evet kuzum kan verdim kardeloşum..yok kızz otobüsle gittik delü:)dolaştık çok oralarda..sultanahmet,gülhane falan filen işte..
kayram bekleme cnm yaa seninde işin var...nasılsa haber aslırsın bişi varsa:)
sagol bu arada kardeloşum...Allahım hepimizin gönlündekini versin .
canımın ıcı nıye bole umutsuzsun yaaa ınsallah cıkar beklerım senın ıcın nolcek
evet kuzum kan verdim kardeloşum..yok kızz otobüsle gittik delü:)dolaştık çok oralarda..sultanahmet,gülhane falan filen işte..
kayram bekleme cnm yaa seninde işin var...nasılsa haber aslırsın bişi varsa:)
sagol bu arada kardeloşum...Allahım hepimizin gönlündekini versin .
tamam cnm merak etme...çaldırırım...büyük ihtimal gerek kalmıcak ama neyse:)derincim,sonuç pozitif olursa beni çaldır tamamı,şimdi çıkıyorum.
ne güzledir oralar şimdi,ahhh istanbul ahhhhhh,özledim seni.:84:
ohh banum valla sende yorulmuşsundurda tam temizlik olmuş işte darısı bana kocişi bi razı edip badana yaptırsam sonrada temizlikci alıcamda buara hastalık filan olmadı .ah keşke yakın olsaydık yardımı geçde enazından oturup dertleşirdik be kuzum çok iyi olurduBende dün yaptım aynı tatlıyı fena olmadı ama eşim beğenmedi ben pişirdim sen pişirdinmi.
Kolay gelsin valla canım ben taşınırken tam yaz temizliğimde oldu şimdi rahatım yakın olsak sanada yardıma gelirdim.
Anladığım kadarıyla sonuçların iyi canım takma kafana sakın.
Canım çapada yapılacak bakalım nasıl olucak ordada ben bir kere rapor aldım tüp içinya şimdi ikinci rapor için aşılama dediler olmazsa tekrar rapor versinler diye ordaz yaptırıyorum hayırlısı artık.
Anlamadım aleynaya neden vermiyolarki raporu.
Canım kısmet bende seni görünce sevindim bende birazdan anneme gidicemde usta bekliyorum çok akıllı usta camlara tel yaptı geçen gün açıyım camların önünü alıyım dedim olmadı adamı aradım nasıl açılcak diye usta gelicek dedi hııı şaşırdım ben tak çıkar istemiştim telleri uygun olsun diye adamın tak çıkar mantığı buymuş sabit tel heralde senede bir silicem sandı şimdi bekliyorum gelsinde düzeltsin diye.
OHHH be çok sevindim valla inşallah sağlıklı bir hamileliktir inşallah pelinin arkasına sıralanırız hepimiz.
saol canım anneme gittim epeydir evdeyim hastalık filan bunalmıştım iyi geldi .sen nasılsın canım yumurtlama günlerinmisaol abla tşk ederim.annene gidiyorsun sanırım gez bakalım sefan olsun.pelinime sevindim inş bişey yoktur geç döllenmeden anca gözükecektir kese inşş...dualarım onunla.
saol tatlışım çok teşekküğrler evet dün akşam bolca muhabbet ettik özlem giderdikherkese selamlar
kızlarrrr nasılsınız ıyısınız ınsallah ben ıyıyım cok sukurler olsun spora ve dıyete devam ıste ne olsun sık gırmıyorum cogu zaman okuyorum ama yorum yazamıyorum vaktım de olmuyor zaten jımnastıktı yuruyustu yemektı temıslıktı derken vakıt gecıp gıdıyor
derınım benım dualar bıttı kuzum haberın olsun
pelınımın dgeerıyukselmıs cok ama cok sevındım ınsallah kese gorunur kanaması durur ve saglıcakla dogurur
bırsencım emremız nasıl canım
ecrıncım oglusun gelıyormus saglıcakla gelsın ınsallah canım
banum asıya gecıyormusun emeklerın bosa cıkmaz ınsallah tatlım
garıbım yerlesmmıssın canım gule gule otur
ablam tekrar gecmıs olsun sana da gercı konustuk ama
boncugum senınle de konustuk kuzum her konuda basarılar tatlım
kardelosum canımın ıcı senınle de konustum en buyuk destekcım benım sefıyom senı
sevcancım demek agrıların var hersey olabılır tatlım ınsallah hamılesındır
kendımı cok ıyı hıssedıyorum kızlar sımdılık cıkıyorum herkese selamlar optum sızlerı cok
ayy canım ya çok korkmuşsundur allah korusun insanın aklına neler geliyotakamamak eldemi yaf.. takıyorsun işte olup olmadık şeyleri.. kuzenimde askerden geldi hem evitoparlamaya calısıyorum giremedim cnm cok yorgun oluyorum şaftım kaydıı.
annem o gün 8 gibi bankaya gidiyorum die çıktı evden telefonunu evde bırakmış saat 9 oldu yok 10 oldu yok başladı kalbim çarpmya dedim kadını kaçırdılar kestiler attılar bir köşeye.. 1 saatben arabayla dolanıyorum dayım arabayla başka yerlere bakıyor yok Allah yok.. giidebileceği komsları aradım yok saat 11 oldu tabi ben fıttırdım karakola gittim anlattım hastanelerde yok anons yapıldı sokaklar arancakbir telefon 15 20 dk sonra annem eve gelmiş alt komsuya inmiş bankadan sonra kadında ayakkabılarını içerialmışama hayatta inmaz ona ineceği tutmuş o gün kalpten gidicektiim yanii öyle.. ogunkü sinirimin sebebi...emren cıktımı tatlım?
tatsızlıgımı da yazdım cnm :) hemde yorgunluk kafa dağınıklıgı vs..eşin iyileştimi?
sizler nasılsınız kızlar? herkesin keyfiyerindemi? pelin ne yaptı? durum nedir? :80::80::80:
kuzum benim ya yarın ararım seni sevindim inanki çok teşekkür ederim balımsağol cnm inşaallahh....
eboşummmm rekorr kırdılar kızz,çok şanslısın....emaneti bugun aldım ne zaman istersen buluşalım tamam mı şimdi annemdeyim onu söylemek için girdim knt yokda bende
ayyy madem dış gebelik ihtimali yok bence daha küçük oldugu için göremiyorlardır inşallah yaa keseyi görsünde rahatlası kuzuşum,sağlıcakla alsın kucagına inşaallah...
aaa bak bilmiyordum eğer rapor sonrası tüp bebek tutmazsa ikinci defa rapor veriyorlar öyle mi,iyiymiş ...amannn inşaallah bu sefer tüpe gerek kalmaz banucum inşaallah
Aleynam neden hala alamadı bilmiyorum ama aslına bakarsan biraz şans işi kimi bi haftada kimi iki ayda alıyor o da inş en kısa zamanda alır da başlar tedaviye...
Neyse canlarım ben kaçtım Allah'a emanet olun...
garibim çok saol bitanem geçti çok şükür allahım kimseyi hasta etmesinaaa pelinim hamilemiiiine kadar sevindim,dilerim rabbim seni sevindirsin canim.daha önce yasadigin sikintilari yasatmasin insallah insallah dis gebelik degilde,gec döllenmedir,dualarimiz seninle
sagolasin kayracimsende kendini iyi hissediyormussun canim,her daim böyle ol insallah ayrica spora baslamissin,dilerim ümit ettiklerine kavusursun..bu aralar bende bebek isini aklimdan cikarmak icin,kilo vermeye ve spora baslamayi dusunuyorum..hos bu durumda hamile olmam bile sakincali insallah bende basarabilirim
söyle bir kac sayfa gecmise gittimde,ebrarcim,cok gecmis olsun hem esine hem sana rabbim sifa versin,allah birdaha yasatmasin canimayrica insallah buralardayim artik
kardelencim,spora baslamissin,canim sen zaten zayifsin kizzzz,ihtiyacin yok kiiii zayiflamayaaa saglik icin yapiyorsun sanirim,
derincim, sen neler yapiyorsun canim,dukkan isin ne oldu?ayrica kirmizilar gelmedi ise ümit vardir..insallah 9 ay gelmez de,bebis vardir
eliksir,selina,tosti,lagmira,antoilia,guneycanan,duru..................ve niclerini unuttugum tum kizlar,umarim hepiniz iyisinir:26::26::26::26:
ayy maşallah paşamıza hep böyle iyi devam etsin kilo alınca çok daha iyi olcak canım .bitecek bu sıkıntılar inşallahslm kızlar geçmişi okudum ama yazmaya erindim yorgunum hergün hastaneye gitmek ne zormuş tam 15 gün olmuş bugün emrecik 1650 olmuş ama hala tam biberonla beslenemiyo az alıyo geri sütünü mideye takılı hortumla alıyo bebişim benim gittiğimi anlıyo sanırım gülümsüyo gerçi daha görmüyo ama sanki ben gidince rahatlıyomuş hemşire öyle dedi sizlerle konuşmayı özledim ama yorgunluk daha ağır geliyo daha emreciğin ne zaman çıkacağı belli değil ama kendi beslenmesi yani sütünü sadece biberonla içmesi gerekiyomuş oda kilo aldıkça düzene girermiş Allahım hayırlısını versin pelinden haberi olan varmı değeri yükseliyomuş inşallah hayırlısıyla sağlıklıca kucağına alır bebişini derinim kardeloş sizler nasılsınız
ay kuzu herkesde aynı sorun var galiba benimkide farklı değil napalım sağlık olsundaaleykümselam derin hoşbuldum.esinle gezmişsn bzde eşmle cıktık gezdık geldk sonra kavga ettik ps basında cok duruyo diye siimdi ayrı odalarda takılıyoruz
neyse ben cıkıyım gorusuruz kızlar iy aksamlar
hatun gelemedi evet iğneye filan gittik zaten akşam annemlerdeydik bu saat oldu iştekızlar ben yatıyorum,hepinize hayırlı geceler,sabah erken kalkıyorum çünkü.
ebroşta gelse iyi olcekti ama,gelemedi hatun.
canom yaa nediyimki üzüldüm gerçektendekızlar şimdi geldi eşim ..bekledigim gibi negatif merak etmeyin...
neyse kıslar bende kaçim ya...ebuşkom gelmedin kuzu..neyse çok yorugunum yatayım öptüm hepinizi ALLAHA emanet olun.
Hoşbulduk tatlım ama sen çıkmışsın =) iyiyim bende teşekkürler. umarım girersin sormak istediklerim var sana. yazdım ama sanrım bir biln yok =) yardım melegi olarak seni bekliyorum =) Buralardayım arada girip bakıcam gelip gelmedigine.
slm kızlar geçmişi okudum ama yazmaya erindim yorgunum hergün hastaneye gitmek ne zormuş tam 15 gün olmuş bugün emrecik 1650 olmuş ama hala tam biberonla beslenemiyo az alıyo geri sütünü mideye takılı hortumla alıyo bebişim benim gittiğimi anlıyo sanırım gülümsüyo gerçi daha görmüyo ama sanki ben gidince rahatlıyomuş hemşire öyle dedi sizlerle konuşmayı özledim ama yorgunluk daha ağır geliyo daha emreciğin ne zaman çıkacağı belli değil ama kendi beslenmesi yani sütünü sadece biberonla içmesi gerekiyomuş oda kilo aldıkça düzene girermiş Allahım hayırlısını versin pelinden haberi olan varmı değeri yükseliyomuş inşallah hayırlısıyla sağlıklıca kucağına alır bebişini derinim kardeloş sizler nasılsınız
kızlar şimdi geldi eşim ..bekledigim gibi negatif merak etmeyin...
Canım hayırlısı olsun nasıl bir hata yapmışlarki sen orda aşılama yaptırdın nasıl davranıyolar insana çok tedirginim ben.bagnu verıyolar canım benim raporda tarıh hatası yapmışlar olmadı alamadım senın asılamnda hayırlı olsun
sağol canımmselam herkeze,sabah bi girdim,bissürü alıntı aldım,şak pc kapandı ve gitti herşey,bi daha açmayada vaktim yoktu.
o yüzden atladığım tüm arkadaşlardan özür diliyorum,yoğunluma verin.
pelinim inşallah yarın güzel haberi verirsin tatlım.
ecrin cim,oğluşun oluyomuş,gözün aydın.
canım inş gözükürCanlarım telefondan yazıyorum tek tek cevap veremıycem tesekkur ediyorum hepinizden allah razı olsun...bana gelınce eve geldım doktorum degerlerın normal gebelık seyrınde gıdıyo ama dun yıne kese gorunmedı yarın yine kan testı ve ultrosonum var ins bu sefer gosterır kendıni...teyzelerı benım bebıs cok ıyı saklanıyo heralde doktorda oyle dedı yarın guzel haberlerle donerım ins hepınızı cok opuyorum k.i.b...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?