Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım beklemezsin inşallah öyle deme yaa bellimi olur r

kuzum daha çok erken ya imkansız çıkması
daha 1 hafta yokmu adetine

bende aynen senin durumundayım kuzum sıkkın yani

herşeyi tabi rabbim bilir canım ama evlenmeden önce de çocuklara asırı düşkünlüğüm vardı içimden de hep gecerdi ya sorun yasarsam diye ne bilşm işte

evitax cnm günüm fılan gecmedı adetıme 5 gun war daha ama ağrılarım ve oncekı deneyımımden yola cıkarak aynılar.yaptım öylesine işte.ama çıkmaz şimdiden ki annemdeydık bu akşam o da dedi adetın gecsın5 gun fılan oyle test yap dedi ama işte dayanamadım yaptım.ewde test tutmayacağım bundan sonra:97:

aynı ben yatamıyorum ya benimkisinin başında davul çal duymaz

sevcan canım geçmiş olsun inşallah bebiş habercisidir ama hani stres yoktu bu aralar çok canın sıkkın sanki bide benim gibi hergün bi yerin agrıyo galiba eşim bazen diyo seni tamire götürecem diye :)

herşeyi tabi rabbim bilir canım ama evlenmeden önce de çocuklara asırı düşkünlüğüm vardı içimden de hep gecerdi ya sorun yasarsam diye ne bilşm işte
ben de oyleydım cnm ve daha bekarken adet duzensızlıgım wardı hep benim uzun sure olmayacak dıye hıssedıyordum...
şımdı hapla adet oluyorum sonuncusu hariç.ama bekarken yılda 1 kez oldugumu hatrlıyorum :S

İnş.düşündüğün gibi olur kuşum..Çıkanda çıkıyor canım..benim arkadasım daha yenı gününe 1 hafta varken yaptı çıktı idrar testtinde gittik kandada çıktı.Aklıma gelen birçok tanıdık var adet günü gelmeden yapıp çıkan..Ama adet gecikmesinden 1 hafta sonrası bile testtlerde çıkmayıp hamile olduğunu öğrenenleri okudum.Bünye meselesi sanırım.Bana sorarsan, ne moralini boz nede kaptır kendini bu fikre..

canım ben hıc takıbe gıtmedım bugune kadar oncekı hamılelıgımde daha tedavıye yenı gecmıstık doktorum baska yerde ben baska yerdeydım klomen turu bır ılac vermıstı adetımın 19. gunu de farlutal ıcmemı solemıstı hanı bebek olursa olur olmazsa adet olsun dıye ben o sekılde hamıle kalmıstım canım o konuda bılgı yok ve pko bır denız gıbı herseyı okumanı da tavsıye etmem kendımden bılıyorum hersey pkoya cıkar okudugun zamanlarda herseyın sebebı pkodur ama doktorum derdı netten ogrendıklerın hepsı cop derdı bana bır kıtap gosterdı bole bıldıgın hukukcuların kıtabı gıbı kalın dedı kı bunun tamamı pko uzerıne yazılmıs ama daha cozumlenmıs degıl bu yuzden okuma derdı

aynı ben yatamıyorum ya benimkisinin başında davul çal duymaz
cnm bırak hıştırma o zaman uyusun..benımkısı de yanımda uyukluyordu kalktı sıgara içti yatak odasına yattı.kaldık baş başa

sevcan canım geçmiş olsun inşallah bebiş habercisidir ama hani stres yoktu bu aralar çok canın sıkkın sanki bide benim gibi hergün bi yerin agrıyo galiba eşim bazen diyo seni tamire götürecem diye :)
,cnm sağol ya sorma bel sırt agrısı kokulara hassasıyet mıde bulantısı,kabızlık,halsizlik ...hepsi war bu aralar ben de çürüğe çıktım.eşime ben de dıyorum gerı ıadem war dıye =)

canım kesınlıkle bende test almıcam bundan sonra helede cok cok alıyorum keyfımden yapıyorum her gun bıtane yanı gecmısten bahsedıyorum sankı nagtıf gormek cok gulzel bırsey senın ıcın de erken daha canım bu arada ozelıne bı bakarmısın
aynen cnmm yaaa
ben de yıkıldım.oysa nasıl deli gibi sewinmiştik ilk duydugumuzda...
kesınlıkle ınsallah allah hayırlısıyla kucagına alabılecegı evlatlar nasıp eder hepımıze

hosbuldum canım nasılsın

ben cıkıyorum arkadaslar gozlerım cıkıyor sabah altı bucukta kalktım yatayım artık hepınızı opuyorum grusuruz

aynı bende öyleyim eşime diyom iyi beğenemişsin çürüküm ben oda diyoki cnm senin her zaman her yerin ağrıyo
bendede hepsi var ama test boş çktı du bakiym 1 gün sonra tekrar yapcm olmasam

cnm kaptırmıyorum kendımı ama agrılar ıcın bır an once dr a gıtmek ıstıyorum adetım olursam 2 hazıranda gıdecegım cok canım yanıyor,hayatımı etkılıyor

canım inşallah koca koca olmuşlardır yumoşlar ve döllenip tutunurlar
canım ağrıların belirti olabilir ama testte çıkması imkansız bazısının adet günü bile çıkmıyo
canım sendemi yaa inanki bende öyle düşünürdüm düşünmeseydik keşke yaa

cnm kaptırmıyorum kendımı ama agrılar ıcın bır an once dr a gıtmek ıstıyorum adetım olursam 2 hazıranda gıdecegım cok canım yanıyor,hayatımı etkılıyor

Sadece kaptırma değil üzmede kendini .. Haziranda geliyor bebeklerimizz ozaman hiçbiryerin ağrımaz mutluluktan :))

canım inşallah koca koca olmuşlardır yumoşlar ve döllenip tutunurlar

İnş..

VARMI YUMURTA TAKİBİNDE BENİM GİBİ BİRİLERİ.ŞUANDA SAYFADA OLAN ARKADAŞLARDAN?

ya bende valla düşenmeyle olsa keske olacagını düşünürdük canım ama nerdeee inşallah hepimizin olur yaa

canım kardeşlerim hepinizi çok öpüyorum uykum geldi kaçıyım artık
derinimde gelmedi merak ettim yaa
neyse iyi uykular kuzular :80:

cnm baktım özele tamamdır
cnm ewet ya olunca hergun yapıyor ınsan.elde değil ama yapmayacagımd edım yaptım ...
iyi geceler cnm yat dınlen sen opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…