Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Selinam cnm,cok sagol baslıcz Allahın ıznıyle.evet kaynanîşîm sevindı ve suanda moral olarak cok destek.ztn hıçbızaman üstüme gelmedıler bu konuda...işide bayramdan snra bkcm cnm inş...coktandr geçmişle haşır neşir degılım senınle ılgılı bşy kacırdysam k.bkma ıyısn inş cnm?

Geçmiş olsun canım iyisin inşallah şimdi.Valla bitti mubarek ay.

valla bilmiyorum ki <canımm alışman için yarım basla dedi 1 hafta sonra hergün bir tane dedi. canım ya bu hastalık uyku yapıyo mu bana dokunmasalar aralıksız sürekli uykum var
Yapar canım netten araştır troid yüksekliği diye.

Garibim sagolasın tatlım hepımız icin herseyın hayırlisı ıns.sende nevar neyok cnm?he bıde kayınvalıdem gercekten öyle cnm sagolsn.manevı destek yetıyo ztn ınsana.

Derin naber canım bugün neler oldu arıyacaktım ama annem ve yiğen bendeler bizim minikadan fırsat olmadı ama meraktayım müsait olunca msn gel.

Kardeloş ne oldu arkadaşının çocuğuna çok geçmiş olsun sen kararını değiştirmişsin herşeyin hayırlısı canım hazır olmadan olmaz zaten bende bayramda kesin kararımı vericem durumum böyle stresli olursa erteliycem.

Aleynacm sagol,dun banumlada konustk çapa dıyo oda...ztn benım asılama yaptrmaktakı amacm tüp ıcın rapor alabılmek olduguna göre devlette olması daha mantıklı tabıkı.hayırlısı ıns.

yok cnm seninle ne alakası vardı da sen kendini üzdün.. ben doktora kızdım yazmışdandik şeyler ondan üzüldüm seninle alakası yok yani. he demedim ama o mahçup baya :)
sen napıyorsun?
ok canım.olsun.bende aynı tas aynı hamam yaptığımız bişey yok.yuvarlanıp gidiyoruzz.

iyiyim canım çok şükür.aynı devam.en son tedavi aşılamaydı.tutmadı.aşılamadan soraki ay içindeyim şuan.hakkımızda hayırlısı diye bekliyoruz.

sende sağol canım ya.inş hakkınızda hayırlısıyla bir an önce bebiş gelsin inşallah.belli mi olur rapor için aşılamalarda belki gelir.öptm canım.

Lagrimacım cnm sağlıcakla al kucagına al inşaallah,bebişi görmüşsünüz...
Ranam gelmemiş bugun gidecekti o da doktora sanırım...
Ececeim seninde gözünaydın cnm gebeliğin kesinleşmiş...
Eboşum msnden yazdım zaten inşaallah görüşelim özledim bende...
Garibim sordugun için sağol bitanem herşey yolunda çok şükür darısı inşaallah başınıza...
Kardeloş sende keisn kararını vermişsin hayırlısıyla gelsin miniğin inşaallah...
Derinim sende vermişsin kararını cnm ohh inşaallah aşılamayla gelir bebeişin eşinin iş bulmasına da sevindim cnm ayrıca kayınvalidenin ellerinden öperim helal olsun ona...
Boncugum sende başlıcaksın tedaviye inşaallah sende güzel hbrlerle gelirsin cnm...
Aklımda kalanlar bu kadr canlarım herşey yolundadır inşaallah...

amin canım inş darısı sizlerin olsun inş
canım bunu bende duymuştum ama yapmamıştım yapayım diyordum allaha şükür gerek kalmadı inş sizlere faydası olur
canım siz kıdemlilere allahım şu 1 ay içinde hemen yollasın inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş canım pc dede 2 saatte gidiyor değişen bişi yok
amin canım inş allah bu seferde acısını göstermesin inş
pelin derin altta sizleri görüyom kızlar ben çıkıyorumgözlerim ağrıyo bide sabah erken kalkacaz baklava yapacaz malum temizlik te bi yandan kendinize iyi bakın herkse selamlar
hay masallah canım yaptınmı baklavanı tatlım
amin canım inş bu defa kucağımıza alırız allahım nasip eder inş ah canım çok gecmiş olsun inş yarına bişiciğin kalmaz ewt çabucak bitti bak ramazan hayırlısıyla
sağol canım amin inş hayırlısyla ya zaten enfeksiyon çok değilmiş ilaca bile gerek duymadılar inş bu sorun oluşmaz zaten dr a gidince söylerim enfeksiyon olduğunu neyse sen nasılsın tatlımmmmmm
arkadaşlar ben de yeni geldim bu siteye ve birçok arkadaşım gibi ben de bebek sahibi olmak istiyorum... allah tüm bekleyenlere nasip etsin bana da siteyi pek kullanamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim
hsg canım kendinden bize bahsedermisin gerci sabahtan beri gelmemişsin sanırım ama selenam yazmış sana steyi nasıl kullanacağını baska sorun olursa yardım ederiz inş

ii olmaya calısıyorum canım sen nasılsın

Nolsun Banıcum valla keyfim yok. Kocayla fena kavga ettik. Bu ara cok gergin zaten bende gergin bir tipim Tam iftara 5 dakka kala Ne o yedi ne ben şimdide devirdi popoyu yatıyor. Ağla ağla içim çıktı. Biz birbirimizi çok sevip evlendik Evlenene kadar doğtu düzgün kavga bile etmedik ama evlilikteki ufak kavgalar bile beni yıpratıyor yani ne biliyim öyle işte. Biliyorum her evde olan seyler ama tahammülü az oluyo insanın bazen

canım takma kafan tatlım her evde oluyor en ufak şeylere takılıp yıpranman eşine olan sevgiden oluyor sen nekadar çok seversen o kadar çok üzülüp yıpranıyorsun bazan kulak tıkamak inan çok ii oluyor bende çabuk gerilirdim ama şunu anladım ki bu hayatta hiç bir zaman sevdiklerimizi kırmayalım hayat kısa az sonra ne olacağımız belirsiz özelliklede eşlerimizle ii olalım bugün bunu çok ii anladım hiç küs kalmaylım sonra keskelerle yasamayalım

Uebesli cnm üzülme aynı şeyi iki üç gün önce bende yaşadım yapacak bişe yok her evlilikte oluyor bunlar,sürekli güllük gülistanlık geçincede evliliğin tadı olmuyor :)Üzme kendini sahurda kalkar yer bişeycik olmaz sende ye yemeğini aç kalma cnm...

Ayyy öyle haklısınız ama işte insan üzülüyo yinede Barıştığımızda kavga eden biz miyiz dıyosun kavgalıyken de o birbirinin gözüne bakan bizmiydik diyosun napalım allah beterinden saklasın

çocuk ağırlık yaptıgı için değil vücut suan bir geçiş döneminde..plesantayı olusturmaya calısıyor kasları gevsşiyor kalca kemiklerin daha esnek hale geliyor.. hamilekaldıgın anda vücut bebk ve doğum için kendini hazırlamaya başlıyor.. buyorgunluk halsizlik uyku vs hep bu sebepten.. ilk 3 aylık dönemde vücut alışıyor ve eski enerjine sahip oluyorsun...
annem bana öyle diyor babannemde anneme öyle dermiş koca karı lafları ama olsun ben genede ciddiye almayı yeyliyorum yatıyorum ama uyumuyorum elimden geldiğince.. benim gibi bir çocuk ile uğraşmak çok zor..

bu arada Allah sabırlar versin o aileye.. çok zor bir durum.. madem çarpıyorsun şerfsiz alda hastaneye götür..

Son düzenleme:
sıkma canını düzelir.. bizde pasokavga edip duruyoruz.. üzülme yemeğini falan ye.. annem hep der birbirinize küsün ama sofraya küsülmez.. neyse ağlama sakin ol geçer.. her evde olan şeyler

ben çıkıyorumAllah a emanet olun.. yarın görüşrüüz inşallah.. kan sonuçlarımı alacagım bakalım ne ilaçlar vercek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…