Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam cnm ..bebek konusunu rafa kaldırman cokisabetli bir kaar olmuşş.. biraz daha zmaan verin kendinie bakalım ne olacak..

selam kızlar nasılsınız? midem çok yanıyor beim ve durmadan bi uyuma halim var üzerimde .. hep uykum geliyor.. annemde uyuma cocugun uykusunu alıyorsun huysuz olur diyip duruyor bana :) ama babannemde anneme dermiş uyuma die annem uyurmus ben çok yaramaz ve hiç uyumayan bir çocukmusum.. küçüklüğümü bilen kime sorsam illahlah diyor.. uyumamaya calısıyorum internetten Kuran ı Kerim dinliyorum..

hayırdır cnm arkadaşının neyi var?

Rabbim sizede nasip etsin..

yok cnm seninle ne alakası vardı da sen kendini üzdün.. ben doktora kızdım yazmışdandik şeyler ondan üzüldüm seninle alakası yok yani. he demedim ama o mahçup baya :)
sen napıyorsun?

aslında çok haklısın ben zaten burda birşey yazmaya bile çekiniyorum aslına bakarsan.. sizleri düşünüp kendime bile kızıyrum çoğu zaman. sizleri üzmek istemem asla.. bu yüzden bir daha söylemicem sözüzmicem de kendimi saçma sapan şeylere.. siz üzülürseniz ben daha çok üzülürüm.. birdaha yazmıcam tamam..:) siz rahat olun..

Son düzenleme:
aminnnn cnm ... darısı isteyen herkesin basına olsun.. ben biliyorum ya sıra tek tek sizde.. hissediyorum..Allah ım kucaklarınızı boş bırakmasın inşallah.. ço kdua ediyorum

5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 2 ziyaretçi)

aleyna84,pelin67,lagrima+,
kızlar ben cıkıyorum kendinize iyi bakın hoşcakalın

pelin derin altta sizleri görüyom kızlar ben çıkıyorumgözlerim ağrıyo bide sabah erken kalkacaz baklava yapacaz malum temizlik te bi yandan kendinize iyi bakın herkse selamlar
canım kolay gelsin sende kendine iyi bak cok yorma kendini...
cok sagol bitanem o konuyu hallettik zaten her ay birer tane den yapcaklar altınlarımı...moral verdiginiz icin hepinizden allah razı olsun canım...olsun eboşum inş ramazandan sonra bol bol görüşürüz...evet ya rabbim verdi kolaylıgını şükürler olsun...bu arada gecmiş olsun canım dikkat et kendine cok öpüyorum seni...
arkadaşlar ben de yeni geldim bu siteye ve birçok arkadaşım gibi ben de bebek sahibi olmak istiyorum... allah tüm bekleyenlere nasip etsin bana da siteyi pek kullanamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim

hoşgeldin canım aramıza...inş dilegin en kısa zamanda kabul olur...

boncugum sagol canım o konuda anlaştık su an iyiyim...bide hayırlısıyla hepimiz hamile kalsak dahada mutlu olcam inş rabbim cok bekletmeden hepimizin yüzünü güldürür...

güle güle cnm..
5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 2 ziyaretçi)

aleyna84,pelin67,lagrima+,
kızlar ben cıkıyorum kendinize iyi bakın hoşcakalın

uebesli+,
pelin67
slmlar arkadaslarr nasılsınız bi bakayım dedim ama gözlerim kapanıyo temizlik yaptım yoruldum. ramazanda iş güç yapılmıyo valla

tebrik ederim sevimli,rabbim kucaginada almak nasip eylesin.............

gecmiste yasadigin sIkIntilarini okudum da,gözun aydin lagmiracim,rabbim kucaginada almak nasip eylesin..dualarininda bizide eksik etme canim

egalcim bende seni merak etmistim,iyi olmana ve sorunlarinin duzelmesine sevindim.rabbim bir daha yasatmasin insallah.kayinvalide ile mesafe konunda da olmasi gerekeni yapmissin zaten canim,aslinda ilk tanismadan itibaren öyle olmasi gerek,yoksa sorunlar basliyor malesef..rabbim yar ve yardimcin olsun

derincim seni merak ediyordum bende,iyi olmana sevindim.ayrica asilama icin karar vermissin,hakkinda hayirlisi neyse o olsun canim,dilerim rabbim emek ve gayretlerini bosa cikarmasin..bu arada kayinvalidenede hayran oldum,ne kadar anlayisli bir kadin.bu tur seyleri konusuyor olabilmeniz bile ne kadar hos bir bayan oldugunu gösterirallah muhabbetinizi daim eylesin

kardelencim sende tüp bebek icin basvurdun demek,dilerim evladinin gelmesine vesile olsun..nicin dogum kontrol verildigini anlamadim:44:ayrica yasin daha genc canim,neden gecsin kii,burda almanlar 40 yasindan sonra dogum yapiyorlarayrica arkadasin rahatsizmis,rabbim sifa versin insallah

sevcanim demek annesine eziyet ediyor senin bebislermideni bastiracak seyler yesen daha iyi olmazmi canim,kizartma zaten yagli ,dondurma ise soguk.insallah en yakin zamanda gecer bulantilarin...

paylasim icin allah razi olsun boncugum.yanliz acaba nasil uzerimizde tasinacak ki:44:besmele arapcami yazilacak acaba?:26:

ebrarim sende benim gibi yogun geciriyorsun ramazani,bizimde ayni canim,ya evde misafir oluyor iftara,ya da biz davetli oluyoruz..uzun suredir görusemedik özledim seni..neyse ramazan sonu bol bol muhabbet ederiz insallah

antoliam,kontrole gidecekmissin insallah iyi gecmistir?nasil gidiyor hamilelik canim?baya olmustur artik dimi?
selinam,sen nasilsin canim?baklava yapicakmissinafiyet olsun

pelinim,sende sIkilmissin biraz,ama neyseki duzelmis sorunlarin.allah yardimcin olsun.

rana ve ececim taze hamisler sizler nasilsiniz:44:

sağol canım Allah razı olsun... Rabbim isteyen herkese nasip etsin..

cnm peynır de kokuyor ama karpuz peynır fılan yıyorum ekmeksız...amın cnm ewet ıyı olsun onlar da napıyım yatark gecırırım bulantılarımı.sağolsun eşim de yemek aramıyo.kahvalltı tarzı yapıyoruz

sevcan canımm inşallah bulantıların çabuk gecer hamileliğin boyunca sürüpte yıpratmaz senii yegenlerimizee çokk iyi bak yemeye calışş :)
amın cnm.3 aydan sonra gecer sanırım bulantılar ınşallah.yemeğe çalışıyorum cnm

sağol ablacığım ewet war bulantılar bugun hiççıkartmadım maşallah.çok da yemedım zaten.dun fenaydım cok

cnm benım keşke yesem patatesı de en sewdıgım seydır haşlayıp yemek.cnm su bıle cıkıyordu dün ya o kdr kotuydu yanııı.dr da dedı yıyemezsen zorlama ılk 3 ay onmlı degıl cok rahtsız olursan hap werırım demıstı.her zaman dunkuı gıbı olursa zaten ılac yazdırırım

ayy cnm allah şıfa wersın arkadaşının yawrusuna ne kadrlık bebeği????

ne bilim cnm yaa babannem hep anneme dermiş annem genede uyurmuş ben inanılmaz yaramaz huysuz ve uyumak bilmeyen birçocukmuşum..tırstım uyumuyom şimdi o sebeple.. benim gibi bir çocuk çok zor eminim istemiyom o yüzden...

Canlar selam hepınıze.muhtemelen yazım cift cıkacak gene.uzun yazınca galıba öyle yapıyo.kısa kısa yazıp yollaym madem.smılesızde pek tadı olmuyoda neyse...
Kardelosum,arkadasna cok gecmıs olsn cnm ya.rabbm yardmcsı olsun.bugun ıyısın inş kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…