Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

demek misafirin vardı cano neyse geçmiş olsun sanada :))
ALLAH kabul etsin canım ibadetlerini
iyi yaptın cano bende bakıyım dedim halim olmasada

valla peloşum dilerim karıştırmadan olsun ya fena bişey ALLAHIM beterinden korusun insan hasta olmadan sağlığın kıymetini bilmiyor
canım yokya kötü bişey olmaz merak etme aklına kötü şeyler getirme
evet kk çok yavaş canım 1 saatte geliyo yazdıklarım

iyi yaptın canım...benimde misafirim vardı bugun bende biraz yorgunum...allah kabul etsin canım gökceyide öp benim icin...

"Allahumme inneke afuvvun kerîmun tuhibbul afve fa'fu annî."
"Allah'ım, şüphesiz sen affedicisin, ikram sahibisin, affetmeyi seversin, beni affet."

nasılsınız kıslar.. keyifler nasıl.. ebrar ablacım sen nasılsın?

saol canım iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın ?
kusura bakmayın hanımlar ben çıkıyorum
iyi gececler

pelincim az önce yazmayı unutmuşum kusura bakma sen nasılsın?
önemli degil canım ben sen sormadan yazdım:))iyiyim sagol ama yorgunum biraz...

amin canım öyle valla ya rabbim şifa versin inş yarına bişeyin kalmaz...ya eboşum bilmiyorumki artık hep kötü şeyler geliyo aklıma ama hayırlısı olsun tabiki...

kızlar bende kaçıyorum yorgunum acaip :) kib öptm hepinizi
ebroşum git canımiii geceler geçmiş olsun allah şifa versin
lagrima hoşgeldin sende canım sagol iyyiz bizde sende inş iyisindir
hadi bende kaçtım aeo byyyyy

iyiyim canım.. hadi sende cık.. allah a emanet ol.. iyi gecele.r.

evet canım ya çıksam ve yatsam iyi olucak hiç halim yok
hepinizi çok öpüyorum hayırlı geceler
tekrardan KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN
iyi geceler canım tekrardan gecmiş olsun rabbim şifa versin görüşmek üzre cok öpüyorum seni...
iyiyim canım sagol ama yorgunum biraz misafirim vardı bugun...sen nasılsın bebişin nasıl...

güle güle canım sende k.i.b görüşmek üzre gökceyi ve seni öpüyorum...

iyi canım..emrcimeğim de iyi.. napsın annesinin karnını ağrıtıp duruyor..
sende baya yorulmuşsun bugün.. yat dinlen hemencik..

iyi canım..emrcimeğim de iyi.. napsın annesinin karnını ağrıtıp duruyor..
sende baya yorulmuşsun bugün.. yat dinlen hemencik..

olsun canım tatlı agrılar onlar...haklısın bende cıkıyım cok uykum var...iyi geceler kızlar tekrar kandiliniz mubarek olsun görüşmek üzre opüyorum hepinizi...

tmm cnm Allah a emanet ol.. iyi geceler..

bende cıkıyorum cümleten geceniz mübarek olsun...

olsun canım tatlı agrılar onlar...haklısın bende cıkıyım cok uykum var...iyi geceler kızlar tekrar kandiliniz mubarek olsun görüşmek üzre opüyorum hepinizi...

hım orasıda öle tabi ama ben buraya alıştığım için baska topiklere gidemiyorum inş bulurum bunla ilgili bi topik sağol tatlım
aminnnnnnnnn canım inşşşşşşşşş
ya bizim bi birsenimiz,bide derdamız vardı,nerdeler ki acaba?

birde tostimiz,durumuz da vardi,onlarda yoklarrr
canlarım gelmeyen çok haberde vermiyorlar hadi birsen geliyor derda geliyor ama gelmeyeni ne yapacak bir gelip biz iiyiz merak etmeyin demeyeni düşünmemiz hata olur boş ver bizi düşünmeyeni bizmi düşüneceğiz
daha çokları var da,artık onları yazmaktan yoruldum,bizi dileyen gelir kendinden haber verir,ben girmek istemiyorum ama iyiyim der,böyle daha mutlu oluyolar demekki,kendileri bilirler.
cüzlerim bitmedi canım
öle canım bizim merak ettiğimizi önemsemeyeni biz niye önemseyelimkiiiiii canım artık cüzlerin bayram sonrasına kalır allah nasip ederse
ah be tatlım ya o görgüsüzlerin dediklerine ne bakıyorsun o evlat hasreti çekmemiş onun için çekenın halinden anlamaz o takma kafana ok
öle canım sabrın sevabı da büyükmüş inş allahım bu sabrın sonunda güzel bi mutluluk nasip etsin
ewet öleleri var maalesef işte ne yaparsın aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım inş
aaa bu kadar çok fazileti olduğundan haberim yoktu acıkcası hani bazılarını biliyormuşumda ama bilmediklerimde varmış çok sağol tatlım allah şimdiden kabul etsin
okudun mu canım inş allah kabul eder canım
allahım kurtarsın canım merak etmiştim oldumu diye bakayım demiştim allah hayırlı doğum nasip etsin inş
amin canım senin dualarında kabul olsun inş
canım şimdi ii olduğuna inan çok sevindim inş bir daha hasta olma hamişken hastalık zor oluyor tabi allahım nasip ederse olacak nasip etmezse zaten emanetini benden alır artık atkmıyorum kafama inş bişicik olmaz
amin canım aminnnnnnnnnnn
amin canım allah hepimizin duasını kabul etsin inş
amin canım allah duanı kabul etsin inşşşşş
mevlam tüm dualarınızı kabul etsin inş hepinize duaların kabul olduğu bir gece diliyorum
aminnnn inş kabulll olur
canım inş lekelenmen tam adete dönüşmezde minişin seninledir inş bu arada hag aramıza
rabbim şu mübarek gecede,hepimizin dualarını kabul eylesin,gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin inşallah
en güzel şekilde,gecenin feyzinden,bereketinden nasibdar olmamız dileğiyle.
aminnnn canım
aminnn canım inş nasip eder
sanada çok gecmiş olsun canım ya neden olduki üşüttünmüüüü
aminnnn cnaım allah duaları kabul olanlardan eylesin inş
aminnn canım allah kabul etsin
sen nasılsın canım inşallah daha iyisindir ?galiba geçmiştesin sesin çıkmıyo

ii diyelim ii olalım ablam ama bugün çok fenaydım ya kaynanam biber kızartmasını seviyoruz diye taze biber toplamış onu kızatırken o yağın kokusuna bi midem bulandı neredeyse dkka bası istifra ettim aksa yemek te yiyemedim misafir vardı onların yanında çıkaramadım da yani anlayacağım çok zor bi aksam gecirdim şimdi hemen yatacağım inş bi daha ağrımaz

herkesin KADIR GECESİ MÜBAREK OLSUN allahım bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine kucaklarımızı boş bırakmasın herkesi mucizesiyle sevindirsin her eve bir cennet kokusu yollasın inş kızlar sizlre çok dua ettim inş allah dualarımızı kabul eder ben şimdi çıkıyorum misafirler geç gitti birazda yoruldum yatıp dinleneyim kib aeo öp byy

kızlar bütün dualarınıza can gönülden amin diyorum allahım gönlünüzdekını versın canlarım sız bunu hakedıyosunuz...
ebusum ne demek cnm ya sen hasta olmussun cok gecmıs olsun cok üzüldüm dıkkatet kendıne...
bıde bırsen nerde ya bgnde gırmemıs merakettım baya berrınde yok ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…