Geçmiş olsun canım iyisin inşallah şimdi.Valla bitti mubarek ay.hepinize selam canım arkadaşlarım
öncelikle LAGRİMA VE ECE gözünüz aydın kızlar sizin adınıza çok sevindim ALLAHIM tamamıa erdirsin sağlıkla sıhhatle inşallah
SEVCANCIM bulantıların varmış ALLAH yardımcın osun canım .buarada önemli değil canım başka sefere konuşuruz inşallah
PELOŞUM moralinin iyi olmasına sevindim kesinlikle başkaları için üzme kendini evet biz hep kendimiz gibi biliyoruz insanları ama çakal olmuşlar haberimiz yok .neyse inşallah istediğin gibi alırsın altınlarını tatlım .bende özledim ama olmuyo işte :))
KARDELOŞUM sende stresli birgün geçirmişsin kıyamam zaten varya o hastanede hamişlerin arasında durmak insanı mahvediyo ben okadar tedavi oldum tek rahat olduğum yer tüpbebek merkeziydi nedenmi hepsi benim gibi hasretle bekliyolardı .buarada görüşmede yapmışsın hayırlısı olsun cano .inşallah gerek kalmadan gelir bu dönem içinde
DERİNİM canım ya evet biraz sıkıntılıyım nedenini bilmiyorum aslında biliyorumda nebiliyim işte konuştuk zaten .sende tedaviye start verdin hadi hayırlısı olsun canom .ALLAHIM yüzünü güldürsün .hepiniz çok inanıyosunuz benim içinde galiba ben tüm duygularımı kaybettim .hiçbişey umrumda değil artık .inşallah sizin haberlerinizle sevinicem
BONCUĞUM canım arkadaşım güzel düşüncelerin için çok saol hayırlısı diyorum ben çok yıprandım tedavilerde oyüzdende gücüm yok artık .bide sıkıldım ya bebek olayından yani hayatımı hep bu yönde deam ettirdim ağladım zırladım ne geçti elime koca bir sıfır zaten kardeşimin yaşadığı olaydan sonrada hepten soğudum kuzum duygular bitti tükendi .inşallah sizler güzel haberler vericeksiniz teyzoşlarıda sevinicek canom .
BANUM canım inanki belki abartı geliyo size ama hiç vaktim olmuyo zaten geç kalkıyorum iş güç akşam oluyo .bide cüzlerimi bitirmeye gayret ediyorum ondan gelemiyorum .çoğunluklada ya bende misafir oluyo yada davette oluyoruz .böyle işte kuzum .sende streslisin canım anlıyorum haklısında ama kader diyelim inşallah bizde güleriz be kader arkadaşım
SELİNAM seni çok özledim kuzu ya hiç görüşemedik tabi benden kaynaklı inşallah ramazan sonu tüm gün muhabbet edicem sizlerle:))
ANATOLİŞİM uğramamış bugün inşallah iyisindir kuzum inanki bayram sonu seni görmeyi çok istiyoum çok özledim canım
UEBESLİ iyi olmana sevindim canım allahım hep iyi etsin inşallah
BİRSOŞ yine yoğunmuşsun kolay gelsin canım ohh baklava yemeye gelicem bayramda :))
EGALİM merak ediyodum seni tatlım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim inşallah hep böyle devam eder .huzursuzluk kadar kötü bişey yok allahım evlerimize huzur versin .bebek konusunuda ertelemen iyi olmuş gün doğmadan neler doğar canım .
BERRİNCİM seninde az çalışıyomuş benim gibi geçen günde yazmıştım gerçi endişelenme inşllah ilaçla hemen normale döner
RANACIM sende doktora gdecekmişsin hayırlı haberler al tatlım
SEVİMLİ arkadaştı sanırsam hamileymiş çok tebrik ediyorum allah tamamna erdirsin
gelelim bana bugün tüm gün temizlik yaptım yarın nasipse misafirim var gerçi birazda rahatsızım boğazlarım ağrıyo inşallah yarına çoğalmaz .buakşam kardeşimdeydik oyüzden biraz geç girdim yarın son misafirim ondan sonra biz gitmeye devam edicez .zaten 1 hafta kaldı haftaya salı bayram .sayılı gün çabuk geçiyo işte .okadar korktuk ama hiçde korkulduğu gibi olmadı RABBİM verdi kolaylığını .neyse baya yazdım hepinizi öpüyorum ALLAHIM herşeyi gönlünüze göre versin
Yapar canım netten araştır troid yüksekliği diye.valla bilmiyorum ki <canımm alışman için yarım basla dedi 1 hafta sonra hergün bir tane dedi. canım ya bu hastalık uyku yapıyo mu bana dokunmasalar aralıksız sürekli uykum var
Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine yakkkın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâhirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalınkkcaya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)
boncugum benim adetim bitti bugun temizlendim dualara başlıyorum ALLAH izin verirse ben bu duayıda yapmak istiyorum
acaba bilen arkadaşlarda cevap verebilir ben üstümde dua varken tuvalate gidebilirmiyimm ki cıkarıp mı gidiyim aklıma takıldı
KIZLAR HERKESE SELAMLAR
lagrima tebrik ederim hamileliyini ALLAH tamamına erdirsin darısı başımıza olsun İNŞALLAH
ece seninde tam belli olmuş tekrar tebrik ederim canım meseneden duayı aldım cok sagol
kardelen tüpe başlıyomuşsun hayırlı ugurlu olsun sonu pozitif olsun İNŞALLAH nerde yaptırmayı düşünüyosun
derin sende başlıyomuşsun hayırlı olsun fikrimi sorarsan bence devlete başla morelini bozmak istemem ama cünkü özeldede yaptırdım capada da hiç bi fark görmedim aynı tamamıyle olmassa bile devlette hakkını kullanrsın hemde 3 aşılama yaptırman lazım tüp için onuda kullanmış olursun bende biliyosun 3 kere aşılama yaptırdım bagnunda dediyi gibi capa cok iyi o konuda cok oyalamıyolar ben memnun kaldım
bagunu sende başlıyosun bayramdan sonra hayırlı ugurlu olsun burcuşafak nasıl dogumu yakınmış ALLAH biz avazda kurtarsın darısı sana bana tüm arkadaşlarıma olsun İNŞALLAH selam söyle benden
boncugum sende başlıyosun hayırlı olsun bacım bayramdan sonra cogu arkadaş başlıyo hepimiz için hayırlı olsun İNŞALLAH
kızlar unuttugum varsa özür dilerim
berrincim eşin amaliyat olmuş gecmiş olsun amaliyatın faydası cok canım sizde görürsnüz İNŞALLAH
abla sen nasılsın.......
selena sen neler yapıyosun tedavi falan varmı
kızlar kusura bakmayın unuttgum var aklıma geldikce yazıyorum
birsen cok gecmiş olsun emra amaliyat olmuş şimdi nasıl .....
kızlar ben cıkıyorum herkese hayırlı güzel iftarlar..........
Söylerim canım bugünde burcu seni sordu selam söyledi sana bayramdan sonraki gün doğum inşallah bende inşalalh başlıycam bakalım tutar inşallah senin durumlar nasıl inşallah tutar canım duayı bende yapıcam inşallah.
ok canım.olsun.bende aynı tas aynı hamam yaptığımız bişey yok.yuvarlanıp gidiyoruzz.yok cnm seninle ne alakası vardı da sen kendini üzdün.. ben doktora kızdım yazmışdandik şeyler ondan üzüldüm seninle alakası yok yani. he demedim ama o mahçup baya :)
sen napıyorsun?
Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine yakkkın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâhirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalınkkcaya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)
boncugum benim adetim bitti bugun temizlendim dualara başlıyorum ALLAH izin verirse ben bu duayıda yapmak istiyorum
acaba bilen arkadaşlarda cevap verebilir ben üstümde dua varken tuvalate gidebilirmiyimm ki cıkarıp mı gidiyim aklıma takıldı
KIZLAR HERKESE SELAMLAR
lagrima tebrik ederim hamileliyini ALLAH tamamına erdirsin darısı başımıza olsun İNŞALLAH
ece seninde tam belli olmuş tekrar tebrik ederim canım meseneden duayı aldım cok sagol
kardelen tüpe başlıyomuşsun hayırlı ugurlu olsun sonu pozitif olsun İNŞALLAH nerde yaptırmayı düşünüyosun
derin sende başlıyomuşsun hayırlı olsun fikrimi sorarsan bence devlete başla morelini bozmak istemem ama cünkü özeldede yaptırdım capada da hiç bi fark görmedim aynı tamamıyle olmassa bile devlette hakkını kullanrsın hemde 3 aşılama yaptırman lazım tüp için onuda kullanmış olursun bende biliyosun 3 kere aşılama yaptırdım bagnunda dediyi gibi capa cok iyi o konuda cok oyalamıyolar ben memnun kaldım
bagunu sende başlıyosun bayramdan sonra hayırlı ugurlu olsun burcuşafak nasıl dogumu yakınmış ALLAH biz avazda kurtarsın darısı sana bana tüm arkadaşlarıma olsun İNŞALLAH selam söyle benden
boncugum sende başlıyosun hayırlı olsun bacım bayramdan sonra cogu arkadaş başlıyo hepimiz için hayırlı olsun İNŞALLAH
berrincim eşin amaliyat olmuş gecmiş olsun amaliyatın faydası cok canım sizde görürsnüz İNŞALLAH
abla sen nasılsın.......
Selinam cnm,cok sagol baslıcz Allahın ıznıyle.evet kaynanîşîm sevindı ve suanda moral olarak cok destek.ztn hıçbızaman üstüme gelmedıler bu konuda...işide bayramdan snra bkcm cnm inş...coktandr geçmişle haşır neşir degılım senınle ılgılı bşy kacırdysam k.bkma ıyısn inş cnm?
amin canım inş darısı sizlerin olsun inşcanım benım cok sevındım senın adına ınancok heyecanlandım hadı bakalım sen actın yolu bende baslıyorum bı adet olum demırbaslar hadı ama bıde ebusum ıkna olsa
egalcıgım senın adına cok sevındım cnm umarım bıdaha böyle seyler yasamazsın...
cnm tahlıl sonuclarına bakarakmı söyledı bu sonucu gecmıs olsun ılaclarla düzelı hem esınde toparlar o vakte kadar sonrada gelsın bebişler:)
pelınım cok sagol cnm sende sıkıntı ıcındeymssın umarım ferahlıga ulasırsın cnm kımsenın hakkı kımsede kalmaz cnm meraketme
hamısler sızın adınızada sevındım allah tamamını erdırsın ınsallah
kardelos demek görüşme yaptın hadı hayırlısı cnm umarım hersey gönlünce olur
canım bunu bende duymuştum ama yapmamıştım yapayım diyordum allaha şükür gerek kalmadı inş sizlere faydası olurTıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine yakkkın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâhirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalınkkcaya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)
KIZLAR BUNU NİHAT HATİPOGLU DA SÖYLEDI YAPMAKTA FAYDA VAR...
canım siz kıdemlilere allahım şu 1 ay içinde hemen yollasın inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş canım pc dede 2 saatte gidiyor değişen bişi yokOf ya,ıkı saatte zor yolluyo.pcde olsam keskebunada şükür napiyim.
Boncugum ıns adet olmazsn cnm ya..ama olacaksnda hemen asılamayla bebıs gelsın ınsallah.evet bı kalkıştık pir kalkıştık demirbaşlar.bende kendime inanamyorm ama girdık niyete bakalım.ebuşumunki inşşş tedavisïz gelcek yakında ben inanıyorum.
amin canım inş allah bu seferde acısını göstermesin inşderinim evet ameliyat oldu şimdi daha iyi hadi aşılamaya karar vermişsiniz inşallah hemen gelir bebişin karamsarlığa kapılma emre ilk aşılamada geldi onu aklına getir sonuçta hayırlısıysa gelir
lağrimacım hadi hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin ECECİM seninde belli olmuş tamamen bu sefer inşallah sağlıklıca kucağına alırsın
hay masallah canım yaptınmı baklavanı tatlımpelin derin altta sizleri görüyom kızlar ben çıkıyorumgözlerim ağrıyo bide sabah erken kalkacaz baklava yapacaz malum temizlik te bi yandan kendinize iyi bakın herkse selamlar
amin canım inş bu defa kucağımıza alırız allahım nasip eder inş ah canım çok gecmiş olsun inş yarına bişiciğin kalmaz ewt çabucak bitti bak ramazan hayırlısıylahepinize selam canım arkadaşlarım
öncelikle LAGRİMA VE ECE gözünüz aydın kızlar sizin adınıza çok sevindim ALLAHIM tamamıa erdirsin sağlıkla sıhhatle inşallah
SEVCANCIM bulantıların varmış ALLAH yardımcın osun canım .buarada önemli değil canım başka sefere konuşuruz inşallah
PELOŞUM moralinin iyi olmasına sevindim kesinlikle başkaları için üzme kendini evet biz hep kendimiz gibi biliyoruz insanları ama çakal olmuşlar haberimiz yok .neyse inşallah istediğin gibi alırsın altınlarını tatlım .bende özledim ama olmuyo işte :))
KARDELOŞUM sende stresli birgün geçirmişsin kıyamam zaten varya o hastanede hamişlerin arasında durmak insanı mahvediyo ben okadar tedavi oldum tek rahat olduğum yer tüpbebek merkeziydi nedenmi hepsi benim gibi hasretle bekliyolardı .buarada görüşmede yapmışsın hayırlısı olsun cano .inşallah gerek kalmadan gelir bu dönem içinde
DERİNİM canım ya evet biraz sıkıntılıyım nedenini bilmiyorum aslında biliyorumda nebiliyim işte konuştuk zaten .sende tedaviye start verdin hadi hayırlısı olsun canom .ALLAHIM yüzünü güldürsün .hepiniz çok inanıyosunuz benim içinde galiba ben tüm duygularımı kaybettim .hiçbişey umrumda değil artık .inşallah sizin haberlerinizle sevinicem
BONCUĞUM canım arkadaşım güzel düşüncelerin için çok saol hayırlısı diyorum ben çok yıprandım tedavilerde oyüzdende gücüm yok artık .bide sıkıldım ya bebek olayından yani hayatımı hep bu yönde deam ettirdim ağladım zırladım ne geçti elime koca bir sıfır zaten kardeşimin yaşadığı olaydan sonrada hepten soğudum kuzum duygular bitti tükendi .inşallah sizler güzel haberler vericeksiniz teyzoşlarıda sevinicek canom .
BANUM canım inanki belki abartı geliyo size ama hiç vaktim olmuyo zaten geç kalkıyorum iş güç akşam oluyo .bide cüzlerimi bitirmeye gayret ediyorum ondan gelemiyorum .çoğunluklada ya bende misafir oluyo yada davette oluyoruz .böyle işte kuzum .sende streslisin canım anlıyorum haklısında ama kader diyelim inşallah bizde güleriz be kader arkadaşım
SELİNAM seni çok özledim kuzu ya hiç görüşemedik tabi benden kaynaklı inşallah ramazan sonu tüm gün muhabbet edicem sizlerle:))
ANATOLİŞİM uğramamış bugün inşallah iyisindir kuzum inanki bayram sonu seni görmeyi çok istiyoum çok özledim canım
UEBESLİ iyi olmana sevindim canım allahım hep iyi etsin inşallah
BİRSOŞ yine yoğunmuşsun kolay gelsin canım ohh baklava yemeye gelicem bayramda :))
EGALİM merak ediyodum seni tatlım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim inşallah hep böyle devam eder .huzursuzluk kadar kötü bişey yok allahım evlerimize huzur versin .bebek konusunuda ertelemen iyi olmuş gün doğmadan neler doğar canım .
BERRİNCİM seninde az çalışıyomuş benim gibi geçen günde yazmıştım gerçi endişelenme inşllah ilaçla hemen normale döner
RANACIM sende doktora gdecekmişsin hayırlı haberler al tatlım
SEVİMLİ arkadaştı sanırsam hamileymiş çok tebrik ediyorum allah tamamna erdirsin
gelelim bana bugün tüm gün temizlik yaptım yarın nasipse misafirim var gerçi birazda rahatsızım boğazlarım ağrıyo inşallah yarına çoğalmaz .buakşam kardeşimdeydik oyüzden biraz geç girdim yarın son misafirim ondan sonra biz gitmeye devam edicez .zaten 1 hafta kaldı haftaya salı bayram .sayılı gün çabuk geçiyo işte .okadar korktuk ama hiçde korkulduğu gibi olmadı RABBİM verdi kolaylığını .neyse baya yazdım hepinizi öpüyorum ALLAHIM herşeyi gönlünüze göre versin
sağol canım amin inş hayırlısyla ya zaten enfeksiyon çok değilmiş ilaca bile gerek duymadılar inş bu sorun oluşmaz zaten dr a gidince söylerim enfeksiyon olduğunu neyse sen nasılsın tatlımmmmmmcanım tekrar gözün aydın.çok şükür herşey yolunda sağlıkla gelsin bebişin inşallah canım.enfeksiyonuda takma kafana bol bol su iç aynı şeyi anatolia ya da demişlerdi.öptm canım.
geçmiş olsun canım.Rabbim dermansız dert vermesin tek.bak ilaçlarla düzelir sonrasında gelir bebişin.hamile kalmadığında da varmış bir hayır.sağlıksız olacak olan gebeliği kim isterki.bebek isterken hep hayırlısını dileyelim.boncuğumun da dediği gibi o vakite kadarda eşinin de sperm durumu düzelir.inş sonrasında çok bekletmeden gelir bebişlerr.öptm canım.
çok şükür canım yaa vallahi çok rahatladımm.yorumları sen hep olumsuz düşününce bende huzursuz olmuştum.benim dediklerimden ötürü morali bozuldu falan diye.neyse ki çok şükür herşey yolunda canım çok sevindim tekrardan tebrik ederim.sağlıkla gelsin inşallah bebişinn.dr un da seni başkasına şikayet ederken sende deseydin.geçen ay adetim gelmedi diye 10 gün bekle testi tekrarlıyalım sonrasında bişey yoksa öyle söktürücü vereyim demedin verdin söktürücüyü o sırada bak hamileymişim ben seni şikayet etmiyom ya deseydin keşkeee.
selam canım bugun dr a gidiyorsun inşallah güzel haberlerle gel canım.öptm.
çok şükür canım çok sevindim düzelmenize.Allah büyük doğrunun yanında oluyor elbet.kaynanayla da mesafe iyi olmuş hem küslük olmadan.inşallah eşinde daha da mutlu bi yaşam sürersiniz canım öptm kendine iyi bak.bebek mevzusuda hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin Rabbim inş.
selam canımm.güzel haberlerle gelmişsin.çok sevindim inş bu karar verilen yollar bebişinin gelmesine vesiledir.kaynananın da desteğini takdir ettim.torun hasretiyle yanıyormuş oda meğerrr.inş haster sona erer en kısa zamanda.hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah.eşinin de yeni işi hayırlı uğurlu olsun.sanada rahat ve güzel bir iş kapısı açılsın inşallah canım.öptm.
selam canım neyseki dr susturmuş lagrımayı
adetin sökülmüş hayırlısı inşallah bundan sonraki aylarda güzel haberler gelsin inşallah canım.tüp bebek içinde start vermişsiniz Allahım inşallah tüpe giderken hamile olduğunu öğrenmek nasip etsin inşallah.ama vesilen tüp bebekse o şekilde nasip etsin Rabbim.her zaman dualarımdasın.geçende sen bizler için dua etmişsin Allah razı olsun canım.ettiğin dualarını kat kat sana nasip etsin Rabbim.amiiinn.en kısa zamanda denk gelip detaylı konuşmak isterim senle.öptm canım.
canım yaa geçmiş olsun.inş Rabbim kolaylığını versin.meyvelerde iyi olabilir ama tatlı gıdalar mideyi çabuk kaldırır.tuzlu ve katı gıdalar bastırır.mesela haşlanmış patatesle ekmek yiyebilirsin.patateside fazla abartma sakın çünkü en büyük şeker kaynağı patateste.gebelikteki şekeri etkilemesin.meyveleri soğuk yeme ondan da miden bulanır.hele bide soğuk dondurma yemişsin.mideyi üşütürsün zaten bulanıyo bide üşütürsen daha kötü olursun canım.dikkat et.istersen yediklerini dr a sor zararsız gibi görünen şeyler midenin bulanmasını tetikliyor olabilir.Allah yardımcın olsun canım.öptm.
hadin bakalım canım bayram sonu çalışmalar kuvvetli bi o kadar da verimli olsun hepiniz güzel haberler getirin burdada bayram yapalım inşallahhh.hep dualarımdasınız canım ya inş Rabbim daha fazla bekletmez hiç birinizi.amiinn.
ay canım ya bunu nerden baksan 2-3 ay önce tesadüfen internette okumuştum hep yapim dedim ama regliden temizlendikten 5-6 gün sora aklıma geldi hepp.gerek olursa bi dahakinde yaparım bende.
ohh maşallah birsenim elinize sağlık yapın baklavaları ağız tadıyla afiyetle yiyin inşallah.bizde annemle cumartesi yada pazar günü yaparız.eşim yağ çekiyo bile anneme baklava konusunda.önceleri annemde yapmıyordu bel fıtığından ameliyat olduğu için zorlanıyodu.şimdi damat istek gönderiyo diye hevesle yapıyo. bende yardım ediyom işte.
ebrar ablam bende seni çok özledim.inş en kısa zamanda denk gelip uzun uzun konuşuruz.öptm
selam kızlar hayırlı sabahlar,hayırlı günler olsun inşallah.
hsg canım kendinden bize bahsedermisin gerci sabahtan beri gelmemişsin sanırım ama selenam yazmış sana steyi nasıl kullanacağını baska sorun olursa yardım ederiz inşarkadaşlar ben de yeni geldim bu siteye ve birçok arkadaşım gibi ben de bebek sahibi olmak istiyorum... allah tüm bekleyenlere nasip etsin bana da siteyi pek kullanamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim
aminnnnnnn inş... canım hayatın kuralı bu mutlaka düşüp kalkıyoruz bişileri öğrenmek için .... amin canım allah kimseye evlat acısıda göstermesin inşhepiniz cok saolun canlarimm.. allah kimseyi yapamayacagi agir sinavlara sokmasn aminn.. mutluluk huzur cok önemlymiss düse kalka ilerliyorum bakalimm her gün yeni bir ders alarak ... cocuk konusunuda allah kimsenn kucagini bos birakmasin mutluluguna mutluluk sevinc eklesinn..
sevcancimm ikizmiss hayirli olsun ne güzell ikitane bidikcik basta cok zorlanirsin ama 1-2 yaslarinda cok seviml seker datlu olurlar..
yaaaaa ben onu bilmiyordum valla bana kimse uyuma demiyor kendi annem yat uyu uykun olduğu zaman diyor çoçuk ağırlık yapar uykun olur diyor ya bilmiyordum onu hiçselam kızlar nasılsınız? midem çok yanıyor beim ve durmadan bi uyuma halim var üzerimde .. hep uykum geliyor.. annemde uyuma cocugun uykusunu alıyorsun huysuz olur diyip duruyor bana :) ama babannemde anneme dermiş uyuma die annem uyurmus ben çok yaramaz ve hiç uyumayan bir çocukmusum.. küçüklüğümü bilen kime sorsam illahlah diyor.. uyumamaya calısıyorum internetten Kuran ı Kerim dinliyorum..
hayırdır cnm arkadaşının neyi var?
ewet canım allaha şükür sağlık ocağında belli oldu tskler duayı allah şimdiden kabul etsin inşboncugum benim adetim bitti bugun temizlendim dualara başlıyorum ALLAH izin verirse ben bu duayıda yapmak istiyorum
KIZLAR HERKESE SELAMLAR
abla sen nasılsın.......
tebrik ederim sevimli,rabbim kucaginada almak nasip eylesin.............
gecmiste yasadigin sIkIntilarini okudum da,gözun aydin lagmiracim,rabbim kucaginada almak nasip eylesin..dualarininda bizide eksik etme canim
egalcim bende seni merak etmistim,iyi olmana ve sorunlarinin duzelmesine sevindim.rabbim bir daha yasatmasin insallah.kayinvalide ile mesafe konunda da olmasi gerekeni yapmissin zaten canim,aslinda ilk tanismadan itibaren öyle olmasi gerek,yoksa sorunlar basliyor malesef..rabbim yar ve yardimcin olsun
derincim seni merak ediyordum bende,iyi olmana sevindim.ayrica asilama icin karar vermissin,hakkinda hayirlisi neyse o olsun canim,dilerim rabbim emek ve gayretlerini bosa cikarmasin..bu arada kayinvalidenede hayran oldum,ne kadar anlayisli bir kadin.bu tur seyleri konusuyor olabilmeniz bile ne kadar hos bir bayan oldugunu gösterirallah muhabbetinizi daim eylesin
kardelencim sende tüp bebek icin basvurdun demek,dilerim evladinin gelmesine vesile olsun..nicin dogum kontrol verildigini anlamadim:44:ayrica yasin daha genc canim,neden gecsin kii,burda almanlar 40 yasindan sonra dogum yapiyorlarayrica arkadasin rahatsizmis,rabbim sifa versin insallah
sevcanim demek annesine eziyet ediyor senin bebislermideni bastiracak seyler yesen daha iyi olmazmi canim,kizartma zaten yagli ,dondurma ise soguk.insallah en yakin zamanda gecer bulantilarin...
paylasim icin allah razi olsun boncugum.yanliz acaba nasil uzerimizde tasinacak ki:44:besmele arapcami yazilacak acaba?:26:
ebrarim sende benim gibi yogun geciriyorsun ramazani,bizimde ayni canim,ya evde misafir oluyor iftara,ya da biz davetli oluyoruz..uzun suredir görusemedik özledim seni..neyse ramazan sonu bol bol muhabbet ederiz insallah
antoliam,kontrole gidecekmissin insallah iyi gecmistir?nasil gidiyor hamilelik canim?baya olmustur artik dimi?
selinam,sen nasilsin canim?baklava yapicakmissinafiyet olsun
pelinim,sende sIkilmissin biraz,ama neyseki duzelmis sorunlarin.allah yardimcin olsun.
rana ve ececim taze hamisler sizler nasilsiniz:44:
ii canım şükür sen nasılsın
kızlar sabah bi girdim bir sürü alıntı yaptım ama kk da sorun vardı sanırım yazdıklarımı yollamadı bir dahada giremedim nasılsınız
kızlar bugün çok kötü gecti bizim burdan iki gec öldü trafik kazasında hala şoktayım ve inanamıyorum biri evli idi ve 1 çoçuğu vardı karısı 2. ye hamileydi ama düşmüş diyorlar ne kadarı doğru bilmiyorum ama bide bizim akraba hem kaynanamdan hem kendi ailemden offffff çoçuğun boynu bükük kalacak şimdi ya ne acı diğer gec bizim mahalleden ve dah 21 22 yaşlarında anca yeni askersen geldi ne büyük acıallahım bu ve bu iki gence carpan kamcu kacmayıp inip bakıp hastaneye götürseymiş yaşama ihtimali varmış heleki bu beni çok ama çok üzdü üzüntüden midem çok ağrıyor ve aksam yemeğini bile yiyemeyecektim o derece bebişim için yedim az önce koçişimi işe yolladım ama içimde korku var o kadının yerinde olmak istemezdim bu gece uyuyamam allahım herkesin eşlerini ve evlatlarını korusun allhım ailelerinee sabır versin mekanları cennet olsun inş
Naber uebesli ve ece nasılsınız kızlar.
ii olmaya calısıyorum canım sen nasılsın
Nolsun Banıcum valla keyfim yok. Kocayla fena kavga ettik. Bu ara cok gergin zaten bende gergin bir tipim Tam iftara 5 dakka kala Ne o yedi ne ben şimdide devirdi popoyu yatıyor. Ağla ağla içim çıktı. Biz birbirimizi çok sevip evlendik Evlenene kadar doğtu düzgün kavga bile etmedik ama evlilikteki ufak kavgalar bile beni yıpratıyor yani ne biliyim öyle işte. Biliyorum her evde olan seyler ama tahammülü az oluyo insanın bazen
Nolsun Banıcum valla keyfim yok. Kocayla fena kavga ettik. Bu ara cok gergin zaten bende gergin bir tipim Tam iftara 5 dakka kala Ne o yedi ne ben şimdide devirdi popoyu yatıyor. Ağla ağla içim çıktı. Biz birbirimizi çok sevip evlendik Evlenene kadar doğtu düzgün kavga bile etmedik ama evlilikteki ufak kavgalar bile beni yıpratıyor yani ne biliyim öyle işte. Biliyorum her evde olan seyler ama tahammülü az oluyo insanın bazen
Uebesli cnm üzülme aynı şeyi iki üç gün önce bende yaşadım yapacak bişe yok her evlilikte oluyor bunlar,sürekli güllük gülistanlık geçincede evliliğin tadı olmuyor :)Üzme kendini sahurda kalkar yer bişeycik olmaz sende ye yemeğini aç kalma cnm...
canım takma kafan tatlım her evde oluyor en ufak şeylere takılıp yıpranman eşine olan sevgiden oluyor sen nekadar çok seversen o kadar çok üzülüp yıpranıyorsun bazan kulak tıkamak inan çok ii oluyor bende çabuk gerilirdim ama şunu anladım ki bu hayatta hiç bir zaman sevdiklerimizi kırmayalım hayat kısa az sonra ne olacağımız belirsiz özelliklede eşlerimizle ii olalım bugün bunu çok ii anladım hiç küs kalmaylım sonra keskelerle yasamayalım
amin canım inş darısı sizlerin olsun inş
canım bunu bende duymuştum ama yapmamıştım yapayım diyordum allaha şükür gerek kalmadı inş sizlere faydası olur
canım siz kıdemlilere allahım şu 1 ay içinde hemen yollasın inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş canım pc dede 2 saatte gidiyor değişen bişi yok
amin canım inş allah bu seferde acısını göstermesin inş
hay masallah canım yaptınmı baklavanı tatlım
amin canım inş bu defa kucağımıza alırız allahım nasip eder inş ah canım çok gecmiş olsun inş yarına bişiciğin kalmaz ewt çabucak bitti bak ramazan hayırlısıyla
sağol canım amin inş hayırlısyla ya zaten enfeksiyon çok değilmiş ilaca bile gerek duymadılar inş bu sorun oluşmaz zaten dr a gidince söylerim enfeksiyon olduğunu neyse sen nasılsın tatlımmmmmm
hsg canım kendinden bize bahsedermisin gerci sabahtan beri gelmemişsin sanırım ama selenam yazmış sana steyi nasıl kullanacağını baska sorun olursa yardım ederiz inş
aminnnnnnn inş... canım hayatın kuralı bu mutlaka düşüp kalkıyoruz bişileri öğrenmek için .... amin canım allah kimseye evlat acısıda göstermesin inş
yaaaaa ben onu bilmiyordum valla bana kimse uyuma demiyor kendi annem yat uyu uykun olduğu zaman diyor çoçuk ağırlık yapar uykun olur diyor ya bilmiyordum onu hiç
ewet canım allaha şükür sağlık ocağında belli oldu tskler duayı allah şimdiden kabul etsin inş
ii canım şükür sen nasılsın
kızlar sabah bi girdim bir sürü alıntı yaptım ama kk da sorun vardı sanırım yazdıklarımı yollamadı bir dahada giremedim nasılsınız
kızlar bugün çok kötü gecti bizim burdan iki gec öldü trafik kazasında hala şoktayım ve inanamıyorum biri evli idi ve 1 çoçuğu vardı karısı 2. ye hamileydi ama düşmüş diyorlar ne kadarı doğru bilmiyorum ama bide bizim akraba hem kaynanamdan hem kendi ailemden offffff çoçuğun boynu bükük kalacak şimdi ya ne acı diğer gec bizim mahalleden ve dah 21 22 yaşlarında anca yeni askersen geldi ne büyük acıallahım bu ve bu iki gence carpan kamcu kacmayıp inip bakıp hastaneye götürseymiş yaşama ihtimali varmış heleki bu beni çok ama çok üzdü üzüntüden midem çok ağrıyor ve aksam yemeğini bile yiyemeyecektim o derece bebişim için yedim az önce koçişimi işe yolladım ama içimde korku var o kadının yerinde olmak istemezdim bu gece uyuyamam allahım herkesin eşlerini ve evlatlarını korusun allhım ailelerinee sabır versin mekanları cennet olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?