Söyle canım ya uzun zamandır istediğinide söyle biraz rica et ama anca ertesi gün alırsın sonucu benim öyle olmuştu.ewet canım hemde nasıl ya off bugün sabah olurmu ki:18:
ya bazı yerler bakmıyormuş diye duydum da off ya evde test yaptığımıda söylesemm miki
allah allah bu ara bu herkesde var sanırım hayırlara çıksın inş
sevcanım hadi çık artık gecmişten ya çok mu birikti ne oldu
ewet canım hemde nasıl ya off bugün sabah olurmu ki:18:
ya bazı yerler bakmıyormuş diye duydum da off ya evde test yaptığımıda söylesemm miki
allah allah bu ara bu herkesde var sanırım hayırlara çıksın inş
sevcanım hadi çık artık gecmişten ya çok mu birikti ne oldu
Hiç valla berrincim eceyede yazdım ya içim sıkılıyor ama sebebi yok aslında belki tedaviye çok az kaldı 20 gün sonra başlıyacağız ondanmıdır nedir artık ya tutmazsa diye korkuyorum geçen sefer yaşadım hala tam atlatamadım çok korkuyorum aslında gene negatif almaktan.
Sorma ya hepimizde bir dert ortak noktamız çocuk Allahım hepimize versin inşallah.En güzeli dua etmek çok haklısın.İnan varya içimden hiç konuşmak gelmiyor durup dururken ağlıyorum valla ben depresyona girdim heralde ufff yaaacanım sıkma canını bol bol oku inşallah tutar bu sefer rabbim emeklerinizii boşa çıkarmasın. bende yarın sonuçları gösterecem doktora içim içimi yiyo rabbim herseyin hayırlısını versinn.
Sorma ya hepimizde bir dert ortak noktamız çocuk Allahım hepimize versin inşallah.En güzeli dua etmek çok haklısın.İnan varya içimden hiç konuşmak gelmiyor durup dururken ağlıyorum valla ben depresyona girdim heralde ufff yaaa
ya biliyorum bazı tahlilleri yapıyorlarmış ertesi gün geliyormuş görümcem öle dedi ama gebelikte kanda bakıp bakmadıklarını bilmediğimden daha çok heycan basıyor işteSöyle canım ya uzun zamandır istediğinide söyle biraz rica et ama anca ertesi gün alırsın sonucu benim öyle olmuştu.
canım ne yapcaz böle ya ne stresliyiz biz böle inşallah güzel haberler alacan bak görürsün canımm benim
ya biliyorum bazı tahlilleri yapıyorlarmış ertesi gün geliyormuş görümcem öle dedi ama gebelikte kanda bakıp bakmadıklarını bilmediğimden daha çok heycan basıyor işte
inş canım ya zaten bi güzel haber alayım kanda baksınlar ve sonuç güzel gelsin burda göbek atacağım yaaa
inş canım allah yardım etsin inş mutlu olalım artıkinşallah bende çok mutlu olacam ya ikimizde güzel haberlerle gelelim bu güzel gecelerin hürmetine inşallah
slm kızlar nasılsınız ben dün sahurda çok kötü oldum agladım baya nedendır bılmem yıne bırıktı galıba cocuk hasreti ıcımde patladımama sabah oldugunda esıme sarıldım ve hersey gectı:)
inş canım allah yardım etsin inş mutlu olalım artık
ah canım ya çok mu sıktıydın yoksa kendini ya bu arada hsg
Kız ne oluyor bize bende çok fenayım habire ağlıyorum daralıyorum sabretmemiz lazım ama bazen taşıyo durduramıyor insan kendini.slm kızlar nasılsınız ben dün sahurda çok kötü oldum agladım baya nedendır bılmem yıne bırıktı galıba cocuk hasreti ıcımde patladımama sabah oldugunda esıme sarıldım ve hersey gectı:)
Selam canım nasılsın hadi yarın güzel haberlerle gel inşallah.berrin1985 banu145145 eecee swcnprlk kardelen5233 GokceRana23 ugurboncugum derdanur+ edaack uebesli
selam kızlar nasılsınız?
slm kızlar nasılsınız ben dün sahurda çok kötü oldum agladım baya nedendır bılmem yıne bırıktı galıba cocuk hasreti ıcımde patladımama sabah oldugunda esıme sarıldım ve hersey gectı:)
arkadaslar belki biliyısunuz ama sizinle bşey paylaşmak isityorum. biliyosunuz kadir gecesinin tam günü aslında belli değil peyg. (s.a.s) buyurmuşki ramazanın son 10 gün içinde arayın son 10 gün içindede tek günlerde arayın. ve kadir gecesi 1000 aydan daha hayırlı ve insan ömrü ortalama hesaplandığında 1o00 aya tekabül ediyo o yüzden bu giridiğimiz tek günleri iyi değerlendirelim bolca dua edelim
lagrimacım sıkma canını o dr iyi mi bilmem ama kötü olsa orda tutmazlardı sen 1-2 hafta bekle bide büyük ultrasona yollasın seni yolk kesesi görünmezse olurmuş inşallah sende bebişini görürsünmerhaba kızlar.. nasılsınız ben berbat durumdayım..
ultrason kağıdında anembriyonik gebelik bakılacak yazıyor yeni fark ettimçok kötü oldum okuyunca gerçi hemen okuyamadım 15 20 dakikadır kadının yazısını okumaya calısıyorum.. ama bana doktor gel kalp atışlarını duyalım dedi yalanmıydı? beni üzemek içinmiydi hepsi? çok kötüyüm yani boş gebelik mi benimki.. herkese de söyledim Allah kahretsin ya! ben dedim bende şans yok.. kahretsin.. keşke söylemeseydim.. offff çok kötüyüm ben ya.. şimdi bebek mebek yok doktorda yalan söyledi 2 gün sevinsin gariban dedi sanırım..
canım boş ver barışma seni yine üzerler bu defa tek değilsin iki canlısın canım sen çok sinir oluyorsun bak sinir stres hiç ii değil canım kafan sakin olsun yine barışınca üstüne yollar çoçukları yine kafan atar
ah canım sen güvenmişsin inanmışsın ii yüreğinle vermişsin ama bak karşındaki ii yürekli değilmiş bence hakkını ara ama vermezsede kendini fazla hırpalama allah büyük allaha havale et mutlaka karşılığı gelir inş sende görürsün ve çoçuk konusuna gelince bak ben hep şöyle düşünüyoorum ve öle teselli buluyordum şimdi hemen istediği anda hamile kalanların çoğu bak hepsi demiyorum çoçuk hasreti çekmeyenler çoçuklarını değerini bilmiyor ve çok üzüyor üzdükce çoçukla araları acılıp bir birlerinden uzaklaşıyor soğuyorlar ama bizler gibi hasretiyle yanıp tutuşanlar anlıyorlar bence çoçuğun değerini ve sonuçta senin bunca yıldan sonra allahım sana bi evlat verse inan sen ondan daha ii bakar ve onun yapamadıklarını yaparsın bebişinle huzurlu olursun takma onun söylediklerini üzülmede elbet allah sizi bi yola koymuştur canım
çok haklısın canım sana katılıyorum
aşk olsun ben gecmişteydim beni beğenmedinmişaka bi yana ben sana bişi soracaktım yaa gaviscon tablet demiştin ya kaynanam da şurubu var oda olurmu okudum gebelikte kullanılır diyor bende çok çok az içtim ama bi faydası olmadı midem hala kötü az önce çıkardım biraz rahatladım sence onuda kullansam ii olurmu ne yapayım bilmiyorum
adet olmuşsun sevindim zaten emrecik küçük bi daha olsa zorlanırdın sanırım
kızlar nasılsınız ben erken gelemedim koçiş evde bugün ama erken yattı ben mide ağrısından gelemedim çıkardım biraz rahatladım onun için girdim ne var yok
eececim şurup pek işe yaramıyo sen hapını al ama emerek mutlaka sonuna kadar getir inşallah ağrın geçer sağlık ocağında kan testini yapıyolar umarım güzel haberler alırsınamin canım sizlerede versin inş
inş canım ya 1 haftadır bugün yarın bugün yarın oyalanıyoruz koçişimde dr a gidebilmek için gece calısacak 2 hafta da tek bu yüzden dün ayarlamış gece calısayım demiş niş değer bi sonuç alırız gökce nasıl???
evet boncuğum adet oldum ama inşallah sen 9 aybebiş olurda adet olmazsınsenın durumun farklı gökcem yavrun var bılıyoruz senı gecmıstn cnm sen gökcemıze ıyı bak yeter annesı arada da gel ce yap bıze:)ben daha ıyıyım cnm cok şükür...
bırsenım benım ıcın farketmez kız yada erkek bacım bırını bulumda yeter bana:)ben onu kızlara yardımcı olur dıye paylastım sende adet olmussun gözün aydın cnm
hadi inşallah güzel haberlerle gel tutişimCnm hmn stres yapma inşaallah hayırlı haberlerle gelirsin üzme kendini,isyan da etme ne olur....
Ranam güzel hbrlerle gelirsin inşaallah cnm sende ben de yarın detaylı ultrasona giricem devlet hastanesinde randevu vermişlerdi hayırlı haberleralırız inşaallah
Eboş gelmemiş dün gece ?
canım banada söktürücü vermişti dr değer öyle çıktığı için veriyolar ama sonunda adet olmadım ve hamileydim onu nbi zararı olmazmış bu arada sen nasılsın hadi sıra size geliyoSelam kızlar nasılsınız.
Rana insallah herşey yolundadır
Lerigma bir anormallik var ama bu anarmallik senin doktorunda olabilir bende cok güvenemedim ona sana söktürüc verdiği an bitmişti benim için. Yani sen bir rahatla da ne çıkıcak bakalım Allahın izniyle
Ebrar canım gectimi içinin sıkıntısı ben daha iyiyim şimdi
Ece nasıl gidiyo canım Hamilelik
derinim nasılsın inşallah güzel bi iş bulursunuzselam kızlar beni merak etmeyin iyiyim..şuanda arkadasımdayım şimdi kayınvalideme geçicem..ebuşum benden haberler veriyodur mutlaka..hepinizi çok özledim kızlar...lagrima Allah tamamına erdirsin cnm..çok yazamıyorum şuanda çıkmam gterek..Allaha emanet olun.
hadi banucum bayram sonu güzel haberlerini alalım herşey güzel geçer umarımHiç valla berrincim eceyede yazdım ya içim sıkılıyor ama sebebi yok aslında belki tedaviye çok az kaldı 20 gün sonra başlıyacağız ondanmıdır nedir artık ya tutmazsa diye korkuyorum geçen sefer yaşadım hala tam atlatamadım çok korkuyorum aslında gene negatif almaktan.
inşallah bende çok mutlu olacam ya ikimizde güzel haberlerle gelelim bu güzel gecelerin hürmetine inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?