Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

İnşallah biran öncce toparlanır ablam...

cnm maşallah emremızee
allahım daha ıyı etsın bıran once doya doya kokla yawruşunu ınşallahh

ablacığım cok gecmıs olsun sen gıt dınlen cok yoruldun sonra gorusuruz kocişinin yanında ol.

opuyorumm

anatolia ALLAH kabul etsın cnm kuranınızı...
dualarınız kabul olsun ınsallah toparlanabıldın mı? kalabalık mıydı ay ne yorgunsundru sımdı sen :S
yaptın mı tarflerden bişeyler??

ablacım çok çok geçmiş olsun inş RABBİM acil şifalar werirde bian önce düzelir eşin sende kendin dikkat et ALLAHA EMANETSİN ablacımmm...

geçmiş olsun canım inş cabucak iyi olur eşin

valla canım varikosel var dedi ilk kontrolde ameliyat sart dedi sonra sperm testi istedi sonrada dedi normalin 3 katı fazla ameliyata gerek yok dedi testi doğrulamak için yine test istedi ayın 26 sında yaptıracaz eğer yine fazla çıkarsa o da sakıncalıymış hareket azaırmış bebek olmazsa normal yollardan asılama dedi biz de tam sorun ne anlayamdık doktorlar da ne dediğini bilmiyo çok mu uzattım ne seni de gece gece sıkmak istemem

canım bi kac dr gezin bu konuda hemen birine baglanıp kalmayın sakın inşşş hersey yolundadırda normal cıkar ...

derinim selam canım nasılsın...bu arada arkadaşının başı sagolsun tatlım
sagol pelinim iyiyim cnm..çok sagol aradım arkadasımı çok çokk kötüydü((
sagol cnm başsaglıgı dilegin için...bu arada sen benin bilinç altıdır dedigime takıldın galiba..Allah bilir cnm ben sadece yorum yaptım illa bilinç altı demedim yani...bide topicte elbette bebiş konuşucaz arada başka şeylerde konusuyoruz ama kendimizden,bebek konusunda yaptıklarımızdan falan bahsetmezsek birbirimizden nasıl haberimiz olacak ki?ama sana hak veriyorum bi yandan da,bu senin topic konusunda yaşadıgın ikilemi hepimiz yaşadık zamanında,acaba hep bebek konusmaktan psiklojimmi bozuluyo,girmeyince daha iyiym falan gibi...bence hiç kafanı yorma canım sen takılmaya devam et bize,bebişte konusuruzz gülerizde aglarızda oynarızda...bide zaten senin dedigin gibi hep havadan sudan konusursakta konu dışına çıkarız topic kapanır:)
oyyy MAAŞALLAHHHHHcnm benim...yakında kendin emziricen inş cnm benim...
Aminn kardeloşum çok güzel geçti valla hala etkisindeyim:) Bol bol dua ettiler bzlere sağolsunlar tabisi bendeEmre paşaya da dua ettik teyzesi Rabbim tüm bebelere şifa versin...
ah cnm çok sagol duaların için..Allah kabul etsin..cnm ben normal çay daveti sanıyodum kuran okuttun sen demek..Allah kabul etsin...
ne bileyim canım yaa inş dediğiniz gibi olur ama hiç hissetmiyorum RABBİM ol dedikten sonra zaten tıp falan hikaye bakalım yarın bi test yapıyımda öyle söktürücüyü içeyim ....
inşallah vardır bişyler cnm..yoksada daha önümüzde birsürü aylar var dimi inşallah olur...
dimi cnm yaa..benimkine bende demiştim o da korkutuyodu biliyo korktugumu yapmıyo hiç..ama korkutma maksatıyla yapmadı dün zaten...ben herşeyden korktugum için...gölgemi görsem başkası sanıyom
canım arkadasım çok çok geçmiş olsun tekrardan..demek düşmedi ateş hay Allah...inşallah hemencik ignelerle iyileşir kocişin cnm..çok öptüm seni Allaha emanet ol...
derinim şimdi gördüm cnm başınız sağolsun,Rabbim sabır versin

Eboşum altta gözüküyorsun eşin nasıl oldu,ben çıkıcam birazdan çıkmadan bi konuşsaydık
sagol cnm benim...
derin hoşgeldın cnmmm
hoşbuldum cnmm geçmişe bkaıyodum yazamadım hemen..nasılsın?

berrin rana selam canlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…