malesef dışgebelikmiş canım ameliyat olacakmış
ben geldim ne var ne yok pelincim üzüldüm desemde fayda etmiyo ama Allah herşeyin hayırlısını versin kızlar siz nasılsınız
aaa cok üzüldüm tüylerim diken diken oldu ALLAHIM SABIR VERSİN
arıyamadımda o gnden beri daha doğrusu telim bozuldu da tüh yaa cok üzüldüm sabah eşim gelince öğlen ararım cnım yaa
işte vallahi kızlar cok zor herkez çektiğini bilir ben de neler çekmiştim hep üzüntüler
ne göz yasları döktüm şimdi bile ohh hamileyim diyemedim bebeğimi hissettiğim halde
rabbim ins kucağımızada almayı nasip eder 9 ay ayy acaba birşey olurmu diye geçicek bazen ağrılarım oluyo aklım gidiyor cok şükür doktor normal diyor ama gelde bana sor[/B]
tutişim hoşgeldin balım çöktüm inanki yaa
mesajına cevap yazamadım yarın arıycam seni kuzum olurmu
tamam ablam konusuruz yarın..
Bu arada aklıma sevalemre geldi ne yapıyor acaba
Ecrinsamet,birsenim slm kızlar nasılsınız,emre paşa nasıl birsenim
Ecrinsamet isim karar verdiniz mi bebişe?
sevcancım malesef daha koklayamadım sadece dokunabiliyorum ama inşallah yakında doyasıya koklayacam tutişim sen nasılsın canımben hastanede yaptırmıstım cnm zaten.
oh ıyı ya kokla yanına gıttgınde emremızın miss gibi kokusunu bnm yerıme de cnmmm teyzeleri çok opuyo onuuama daha öpulmez ki yawrum kokluyoo de senn ona
sağol canım cok şükür iyidir sanırım arada hissediyorum senin oğluş nasıl?ebrarcım ahada yakaladım seni ecrinsamet sen nasılsın bebiş nasıl
öyle canım yaa çok zor hemde çok aynı şeyleri hepimiz yaşadık ben şuanda hamile kalmaktan korkuyorum resmen paranoya oldum yaa .peloşumda atlatıcak bugünleride derin izler kalıcak ondada
allahım sende inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım
sağol canım cok şükür iyidir sanırım arada hissediyorum senin oğluş nasıl?
sağol ablacım inşallah
rabbim tüm isteyenlere versin
eşimin dediği gibi daha dün odalarda nasıl ağlardın diyor
bende dediim evet ama hep beni teselli eden sen oldun ALLAH senden RAZI OLSUN dedim
o hep derdi üzülme elbet birgün olucak diye[/B]
tamam kuzum
sorma yaa sevali bende düşünüyorum keşke müjde verse oda
sevcancım malesef daha koklayamadım sadece dokunabiliyorum ama inşallah yakında doyasıya koklayacam tutişim sen nasılsın canım
kızlar niye sesiniz çıkmıyo yaa
keşke ablam giden geri gelmiyor malesef...
çok şükür cnm bildiğin gibiyim...
ben burdayım ablaa peline üzüldm yaa
yaa bizim burda kafayı yediler her gece havai fişek atıyorlar aklım gidiyo
slm kızlar iyi geceler
slm kızlar iyi geceler
aynı canım yaa aklımdan çıkmıyo offffffffffff
burdada aynı yaa asker sezonuymuş oyüzden galiba canım bizim milletimiz herşeyi abartırya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?