2007'den beri canım..Ama bizim nikah/düğün olayları karışık oldu biraz.. 15 aydır bebek istiyoruz.. Ya sen?
sorma tatlım yaa nasip iştehoşbulduk canım ama bende üzüldüm şimdi yaa ne güzel sevinmiştik hayırlısı inşallah ya diyecek söz yok
canlarım hepinize iyi geceler bende yatıyorum artık sabah tekrar görüşmek dileğiyle öpüyorum hepinizi.....
STRES YOKKK...!!!BEBEK WAR...!!! bu sloganımız canım bunalıp sıkıldıgın zaman aklına bu gelsin ...Evet tatlım..ilk öğrendiğimde çok kötüydüm ama iyiyim artık.Baş etmenin yollarını arıyorum..
Bu arada aklıma gelmişken, belki izlemeyenler vardır..SOĞAN KÜRÜ İÇİN 5-6mm lik kistlerde döküyormuş kistleri.onun üzerindeyse küçültüyormuş..Herkezde işe yarramı bilmiyorum ama denemekte fayda var diye düşünüyorum denemeyenler için..
canım ya inanki ben 10 yıldır öyle yoruldumki artık tedavi filan düşünemiyorum bile allahım katından versin hepimize
selam canım hoşgeldin
pelinin hamileliği dışgebelikmiş canım moralimiz bozuk oyüzden
canlarım hepinize iyi geceler bende yatıyorum artık sabah tekrar görüşmek dileğiyle öpüyorum hepinizi.....
anladım canım inşallah daha fazla bekletmeden gelir bebişin
ben 10 yıl oldu canım
STRES YOKKK...!!!BEBEK WAR...!!! bu sloganımız canım bunalıp sıkıldıgın zaman aklına bu gelsin
sorma tatlım yaa nasip işte
allahım tekrardan sevindirsin bizleri pe
ranam sanada iyi geceler kuzum çok öpüyorum seni
cnm ütü yaptım sıkıntıdan gectı bıraz mıskinliğim.bir de test yapıyım dedım gece gece cıkar mı we calşmalardan 1 hafta sonra bılmem tek çizgi çıktı oylesıne yaptım işte,sıkıntıdankuzum yaa kıyamam sana hadi git dinlen biraz kac gündür uykusuzsun zati öpüyorummmm canım hayırlı geceler rüyanda bebişini görürsün inşşşş....!!!!
ablam yazdıgım gıbı yaptım test ama cıkarmıydı hemen???canım yaa bu ağrıların inşallah hayırlara çıkar çok dikkat et kendine yat dinlen çok öptüm seni
gittim gerı geldım senın gibi cnmmm :)) yatamadım yatma huyum yok öle dururken sıkıldım yatamadımgüle güle cnm ya yat dinlen tatlım işallah sabaha bişeyin kalmaz
ben geldım sen ıyı geceler yazmıssın cnm cıktınmı???canlarım hepinize iyi geceler bende yatıyorum artık sabah tekrar görüşmek dileğiyle öpüyorum hepinizi.....
sorma tatlım yaa nasip işte
allahım tekrardan sevindirsin bizleri peloşumuzuda
ranam sanada iyi geceler kuzum çok öpüyorum seni
ay bana vuran o ellerı yaradana kurban olayım ben yok arada gelıyor da bısey olacagı yok zaten bu aydan umutlu degılım ben cunku ne akıntı ne bırsey yok yumurtlama olmadı galıba adetım duzene gırer ınsallah dun yıne hamıle bır yakınımı gordum de aglamaktan gozlerım cıktı ondandır bu tutumumeve kapatayım kendımı gecerya cnm daha erken yaa..bak streslenmeye mi başladın gene banamı öyle geliyobelkide benimkide sogandan gelmeye başlamamıştır,oluyodu zaten.
canımcok saol bıtanem bende ıkı gundur yapıyom caten ıkısını beklettım bugunkulerı derınım deyınce bekletmemıstım ıcınde ama artk ole yaparımkızlar yanlış yapıyosunuz,benim bildiğim,ılıyınca süzülmesi gerekiyo.
yapma yaaaa,çok üzüldüm
selam garibim,çok üzüldüm yaaaaa
ablacım saol daha koskoca on uc gunum var onları ole yaparım ınsallah sen nasılsıncanım adetin 2. yada 3. günü gidersen çok daha iyi olur hem hormon tahlili isterse yaptırabilirsinde bide adetliyken yumurtalıklara bakılması daha iyi oluyo
peloşa canım yaa başka bişey yok
canım inşallah geç döllenme filandır gecikirmiydi adetin böyle
tamam tatlışım çok saol mesajını aldım allah razı olsun
sevcanım ya bende öyleyim inanki okadar kötü oldumki duyduğumdan beriallahım sabır versin arkadaşımıza
kızlar selam hepinize
kardeloşum yazınca farkettim DERİNİM VE KAYRAM soğanı ılıyınca süzün yoksa hiç etkisi olmaz saraçoğlu bilhassa söylemişti haberiniz olsun kuzular .şifa olsun size inşallah
allahım kabul etsin inşallah razı olsun senden kuzumSTRES YOKKK...!!!BEBEK WAR...!!! bu sloganımız canım bunalıp sıkıldıgın zaman aklına bu gelsin ...
çok çok haklısın ablacım inşş en kısa zamanda gelir meleklerimiz bugün kuran okudum hepinize dua ettim RABBİM yar ve yardımcımız olsun aeo ablacım...
İyi geceler..
İnşallah..İnşallah..Amin..... Biliyormusun? bugün klomeni bitirdim.yumurtalarım ne durumdadır varmı bir fikin?
berrin1985
swcnprlk
Evitax
rana20
jensu
kızlar sızler nasılsınız
sağol canım çok sükür adet olmam dısında iyiyim sen nasılsın
canım beklemezsin inşallah öyle deme yaa bellimi olur rabbim bilir herşeyiamin inşallah canım ya daha yeni sayılırım ama tahmin ediyodum böle bekleyeceğimi ben
kuzum daha çok erken ya imkansız çıkmasıcnm ütü yaptım sıkıntıdan gectı bıraz mıskinliğim.bir de test yapıyım dedım gece gece cıkar mı we calşmalardan 1 hafta sonra bılmem tek çizgi çıktı oylesıne yaptım işte,sıkıntıdan
ablam yazdıgım gıbı yaptım test ama cıkarmıydı hemen???
gittim gerı geldım senın gibi cnmmm :)) yatamadım yatma huyum yok öle dururken sıkıldım yatamadım
ben geldım sen ıyı geceler yazmıssın cnm cıktınmı???
ay bana vuran o ellerı yaradana kurban olayım ben yok arada gelıyor da bısey olacagı yok zaten bu aydan umutlu degılım ben cunku ne akıntı ne bırsey yok yumurtlama olmadı galıba adetım duzene gırer ınsallah dun yıne hamıle bır yakınımı gordum de aglamaktan gozlerım cıktı ondandır bu tutumumeve kapatayım kendımı gecer
canımcok saol bıtanem bende ıkı gundur yapıyom caten ıkısını beklettım bugunkulerı derınım deyınce bekletmemıstım ıcınde ama artk ole yaparım
ablacım saol daha koskoca on uc gunum var onları ole yaparım ınsallah sen nasılsın
EVİTAXcım bende bır pkoluyum merak ettıgın seylerı bana sorabılırsın kendını bu kadar kasma ama stresten cok etkılenıyoruz bılıyorsun ve ben bır kere hamıle kaldım canım
kızlar ben ne dıyecegımı bılmıyorum cok ama cok uzuldum gırer gırer onu okudum ve resmen yıkıldım yaaa ınsallah kolay gecer amelıaytaı ve cabuk toparlanır allah sabırlar versın saglıkla dogurabılecegı evlatlar nasıp etsın bu acıyı hıcbırımıze yasatmasın
olsun canım adet olmak da yenı bır umuttur bak bende adet olabılmek ıcın ugrasıyorum
selam kayram ıyı sen nasılsın cnmm??berrin1985
swcnprlk
Evitax
rana20
jensu
ablacım
kızlar sızler nasılsınız
cnm ütü yaptım sıkıntıdan gectı bıraz mıskinliğim.bir de test yapıyım dedım gece gece cıkar mı we calşmalardan 1 hafta sonra bılmem tek çizgi çıktı oylesıne yaptım işte,sıkıntıdan
berrin1985
swcnprlk
Evitax
rana20
jensu
ablacım
kızlar sızler nasılsınız
aa hadi hayırlısı inşallah kocaman olmuştur yumoşun kontrole gittinmi canım çatlatma vurulcakmısın
EVİTAXcım bende bır pkoluyum merak ettıgın seylerı bana sorabılırsın kendını bu kadar kasma ama stresten cok etkılenıyoruz bılıyorsun ve ben bır kere hamıle kaldım canım
ablam işte benımkısı de iş yaani.dayanamadım yaptım deli gibi ewde test tutmayacağım artık duramıyorum yapıyorum.ablam adetıme 5 gun war.çıkmaz değil mi şimdiden.pekı test cıkmazsa benm ağrılar da diyelım kı hamiş agrıları.testte cıkmassa bu hamıle belırtılerı olur mu şimdiden sence?kuzum daha çok erken ya imkansız çıkması
daha 1 hafta yokmu adetine
:
ole canım bende ısterım kı adet olmayım bebek gelsın ama bebek yoksa da adet gelsın yanı o daha buyuk sıkıntıöyle tabi de üzülüyorum ya ne garip dimi kimimiz adet olmak için ğrasıyoz kimimiz olduk diye üzülüyoz herseyin hayırlısı her zaman şükredecek bişey var valla
selam kayram ıyı sen nasılsın cnmm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?