Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Söyle canım ya uzun zamandır istediğinide söyle biraz rica et ama anca ertesi gün alırsın sonucu benim öyle olmuştu.

canım ne yapcaz böle ya ne stresliyiz biz böle inşallah güzel haberler alacan bak görürsün canımm benim

canım içini ferah tut inş önceki gibi hayal kırıklığı yasamazsın

canım sıkma canını bol bol oku inşallah tutar bu sefer rabbim emeklerinizii boşa çıkarmasın. bende yarın sonuçları gösterecem doktora içim içimi yiyo rabbim herseyin hayırlısını versinn.
Sorma ya hepimizde bir dert ortak noktamız çocuk Allahım hepimize versin inşallah.En güzeli dua etmek çok haklısın.İnan varya içimden hiç konuşmak gelmiyor durup dururken ağlıyorum valla ben depresyona girdim heralde ufff yaaa

aynen bende öleyedim persembe doktor bunlar olabilir filan diye anlattı basladım aglamaya bi görsen dokunsalar aglıyorum bendee

Söyle canım ya uzun zamandır istediğinide söyle biraz rica et ama anca ertesi gün alırsın sonucu benim öyle olmuştu.
ya biliyorum bazı tahlilleri yapıyorlarmış ertesi gün geliyormuş görümcem öle dedi ama gebelikte kanda bakıp bakmadıklarını bilmediğimden daha çok heycan basıyor işte
canım ne yapcaz böle ya ne stresliyiz biz böle inşallah güzel haberler alacan bak görürsün canımm benim

inş canım ya zaten bi güzel haber alayım kanda baksınlar ve sonuç güzel gelsin burda göbek atacağım yaaa

inşallah bende çok mutlu olacam ya ikimizde güzel haberlerle gelelim bu güzel gecelerin hürmetine inşallah

slm kızlar nasılsınız ben dün sahurda çok kötü oldum agladım baya nedendır bılmem yıne bırıktı galıba cocuk hasreti ıcımde patladımama sabah oldugunda esıme sarıldım ve hersey gectı:)

inşallah bende çok mutlu olacam ya ikimizde güzel haberlerle gelelim bu güzel gecelerin hürmetine inşallah
inş canım allah yardım etsin inş mutlu olalım artık

ah canım ya çok mu sıktıydın yoksa kendini ya bu arada hsg

arkadaslar belki biliyısunuz ama sizinle bşey paylaşmak isityorum. biliyosunuz kadir gecesinin tam günü aslında belli değil peyg. (s.a.s) buyurmuşki ramazanın son 10 gün içinde arayın son 10 gün içindede tek günlerde arayın. ve kadir gecesi 1000 aydan daha hayırlı ve insan ömrü ortalama hesaplandığında 1o00 aya tekabül ediyo o yüzden bu giridiğimiz tek günleri iyi değerlendirelim bolca dua edelim

berrin1985 banu145145 eecee swcnprlk kardelen5233 GokceRana23 ugurboncugum derdanur+ edaack uebesli
selam kızlar nasılsınız?

Kız ne oluyor bize bende çok fenayım habire ağlıyorum daralıyorum sabretmemiz lazım ama bazen taşıyo durduramıyor insan kendini.

peki kocan biliyo mu bu kadar ağladığını,ah be boncuk kız,niye kendini harab edersin ki?

selam herkeze,pek bi klabalık aşağısı,şaşığdımmm

Kardelen kız hoşgeldin nasılsın ebrar nerelerde ya ben birazdan çıkıcam eşim gelmek üzeredir sende heralde geçmiştesin öptüm canım seni.

işte kızlar,aramızdaki sır bu,ebroş bana dün gece kadir gecesi olabileceğini hatırlattı,sabah aklımdaydı,akşam unutmuştum ve gecenin üçünde arayabildiğim herkezi arayarak,bende hatırlattım,sır değildi ama ya kk de neyi nasıl yazmam gerek,yanlış mı anlaşılırım bilemedim,ama sağolun dedektif gibisiniz,hiçte gözünüzden kaçmıyo.
bu arada tek gece derken,biliyosunuz hicri takvimde,gece gündüzden önce girer,yanlışlık yapmayın,mesela şu an 22, gecedeyiz,bilirsinizde,gennede söylim dedim.

lagrimacım sıkma canını o dr iyi mi bilmem ama kötü olsa orda tutmazlardı sen 1-2 hafta bekle bide büyük ultrasona yollasın seni yolk kesesi görünmezse olurmuş inşallah sende bebişini görürsün

eececim şurup pek işe yaramıyo sen hapını al ama emerek mutlaka sonuna kadar getir inşallah ağrın geçer sağlık ocağında kan testini yapıyolar umarım güzel haberler alırsın
evet boncuğum adet oldum ama inşallah sen 9 aybebiş olurda adet olmazsın
hadi inşallah güzel haberlerle gel tutişim
canım banada söktürücü vermişti dr değer öyle çıktığı için veriyolar ama sonunda adet olmadım ve hamileydim onu nbi zararı olmazmış bu arada sen nasılsın hadi sıra size geliyo
derinim nasılsın inşallah güzel bi iş bulursunuz
hadi banucum bayram sonu güzel haberlerini alalım herşey güzel geçer umarım

berrincim seninde sonuçların iyi çıkar umarım dr güzel şeyler söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…