çok şükür canım,napalım,mecbur metanetli olmak zorundayım,elimden gelen bişey yok çünkü.
vıdı vıdı vıdı başımızı yedin,ahanda gör,bi kez daha dediğime geldin miiiiiiiiiiiiiiiiii?
hayırlı uğurlu olsun,rabbim sonuna kadar sağlıklı geçirmeyi nasib etsin.
ececim,seninkide tekrardan hayırlı uğurlu olsun inşallah.
gelelim benim duruma,tabiki sökülme oldu ve ben arkadaşımla hastaneye gitmiştim,tüp bebek bölümüne başvurdum,bana doğum kontrol verdi ama sonra hesaplayınca,bi sonraki adet dönemimde şehir dışında olacağımızı anladım ve başka bi dr la görüştüm,ona zamanım çok mu geçiyo dedim yaşımdan dolayı,görmem tahlillerine bakmam lazım dedi ve o kontrolde bayramdan sonraya kaldı malesef.
çok şükür canım,napalım,mecbur metanetli olmak zorundayım,elimden gelen bişey yok çünkü.
vıdı vıdı vıdı başımızı yedin,ahanda gör,bi kez daha dediğime geldin miiiiiiiiiiiiiiiiii?
gelelim benim duruma,tabiki sökülme oldu ve ben arkadaşımla hastaneye gitmiştim,tüp bebek bölümüne başvurdum,bana doğum kontrol verdi ama sonra hesaplayınca,bi sonraki adet dönemimde şehir dışında olacağımızı anladım ve başka bi dr la görüştüm,ona zamanım çok mu geçiyo dedim yaşımdan dolayı,görmem tahlillerine bakmam lazım dedi ve o kontrolde bayramdan sonraya kaldı malesef.
Allah kabul etsin canım tüm dualarını gelmeside iyidir be kardeloş napalım yani.
Napıyım be ebrar uykusuzluktan uzunköprüde rahatsızlandım şimdi tatıyorum hemen uyumasamda yatakta yatın diyolar ya aynı saatte inşallah iyice düzelir kız gündüz gir iftardan sonra giirde gül cemalini görelim.
İnşallah gelir bu sefer olmazsa diye çok kasılıyorum nasıl düzelicem bilmiyorum.Kimseyleyde konuşamıyorum kardeşimin doğumuna az kaldı kendi dertlerimle onları üzmek istemiyorum garibim zaten benden sebeb tam yaşayamadı zaten...
Canım hadi esas şimdi gözün aydın Allah hayıırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Geçmiş olsun berrin ilacını sabah aç karnına iç en az yarım saat yemek yeme inşallah çabucak düşer kaç tane verdi ilaçtan.
Hayırlı olsun sevimli Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Bak ben ne demiştim sana gördünmü hadi şimdi iç ferahlığıylan sevin.
Sevindim canım Allah bir daha böyle şeyler yaşatmasın kimseye.
Hayırdır derincim keşke ebrardan alsaydın özelden atıyım telimi sana.
Sonunda başlıyorsun hadi hayırlısı derin çapa iyi esasında bana aşılamayı prof yaptı bu işler kısmet meselesi hem orda 3 tane yapıyolar olmazsada rapor veriyolar bence düşünebilirsin ben memnun kaldım aşılamada ilk gelen kadın canımı yaktı ama hemen profları geldi sakinleştirdi sonra kendi yaptı.
Yat uyu canım bu günleri çok arıyacaksın sonra uykusuz geceler yakın inşallah.
selam ececiğim ve banu,kardelen altta sızı de goruyorum ıyısınız ınşallah...
ben anıden çıkarsam şaşmayın.kızlar bugün kahvaltı yapamadım sabah meyve yedım mıdem boş durmasın dıye az sonra hoop cıkardım.bı sure sonra kendıme üşenmedım patates kızarttım cnm ısteyıp de,yedım ustune su ıctım,onları da cıkarttım...yattım neyse dedım yemıyım bısey su ıcsem de cıkıyor yaaaa.sonra dondurma yedım yıne mıdeme bırsey gırsın dıye esımın geldıgı zamana yakın ona sadece patates bıber kızartıyım dedım,bıraz kıpırdadım ya.çocuk geldı ben dırek klozete...3 kez ıstıfra ettım.yattım ben de.sımdı kalktım.eim meyve hazırladı yedım bakalım bunlar duracak mı((( yaaa migren de war ben de.bısey olmadığı için mıdemde başıma ağrı girdi.inşallah bu şekılde dewam etmez.azcık harekette mıdem cıkarıyor ( allahıma şükür yıne de.yawrular ıyı olsun da razıyım napayım çekerım ne zamana kadrsa
Kızlar hosgeldınız..
Bırsoş cnm,emrecıgımız nasıl,amelıyatı oldu dımı.
derinim evet ameliyat oldu şimdi daha iyi hadi aşılamaya karar vermişsiniz inşallah hemen gelir bebişin karamsarlığa kapılma emre ilk aşılamada geldi onu aklına getir sonuçta hayırlısıysa gelirOf ya,ıkı saatte zor yolluyo.pcde olsam keskebunada şükür napiyim.
Boncugum ıns adet olmazsn cnm ya..ama olacaksnda hemen asılamayla bebıs gelsın ınsallah.evet bı kalkıştık pir kalkıştık demirbaşlar.bende kendime inanamyorm ama girdık niyete bakalım.ebuşumunki inşşş tedavisïz gelcek yakında ben inanıyorum.
lağrimacım hadi hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin ECECİM seninde belli olmuş tamamen bu sefer inşallah sağlıklıca kucağına alırsınewet demiştiniz ama birdaha vıdı vıdı yapmıcamkardelen ablam gırtlaklar beni sonra
Hiç birşey yapmaz canım o ilaç vucudumuzda olması gereken hormonu veriyor bize koprkma yalnız az başlamış sanki sana benim 5 lerde 1.5 içiyorum 5 gün 2 gütamam canım aç karnına içerim sağolasın ama yarım içeçem ilk basta bakalım inşallah oruçlu oruçlu etkilemez
canım tekrar gözün aydın.çok şükür herşey yolunda sağlıkla gelsin bebişin inşallah canım.enfeksiyonuda takma kafana bol bol su iç aynı şeyi anatolia ya da demişlerdi.öptm canım.kızlar sağlık ocağından geldim kanda bakma yetkisi yokmuş ama baska kan tahlillerini yapıyorlarmış ve bana idrardan tahlil yaptılar önce bizim evde yaptıklarımızdan yaptılar silik olan ikinci çizgi netlesmiş artık çok koyu ve sonra kendi yaptıkları tahlılı yaptılar pozitif çıktı yaşasın çok mutlu oldumkilomu tarttılar zayıflamışım ya kacgündür bu bulantılardan yiyemiyordum kilo vermişim ne yazıkkı testleri yaparlarken heycandan tansiyonumda çıkmış iki kere ölçmek zorunda kaldılar ya idrardada enfeksiyon çıktı ama çok değilmiş ilaç vermediler bu bulantılarım için tuzlu krakerleri leblebileri önerdileer biraz gebelikten konuştuk kan aldılar saat 3 buçukta sonuçları almaya gitcez bide hamilelik hakkında öğrenmem gerekenler varmış onun için bi kitapçık verdiler ay böle güzeldi mutlu oldum ebe 5 hafta 3 günlük tahmini olarak dedi allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inş kızlar dualarınız için çok çok ama çok tskler alıntı yapmadım bulantım var hala birazdan alıntı yaparak yazarım kib aeo öp by :79:
geçmiş olsun canım.Rabbim dermansız dert vermesin tek.bak ilaçlarla düzelir sonrasında gelir bebişin.hamile kalmadığında da varmış bir hayır.sağlıksız olacak olan gebeliği kim isterki.bebek isterken hep hayırlısını dileyelim.boncuğumun da dediği gibi o vakite kadarda eşinin de sperm durumu düzelir.inş sonrasında çok bekletmeden gelir bebişlerr.öptm canım.arkadaslar bende az önce doktordan geldim hormonlarım yavas calışıyormuş.hipotroid dedi. levotiron diye biilaç verdi bir ay sonra kontrol var. kadın doktoruda sonuçlara baktı önce hormonları düzeltelim eşinin durumu düzelsin dedi. düşük tehlikesi olurmuş olsa bile
çok şükür canım yaa vallahi çok rahatladımm.yorumları sen hep olumsuz düşününce bende huzursuz olmuştum.benim dediklerimden ötürü morali bozuldu falan diye.neyse ki çok şükür herşey yolunda canım çok sevindim tekrardan tebrik ederim.sağlıkla gelsin inşallah bebişinn.dr un da seni başkasına şikayet ederken sende deseydin.geçen ay adetim gelmedi diye 10 gün bekle testi tekrarlıyalım sonrasında bişey yoksa öyle söktürücü vereyim demedin verdin söktürücüyü o sırada bak hamileymişim ben seni şikayet etmiyom ya deseydin keşkeee.selamün aleyküm canlarım..
sabah 9da gittim ama sıra geldi girdim diyene kadar saat 12.30 oldu hemen eve geldim yattım sabaha kadar uyayamadıgım için gözlerim ve başım ağrıyordu..
neyse teyzeleri 2.7 mm fetusum5 hafta 6 günlük olmuş .. maşallahım var dimi hiç haberim yok 3 gündür daha hamile oldugumu biliyorum Rabbime şükürler olsun. Allahım gülmeden ayırmasın.. yarında sabahtan kan vermeye gideceğim artık gebelik takibine başlıyoruz dedi doktor.
böyle işte.. dua edenlerinizden Allah razı olsun.. kötü şeyler olacaktıysa bile dualarınız engel oldu eminim..
kendimden önce hep size dua ettim Rabbim meleklerini gönder diye bana gönderdi ve inanıyorumki sıra sizde.. sizi çok seviyorum görmesemde tanımasamda .. Rabbim gönlünüze göre versin..
selam canım bugun dr a gidiyorsun inşallah güzel haberlerle gel canım.öptm.kızlar ikinizide tebrik ederim tekrar.....
RABBİM sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin yawruşlarımızı....
bakın herşey yolunda inş hepte böyle gidecek yeterki içimizi hep rahat tutalım ve dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden ...
bu arada geçmişe bakamadım bugünde iftar yapmak için arkadaşalrımızla buluşcaz yine yokum....
yarında saat 11de kontrolümüz war heycandan duramıyorum yerimde RABBİM hayırlı haberlerle dönmemi nasip eder inş....
hepinizi tek tek öpüyorum ALLAHIMA EMANETSİNİZ CANLARRRR...!!!!
çok şükür canım çok sevindim düzelmenize.Allah büyük doğrunun yanında oluyor elbet.kaynanayla da mesafe iyi olmuş hem küslük olmadan.inşallah eşinde daha da mutlu bi yaşam sürersiniz canım öptm kendine iyi bak.bebek mevzusuda hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin Rabbim inş.hamile olan arkadaslari cani gönüyde tebrik ediyorum ne mutlu ki su mubarek günlerde sevincinize sevinc kattiniz.. allah olmayanlara nasip etsin ins..
canlar nasilsiniz.. ben iyiim allaha sükürr ramazanda geldi geldi dedik simdide bittiyor.. beni merak edenlere soranlar cok sagolsunlarr.. malum durumdan dolayi epey bi giremedim.. affola .. durumlar düzeldi esimle gayet iyyim simdilik mutluyuz ins birdaha böyle seylerle karsilasmayiizz .allahim bizi bi sinava soktu ama sonuc ortada.. allahim kimsenin yuvasini bozmasin hele su mubarek günlerde.. kaynanami allaha havale ettim büyümdür ramazanin gözü suyu hörmenitine onunda gönlünü aldim sayilir ama mesafe koydukk tibki yeni tanismisiz gibi olduk ama böyle daha iyi korumayi düsünüyorum bu mesafeyi.. bebek konusunuda kapattim birazdaha zaman gerekiyormus onu anladimm..
selam canımm.güzel haberlerle gelmişsin.çok sevindim inş bu karar verilen yollar bebişinin gelmesine vesiledir.kaynananın da desteğini takdir ettim.torun hasretiyle yanıyormuş oda meğerrr.inş haster sona erer en kısa zamanda.hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah.eşinin de yeni işi hayırlı uğurlu olsun.sanada rahat ve güzel bir iş kapısı açılsın inşallah canım.öptm.Canlar ben goya ailelerımıze sımdılık bsy demıcektım asılama ve tup hakknda.bu arada tup öncesı asılamaya karar verdık de..neyse,bıkac gun önce kayınvalıdeme cıtlattm,yapsakmı dusunüyorz falan dıye baktm cok heveslendı bende syledm cok sevındı.bunca zaman askerlgı sıkıntı edıp karamsar oldugumu syleyncede sen onumu takıyodunda ıstemyodn dıyede tatlı tatlı kızdı:)bayada bı destek oldu.bugun dustuk yollara.bem asılama konusunda acemı oldugum ıcın arastrma hastanesınde benden bırsuru seyler ısteyeceklerını ve tum raporları heyete sunup asılamaya karar vereceklerını syledıler.adetn 2gunu gıdıp testler yapılcak,esımden tekrar spermyogram bıde 2yılı gectıyse eger tekrar rahım fılmı gerekecegını syledı doktor.yanı öyle dırek gelıp asılama olunmuyo buranın proseduru bu dedı.çapayla semiha şakıre gttk sorustrdk ıste...ama ben oraları hıc sevmedm.kızın bırıde ben kacınciya yaptryorm sonuc almadım alanıda duymadm dedı e sacma tabı bana bunu demesı..bende dedım kısmet meselesı kıza.ama yınede şöyle bı dusundum iki kişi yol parasına dunyayı vercez her gttgmızde.burada yaptracagm fıyata cıkacak zaten.buralarda arastrmaya basladık şımdı.adetımde 2gun gectı gecıkmesı suanda ıyı arastrmaya zaman olur.neyse sımdı kactm ben kızlar.Canlar ben goya ailelerımıze sımdılık bsy demıcektım asılama ve tup hakknda.bu arada tup öncesı asılamaya karar verdık de..neyse,bıkac gun önce kayınvalıdeme cıtlattm,yapsakmı dusunüyorz falan dıye baktm cok heveslendı bende syledm cok sevındı.bunca zaman askerlgı sıkıntı edıp karamsar oldugumu syleyncede sen onumu takıyodunda ıstemyodn dıyede tatlı tatlı kızdı:)bayada bı destek oldu.bugun dustuk yollara.bem asılama konusunda acemı oldugum ıcın arastrma hastanesınde benden bırsuru seyler ısteyeceklerını ve tum raporları heyete sunup asılamaya karar vereceklerını syledıler.adetn 2gunu gıdıp testler yapılcak,esımden tekrar spermyogram bıde 2yılı gectıyse eger tekrar rahım fılmı gerekecegını syledı doktor.yanı öyle dırek gelıp asılama olunmuyo buranın proseduru bu dedı.çapayla semiha şakıre gttk sorustrdk ıste...ama ben oraları hıc sevmedm.kızın bırıde ben kacınciya yaptryorm sonuc almadım alanıda duymadm dedı e sacma tabı bana bunu demesı..bende dedım kısmet meselesı kıza.ama yınede şöyle bı dusundum iki kişi yol parasına dunyayı vercez her gttgmızde.burada yaptracagm fıyata cıkacak zaten.buralarda arastrmaya basladık şımdı.adetımde 2gun gectı gecıkmesı suanda ıyı arastrmaya zaman olur.neyse sımdı kactm ben kızlar.
selam canım neyseki dr susturmuş lagrımayıçok şükür canım,napalım,mecbur metanetli olmak zorundayım,elimden gelen bişey yok çünkü.
canım yaa geçmiş olsun.inş Rabbim kolaylığını versin.meyvelerde iyi olabilir ama tatlı gıdalar mideyi çabuk kaldırır.tuzlu ve katı gıdalar bastırır.mesela haşlanmış patatesle ekmek yiyebilirsin.patateside fazla abartma sakın çünkü en büyük şeker kaynağı patateste.gebelikteki şekeri etkilemesin.meyveleri soğuk yeme ondan da miden bulanır.hele bide soğuk dondurma yemişsin.mideyi üşütürsün zaten bulanıyo bide üşütürsen daha kötü olursun canım.dikkat et.istersen yediklerini dr a sor zararsız gibi görünen şeyler midenin bulanmasını tetikliyor olabilir.Allah yardımcın olsun canım.öptm.selam ececiğim ve banu,kardelen altta sızı de goruyorum ıyısınız ınşallah...
ben anıden çıkarsam şaşmayın.kızlar bugün kahvaltı yapamadım sabah meyve yedım mıdem boş durmasın dıye az sonra hoop cıkardım.bı sure sonra kendıme üşenmedım patates kızarttım cnm ısteyıp de,yedım ustune su ıctım,onları da cıkarttım...yattım neyse dedım yemıyım bısey su ıcsem de cıkıyor yaaaa.sonra dondurma yedım yıne mıdeme bırsey gırsın dıye esımın geldıgı zamana yakın ona sadece patates bıber kızartıyım dedım,bıraz kıpırdadım ya.çocuk geldı ben dırek klozete...3 kez ıstıfra ettım.yattım ben de.sımdı kalktım.eim meyve hazırladı yedım bakalım bunlar duracak mı((( yaaa migren de war ben de.bısey olmadığı için mıdemde başıma ağrı girdi.inşallah bu şekılde dewam etmez.azcık harekette mıdem cıkarıyor ( allahıma şükür yıne de.yawrular ıyı olsun da razıyım napayım çekerım ne zamana kadrsa
hadin bakalım canım bayram sonu çalışmalar kuvvetli bi o kadar da verimli olsun hepiniz güzel haberler getirin burdada bayram yapalım inşallahhh.hep dualarımdasınız canım ya inş Rabbim daha fazla bekletmez hiç birinizi.amiinn.canım benım cok sevındım senın adına ınancok heyecanlandım hadı bakalım sen actın yolu bende baslıyorum bı adet olum demırbaslar hadı ama bıde ebusum ıkna olsa
egalcıgım senın adına cok sevındım cnm umarım bıdaha böyle seyler yasamazsın...
cnm tahlıl sonuclarına bakarakmı söyledı bu sonucu gecmıs olsun ılaclarla düzelı hem esınde toparlar o vakte kadar sonrada gelsın bebişler:)
pelınım cok sagol cnm sende sıkıntı ıcındeymssın umarım ferahlıga ulasırsın cnm kımsenın hakkı kımsede kalmaz cnm meraketme
hamısler sızın adınızada sevındım allah tamamını erdırsın ınsallah
kardelos demek görüşme yaptın hadı hayırlısı cnm umarım hersey gönlünce olur
ay canım ya bunu nerden baksan 2-3 ay önce tesadüfen internette okumuştum hep yapim dedim ama regliden temizlendikten 5-6 gün sora aklıma geldi hepp.gerek olursa bi dahakinde yaparım bende.Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine yakkkın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâhirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalınkkcaya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)
KIZLAR BUNU NİHAT HATİPOGLU DA SÖYLEDI YAPMAKTA FAYDA VAR...
ohh maşallah birsenim elinize sağlık yapın baklavaları ağız tadıyla afiyetle yiyin inşallah.bizde annemle cumartesi yada pazar günü yaparız.eşim yağ çekiyo bile anneme baklava konusunda.pelin derin altta sizleri görüyom kızlar ben çıkıyorumgözlerim ağrıyo bide sabah erken kalkacaz baklava yapacaz malum temizlik te bi yandan kendinize iyi bakın herkse selamlar
arkadaşlar ben de yeni geldim bu siteye ve birçok arkadaşım gibi ben de bebek sahibi olmak istiyorum... allah tüm bekleyenlere nasip etsin bana da siteyi pek kullanamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim
Hiç birşey yapmaz canım o ilaç vucudumuzda olması gereken hormonu veriyor bize koprkma yalnız az başlamış sanki sana benim 5 lerde 1.5 içiyorum 5 günde 2 günde 1 tane
.[/COLOR]canım tekrar gözün aydın.çok şükür herşey yolunda sağlıkla gelsin bebişin inşallah canım.enfeksiyonuda takma kafana bol bol su iç aynı şeyi anatolia ya da demişlerdi.öptm canım.
[COLOR="#80[QUOTE]0080"]geçmiş olsun canım.Rabbim dermansız dert vermesin tek.bak ilaçlarla düzelir sonrasında gelir bebişin.hamile kalmadığında da varmış bir hayır.sağlıksız olacak olan gebeliği kim isterki.bebek isterken hep hayırlısını dileyelim.boncuğumun da dediği gibi o vakite kadarda eşinin de sperm durumu düzelir.inş sonrasında çok bekletmeden gelir bebişlerr.öptm canım
arkadaşım hamile ama bebeğin gelişimi gerilemiş,baya bi geride,dr herşeye hazırlıklı ol dedi,hayırlısıyla ilerler inşallahcnm yoğunmuşsun bugün...uzan dınlen hadı sonra gorüşürüzzz
arkadaşına da geçmiş olsun cnmm neyse rahatsızlığı
aslında direk kan falan veriyodum,hatta muayeneye sokuyolardı da,ben yarın geleyim,hazırlıklı değilim dedim,dr accık kızdı 4 gün oluyo diye,bende tatildesiniz sanıyodum,hem adetim daha yeni sökülüyo,4 gün ama 2.gibi olur dedim,ayrıldım,çünkü daha öncekilerde de,üçüncü gün diye gittiğim ilk günümde,keşke yarın gelseydin dediler hep,çünkü kanama çoğalmayınca,rahim incelmiyo.canım benım cok sevındım senın adına ınancok heyecanlandım hadı bakalım sen actın yolu bende baslıyorum bı adet olum demırbaslar hadı ama bıde ebusum ıkna olsa
egalcıgım senın adına cok sevındım cnm umarım bıdaha böyle seyler yasamazsın...
cnm tahlıl sonuclarına bakarakmı söyledı bu sonucu gecmıs olsun ılaclarla düzelı hem esınde toparlar o vakte kadar sonrada gelsın bebişler:)
pelınım cok sagol cnm sende sıkıntı ıcındeymssın umarım ferahlıga ulasırsın cnm kımsenın hakkı kımsede kalmaz cnm meraketme
hamısler sızın adınızada sevındım allah tamamını erdırsın ınsallah
kardelos demek görüşme yaptın hadı hayırlısı cnm umarım hersey gönlünce olur
inşallah unutmam boncuğum,bayramın ikinci günü biri bana bunu hatırlatsa keşke.Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine yakkkın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâhirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalınkkcaya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)
KIZLAR BUNU NİHAT HATİPOGLU DA SÖYLEDI YAPMAKTA FAYDA VAR...
evet yaaa,hep beraber inşallah,eboşta kendiliğinden kalsın inşallah,bizde kalırsak çok iyi olurda.Of ya,ıkı saatte zor yolluyo.pcde olsam keskebunada şükür napiyim.
Boncugum ıns adet olmazsn cnm ya..ama olacaksnda hemen asılamayla bebıs gelsın ınsallah.evet bı kalkıştık pir kalkıştık demirbaşlar.bende kendime inanamyorm ama girdık niyete bakalım.ebuşumunki inşşş tedavisïz gelcek yakında ben inanıyorum.
gırtlaklıcam artık,gereksiz yere ağlayanı,sızlayanı,acaba şöyle mi diye ,acaba böylemi diye zırlayanı,dr teşhisini koymadan,sadece ihtimallere göre,sadece kulaktan duyma şeylere göre dertleneni gırtlaklamak en birinci vazifem bundan sonra.ewet demiştiniz ama birdaha vıdı vıdı yapmıcamkardelen ablam gırtlaklar beni sonra
sizinde işlr hiç bitmiyo heeepelin derin altta sizleri görüyom kızlar ben çıkıyorumgözlerim ağrıyo bide sabah erken kalkacaz baklava yapacaz malum temizlik te bi yandan kendinize iyi bakın herkse selamlar
evet yaaa,bugüne kadar geçirdiğim en rahat ramazanı şerifti benimdehepinize selam canım arkadaşlarım
öncelikle LAGRİMA VE ECE gözünüz aydın kızlar sizin adınıza çok sevindim ALLAHIM tamamıa erdirsin sağlıkla sıhhatle inşallah
SEVCANCIM bulantıların varmış ALLAH yardımcın osun canım .buarada önemli değil canım başka sefere konuşuruz inşallah
PELOŞUM moralinin iyi olmasına sevindim kesinlikle başkaları için üzme kendini evet biz hep kendimiz gibi biliyoruz insanları ama çakal olmuşlar haberimiz yok .neyse inşallah istediğin gibi alırsın altınlarını tatlım .bende özledim ama olmuyo işte :))
KARDELOŞUM sende stresli birgün geçirmişsin kıyamam zaten varya o hastanede hamişlerin arasında durmak insanı mahvediyo ben okadar tedavi oldum tek rahat olduğum yer tüpbebek merkeziydi nedenmi hepsi benim gibi hasretle bekliyolardı .buarada görüşmede yapmışsın hayırlısı olsun cano .inşallah gerek kalmadan gelir bu dönem içinde
DERİNİM canım ya evet biraz sıkıntılıyım nedenini bilmiyorum aslında biliyorumda nebiliyim işte konuştuk zaten .sende tedaviye start verdin hadi hayırlısı olsun canom .ALLAHIM yüzünü güldürsün .hepiniz çok inanıyosunuz benim içinde galiba ben tüm duygularımı kaybettim .hiçbişey umrumda değil artık .inşallah sizin haberlerinizle sevinicem
BONCUĞUM canım arkadaşım güzel düşüncelerin için çok saol hayırlısı diyorum ben çok yıprandım tedavilerde oyüzdende gücüm yok artık .bide sıkıldım ya bebek olayından yani hayatımı hep bu yönde deam ettirdim ağladım zırladım ne geçti elime koca bir sıfır zaten kardeşimin yaşadığı olaydan sonrada hepten soğudum kuzum duygular bitti tükendi .inşallah sizler güzel haberler vericeksiniz teyzoşlarıda sevinicek canom .
BANUM canım inanki belki abartı geliyo size ama hiç vaktim olmuyo zaten geç kalkıyorum iş güç akşam oluyo .bide cüzlerimi bitirmeye gayret ediyorum ondan gelemiyorum .çoğunluklada ya bende misafir oluyo yada davette oluyoruz .böyle işte kuzum .sende streslisin canım anlıyorum haklısında ama kader diyelim inşallah bizde güleriz be kader arkadaşım
SELİNAM seni çok özledim kuzu ya hiç görüşemedik tabi benden kaynaklı inşallah ramazan sonu tüm gün muhabbet edicem sizlerle:))
ANATOLİŞİM uğramamış bugün inşallah iyisindir kuzum inanki bayram sonu seni görmeyi çok istiyoum çok özledim canım
UEBESLİ iyi olmana sevindim canım allahım hep iyi etsin inşallah
BİRSOŞ yine yoğunmuşsun kolay gelsin canım ohh baklava yemeye gelicem bayramda :))
EGALİM merak ediyodum seni tatlım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim inşallah hep böyle devam eder .huzursuzluk kadar kötü bişey yok allahım evlerimize huzur versin .bebek konusunuda ertelemen iyi olmuş gün doğmadan neler doğar canım .
BERRİNCİM seninde az çalışıyomuş benim gibi geçen günde yazmıştım gerçi endişelenme inşllah ilaçla hemen normale döner
RANACIM sende doktora gdecekmişsin hayırlı haberler al tatlım
SEVİMLİ arkadaştı sanırsam hamileymiş çok tebrik ediyorum allah tamamna erdirsin
gelelim bana bugün tüm gün temizlik yaptım yarın nasipse misafirim var gerçi birazda rahatsızım boğazlarım ağrıyo inşallah yarına çoğalmaz .buakşam kardeşimdeydik oyüzden biraz geç girdim yarın son misafirim ondan sonra biz gitmeye devam edicez .zaten 1 hafta kaldı haftaya salı bayram .sayılı gün çabuk geçiyo işte .okadar korktuk ama hiçde korkulduğu gibi olmadı RABBİM verdi kolaylığını .neyse baya yazdım hepinizi öpüyorum ALLAHIM herşeyi gönlünüze göre versin
selinacım,karşılaşalım canım,bende özledim seni.canım tekrar gözün aydın.çok şükür herşey yolunda sağlıkla gelsin bebişin inşallah canım.enfeksiyonuda takma kafana bol bol su iç aynı şeyi anatolia ya da demişlerdi.öptm canım.
geçmiş olsun canım.Rabbim dermansız dert vermesin tek.bak ilaçlarla düzelir sonrasında gelir bebişin.hamile kalmadığında da varmış bir hayır.sağlıksız olacak olan gebeliği kim isterki.bebek isterken hep hayırlısını dileyelim.boncuğumun da dediği gibi o vakite kadarda eşinin de sperm durumu düzelir.inş sonrasında çok bekletmeden gelir bebişlerr.öptm canım.
çok şükür canım yaa vallahi çok rahatladımm.yorumları sen hep olumsuz düşününce bende huzursuz olmuştum.benim dediklerimden ötürü morali bozuldu falan diye.neyse ki çok şükür herşey yolunda canım çok sevindim tekrardan tebrik ederim.sağlıkla gelsin inşallah bebişinn.dr un da seni başkasına şikayet ederken sende deseydin.geçen ay adetim gelmedi diye 10 gün bekle testi tekrarlıyalım sonrasında bişey yoksa öyle söktürücü vereyim demedin verdin söktürücüyü o sırada bak hamileymişim ben seni şikayet etmiyom ya deseydin keşkeee.
selam canım bugun dr a gidiyorsun inşallah güzel haberlerle gel canım.öptm.
çok şükür canım çok sevindim düzelmenize.Allah büyük doğrunun yanında oluyor elbet.kaynanayla da mesafe iyi olmuş hem küslük olmadan.inşallah eşinde daha da mutlu bi yaşam sürersiniz canım öptm kendine iyi bak.bebek mevzusuda hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin Rabbim inş.
selam canımm.güzel haberlerle gelmişsin.çok sevindim inş bu karar verilen yollar bebişinin gelmesine vesiledir.kaynananın da desteğini takdir ettim.torun hasretiyle yanıyormuş oda meğerrr.inş haster sona erer en kısa zamanda.hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah.eşinin de yeni işi hayırlı uğurlu olsun.sanada rahat ve güzel bir iş kapısı açılsın inşallah canım.öptm.
selam canım neyseki dr susturmuş lagrımayı
adetin sökülmüş hayırlısı inşallah bundan sonraki aylarda güzel haberler gelsin inşallah canım.tüp bebek içinde start vermişsiniz Allahım inşallah tüpe giderken hamile olduğunu öğrenmek nasip etsin inşallah.ama vesilen tüp bebekse o şekilde nasip etsin Rabbim.her zaman dualarımdasın.geçende sen bizler için dua etmişsin Allah razı olsun canım.ettiğin dualarını kat kat sana nasip etsin Rabbim.amiiinn.en kısa zamanda denk gelip detaylı konuşmak isterim senle.öptm canım.
canım yaa geçmiş olsun.inş Rabbim kolaylığını versin.meyvelerde iyi olabilir ama tatlı gıdalar mideyi çabuk kaldırır.tuzlu ve katı gıdalar bastırır.mesela haşlanmış patatesle ekmek yiyebilirsin.patateside fazla abartma sakın çünkü en büyük şeker kaynağı patateste.gebelikteki şekeri etkilemesin.meyveleri soğuk yeme ondan da miden bulanır.hele bide soğuk dondurma yemişsin.mideyi üşütürsün zaten bulanıyo bide üşütürsen daha kötü olursun canım.dikkat et.istersen yediklerini dr a sor zararsız gibi görünen şeyler midenin bulanmasını tetikliyor olabilir.Allah yardımcın olsun canım.öptm.
hadin bakalım canım bayram sonu çalışmalar kuvvetli bi o kadar da verimli olsun hepiniz güzel haberler getirin burdada bayram yapalım inşallahhh.hep dualarımdasınız canım ya inş Rabbim daha fazla bekletmez hiç birinizi.amiinn.
ay canım ya bunu nerden baksan 2-3 ay önce tesadüfen internette okumuştum hep yapim dedim ama regliden temizlendikten 5-6 gün sora aklıma geldi hepp.gerek olursa bi dahakinde yaparım bende.
ohh maşallah birsenim elinize sağlık yapın baklavaları ağız tadıyla afiyetle yiyin inşallah.bizde annemle cumartesi yada pazar günü yaparız.eşim yağ çekiyo bile anneme baklava konusunda.önceleri annemde yapmıyordu bel fıtığından ameliyat olduğu için zorlanıyodu.şimdi damat istek gönderiyo diye hevesle yapıyo. bende yardım ediyom işte.
ebrar ablam bende seni çok özledim.inş en kısa zamanda denk gelip uzun uzun konuşuruz.öptm
selam kızlar hayırlı sabahlar,hayırlı günler olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?