Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyi akşamlar herkese birşey sorabilir miyim...... batıma 1ila 3 gün var akıntılı mı olmam gerek yoksa kuru mu hamile olmam için........... yokşa kişiden kişiye değişiyor mu?????

selam hoşgeldin
aslında çok değişken bir durum ama bende hep akıntı olurdu kuru olup hamile olanlarıda duydum

hoşgeldin canım hüseyin emremiz nasıl ?herşey yolunda inşallah
kanı vermemişler düzelmiş sevind,m canım

evet ebrarcım kan değerleri iyi çıkmış bugünde hortumunu çıkardılar artık sütü tamamen ağızdan vermeye çalışıyolar inşallah öyle alırda hep çabucak toparlanır sen nasıl oldun

hayırlısı ablam,mutlu olsunlar da...
öyle kuzum yaa
evet ebrarcım kan değerleri iyi çıkmış bugünde hortumunu çıkardılar artık sütü tamamen ağızdan vermeye çalışıyolar inşallah öyle alırda hep çabucak toparlanır sen nasıl oldun

ay maşallah kuzuma yaa allahım daha iyi etsin hep güzel haberler alalım inşallah
ben iyiydim aslında ama şuanda çok moralim bozuk

kızlar ben şimdilik çıkıyorum kociş geliyo sonra görüşürüz olurmu öpüyorum sizi
gece burda olurum inşallah

eğer değişik bir durum varsa hamile olabilirsin canım .normalde adetten önce bende kuru olurum ama hamileliklerimde hep akıntım olmuştu .inşallah hamilesindir sende
aslında başka hiçbir belirti yok akıntıdan başka ama ümit işte.... birşey daha sorucam sizlere.... ben 10 aylık evliyim...yaklaşık 5 aydır çocuk istiyoruz doktora gitmeyi düşünüyorum da ne zaman gitmeliyim yani adetten önce mi sonramı adet sırasında mı?????

canım dr gitsende 1 sene korunmadan bebek sahibi olamaman gerek o yüzden pek ilgilenmiyolar ama iyi birine denk gelirsen gerekli tetkikleri yapıp en azından sana bilgi verir inşallah biran önce olur bebişin

tugcemavi,
ecrinsamet,
jensu,
birsen29,
AnaToLia_

selam kizlarnasilsiniz?bugun giremedim hic siteye,misafirlerim vardi..girer girmezde pelinimin haberi ile karsilastimrabbim sabirlik versin arkadasimiza,dilerim kaybettiginden daha hayirlisini nasip eder rabbimallah yardimcisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…