Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

güzel bir paylaşım...iyi geceler cnm.allaha emanet ol

canım yaa endişelencek bir durum olduğunu sanmıyorum bende hep olur çünkü adet olduğumda bile olur yani ben alıştım buduruma
aynen ya hastane lafını duyunca bende kötü oluyorum okadar sıkıldımki allahım eksikliğini vermesinde

canım nede güzel yazmışsın AMİNNNNN,
sanada hayırlı geceler ....

kızlar fazla kalmadım ama ağrılarla başımdertte yatacağım.allaha emanet olun iyi geceler...derin gelırse selm söyleyın...

AMİN....! aLLAH Hepimizin yardımcısı olsun..iyigeceler..

=)El ele vericez tabi :) ögrendiklerimizi ögreticez birbirimize.Doktorların tabiki faydası oluyor ama kafamızaki soruları gidermek için bura ve bura gibi siteler ideal bence. Birçok Giriş/gelişme/sonuç hikayesi okudum burda.Çoguda hamileliği düşünmedigi baska dertlerle ugrasıp boşladıgı zamanlarda hamile kalmış.ben şimdilik bunu yapmaıyrum ama stres yapmamaya calısıyorum işte. =)

kızlar fazla kalmadım ama ağrılarla başımdertte yatacağım.allaha emanet olun iyi geceler...derin gelırse selm söyleyın...

kuzum yaa kıyamam sana hadi git dinlen biraz kac gündür uykusuzsun zati öpüyorummmm canım hayırlı geceler rüyanda bebişini görürsün inşşşş....!!!!

negüzel bir söz çok hoşuma gitti saol paylaşımın için canım sanada iyi uykular

canım öyle tabide arkadaşımıza üzüldük ondan hepimizde var malesef
çok saol canım güzel dileklerin için allahım hepimizin yüzünü güldürsün

wallahi ablacım daha yolun başındayız biz ama insan bıkıyor önünden geçerken bile içim tuhaf oluyor artık yinede dediğin gibi yoklugunuda göstermesin RABBİM...
adetim gelicek galiba ablacım seninde dediğin gibi bişeyim yoktur ....

ewet canım benim burda bu sebeple warız zaten inş teker teker hepimiz bebişlerimize kawuşcaz sonra toplu bi topic acıcaz bebişlerimizi anlatıcaz gercekten fazla üstüne düşme canım elinden geldiğince oluruna bırak ....

Evet tatlım..ilk öğrendiğimde çok kötüydüm ama iyiyim artık.Baş etmenin yollarını arıyorum..

Bu arada aklıma gelmişken, belki izlemeyenler vardır..SOĞAN KÜRÜ İÇİN 5-6mm lik kistlerde döküyormuş kistleri.onun üzerindeyse küçültüyormuş..Herkezde işe yarramı bilmiyorum ama denemekte fayda var diye düşünüyorum denemeyenler için..

canım ya inanki ben 10 yıldır öyle yoruldumki artık tedavi filan düşünemiyorum bile allahım katından versin hepimize
slmlarr arkadaslar nasılsınız geçmişi okuyamadım pelin arkadasın bebişine bişey mi oldu

selam canım hoşgeldin
pelinin hamileliği dışgebelikmiş canım moralimiz bozuk oyüzden

hoşbulduk canım ama bende üzüldüm şimdi yaa ne güzel sevinmiştik hayırlısı inşallah ya diyecek söz yok

canlarım hepinize iyi geceler bende yatıyorum artık sabah tekrar görüşmek dileğiyle öpüyorum hepinizi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…