selam cnm hoşgeldinn
iyiyi sen nasılsın?
cnm çok sevindim dış gebelik olmamasına inşallahhhhh herşey düzelecek inşallahhhh.kızlar şimdi ppelinimi aradım değeri yükselmiş ama kese gözükmemiş yine yanlız doktor dışgebelik ihtimalide yok gibi demiş inşallah değildir ufaklık saklanıyodur .dualarımız onunla olsun .
hepinize çok selamı var çok teşekkür ediyor
aaa pelinim hamilemiiiine kadar sevindim,dilerim rabbim seni sevindirsin canim.daha önce yasadigin sikintilari yasatmasin insallah insallah dis gebelik degilde,gec döllenmedir,dualarimiz seninle
sagolasin kayracimsende kendini iyi hissediyormussun canim,her daim böyle ol insallah ayrica spora baslamissin,dilerim ümit ettiklerine kavusursun..bu aralar bende bebek isini aklimdan cikarmak icin,kilo vermeye ve spora baslamayi dusunuyorum..hos bu durumda hamile olmam bile sakincali insallah bende basarabilirim
söyle bir kac sayfa gecmise gittimde,ebrarcim,cok gecmis olsun hem esine hem sana rabbim sifa versin,allah birdaha yasatmasin canimayrica insallah buralardayim artik
kardelencim,spora baslamissin,canim sen zaten zayifsin kizzzz,ihtiyacin yok kiiii zayiflamayaaa saglik icin yapiyorsun sanirim,
derincim, sen neler yapiyorsun canim,dukkan isin ne oldu?ayrica kirmizilar gelmedi ise ümit vardir..insallah 9 ay gelmez de,bebis vardir
eliksir,selina,tosti,lagmira,antoilia,guneycanan,duru..................ve niclerini unuttugum tum kizlar,umarim hepiniz iyisinir:26::26::26::26:
Bende dün yaptım aynı tatlıyı fena olmadı ama eşim beğenmedi ben pişirdim sen pişirdinmi.
Kolay gelsin valla canım ben taşınırken tam yaz temizliğimde oldu şimdi rahatım yakın olsak sanada yardıma gelirdim.
Anladığım kadarıyla sonuçların iyi canım takma kafana sakın.
Canım çapada yapılacak bakalım nasıl olucak ordada ben bir kere rapor aldım tüp içinya şimdi ikinci rapor için aşılama dediler olmazsa tekrar rapor versinler diye ordaz yaptırıyorum hayırlısı artık.
Anlamadım aleynaya neden vermiyolarki raporu.
Canım kısmet bende seni görünce sevindim bende birazdan anneme gidicemde usta bekliyorum çok akıllı usta camlara tel yaptı geçen gün açıyım camların önünü alıyım dedim olmadı adamı aradım nasıl açılcak diye usta gelicek dedi hııı şaşırdım ben tak çıkar istemiştim telleri uygun olsun diye adamın tak çıkar mantığı buymuş sabit tel heralde senede bir silicem sandı şimdi bekliyorum gelsinde düzeltsin diye.
OHHH be çok sevindim valla inşallah sağlıklı bir hamileliktir inşallah pelinin arkasına sıralanırız hepimiz.
sağol cnm inşaallahh....
eboşummmm rekorr kırdılar kızz,çok şanslısın....emaneti bugun aldım ne zaman istersen buluşalım tamam mı şimdi annemdeyim onu söylemek için girdim knt yokda bende
ayyy madem dış gebelik ihtimali yok bence daha küçük oldugu için göremiyorlardır inşallah yaa keseyi görsünde rahatlası kuzuşum,sağlıcakla alsın kucagına inşaallah...
aaa bak bilmiyordum eğer rapor sonrası tüp bebek tutmazsa ikinci defa rapor veriyorlar öyle mi,iyiymiş ...amannn inşaallah bu sefer tüpe gerek kalmaz banucum inşaallah
Aleynam neden hala alamadı bilmiyorum ama aslına bakarsan biraz şans işi kimi bi haftada kimi iki ayda alıyor o da inş en kısa zamanda alır da başlar tedaviye...
Neyse canlarım ben kaçtım Allah'a emanet olun...
birsen cim,sen aşılamanı z tahir burak ta mı yaptırmıştın,dr un kimdi canım?
merhaba siz ne zaman aşılama yaptırdınız
slm kızlar geçmişi okudum ama yazmaya erindim yorgunum hergün hastaneye gitmek ne zormuş tam 15 gün olmuş bugün emrecik 1650 olmuş ama hala tam biberonla beslenemiyo az alıyo geri sütünü mideye takılı hortumla alıyo bebişim benim gittiğimi anlıyo sanırım gülümsüyo gerçi daha görmüyo ama sanki ben gidince rahatlıyomuş hemşire öyle dedi sizlerle konuşmayı özledim ama yorgunluk daha ağır geliyo daha emreciğin ne zaman çıkacağı belli değil ama kendi beslenmesi yani sütünü sadece biberonla içmesi gerekiyomuş oda kilo aldıkça düzene girermiş Allahım hayırlısını versin pelinden haberi olan varmı değeri yükseliyomuş inşallah hayırlısıyla sağlıklıca kucağına alır bebişini derinim kardeloş sizler nasılsınız
yok kardeloş ben ankara hastanesinde yaptırdım aşılamayı ama zekai tahirdede yapıyolar ücretsizbirsen cim,sen aşılamanı z tahir burak ta mı yaptırmıştın,dr un kimdi canım?
selam aleynam nasılsın görüşmeyelikızlar selam vermedim herkese hayırlı akşamlar
merhaba siz ne zaman aşılama yaptırdınız
slm kızlar geçmişi okudum ama yazmaya erindim yorgunum hergün hastaneye gitmek ne zormuş tam 15 gün olmuş bugün emrecik 1650 olmuş ama hala tam biberonla beslenemiyo az alıyo geri sütünü mideye takılı hortumla alıyo bebişim benim gittiğimi anlıyo sanırım gülümsüyo gerçi daha görmüyo ama sanki ben gidince rahatlıyomuş hemşire öyle dedi sizlerle konuşmayı özledim ama yorgunluk daha ağır geliyo daha emreciğin ne zaman çıkacağı belli değil ama kendi beslenmesi yani sütünü sadece biberonla içmesi gerekiyomuş oda kilo aldıkça düzene girermiş Allahım hayırlısını versin pelinden haberi olan varmı değeri yükseliyomuş inşallah hayırlısıyla sağlıklıca kucağına alır bebişini derinim kardeloş sizler nasılsınız
yok kardeloş ben ankara hastanesinde yaptırdım aşılamayı ama zekai tahirdede yapıyolar ücretsiz
selam aleynam nasılsın görüşmeyeli
yok canım kardeloş değil ben yaptırdım
canım en ıyısı yaa bende kılo vermeye verdım kendımı yarın 87 yı gorcem cok mutluyum ama resmen acım ama mutluyum yemek yemekle mutlu olunmuyormus demekkı darısı basına kusumaaa pelinim hamilemiiiine kadar sevindim,dilerim rabbim seni sevindirsin canim.daha önce yasadigin sikintilari yasatmasin insallah insallah dis gebelik degilde,gec döllenmedir,dualarimiz seninle
sagolasin kayracimsende kendini iyi hissediyormussun canim,her daim böyle ol insallah ayrica spora baslamissin,dilerim ümit ettiklerine kavusursun..bu aralar bende bebek isini aklimdan cikarmak icin,kilo vermeye ve spora baslamayi dusunuyorum..hos bu durumda hamile olmam bile sakincali insallah bende basarabilirim
söyle bir kac sayfa gecmise gittimde,ebrarcim,cok gecmis olsun hem esine hem sana rabbim sifa versin,allah birdaha yasatmasin canimayrica insallah buralardayim artik
kardelencim,spora baslamissin,canim sen zaten zayifsin kizzzz,ihtiyacin yok kiiii zayiflamayaaa saglik icin yapiyorsun sanirim,
derincim, sen neler yapiyorsun canim,dukkan isin ne oldu?ayrica kirmizilar gelmedi ise ümit vardir..insallah 9 ay gelmez de,bebis vardir
eliksir,selina,tosti,lagmira,antoilia,guneycanan,duru..................ve niclerini unuttugum tum kizlar,umarim hepiniz iyisinir:26::26::26::26:
bak bak 5 kılo fazlası varmıs sabah ıltıfatlar yagdırdım ama sımdı dovecem benım 25 kılo fazlam var bu sımdı bana solenecek sozmuydu delüşüm benım ne yaptın nasılsınah canımcım,ne demek,sen bana,ben sana,hepimiz birbirimize destek oluyoz burda.
bende seni sefiyorum tatlım tatlım.
hoş geldin,inşallah en kısa zamanda dileğin gerçekleşir
canım,senin gördüğün resim,çok gençlik yıllarıma ait,şu an bi beş kilo fazlam kaldı,ama inat etti,daha bi gram veremiyorum,ilaçlarında etkisi oldu sanırım,bende hem elastikiyet kazanayım,hem sağlıklı olayım,hemde zayıflayım istedim,ama sabahları artık hiç sevmiyorum,işkence gibi geliyo erken kalkmak,neyse az kaldı,daha sonra tekrar senas alırsam,öğleden sonraları alırım.
hiççç anlamayabilirsin,bi belirtisi olmaz.
canım emremız buyuyor ıste ınsallah en kısa zamanda kendısı boberonla beslenecek ah kuzum benım yaaa senın kokun bıle ıyı gelıyordur ona anne kokusu sonucta kyamam ona ben ınsallah evıne annesıne babasına ablasına kavusur en kısa zamandaslm kızlar geçmişi okudum ama yazmaya erindim yorgunum hergün hastaneye gitmek ne zormuş tam 15 gün olmuş bugün emrecik 1650 olmuş ama hala tam biberonla beslenemiyo az alıyo geri sütünü mideye takılı hortumla alıyo bebişim benim gittiğimi anlıyo sanırım gülümsüyo gerçi daha görmüyo ama sanki ben gidince rahatlıyomuş hemşire öyle dedi sizlerle konuşmayı özledim ama yorgunluk daha ağır geliyo daha emreciğin ne zaman çıkacağı belli değil ama kendi beslenmesi yani sütünü sadece biberonla içmesi gerekiyomuş oda kilo aldıkça düzene girermiş Allahım hayırlısını versin pelinden haberi olan varmı değeri yükseliyomuş inşallah hayırlısıyla sağlıklıca kucağına alır bebişini derinim kardeloş sizler nasılsınız
bi kereay cnm benim ya kıyamam minik şey..rahatlar tabi annesi...şöyle 2 kilo fln olsa hemencik biraz daha farklı olurda..hadi gayret herşey çok güzel olcak cnm..ablası gördümü hiç :)
kayra sendemi ordasın cnm nasılsın..ay aslında işlerim var oturdum kaldım çok yoruldum yaaaaa
aleyna hoşgelmişsin sanada selam cnm..
bi kere
resmini bide hastanede televizyonda gördü oda can atıyo ama göstermiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?