Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam cnm hoşgeldinn
iyiyi sen nasılsın?

Hoşbulduk tatlım ama sen çıkmışsın =) iyiyim bende teşekkürler. umarım girersin sormak istediklerim var sana. yazdım ama sanrım bir biln yok =) yardım melegi olarak seni bekliyorum =) Buralardayım arada girip bakıcam gelip gelmedigine.

Son düzenleme:
cnm çok sevindim dış gebelik olmamasına inşallahhhhh herşey düzelecek inşallahhhh.

garibim hoşgelmişsin cnm...sagol cnm iyiyim..dükkanı boşverdim cnm.hem kredi çekemedim hemde hayırlısı böyle bence Allah nasip etmedigine göre...kredyi alıyo olsaydım dahi,eşimle vazgeçtik.askerlikten sonra yapcaz ne yapıcaksak...evet kırmızılar iyice unuttum beni çok sıkıldım.

selam kızlar..gündüz giremedim işlerim çoktu...kayınvalidme gittik sonra kociş aldı gezdik 7 den sonra...10 da eve geldik...

tosti ve samyeliden haber yok...duamız erken yapılsaydı daha iyi olcaktı ama olsun.cumaya yaparız yetişmezse..

slm kızlar geçmişi okudum ama yazmaya erindim yorgunum hergün hastaneye gitmek ne zormuş tam 15 gün olmuş bugün emrecik 1650 olmuş ama hala tam biberonla beslenemiyo az alıyo geri sütünü mideye takılı hortumla alıyo bebişim benim gittiğimi anlıyo sanırım gülümsüyo gerçi daha görmüyo ama sanki ben gidince rahatlıyomuş hemşire öyle dedi sizlerle konuşmayı özledim ama yorgunluk daha ağır geliyo daha emreciğin ne zaman çıkacağı belli değil ama kendi beslenmesi yani sütünü sadece biberonla içmesi gerekiyomuş oda kilo aldıkça düzene girermiş Allahım hayırlısını versin pelinden haberi olan varmı değeri yükseliyomuş inşallah hayırlısıyla sağlıklıca kucağına alır bebişini derinim kardeloş sizler nasılsınız

bagnu verıyolar canım benim raporda tarıh hatası yapmışlar olmadı alamadım senın asılamnda hayırlı olsun

antolyam sagol canım hayırlı zamn ne zamnsa o zamn başlıyım İNŞALLAH

bırsen emre daha iyi olsun İNŞALLAH hayyırlısıyla evine donsun yakında

birsen cim,sen aşılamanı z tahir burak ta mı yaptırmıştın,dr un kimdi canım?
yok kardeloş ben ankara hastanesinde yaptırdım aşılamayı ama zekai tahirdede yapıyolar ücretsiz
kızlar selam vermedim herkese hayırlı akşamlar
selam aleynam nasılsın görüşmeyeli
merhaba siz ne zaman aşılama yaptırdınız

yok canım kardeloş değil ben yaptırdım

ay cnm benim ya kıyamam minik şey..rahatlar tabi annesi...şöyle 2 kilo fln olsa hemencik biraz daha farklı olurda..hadi gayret herşey çok güzel olcak cnm..ablası gördümü hiç :)

canım en ıyısı yaa bende kılo vermeye verdım kendımı yarın 87 yı gorcem cok mutluyum ama resmen acım ama mutluyum yemek yemekle mutlu olunmuyormus demekkı darısı basına kusum
bak bak 5 kılo fazlası varmıs sabah ıltıfatlar yagdırdım ama sımdı dovecem benım 25 kılo fazlam var bu sımdı bana solenecek sozmuydu delüşüm benım ne yaptın nasılsın
canım emremız buyuyor ıste ınsallah en kısa zamanda kendısı boberonla beslenecek ah kuzum benım yaaa senın kokun bıle ıyı gelıyordur ona anne kokusu sonucta kyamam ona ben ınsallah evıne annesıne babasına ablasına kavusur en kısa zamanda

derınım sen hala beklmedemısın kuzu hanı tahlıl hanı
pelıncıgıme bende cok sevındım yaaaa ınsallah kanaması da durur da keseyı gorurler

ay cnm benim ya kıyamam minik şey..rahatlar tabi annesi...şöyle 2 kilo fln olsa hemencik biraz daha farklı olurda..hadi gayret herşey çok güzel olcak cnm..ablası gördümü hiç :)
bi kere
resmini bide hastanede televizyonda gördü oda can atıyo ama göstermiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…