Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

inş edeceğz canım bol bol
berrin1985 banu145145 eecee swcnprlk kardelen5233 GokceRana23 ugurboncugum derdanur+ edaack uebesli
selam kızlar nasılsınız?
as canım ii şükür sen nasılsın
olucaz inşallah herseyin bi vakti var demekki daha zamanı değil
ewet öle canım herseyin yeri ve zamanı var
peki kocan biliyo mu bu kadar ağladığını,ah be boncuk kız,niye kendini harab edersin ki?

selam herkeze,pek bi klabalık aşağısı,şaşığdımmm

as canım hsg ewet bugün kalabalığız

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 2 ziyaretçi)

eecee kardelen5233+ banu145145 swcnprlk+ GokceRana23 ugurboncugum berrin1985 lagrima derdanur
slm millet nasılsınız

inşallah meleğim içimdedir..
Selam canım nasılsın hadi yarın güzel haberlerle gel inşallah.

yarın bakınca görüncek zaten varmı yokmu.. inşallah vardır ama

sağol canım inşallahhh

kardeloş canım nasılsın kanaman iyice geldimi inşallah bebiş vardırda gelmez neyse ebrarıma selam söyleyin sabah erken kalkacam emrenin aşısı var bende pek iyi değilim yorgunum neyse kendinize iyi bakın hepinize iyigeceler bu arada kardelen49 ne zaman gelecen özledik senii

hayırlı geceler kızlar bi bakıp çıkayım dedim herkes iyidir inş. kociş işe gitti artık kaçta gelir allah bilir rabbim onuda korusun herkeside korusun inş..canım sıkıldı

Bizim içinde dua etseydiniz canım.

İyi geceler kızlar boncugum cnm bnm üzme kendini ne olur biz hep hayırlısı dedik dimi senin için en hayırlı zamanda gelecek bebeğin inşaallahh, Rabbim herkesin kalbine göre versin...

Birsenim sağol cnm inşaallahh

cnmm gözün aydın allah sağlıcakla kucağına almanı nasıp etsın ınan cok sewındım maşallah

cnm gozunuz aydın az kalmış teyze olmana ))

amın cnm sağolasınnn allah razı olsun darısı başına ınşallah

cnm geç dollenme olabılır bence de artı benm bıle 3 temmuz son adet tarıhım su anda 7 haftalığız.ama senın 4 haftalık değil bence yaa takma kafana cnm bırdahakı gıttıgınde cıkar hepsı ortaya dua et bol bol

amın cnm olsun da gıdemesın kımse.yeter kı olsun.sağol cnm face ten de aldım mesajını allah razı olsunnn

evet teyzeleri buda erkekimiz
ayyy yerım ben onun pipisini
erkek olmuş oğlumuz...maşallah buyumus de bayağı yaaaa

cnm amın allah razı olsun.darısı başına ınşallah ınşallah lekelerın yerleşme lekelerıdır amın

sağolasın cnmmm darısı başına ınşallah cnmmm

sağolasın teyzesı.minişe ıyı bak optm

ay maşallah ben zaten kocaman gordum onu yakışıklı şeyyyy

ablam sağolasınnn.ınşallah sağlıkla gelır yawrularımmm darısı başına dualarımdasınız hepınız...

sağol cnm allah razı olsun.gokceyı op yerıme muckkk

cnm sakın uzulme dualara dewam olacak hayrlı zamanda ınşallah sakın takma ok

amın cnm benım allah sana da tatırsın bu duyguyu yakın zamanda ınşallah
cnmm ya neden werırsın kı walla kardeş de olsalar 5 parmak bır değil.eşim de kardeşinden kelek yedı guven yok cnm kımseye.sen ıyı nıyetıne wermıisın ama keşke vermeseydın.altın da tavan yaptı bence wermez o adam yerıne onları...

cnm ya ferah tut kalbını ama dr una cok kızzdım oyle bırseyden bahsetmedıyse neden yazıyor kı kağıda ınsanın yuregını curutuyor olumsuz da olsa soylemeseı lazım ne warsa.ınşallah bırsey yoktur cnmm kotu sey..

cnm ewet banu yazmıs :)))) oh oh başlamışıs cicilere cnm heeee...
cnm duacınım merak etme .sağlıkla gelecke yegenım ınşallah.

cnm bnmm en yakın zamanda bol bol konusuruz ınşallah.opuyorum

Naber sevcan ve ece nasılsınız kızlar.
ıyı cnm sen nasılsın gecmısteydım

kızlar yarın sağlık ocağına gidiyorum sabah erkenden bana ne olur dua edin de kanda baksınlar dualarınıza ihtiyacım var
hadı cnm ıyı haberlerle gel ınsallah.e sen de kan tetsı yaptrmak ıstıyorm gebelık ıcın de yaparlar tabıı ki
arkadaslar slmlarrrr nasılsınızz ece heyecan bastı dimi canım sevcan nerelerdesin sesin çıkmıyo hiçç
cnm geçmişteydım yenı bıttı walla alıntılar

Sevcan geçmiştesin heralde kız minnikalar nasıllar mide bulantıların nasıl doktor iş yapmana ne dedi fazla yorma kendini.
cnm iş yapmamla ılgılı bırsey demedı dr um sorma bulantılarım war.ama ılac wermedı dr gecer onlar dedı ılaç sewmıyor ya...napalım yeter kı sağlıklı olsunlar warsın bulansın
sen nedne bunalımsın cnm ya yapmayın boleee

ay cnm sorma yaaa 3 gundur ewde yoktum ANCA BITTI GECMIS YAAA

cnmm yaa kıyamam olmayın boyle bunalım

berrin1985 banu145145 eecee swcnprlk kardelen5233 GokceRana23 ugurboncugum derdanur+ edaack uebesli
selam kızlar nasılsınız?
selm cnm ıyı sen nasılsın? nasıl oldun?

canım zaten faydası olmadı bugün gündüz çektirdi ama şimdi rahatladım gibi canım ya bu bulantılar bende erken mi basladı bugün bu takıldı aklımada ya inş burdada yaparlar bundan 1 yıl öncede yaptırayım dedim yapmadılar ordan üçret alıyorlarmıydı
slm kızlar iyi geceler
as canım hsg

inş canım allah yardım etsin inş mutlu olalım artık

ah canım ya çok mu sıktıydın yoksa kendini ya bu arada hsg
hoşbulduk cnm geldı gectı arada oluyor ıste

Kız ne oluyor bize bende çok fenayım habire ağlıyorum daralıyorum sabretmemiz lazım ama bazen taşıyo durduramıyor insan kendini.
bılmıyomkı banum aslında takmıyodum gayet rahattım bıkac seyde üstüne gelınde böyle boğulucak gıbı oldum oturdum zırladım bıgüzel:)

peki kocan biliyo mu bu kadar ağladığını,ah be boncuk kız,niye kendini harab edersin ki?

selam herkeze,pek bi klabalık aşağısı,şaşığdımmm
hg cnm kocamın yanına sabahın 5ınde gıttım namazı beklemıstım baktı aglıyom kızdı bana bızım cocugumuz sen stres yaptıgın ıcın olmuyor dedım aglama dedı ben alıstım artık sen yetersın bana dedı ben onada kızdım hanı sınırlıyım ya baska kım var sınırımı cıkarıcagım:)aglayarak uyumusum oda sabah kalktıgımda baktım kötü üzülmüs hersey normale döndü hayırlısı allahtan bıan an geldı gectı ısın ılgınc yanı adet oldugumda bıle böyle üzülmüyorum gülüyorum dün gece tuhaftım:9

ben anlamadım kardelosun kadır gecesı cuma degılmı azcık acsana...

hg bırsenım ınsallah cnm öyle olur:)

Son düzenleme:
eh işte idare eder yarın göreceğiz bakalım ne var ne yok..
sağol canımm iyiyiz şükür sen nasılsınn biras düzeldi mi moralin

bende iyiyim işte sabah erken gidicem diye yatayım dedim.

inşallah canım sağlıcakla da alırım kucagıma.. bilemiyorum bakalım nasip artık..
neyse çıktım yarın haber veririm...

inş canım
belli oluyor baya uzadı alıntıların canım aman sen ii olda biz bekleyelim kendini yormuyorsun demi malum 3 canlısın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…