canım beklemezsin inşallah öyle deme yaa bellimi olur r
kuzum daha çok erken ya imkansız çıkması
daha 1 hafta yokmu adetine
bende aynen senin durumundayım kuzum sıkkın yani
aynen cnmm yaaaıyı sayılmam canım pelıne cok uzuldum yaaaa
cnm ütü yaptım sıkıntıdan gectı bıraz mıskinliğim.bir de test yapıyım dedım gece gece cıkar mı we calşmalardan 1 hafta sonra bılmem tek çizgi çıktı oylesıne yaptım işte,sıkıntıdan
ablam yazdıgım gıbı yaptım test ama cıkarmıydı hemen???
gittim gerı geldım senın gibi cnmmm :)) yatamadım yatma huyum yok öle dururken sıkıldım yatamadım
ben geldım sen ıyı geceler yazmıssın cnm cıktınmı???
ablam işte benımkısı de iş yaani.dayanamadım yaptım deli gibi ewde test tutmayacağım artık duramıyorum yapıyorum.ablam adetıme 5 gun war.çıkmaz değil mi şimdiden.pekı test cıkmazsa benm ağrılar da diyelım kı hamiş agrıları.testte cıkmassa bu hamıle belırtılerı olur mu şimdiden sence?
ben de oyleydım cnm ve daha bekarken adet duzensızlıgım wardı hep benim uzun sure olmayacak dıye hıssedıyordum...herşeyi tabi rabbim bilir canım ama evlenmeden önce de çocuklara asırı düşkünlüğüm vardı içimden de hep gecerdi ya sorun yasarsam diye ne bilşm işte
evitax cnm günüm fılan gecmedı adetıme 5 gun war daha ama ağrılarım ve oncekı deneyımımden yola cıkarak aynılar.yaptım öylesine işte.ama çıkmaz şimdiden ki annemdeydık bu akşam o da dedi adetın gecsın5 gun fılan oyle test yap dedi ama işte dayanamadım yaptım.ewde test tutmayacağım bundan sonra:97:
Canım sennin gününmü geçti. Ben vakıf olamadım olaya..?
İyiyim teşekkürler sen nasılsın??
Amin çok teşekkürler.İnşallah öyle olmuştur..Gidicem canım pazartesi günü klomenler bitsin 2gün bekle 3.gün gel bakıcaz yeteri kadar büyümüşse yumurtalar çatlatma iğnesi yapıcaz dedi.bakalımm beklıyorum..
Tşkrlr.biliyorum yok kasmıyorum..yazdıklarımda öylemi anlaşılıyor bilmiyorum ama iyiyim gayet iyiyim.ee ilk ögrendigimde korktum vs vs ama şimdi hem kendi sağlığım hemde bebeğim için hastalık hakkkında hemen herseyı okuyorum.Ben yumurta takibindeyim tatlım..2güne gidicem doktra bana bu süreçle ilgili bilgidigin ne varsa ANLATSAN yeridir..
İlk aklıma gelen mesela yumurtalarım büyümemişse ki pazartesi benim adet dahil.12.günüm oluyor. büyümeye devam edermi..? Pkolularda genelde kaçıncı gün yumurtlama başlıyor.. Edbardı sanırım bana yumurttlama klomeni bitirdikten 5gün sonra başlıyor diyen..Ogün benim 3.günüm olucakk ee doktor bunu bilmiyormu da beni çagırıyor? Şimdiki en büyük korkum yumurtaların büyümemesi
berrin1985
swcnprlk
Evitax
rana20
jensu
ablacım
kızlar sızler nasılsınız
cnm bırak hıştırma o zaman uyusun..benımkısı de yanımda uyukluyordu kalktı sıgara içti yatak odasına yattı.kaldık baş başaaynı ben yatamıyorum ya benimkisinin başında davul çal duymaz
,cnm sağol ya sorma bel sırt agrısı kokulara hassasıyet mıde bulantısı,kabızlık,halsizlik ...hepsi war bu aralar ben de çürüğe çıktım.eşime ben de dıyorum gerı ıadem war dıye =)sevcan canım geçmiş olsun inşallah bebiş habercisidir ama hani stres yoktu bu aralar çok canın sıkkın sanki bide benim gibi hergün bi yerin agrıyo galiba eşim bazen diyo seni tamire götürecem diye :)
canım kesınlıkle bende test almıcam bundan sonra helede cok cok alıyorum keyfımden yapıyorum her gun bıtane yanı gecmısten bahsedıyorum sankı nagtıf gormek cok gulzel bırsey senın ıcın de erken daha canım bu arada ozelıne bı bakarmısınevitax cnm günüm fılan gecmedı adetıme 5 gun war daha ama ağrılarım ve oncekı deneyımımden yola cıkarak aynılar.yaptım öylesine işte.ama çıkmaz şimdiden ki annemdeydık bu akşam o da dedi adetın gecsın5 gun fılan oyle test yap dedi ama işte dayanamadım yaptım.ewde test tutmayacağım bundan sonra:97:
kesınlıkle ınsallah allah hayırlısıyla kucagına alabılecegı evlatlar nasıp eder hepımızeaynen cnmm yaaa
ben de yıkıldım.oysa nasıl deli gibi sewinmiştik ilk duydugumuzda...
hoşgeldin cnm
cnm bırak hıştırma o zaman uyusun..benımkısı de yanımda uyukluyordu kalktı sıgara içti yatak odasına yattı.kaldık baş başa
,cnm sağol ya sorma bel sırt agrısı kokulara hassasıyet mıde bulantısı,kabızlık,halsizlik ...hepsi war bu aralar ben de çürüğe çıktım.eşime ben de dıyorum gerı ıadem war dıye =)
cnm kaptırmıyorum kendımı ama agrılar ıcın bır an once dr a gıtmek ıstıyorum adetım olursam 2 hazıranda gıdecegım cok canım yanıyor,hayatımı etkılıyorİnş.düşündüğün gibi olur kuşum..Çıkanda çıkıyor canım..benim arkadasım daha yenı gününe 1 hafta varken yaptı çıktı idrar testtinde gittik kandada çıktı.Aklıma gelen birçok tanıdık var adet günü gelmeden yapıp çıkan..Ama adet gecikmesinden 1 hafta sonrası bile testtlerde çıkmayıp hamile olduğunu öğrenenleri okudum.Bünye meselesi sanırım.Bana sorarsan, ne moralini boz nede kaptır kendini bu fikre..
canım inşallah koca koca olmuşlardır yumoşlar ve döllenip tutunurlarCanım sennin gününmü geçti. Ben vakıf olamadım olaya..?
İyiyim teşekkürler sen nasılsın??
Amin çok teşekkürler.İnşallah öyle olmuştur..Gidicem canım pazartesi günü klomenler bitsin 2gün bekle 3.gün gel bakıcaz yeteri kadar büyümüşse yumurtalar çatlatma iğnesi yapıcaz dedi.bakalımm beklıyorum..
Tşkrlr.biliyorum yok kasmıyorum..yazdıklarımda öylemi anlaşılıyor bilmiyorum ama iyiyim gayet iyiyim.ee ilk ögrendigimde korktum vs vs ama şimdi hem kendi sağlığım hemde bebeğim için hastalık hakkkında hemen herseyı okuyorum.Ben yumurta takibindeyim tatlım..2güne gidicem doktra bana bu süreçle ilgili bilgidigin ne varsa ANLATSAN yeridir..
İlk aklıma gelen mesela yumurtalarım büyümemişse ki pazartesi benim adet dahil.12.günüm oluyor. büyümeye devam edermi..? Pkolularda genelde kaçıncı gün yumurtlama başlıyor.. Edbardı sanırım bana yumurttlama klomeni bitirdikten 5gün sonra başlıyor diyen..Ogün benim 3.günüm olucakk ee doktor bunu bilmiyormu da beni çagırıyor? Şimdiki en büyük korkum yumurtaların büyümemesi
canım ağrıların belirti olabilir ama testte çıkması imkansız bazısının adet günü bile çıkmıyoablam işte benımkısı de iş yaani.dayanamadım yaptım deli gibi ewde test tutmayacağım artık duramıyorum yapıyorum.ablam adetıme 5 gun war.çıkmaz değil mi şimdiden.pekı test cıkmazsa benm ağrılar da diyelım kı hamiş agrıları.testte cıkmassa bu hamıle belırtılerı olur mu şimdiden sence?
canım sendemi yaa inanki bende öyle düşünürdüm düşünmeseydik keşke yaaherşeyi tabi rabbim bilir canım ama evlenmeden önce de çocuklara asırı düşkünlüğüm vardı içimden de hep gecerdi ya sorun yasarsam diye ne bilşm işte
cnm kaptırmıyorum kendımı ama agrılar ıcın bır an once dr a gıtmek ıstıyorum adetım olursam 2 hazıranda gıdecegım cok canım yanıyor,hayatımı etkılıyor
canım inşallah koca koca olmuşlardır yumoşlar ve döllenip tutunurlar
canım inşallah koca koca olmuşlardır yumoşlar ve döllenip tutunurlar
canım ağrıların belirti olabilir ama testte çıkması imkansız bazısının adet günü bile çıkmıyo
canım sendemi yaa inanki bende öyle düşünürdüm düşünmeseydik keşke yaa
canım ağrıların belirti olabilir ama testte çıkması imkansız bazısının adet günü bile çıkmıyo
cnm baktım özele tamamdırcanım kesınlıkle bende test almıcam bundan sonra helede cok cok alıyorum keyfımden yapıyorum her gun bıtane yanı gecmısten bahsedıyorum sankı nagtıf gormek cok gulzel bırsey senın ıcın de erken daha canım bu arada ozelıne bı bakarmısın
kesınlıkle ınsallah allah hayırlısıyla kucagına alabılecegı evlatlar nasıp eder hepımıze
hosbuldum canım nasılsın
ben cıkıyorum arkadaslar gozlerım cıkıyor sabah altı bucukta kalktım yatayım artık hepınızı opuyorum grusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?