güzel bir paylaşım...iyi geceler cnm.allaha emanet olzaman geçiyor işte öyle yada böyle,ne pişmanlıkların geri gelebiliyor nede mutlulukların... herşey yaşanan o anda kalıyor ve herşey zamanında yaşandığında bir başka güzel oluyor. işte bu yüzden yaşadığın her anın değerini bil ve yaşanması gerekenleri asla başka bir ana erteleme. geçen zaman geri gelmiyor unutma karanlık sadece geceye yakışıyor... iyi gecelerben kaçar kızlar ALLAHIM pelinimizin yar ve yardımcısı olsun
ewet ablacım gercekten hepimiz cok kötü olduk ...
seninde mi oluyor böyle o zaman sorun yoktur dimi biraz bunu kafama taktımda :44:
kuzum benim sanırım herkeste olan bişi EBRAR ablada da oluyormuş ayy dr hastane deyince içim kalkıyor o yüzden hiç gitmek istemiyorum sanırım adet geliyor ondan oldu böle...:97:
zaman geçiyor işte öyle yada böyle,ne pişmanlıkların geri gelebiliyor nede mutlulukların... herşey yaşanan o anda kalıyor ve herşey zamanında yaşandığında bir başka güzel oluyor. işte bu yüzden yaşadığın her anın değerini bil ve yaşanması gerekenleri asla başka bir ana erteleme. geçen zaman geri gelmiyor unutma karanlık sadece geceye yakışıyor... iyi gecelerben kaçar kızlar ALLAHIM pelinimizin yar ve yardımcısı olsun
zaman geçiyor işte öyle yada böyle,ne pişmanlıkların geri gelebiliyor nede mutlulukların... herşey yaşanan o anda kalıyor ve herşey zamanında yaşandığında bir başka güzel oluyor. işte bu yüzden yaşadığın her anın değerini bil ve yaşanması gerekenleri asla başka bir ana erteleme. geçen zaman geri gelmiyor unutma karanlık sadece geceye yakışıyor... iyi gecelerben kaçar kızlar ALLAHIM pelinimizin yar ve yardımcısı olsun
ewet canım stresin etkisiyle yumoşun catlamdıgı aylar birikiyor belkide böyle olmuştur drların geneli bu durumada pko diyor ben yaşadıgım için biliyorum stressiz olursan bebeğin daha kolay gelir aklından hep sağlıklı oldugnu we isteyince hamiş kalabileceğini düşün böyle kendini motive et ben böyle yapıyorum
kızlar fazla kalmadım ama ağrılarla başımdertte yatacağım.allaha emanet olun iyi geceler...derin gelırse selm söyleyın...
negüzel bir söz çok hoşuma gitti saol paylaşımın için canım sanada iyi uykularzaman geçiyor işte öyle yada böyle,ne pişmanlıkların geri gelebiliyor nede mutlulukların... herşey yaşanan o anda kalıyor ve herşey zamanında yaşandığında bir başka güzel oluyor. işte bu yüzden yaşadığın her anın değerini bil ve yaşanması gerekenleri asla başka bir ana erteleme. geçen zaman geri gelmiyor unutma karanlık sadece geceye yakışıyor... iyi gecelerben kaçar kızlar ALLAHIM pelinimizin yar ve yardımcısı olsun
Gecikme konusu önemli degil.Hoşbulduk..teşekrlr..Keyifsiz olma negatif enerjiyi çekme kendine.Kayıpların için üzüldüm.zaten aksi bir durum sanıyorumki dünyadaki hiçkimse için geçerli degildir.İnşallah en ksa zamanda alırsın evladını saglıklı bir şekilde kucagına..
canım öyle tabide arkadaşımıza üzüldük ondan hepimizde var malesef
çok saol canım güzel dileklerin için allahım hepimizin yüzünü güldürsün
kızlar fazla kalmadım ama ağrılarla başımdertte yatacağım.allaha emanet olun iyi geceler...derin gelırse selm söyleyın...
wallahi ablacım daha yolun başındayız biz ama insan bıkıyor önünden geçerken bile içim tuhaf oluyor artık yinede dediğin gibi yoklugunuda göstermesin RABBİM...canım yaa endişelencek bir durum olduğunu sanmıyorum bende hep olur çünkü adet olduğumda bile olur yani ben alıştım buduruma
aynen ya hastane lafını duyunca bende kötü oluyorum okadar sıkıldımki allahım eksikliğini vermesinde
AMİN....! aLLAH Hepimizin yardımcısı olsun..iyigeceler..
=)El ele vericez tabi :) ögrendiklerimizi ögreticez birbirimize.Doktorların tabiki faydası oluyor ama kafamızaki soruları gidermek için bura ve bura gibi siteler ideal bence. Birçok Giriş/gelişme/sonuç hikayesi okudum burda.Çoguda hamileliği düşünmedigi baska dertlerle ugrasıp boşladıgı zamanlarda hamile kalmış.ben şimdilik bunu yapmaıyrum ama stres yapmamaya calısıyorum işte. =)
Anladım.allah yardımcısı olsun.amin...
ewet canım benim burda bu sebeple warız zaten inş teker teker hepimiz bebişlerimize kawuşcaz sonra toplu bi topic acıcaz bebişlerimizi anlatıcaz gercekten fazla üstüne düşme canım elinden geldiğince oluruna bırak ....
canım ya inanki ben 10 yıldır öyle yoruldumki artık tedavi filan düşünemiyorum bile allahım katından versin hepimizewallahi ablacım daha yolun başındayız biz ama insan bıkıyor önünden geçerken bile içim tuhaf oluyor artık yinede dediğin gibi yoklugunuda göstermesin RABBİM...
adetim gelicek galiba ablacım seninde dediğin gibi bişeyim yoktur ....
ewet canım benim burda bu sebeple warız zaten inş teker teker hepimiz bebişlerimize kawuşcaz sonra toplu bi topic acıcaz bebişlerimizi anlatıcaz gercekten fazla üstüne düşme canım elinden geldiğince oluruna bırak ....
slmlarr arkadaslar nasılsınız geçmişi okuyamadım pelin arkadasın bebişine bişey mi oldu
amin canım inşallah
buarada sen nekadarlık evlisin ben kaçırdım galiba bahsetmişsindir ama
canım ya inanki ben 10 yıldır öyle yoruldumki artık tedavi filan düşünemiyorum bile allahım katından versin hepimize
selam canım hoşgeldin
pelinin hamileliği dışgebelikmiş canım moralimiz bozuk oyüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?