Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hoşgeldin cnm

neyse kızlar heinize hayırlı geceler ben artık yatayım geç bile kaldım
kardelosum konusmadık ama yine denk geliriz inş hepinizi öpüyorum

kızlar yanlış yapıyosunuz,benim bildiğim,ılıyınca süzülmesi gerekiyo.
yapma yaaaa,çok üzüldüm
kardelencim altta göruyorum seniiii:82::82::82::82::82::82:hosgeldin

selam garibim,çok üzüldüm yaaaaa

kizlar benim cikmam gerekiyoresim geldi,hepinize iyi geceler

ebrarim msjini az önce aldim.cevap yazdim sana,okurum canim insallah..sen bitti yazabilirsin.

canım bence çok kafana takma pko strese pek gelmiyor biliyorsun aslında sonucun çok kötü değil bence sen bu ara bişeye çok streslendin üzüldün vs. o yüzdende yumoşlar çatlamadı birikti aynen benim gibi oldun bncekafana takacak çok bişeyin yok cnm özelliklede senin bu degerlerine göre drlar zaten asla insülünden bahsetmezlerde bunu takma kafana
haklısında derincim ne bileyim ki ama kırmızılar gelicek gibi bugün günboyu kasıklarım ağrıdı ve bi ara uzanmış yatıyordum kasığımda damar atması gibi pıt pıt bişi oldu neyse bu anlam weremedimde korktum biraz :18:
PELİNCİM ,ne desek şuan senin acını almaz ama RABBİM hakkında hayırlısını böyle yazmış çok çok yıpratma kendini ilerisi için daha güçlü olmalısın inş bu son olur birdahaki sefere inşşş RABBİM sağlıkla kucagına almayı nasip eder ALLAHIM yar we yardımcın olsun bitanemmmm....

kızlar selamlar
zaten iyi hissetmiyorum bu aralar sıkıntım war hep allah hayır etsin dıyorum...
pelinimi duydum,inan hızlı hızlı kalbim atmaya başladı canım benim.yaşadığını ewet sadece sen yüreğinde hissedıyorsun.ama inan ki kendı başıma gelmiş gibi yıkıldım.ama herşey allahtan sitem etmek haddimize değil.rabbim kısa zamanda acısını unuttursun pelinim.kendine dikkat et salma kendini

kuzum bugün benimde içimde bi sıkıntı wardı demekki bunu duyacakmışım çok ama çok üzüldüm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…