Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

malesef dışgebelikmiş canım ameliyat olacakmış

aaa cok üzüldüm tüylerim diken diken oldu ALLAHIM SABIR VERSİN
arıyamadımda o gnden beri daha doğrusu telim bozuldu da tüh yaa cok üzüldüm sabah eşim gelince öğlen ararım cnım yaa
işte vallahi kızlar cok zor herkez çektiğini bilir ben de neler çekmiştim hep üzüntüler
ne göz yasları döktüm şimdi bile ohh hamileyim diyemedim bebeğimi hissettiğim halde
rabbim ins kucağımızada almayı nasip eder 9 ay ayy acaba birşey olurmu diye geçicek bazen ağrılarım oluyo aklım gidiyor cok şükür doktor normal diyor ama gelde bana sor
[/B]

ebrarcım ahada yakaladım seni ecrinsamet sen nasılsın bebiş nasıl

öyle canım yaa çok zor hemde çok aynı şeyleri hepimiz yaşadık ben şuanda hamile kalmaktan korkuyorum resmen paranoya oldum yaa .peloşumda atlatıcak bugünleride derin izler kalıcak ondada
allahım sende inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım

tutişim hoşgeldin balım çöktüm inanki yaa
mesajına cevap yazamadım yarın arıycam seni kuzum olurmu

tamam ablam konusuruz yarın..
Bu arada aklıma sevalemre geldi ne yapıyor acaba
Ecrinsamet,birsenim slm kızlar nasılsınız,emre paşa nasıl birsenim
Ecrinsamet isim karar verdiniz mi bebişe?

ben hastanede yaptırmıstım cnm zaten.
oh ıyı ya kokla yanına gıttgınde emremızın miss gibi kokusunu bnm yerıme de cnmmm teyzeleri çok opuyo onuu ama daha öpulmez ki yawrum kokluyoo de senn ona
sevcancım malesef daha koklayamadım sadece dokunabiliyorum ama inşallah yakında doyasıya koklayacam tutişim sen nasılsın canım

ebrarcım ahada yakaladım seni ecrinsamet sen nasılsın bebiş nasıl
sağol canım cok şükür iyidir sanırım arada hissediyorum senin oğluş nasıl?

sağol ablacım inşallah
rabbim tüm isteyenlere versin
eşimin dediği gibi daha dün odalarda nasıl ağlardın diyor
bende dediim evet ama hep beni teselli eden sen oldun ALLAH senden RAZI OLSUN dedim
o hep derdi üzülme elbet birgün olucak diye
[/B]

öyle canım yaa eşlerimizi allah başımızdan eksik etmesin bizi sadece onlar anlıyo
dualarına amin diyorum canım

iyi akşamlar herkese birşey sorabilir miyim...... batıma 1ila 3 gün var akıntılı mı olmam gerek yoksa kuru mu hamile olmam için........... yokşa kişiden kişiye değişiyor mu?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…