiş yorulmasın pc başında... rabbim inş hepinize bu güzel duyguyu taddırır görüşmek üzre k.i.b

canlarım hepinizden allah razı olsun cok mutlu ettiniz beni...ben şimdi cıkıyım biraz uzanayım bebiş yorulmasın pc başında... rabbim inş hepinize bu güzel duyguyu taddırır görüşmek üzre k.i.b

güle güle canım.tekrar tebrik ederim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu.öptm kendine dikkat et artık yemene içmene iyi bak bebişeee.kızarız yoksa:80:

ay herkes gidiyo ben hala deli gibin seviniyommmmmmm

peloşum güle güle cnm dünde dedigim gibi pc de çok durmak yasak sana artıkın

güle güle ebuşum kayramm.bende kaçıyom canlar....ohhh inşallah gerisi çorap sökügü gibi gelir hamişlerinn ohhh yandannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bende çıkıyorum kızlar.hoşçakalınn.bizden sora gelenler pisti boş bırakmayın çekinn halaylarıı.derinim inşş çorap söküğü gibi gelsinn hamişlerrr.

derin selina ebrar pelin kardeloş anatolia semra kayram lagrima kardelen49 sevcan ranam boncuğum aleynam banum cici35 daha unuttuğum varsa kusura bakmayın ancak kafamı toparlamaya çalışıyorum hepinize yanımda olduğunuz için teşekkürler emre dualarınızla daha iyi bugün sütü 7 cc ye çıktı günde 12 defa veriyorlar pelincim Allah hayırlı sağlıklı evlat versin senin yanında olsun hep ben buralardayım arada yazarım

derinim havai fişek gösterine bayıldım canım cok sagol kayram yavaş cekerim halayı merak etme canım eboşum resimler cok güzel canım selşinam geldim halaya canım

çok sevindim canım çok nasıl anlatamam bilemezsin inş sağlıkla kucağına aldığın gün de çekeeriz hala
ben de çekiyim bari halay ama yavaş olun emi noğlur nolmaz
ecikte oynıyım
diğer canlar sizlerden naber

,
ecrinsamet,
kardelen5233

selam kızlar nasılsınızz???
ben seni altta görmedim sevcan,kusura bakma olar mı?
ben iyiyim hamdolsun,sende iyisin inşallah.
iyide,yulaf ezmesini nerden alcem.
ben bu öğünü öğlende yesem daha iyi olur,sabah çay sız kahvaltı bana iyi gelmiyo.
ne kadan çalışayım kanka,gün aşırı yeter mi
her gün deme,zaten su kuşu oldum,dünden beri kaplıcada suya girdim çıktım,girdim çıktım,yakında viyaklayabilirim.
pelincim,msn de tebrik ettim ama,burdanda edeyim,çok mutlu oldum,rabbim sonuna kadar sağlıklı bi hamilelik ve doğum nasib etsin,hayırlı uzun ömürler nasib etsin yavruna inşallah.

ay müşteri geldi yazamadımmmmm

bebiş geliyo yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

işte,işte ben aynen o kadın gibi olmak istiyorum,çok tatlılar yaaaaa

kız derdoş,sakın bu emre,esma güzel bi kız olcek,onla evlenirim,benden büyük olmasın da,bunalıma girmesin evlenince diye erken gelmiş olmasın.
maşallah yakışıklı gene de büyüyo yavru kuş.

cnm benimmm ne kadar sewındığımı bılıyorsun...
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsın ınsallah,arkandan hepımız muradımıza ererız ınsallah.seni seviyorum cnmmm

obaa gelıyo bebişimizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…