- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 408
Kardelen kız hoşgeldin nasılsın ebrar nerelerde ya ben birazdan çıkıcam eşim gelmek üzeredir sende heralde geçmiştesin öptüm canım seni.
berrin1985 banu145145 eecee swcnprlk kardelen5233 GokceRana23 ugurboncugum derdanur+ edaack uebesli
selam kızlar nasılsınız?
inş edeceğz canım bol bolarkadaslar belki biliyısunuz ama sizinle bşey paylaşmak isityorum. biliyosunuz kadir gecesinin tam günü aslında belli değil peyg. (s.a.s) buyurmuşki ramazanın son 10 gün içinde arayın son 10 gün içindede tek günlerde arayın. ve kadir gecesi 1000 aydan daha hayırlı ve insan ömrü ortalama hesaplandığında 1o00 aya tekabül ediyo o yüzden bu giridiğimiz tek günleri iyi değerlendirelim bolca dua edelim
as canım ii şükür sen nasılsınberrin1985 banu145145 eecee swcnprlk kardelen5233 GokceRana23 ugurboncugum derdanur+ edaack uebesli
selam kızlar nasılsınız?
ewet öle canım herseyin yeri ve zamanı varolucaz inşallah herseyin bi vakti var demekki daha zamanı değil
peki kocan biliyo mu bu kadar ağladığını,ah be boncuk kız,niye kendini harab edersin ki?
selam herkeze,pek bi klabalık aşağısı,şaşığdımmm
Selam canım nasılsın hadi yarın güzel haberlerle gel inşallah.
lagrimacım sıkma canını o dr iyi mi bilmem ama kötü olsa orda tutmazlardı sen 1-2 hafta bekle bide büyük ultrasona yollasın seni yolk kesesi görünmezse olurmuş inşallah sende bebişini görürsün
eececim şurup pek işe yaramıyo sen hapını al ama emerek mutlaka sonuna kadar getir inşallah ağrın geçer sağlık ocağında kan testini yapıyolar umarım güzel haberler alırsın
evet boncuğum adet oldum ama inşallah sen 9 aybebiş olurda adet olmazsın
hadi inşallah güzel haberlerle gel tutişim
canım banada söktürücü vermişti dr değer öyle çıktığı için veriyolar ama sonunda adet olmadım ve hamileydim onu nbi zararı olmazmış bu arada sen nasılsın hadi sıra size geliyo
derinim nasılsın inşallah güzel bi iş bulursunuz
hadi banucum bayram sonu güzel haberlerini alalım herşey güzel geçer umarım
berrincim seninde sonuçların iyi çıkar umarım dr güzel şeyler söyler
lagrimacım sıkma canını o dr iyi mi bilmem ama kötü olsa orda tutmazlardı sen 1-2 hafta bekle bide büyük ultrasona yollasın seni yolk kesesi görünmezse olurmuş inşallah sende bebişini görürsün
eececim şurup pek işe yaramıyo sen hapını al ama emerek mutlaka sonuna kadar getir inşallah ağrın geçer sağlık ocağında kan testini yapıyolar umarım güzel haberler alırsın
canım banada söktürücü vermişti dr değer öyle çıktığı için veriyolar ama sonunda adet olmadım ve hamileydim onu nbi zararı olmazmış bu arada sen nasılsın hadi sıra size geliyo
işte kızlar,aramızdaki sır bu,ebroş bana dün gece kadir gecesi olabileceğini hatırlattı,sabah aklımdaydı,akşam unutmuştum ve gecenin üçünde arayabildiğim herkezi arayarak,bende hatırlattım,sır değildi ama ya kk de neyi nasıl yazmam gerek,yanlış mı anlaşılırım bilemedim,ama sağolun dedektif gibisiniz,hiçte gözünüzden kaçmıyo.
bu arada tek gece derken,biliyosunuz hicri takvimde,gece gündüzden önce girer,yanlışlık yapmayın,mesela şu an 22, gecedeyiz,bilirsinizde,gennede söylim dedim.
Bizim içinde dua etseydiniz canım.işte kızlar,aramızdaki sır bu,ebroş bana dün gece kadir gecesi olabileceğini hatırlattı,sabah aklımdaydı,akşam unutmuştum ve gecenin üçünde arayabildiğim herkezi arayarak,bende hatırlattım,sır değildi ama ya kk de neyi nasıl yazmam gerek,yanlış mı anlaşılırım bilemedim,ama sağolun dedektif gibisiniz,hiçte gözünüzden kaçmıyo.
bu arada tek gece derken,biliyosunuz hicri takvimde,gece gündüzden önce girer,yanlışlık yapmayın,mesela şu an 22, gecedeyiz,bilirsinizde,gennede söylim dedim.
cnmm gözün aydın allah sağlıcakla kucağına almanı nasıp etsın ınan cok sewındım maşallahkardelen nerdesin ağzını öpcem
kızlar 4 haftalık hamileyim.. görünce başladım ağlamaya..ptesi inşallah kalpatışlarını duymaya gideceğim.. Rabbim sağ sağlim kucagıma almayıda nasip etsin.. olmayalarada hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin..
cnm gozunuz aydın az kalmış teyze olmanaCanım belli oldu 3 eylül 12 günümüz kaldı inşallah canım darısı hepimize
Aman canım kahretsin o pisleri Rabbim korusun tüm askeri polisi.
Canım kızarmıyım hiç bugün belli oldu ayın 3 de.
Çok sevindim bak ben sana ne demiştim bir daha sakın o insanlara takılma hayırlısıyla al kucağına canım:84:
amın cnm sağolasınnn allah razı olsun darısı başına ınşallahlagrımacım tebrik ederim canım Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsln inşallahh 4haftalık demişsin ama 8bin küsür değer bana biraz fazla geldi çoğul gebelik olabilirmi?doktor kızmasın stres yapmayayım diyordun,haberi alınca sen azarlasaydın onu adet sökturucu verdiği için.
ohh sevcanımda duymuş yavrularının pıtpıtlarını.Allahım korusun sağlıkla gelsin inşalllah bebişler
lagrımacım halayını pc den girince çekicem canım tlfndan nazarı bile yazarak yaptım seçerken sayfadan atıyo.
Kardelenim testi yarın tekrarlıcam demişsin gibi okudum test yaptında kan tahlilinimi tekrarlıcan yoksa,hadii inşallah sende patlat bi müjdeee öptüm canım
pelinim nasılsın canım girerken seni gördüm altta?
cnm geç dollenme olabılır bence de artı benm bıle 3 temmuz son adet tarıhım su anda 7 haftalığız.ama senın 4 haftalık değil bence yaa takma kafana cnm bırdahakı gıttıgınde cıkar hepsı ortaya dua et bol bol8645 değer cnmbilmiyorum valla.. ben en son 29 haziranda adet oldum birdaha olmadım benim hesaplarıma göre 5 haftalık falan olması lazım ama doktor 4 haftalık dedi. kadın baktı ama kanda o çıktı verdi ilaç. neden öyle oldu anlamadım.acaba bu sonuc yanlışmı ki.. içime kurt düştü bak. 1 ağustosta görünmüyordu 0 diama şimdi bu anlamadım kafam karıştı..
ptesi gel kalp atışlarına bakalım dedi.. bende dedim ki duyulmama ihtimali var mı? oda dediki evet var şöyle gebelik olabilir dedi ama ne gebelik dedi hatırlamıyorum
amın cnm olsun da gıdemesın kımse.yeter kı olsun.sağol cnm face ten de aldım mesajını allah razı olsunnnToplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
1. birsen29
2. nudem83
3. AnaToLia_
4. SeLiNa23+
5. kardelen5233+
6. eecee
slm kk nın şekerleri nasılsınız lagima hamişmiş çok sevindim sevcanda pıtpıtları duymuş ne güzel Allahım topiğimize daha çok bebişler versin hepinize 2 şer 3 er versin gezmeye bile gidemeyin emi
ayyy yerım ben onun pipisinievet teyzeleri buda erkekimiz
selinacım,inşallah bebeciğin bu gece konar göbüşüne.
rabbim hayırlı uzun ömürler nasib etsin canımcım
ya bizim derin nerelerde yaaaaaa,merak ediyorum.
bide ben sevcanı tebrik etmedim sanırım,rabbim bizede en kısa zamanda göstersin o günleri.
sen hamıs ol yapcam o lısteyı cnm sana söz...
lagrıma tebrık ederım allah analı babalı büyütsün ınsallah...
selınam ıyıkı doğdun cnm nıce yıllara sevdıklerınle ınsallah
bırsenım masallah emrecıge...
sevcanım cok sevındım cnm allah hayırlısıyla saglıcakla kucagına almayıoda nasıpetsın cnm..
kızlar ben ıyı degılım ya dünden berı mıdem bulanıyor ne yesem cıkarıyorum anlamadım gıttı bgn esımdede basladı cok garıp...
sağolasın teyzesı.minişe ıyı bak optmAyy kızlar bana müsade ben çıkıyorum uykum geldi ii bile dayandım bu saate kadar
Sevcanım gitmeden tekrar gözümüzaydın diyim cnm yazdım mı hatırlamıyorum sağlıcakla kucağına al inş bebişlerini,Rabbim herkese tattırsın bu duyguyu inşaallah
Haydin iyi geceler Allah'a emanet olun öptüm hepinizi...
ay maşallah ben zaten kocaman gordum onu yakışıklı şeyyyyteyzeleri dedimmi bilmiyom ama emrecik 51 cm 4200 gr olmuş büyümüş dedi dr muz bu arada fazla konuşmayın sonra okuyamıyoz ebrarda kızar anca yetişyo karışmam neyse kızlar şaka bi yana az konuşun gözlerim ağrıdı ben çıkıyorum hepiniz kendinize iyi bakın iyigeceler
ablam sağolasınnn.ınşallah sağlıkla gelır yawrularımmm darısı başına dualarımdasınız hepınız...herkesi kaçırdım yine bu saatte kimse kalmaz tabiki
öncelikle LAGRİMACIM tekrardan tebrikler kafanı bozma canım ya doktora git bakalım inşallah herşey normaldir testler filan yanıltabiliyo .ALLAHIN İZNİYLE herşey güzel olcak canım
BİRSOŞUM ben yerim minik keltoş erkeğimi çok datlu olmuş ALLAHIM damatlığınıda göstersin inşallah benim için öpermisin nazar buarada evet anca yetişiyorum ama bugün kaynatmışsınız maşallah
BANUCUM demek gün belli oldu hayırlısı olsun canım sağlıkla dünyaya gelsin kuzucuk sende demek eylülde tüpe başlıycaksın hadi hayırlısı
KARDELOŞUM seninki gelmedi sanırsam hala sevindim canım se3nde patlatırsın bombayı inşallah dualarım seninle
BONCUĞUM geçmiş olsun canım hayırdır sudan filanmı olduki bulantı yada yediğinizmi dokunduki .buarada paylaşımın için çok saol canım demek limon iyiymiş deniycem inşallah .yetişemedim sana kıl payı kaçırdım canım yaa
ANATOLİŞİM takvimine ve avatarına bayıldım kuzum güle güle kullan çok şeker oldu şükür bugünleride gördük kuzum .buarada benim kuzen zuhali sordun sanırsam iyi canım iyi :))
BERRİNCİM canım geçmiş olsun kafana takma ikiside ilaçla düşücek şeyler tiroitlerin az çalışıyo sanırsam benim gibi korkulcak bişy değil canım
CİCİLİ sende hpoşgeldin aramıza canım demek sende geç buldun kuzucuğunu allahım bağışlasdın canım
ECECİM miden ağrıyomuş geçmiş olsun canım
SELİNAMM kuzum İYKİ DOĞDUN doğum günün kutlu olsun nice güzel seneleree sana güzel bir pasta hediye ederdimde pc izin vermiyo kusura bakma kuzum sadece diyorumki yeni yaşın ençok istediğin bebişini getirsin tabi sağlık ve huzurla
SEVCANIM pıt pıtlar duyulmuş maşallah çok sevindim canım gözümüzaydın sağlıkla gelsin minişler tekrardan tebrik ederim canım nazar
PELOŞUM sen nasılsın canım arkadaşım ilaçlara devam değilmi inşallah yok olsun kistin
UEBESLİ sen nasılsın canım neler yaptın bugün ?
kızlar buarada DERİNİMİN hepinize çok selamı var tahlil sonuçlarını almış herşey yolundaymış fsh biraz sınırda demiş doktoru ama önemli değil demiş .morali çok iyiydi
bol bol geziyomuş delüş
GARİBİM uğramamış senide çok öptüm tatlışım
kızlar hamişlerimiz çoğaldı darısı hepimize olsun inşallah
bugün hiç keyfim yok içimde garip bir huzursuzluk var zaten kimsecikler yok bende kaçıyım görüşmek üzere
sağol cnm allah razı olsun.gokceyı op yerıme muckkkhoşbulduk kanka ya iyiyim çok şükür gökcede uyandı az önce emzirdim gene uyudu umarım yeniden uyanmaz kocişte uyudu biraz önce bende sizlere bakayım dedim ..:) rastladık yine ama sen çok geç geliyosun yaa
bu arada SEVCANCIM pıtırları duymuşsun saglıkla kucagına da al inş canım
hayırlısıyla pozitif olur inşallah bu defa banucum.
oyyy,maşallah,zaten tosuncuk olmuş,tam yemelik,bıyıkaltı da gülüyo kerata.
malesef kanka,maleseffffffffffffffffffffffffff
beklettiğim için özür dilerim ama pozitif olsa uçar gelirdim zaten,bide lekem geldi,yarın öbürgünde devamı gelir,artık yeni maçlara.
herkese hayirli sabahlar dostlar.......
gecmisten anladigim kadari ile herkes iyi masallah,aman nazar degemesin.bende iyiyim cok sukur,cok vaktim olmuyor siteye girmeye.sizlerle muhabbet etmeyi özledim,ama ramazan sonu cok muhabbet ederiz insallah....
ebrarim merak etmissin canim,ramazan ve iftar yogunlugundan gelemiyorum canim..sen nasilsin?
selinam,dogum gunum kutlu olsun.dilerim yeni yasinda rabbim saglikli sihhatli evlatlar versin sana..
sevcanim,kalp atislarini duymussun.rabbim kucagina aldigin gunleride göstersin,o sevincide yasatsin canim.
kardelenim bugun test yapicakmissin,dilerim guzel haberler ile gelirsin.rabbim yuzunu guldursun..
lagmiracim hamileymissin tebrik ederim canim.(smell cikmiyor)rabbim kucagina almayida nasip etsin..sen sökturucu kullanmistin dimi,rabbim korumus bebigini cok sukur..artik stresten uzak dur,anladin sen onu...
birsencim emrecik ameliyatini olmus,gecmis olsun.ayrica hayirli olsun erkkekte olmus..fotalarida cok guzel,masallah baya buyumus...
banucum eylulde tupe basliyormussun,dilerim bebek adina son gayretin olur.vesile olsun insallah...
boncugum gecmis olsun,miden bulaniyormus.usuttunmu acaba?rabbim sifa versin canim...dikkat et kendine..
iksircim cezan hala bitmedi sanirim..en yakin zamanda dönersin aramiza umarim..
egelcim,ugramiyorsun artik,dilerim sorunlarini halletmisindir.allah yardimcin olsun...
berrincim,derdacim,ececim,uebeslicim,.....ismini sayamadigim tum arkadaslarim hepinize selam olsun...
cnmm ya neden werırsın kı walla kardeş de olsalar 5 parmak bır değil.eşim de kardeşinden kelek yedı guven yok cnm kımseye.sen ıyı nıyetıne wermıisın ama keşke vermeseydın.altın da tavan yaptı bence wermez o adam yerıne onları...hoşbulduk canım...ya aslında uzun hikayede ben kısaca anlatayım şimdi ben yeni evliyken kaynım gelip altınlarımı benden istedi tabi iki ay sonra vercem diyerek bende salak gibi verdim...iki sene gecti hala yapılmıyo bana altınlarım şimdide eşim dükkandan ayrıldı...nakliyecilik yapmaya başladı bende madem eşim dükkandan ayrıldı altınlarımı istiyorum dedim o da bana eşin yapsın ben sana altın falan yapamam dedi bende sen gelip aldın altınlarımı benden ben sana güvenerek verdim sen yapcaksın dedim oyle tartıştık ona moralım bozuldu...
cnm ya ferah tut kalbını ama dr una cok kızzdım oyle bırseyden bahsetmedıyse neden yazıyor kı kağıda ınsanın yuregını curutuyor olumsuz da olsa soylemeseı lazım ne warsa.ınşallah bırsey yoktur cnmm kotu sey..merhaba kızlar.. nasılsınız ben berbat durumdayım..
ultrason kağıdında anembriyonik gebelik bakılacak yazıyor yeni fark ettimçok kötü oldum okuyunca gerçi hemen okuyamadım 15 20 dakikadır kadının yazısını okumaya calısıyorum.. ama bana doktor gel kalp atışlarını duyalım dedi yalanmıydı? beni üzemek içinmiydi hepsi? çok kötüyüm yani boş gebelik mi benimki.. herkese de söyledim Allah kahretsin ya! ben dedim bende şans yok.. kahretsin.. keşke söylemeseydim.. offff çok kötüyüm ben ya.. şimdi bebek mebek yok doktorda yalan söyledi 2 gün sevinsin gariban dedi sanırım..
cnm ewet banu yazmıs :)))) oh oh başlamışıs cicilere cnm heeee...bugün yine uyku tutmadı bizi kalktık oturuyoruz bebişimle...dün örmek istediğim battaniyeyi başladım...
bende salı yada çarşamba gitcem kontrole çok merak ediyorum bebeğimi bir ayı geçti görmeyeli ben şimdiden özlüyorum onu ...
birde 2li tarama testi yapılcak dua edin teyzeleri herşey yolunda çıksın ....
geçmişi tam okuyamadım yine yoğun bi kaç gün geçirdim giremedimde hepinizin hayırlı haberleri teker teker gelcek inş....
SEVACNIM da pıt pıtları duymuş ben yazana kadar BANUCUM yazmış zati
kuzucuklar pıtır pıtır atıyormuş
darısı hepinizin başına inş...
cnm bnmm en yakın zamanda bol bol konusuruz ınşallah.opuyorumselam kızlar beni merak etmeyin iyiyim..şuanda arkadasımdayım şimdi kayınvalideme geçicem..ebuşum benden haberler veriyodur mutlaka..hepinizi çok özledim kızlar...lagrima Allah tamamına erdirsin cnm..çok yazamıyorum şuanda çıkmam gterek..Allaha emanet olun.
ıyı cnm sen nasılsın gecmısteydımNaber sevcan ve ece nasılsınız kızlar.
hadı cnm ıyı haberlerle gel ınsallah.e sen de kan tetsı yaptrmak ıstıyorm gebelık ıcın de yaparlar tabıı kikızlar yarın sağlık ocağına gidiyorum sabah erkenden bana ne olur dua edin de kanda baksınlar dualarınıza ihtiyacım var
cnm geçmişteydım yenı bıttı walla alıntılararkadaslar slmlarrrr nasılsınızz ece heyecan bastı dimi canım sevcan nerelerdesin sesin çıkmıyo hiçç
cnm iş yapmamla ılgılı bırsey demedı dr um sorma bulantılarım war.ama ılac wermedı dr gecer onlar dedı ılaç sewmıyor ya...napalım yeter kı sağlıklı olsunlar warsın bulansınSevcan geçmiştesin heralde kız minnikalar nasıllar mide bulantıların nasıl doktor iş yapmana ne dedi fazla yorma kendini.
ewet canım hemde nasıl ya off bugün sabah olurmu ki:18:
ya bazı yerler bakmıyormuş diye duydum da off ya evde test yaptığımıda söylesemm miki
allah allah bu ara bu herkesde var sanırım hayırlara çıksın inş
sevcanım hadi çık artık gecmişten ya çok mu birikti ne oldu
cnmm yaa kıyamam olmayın boyle bunalımslm kızlar nasılsınız ben dün sahurda çok kötü oldum agladım baya nedendır bılmem yıne bırıktı galıba cocuk hasreti ıcımde patladımama sabah oldugunda esıme sarıldım ve hersey gectı:)
selm cnm ıyı sen nasılsın? nasıl oldun?berrin1985 banu145145 eecee swcnprlk kardelen5233 GokceRana23 ugurboncugum derdanur+ edaack uebesli
selam kızlar nasılsınız?
canım zaten faydası olmadı bugün gündüz çektirdi ama şimdi rahatladım gibi canım ya bu bulantılar bende erken mi basladı bugün bu takıldı aklımada ya inş burdada yaparlar bundan 1 yıl öncede yaptırayım dedim yapmadılar ordan üçret alıyorlarmıydılagrimacım sıkma canını o dr iyi mi bilmem ama kötü olsa orda tutmazlardı sen 1-2 hafta bekle bide büyük ultrasona yollasın seni yolk kesesi görünmezse olurmuş inşallah sende bebişini görürsün
as canım hsgslm kızlar iyi geceler
Bizim içinde dua etseydiniz canım.
hoşbulduk cnm geldı gectı arada oluyor ısteinş canım allah yardım etsin inş mutlu olalım artık
ah canım ya çok mu sıktıydın yoksa kendini ya bu arada hsg
bılmıyomkı banum aslında takmıyodum gayet rahattım bıkac seyde üstüne gelınde böyle boğulucak gıbı oldum oturdum zırladım bıgüzel:)Kız ne oluyor bize bende çok fenayım habire ağlıyorum daralıyorum sabretmemiz lazım ama bazen taşıyo durduramıyor insan kendini.
hg cnm kocamın yanına sabahın 5ınde gıttım namazı beklemıstım baktı aglıyom kızdı bana bızım cocugumuz sen stres yaptıgın ıcın olmuyor dedım aglama dedı ben alıstım artık sen yetersın bana dedı ben onada kızdım hanı sınırlıyım ya baska kım var sınırımı cıkarıcagım:)aglayarak uyumusum oda sabah kalktıgımda baktım kötü üzülmüs hersey normale döndü hayırlısı allahtan bıan an geldı gectı ısın ılgınc yanı adet oldugumda bıle böyle üzülmüyorum gülüyorum dün gece tuhaftım:9peki kocan biliyo mu bu kadar ağladığını,ah be boncuk kız,niye kendini harab edersin ki?
selam herkeze,pek bi klabalık aşağısı,şaşığdımmm
ben anlamadım kardelosun kadır gecesı cuma degılmı azcık acsana...işte kızlar,aramızdaki sır bu,ebroş bana dün gece kadir gecesi olabileceğini hatırlattı,sabah aklımdaydı,akşam unutmuştum ve gecenin üçünde arayabildiğim herkezi arayarak,bende hatırlattım,sır değildi ama ya kk de neyi nasıl yazmam gerek,yanlış mı anlaşılırım bilemedim,ama sağolun dedektif gibisiniz,hiçte gözünüzden kaçmıyo.
hg bırsenım ınsallah cnm öyle olur:)lagrimacım sıkma canını o dr iyi mi bilmem ama kötü olsa orda tutmazlardı sen 1-2 hafta bekle bide büyük ultrasona yollasın seni yolk kesesi görünmezse olurmuş inşallah sende bebişini görürsün
sağol canımm iyiyiz şükür sen nasılsınn biras düzeldi mi moralin
inş edeceğz canım bol bol
as canım ii şükür sen nasılsın
ewet öle canım herseyin yeri ve zamanı var
as canım hsg ewet bugün kalabalığız
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 2 ziyaretçi)
eecee kardelen5233+ banu145145 swcnprlk+ GokceRana23 ugurboncugum berrin1985 lagrima derdanur
slm millet nasılsınız
cnmm gözün aydın allah sağlıcakla kucağına almanı nasıp etsın ınan cok sewındım maşallah
cnm gozunuz aydın az kalmış teyze olmana))
amın cnm sağolasınnn allah razı olsun darısı başına ınşallah
cnm geç dollenme olabılır bence de artı benm bıle 3 temmuz son adet tarıhım su anda 7 haftalığız.ama senın 4 haftalık değil bence yaa takma kafana cnm bırdahakı gıttıgınde cıkar hepsı ortaya dua et bol bol
amın cnm olsun da gıdemesın kımse.yeter kı olsun.sağol cnm face ten de aldım mesajını allah razı olsunnn
ayyy yerım ben onun pipisini
erkek olmuş oğlumuz...maşallahbuyumus de bayağı yaaaa
cnm amın allah razı olsun.darısı başına ınşallah ınşallah lekelerın yerleşme lekelerıdır amın
sağolasın cnmmm darısı başına ınşallah cnmmm
sağolasın teyzesı.minişe ıyı bak optm
ay maşallah ben zaten kocaman gordum onu yakışıklı şeyyyy
ablam sağolasınnn.ınşallah sağlıkla gelır yawrularımmm darısı başına dualarımdasınız hepınız...
sağol cnm allah razı olsun.gokceyı op yerıme muckkk
cnm sakın uzulme dualara dewam olacak hayrlı zamanda ınşallah sakın takma ok
amın cnm benım allah sana da tatırsın bu duyguyu yakın zamanda ınşallah
cnmm ya neden werırsın kı walla kardeş de olsalar 5 parmak bır değil.eşim de kardeşinden kelek yedı guven yok cnm kımseye.sen ıyı nıyetıne wermıisın ama keşke vermeseydın.altın da tavan yaptı bence wermez o adam yerıne onları...
cnm ya ferah tut kalbını ama dr una cok kızzdım oyle bırseyden bahsetmedıyse neden yazıyor kı kağıda ınsanın yuregını curutuyor olumsuz da olsa soylemeseı lazım ne warsa.ınşallah bırsey yoktur cnmm kotu sey..
cnm ewet banu yazmıs :)))) oh oh başlamışıs cicilere cnm heeee...
cnm duacınım merak etme .sağlıkla gelecke yegenım ınşallah.
cnm bnmm en yakın zamanda bol bol konusuruz ınşallah.opuyorum
ıyı cnm sen nasılsın gecmısteydım
hadı cnm ıyı haberlerle gel ınsallah.e sen de kan tetsı yaptrmak ıstıyorm gebelık ıcın de yaparlar tabıı ki
cnm geçmişteydım yenı bıttı walla alıntılar
cnm iş yapmamla ılgılı bırsey demedı dr um sorma bulantılarım war.ama ılac wermedı dr gecer onlar dedı ılaç sewmıyor ya...napalım yeter kı sağlıklı olsunlar warsın bulansın
sen nedne bunalımsın cnm ya yapmayın boleee
ay cnm sorma yaaa 3 gundur ewde yoktum ANCA BITTI GECMIS YAAA
cnmm yaa kıyamam olmayın boyle bunalım
selm cnm ıyı sen nasılsın? nasıl oldun?
cnmm gözün aydın allah sağlıcakla kucağına almanı nasıp etsın ınan cok sewındım maşallah
cnm gozunuz aydın az kalmış teyze olmana))
amın cnm sağolasınnn allah razı olsun darısı başına ınşallah
cnm geç dollenme olabılır bence de artı benm bıle 3 temmuz son adet tarıhım su anda 7 haftalığız.ama senın 4 haftalık değil bence yaa takma kafana cnm bırdahakı gıttıgınde cıkar hepsı ortaya dua et bol bol
amın cnm olsun da gıdemesın kımse.yeter kı olsun.sağol cnm face ten de aldım mesajını allah razı olsunnn
ayyy yerım ben onun pipisini
erkek olmuş oğlumuz...maşallahbuyumus de bayağı yaaaa
cnm amın allah razı olsun.darısı başına ınşallah ınşallah lekelerın yerleşme lekelerıdır amın
sağolasın cnmmm darısı başına ınşallah cnmmm
sağolasın teyzesı.minişe ıyı bak optm
ay maşallah ben zaten kocaman gordum onu yakışıklı şeyyyy
ablam sağolasınnn.ınşallah sağlıkla gelır yawrularımmm darısı başına dualarımdasınız hepınız...
sağol cnm allah razı olsun.gokceyı op yerıme muckkk
cnm sakın uzulme dualara dewam olacak hayrlı zamanda ınşallah sakın takma ok
amın cnm benım allah sana da tatırsın bu duyguyu yakın zamanda ınşallah
cnmm ya neden werırsın kı walla kardeş de olsalar 5 parmak bır değil.eşim de kardeşinden kelek yedı guven yok cnm kımseye.sen ıyı nıyetıne wermıisın ama keşke vermeseydın.altın da tavan yaptı bence wermez o adam yerıne onları...
cnm ya ferah tut kalbını ama dr una cok kızzdım oyle bırseyden bahsetmedıyse neden yazıyor kı kağıda ınsanın yuregını curutuyor olumsuz da olsa soylemeseı lazım ne warsa.ınşallah bırsey yoktur cnmm kotu sey..
cnm ewet banu yazmıs :)))) oh oh başlamışıs cicilere cnm heeee...
cnm duacınım merak etme .sağlıkla gelecke yegenım ınşallah.
cnm bnmm en yakın zamanda bol bol konusuruz ınşallah.opuyorum
ıyı cnm sen nasılsın gecmısteydım
hadı cnm ıyı haberlerle gel ınsallah.e sen de kan tetsı yaptrmak ıstıyorm gebelık ıcın de yaparlar tabıı ki
cnm geçmişteydım yenı bıttı walla alıntılar
cnm iş yapmamla ılgılı bırsey demedı dr um sorma bulantılarım war.ama ılac wermedı dr gecer onlar dedı ılaç sewmıyor ya...napalım yeter kı sağlıklı olsunlar warsın bulansın
sen nedne bunalımsın cnm ya yapmayın boleee
ay cnm sorma yaaa 3 gundur ewde yoktum ANCA BITTI GECMIS YAAA
cnmm yaa kıyamam olmayın boyle bunalım
selm cnm ıyı sen nasılsın? nasıl oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?