sagol pelincim iyiyim çok şükür sizlere bakmadan uyumayım dedim :)
ebroşum tekrardan geçmiş olsun iyiyim cano ya misafirim vardı bugün yemege onlar gitti epey yorulmuşum bende:) gökcede uyudu çok şükür namazımı kılıp bakayım dedim size :)
inş canım ya karıştırmışsındır da ondandır üşütünce daha üzün sürebiliyo...evet eboşum ya bende anlamadımki niye oyle oluyo ilk defa oldu kistten oluyo sanırım...bakalım doktora gidince soracam inş kötü bişey yoktur...ya k.k cok yavaş:84::84:
sagol pelincim iyiyim çok şükür sizlere bakmadan uyumayım dedim :)
ebroşum tekrardan geçmiş olsun iyiyim cano ya misafirim vardı bugün yemege onlar gitti epey yorulmuşum bende:) gökcede uyudu çok şükür namazımı kılıp bakayım dedim size :)
sagolasın cano ama senin halin yoksa artık kalk git bence uyu en güzeli senin için uyumak yoksa yarın daha kötü olursun
"Allahumme inneke afuvvun kerîmun tuhibbul afve fa'fu annî."
"Allah'ım, şüphesiz sen affedicisin, ikram sahibisin, affetmeyi seversin, beni affet."
nasılsınız kıslar.. keyifler nasıl.. ebrar ablacım sen nasılsın?
önemli degil canım ben sen sormadan yazdım:))iyiyim sagol ama yorgunum biraz...pelincim az önce yazmayı unutmuşum kusura bakma sen nasılsın?
valla peloşum dilerim karıştırmadan olsun ya fena bişey ALLAHIM beterinden korusun insan hasta olmadan sağlığın kıymetini bilmiyor
canım yokya kötü bişey olmaz merak etme aklına kötü şeyler getirme
evet kk çok yavaş canım 1 saatte geliyo yazdıklarım
saol canım iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın ?
kusura bakmayın hanımlar ben çıkıyorum
iyi gececler
kızlar bende kaçıyorum yorgunum acaip :) kib öptm hepinizi
ebroşum git canımiii geceler geçmiş olsun allah şifa versin
lagrima hoşgeldin sende canım sagol iyyiz bizde sende inş iyisindir
hadi bende kaçtım aeo byyyyy
iyi geceler canım tekrardan gecmiş olsun rabbim şifa versin görüşmek üzre cok öpüyorum seni...evet canım ya çıksam ve yatsam iyi olucak hiç halim yok
hepinizi çok öpüyorum hayırlı geceler
tekrardan KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN
iyiyim canım sagol ama yorgunum biraz misafirim vardı bugun...sen nasılsın bebişin nasıl..."Allahumme inneke afuvvun kerîmun tuhibbul afve fa'fu annî."
"Allah'ım, şüphesiz sen affedicisin, ikram sahibisin, affetmeyi seversin, beni affet."
nasılsınız kıslar.. keyifler nasıl.. ebrar ablacım sen nasılsın?
kızlar bende kaçıyorum yorgunum acaip :) kib öptm hepinizi
ebroşum git canımiii geceler geçmiş olsun allah şifa versin
lagrima hoşgeldin sende canım sagol iyyiz bizde sende inş iyisindir
hadi bende kaçtım aeo byyyyy
iyi geceler canım tekrardan gecmiş olsun rabbim şifa versin görüşmek üzre cok öpüyorum seni...
iyiyim canım sagol ama yorgunum biraz misafirim vardı bugun...sen nasılsın bebişin nasıl...
güle güle canım sende k.i.b görüşmek üzre gökceyi ve seni öpüyorum...
iyi canım..emrcimeğim de iyi.. napsın annesinin karnını ağrıtıp duruyor..
sende baya yorulmuşsun bugün.. yat dinlen hemencik..
olsun canım tatlı agrılar onlar...haklısın bende cıkıyım cok uykum var...iyi geceler kızlar tekrar kandiliniz mubarek olsun görüşmek üzre opüyorum hepinizi...
hım orasıda öle tabi ama ben buraya alıştığım için baska topiklere gidemiyorum inş bulurum bunla ilgili bi topik sağol tatlımAmin canım inşallah.
Ece canım bak bu sorunun cevabını en iyi gebelik topiklerinde bulursun burdada gebe var ama azınlıkta hem ordakiler daha deneyimli.
Amin canım
Amin inşallah en kısa zamanda hepimize canım.
Hayırdır boncuk neye bu kadar üzüldün tatlım ya.
İnşallah canım amin.
Amin.
aminnnnnnnnn canım inşşşşşşşşşramazan oldugundan dolayi arkadaslar yogun canim,o yuzden gelemiyorlardir.bende dahil tabii...evet tanismadikben 2 yillik evliyim canim,2 yildirda istiyoruz bebis ama,nasip iste,vakti saati gelmedi demek kii...esimde sperm eksikligi var..son 6,7 ay önceki tahlillerinde 16 milyon cikti sayi..böyle iste benim hikayem..rabbim en yakin zamanda bize ve tum evlat sahibi olmak isteyenlere hayirli evlatlar versin insallah..
ya bizim bi birsenimiz,bide derdamız vardı,nerdeler ki acaba?
canlarım gelmeyen çok haberde vermiyorlar hadi birsen geliyor derda geliyor ama gelmeyeni ne yapacak bir gelip biz iiyiz merak etmeyin demeyeni düşünmemiz hata olur boş ver bizi düşünmeyeni bizmi düşüneceğizbirde tostimiz,durumuz da vardi,onlarda yoklarrr
öle canım bizim merak ettiğimizi önemsemeyeni biz niye önemseyelimkiiiiii canım artık cüzlerin bayram sonrasına kalır allah nasip edersedaha çokları var da,artık onları yazmaktan yoruldum,bizi dileyen gelir kendinden haber verir,ben girmek istemiyorum ama iyiyim der,böyle daha mutlu oluyolar demekki,kendileri bilirler.
cüzlerim bitmedi canım
ah be tatlım ya o görgüsüzlerin dediklerine ne bakıyorsun o evlat hasreti çekmemiş onun için çekenın halinden anlamaz o takma kafana okcnm bıraz ısım vardı kusurabakma herzamankı seyler cevre faktörü falan hamıs arkadas var bıtane görgüsüz gıbı davranıyor bgn bana geldıde canımı sıktı gıttı bılrsın sende yasadın zamanın da tutısım kesınlıkle yalnıs anlama bılıyosun zaten benı dünya onun etrafında dönüyor sankı benım derdım bana yeter gelmıs bıde sunu yap bunu yap yok ben hıc zorlanmadım hemen hamıs kaldım yok ıste senle alısverıse gıdelım damarıma bastıkca bastı..
bıısy yok tatlım ya hamıs olmadan yasadıgın seylerden ıste:)
banum hadı hayırlısı cnm ya kardesın tek solukta kurtulur ınsallah
garıbım cnm nasılsın hoşgeldın
kardelos hakkaten bırsen derda nerelerde berrınde yok bgn
öle canım sabrın sevabı da büyükmüş inş allahım bu sabrın sonunda güzel bi mutluluk nasip etsinamiiiiiiiiiiin canim.allah daha iyi etsin ebrarim.adet oldun demeknormal zamanda gecikirler,ama böyle durumlarlar hic aksatmadan gelirler bende ramazan basinda atlattim o dönemi,simdi öyle bir kaygim yok,ramazan sonuna kadar en azindan adet olmakta allahtan canim,bu duruma sabrimizdan dolayida sevap kazaniyoruz insallah..uzme kendini
ewet öleleri var maalesef işte ne yaparsın aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım inşay bilmem mi tatlım yaa biri der ilk gecemde kaldım biri der daha vakti gelmedi mi ni hamile kalmıyon öbürü başka hava neyse rabbim büyük bizler çok sıkıntı çektik ama çok şükür ben yavruma kavuştum sizlerde kavuşucaksınız inş bu günler gecicekte zaman ve sabır istiyo
aaa bu kadar çok fazileti olduğundan haberim yoktu acıkcası hani bazılarını biliyormuşumda ama bilmediklerimde varmış çok sağol tatlım allah şimdiden kabul etsinIhlas Süresi
Ihlâs süresini yani "Kulhüvallahü ehad" okumak çok faziletlidir. Hadîs-i seriflerde buyurulduki:
"Ihlas sûresini okumak, Kur'an-i kerîmin üçte birirni okumaya denktir."
"On kere "Ihlas" okuyana cennette bir kösk verilir."
"Namazlardan sonra on defa "ihlas" okuyan Allahü tealanin rizâsina ve magfiretine kavusur."
"Yataga sag yani üzerine yatip yüz kere "Ihlâs" okuyan cennete girer."
"Sabah namazindan sonra 12 kere "Ihlas" okuyan, Kur'an-i kerimi 4 defa hatmetmis gibi sevâba kavusur."
"Sabah namazindan sonra 11 Ihlas okuayana, Cennette bir burç verilir."
"Sabah aksam üç kere "Ihlas" ile "Muavezeteyn"i okumak , belâ ve sikintilardan korur."
"Evine girerken "Ihlas" okuytan yoksulluk görmez.
"Ihlas okuyana Cennet vacib olur."
"Kim evinden sefere çikarken 11 defa "Ihlas" okursa, seferden dönünceye kadar Allahü teala opnun evini muhafaza eder."
"Arefe günü, ( herbirine besmele çekerek) 1001 "Ihlas" okuyanin bütün günahlari affolur ve her duasi kabûl olur."
"Cumâ namazindan sonra, yedi kere "Ihlas" ve Muavezeteyn" okuyan, bir hafta kazadan, belâdan ve kötü islerden korunur."
Arkadaşlar ayrıca arefe günü 1001 ihlas okuduğumuzda hacıların sevaplarına hissedar olma ihtimali var sırf Allah rızası için ihlasla okumaya göre hissemiz artar inşaallah
KIZLAR AREFE GÜNÜ OKUCAM BEN UMARIM SIZEDE FAYDASI OLUR
okudun mu canım inş allah kabul eder canımkızlar herkesin kandili mübarek olsun duaları kabul olsun İNŞALLAH
kızlar bugün sela ile ezan arası cocuk olması için SAFFAD SÜRESİ YANİ YASİNDEN SONRAKİ SÜREİ OKUYUN ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH
ALLAH izin verirse ben okuycam size de haber veriyim dedim
allahım kurtarsın canım merak etmiştim oldumu diye bakayım demiştim allah hayırlı doğum nasip etsin inşKızlar bizim doğum yarın sabah erkennde plasentası yaşlanmış birde suyu biraz azalıp açılma başlamış şimdi evdeyiz son hazırlıkları yapıyoruz.
Kadir geceniz mubarek olsun tüm dualarımız kabul olsun.
canım şimdi ii olduğuna inan çok sevindim inş bir daha hasta olma hamişken hastalık zor oluyor tabi allahım nasip ederse olacak nasip etmezse zaten emanetini benden alır artık atkmıyorum kafama inş bişicik olmazsağolasın selınam...walla nezlenın uzerıne bır de mıde bulantısı oldu ki sormayın kızlarrrr ...
sureklı yattım 4 gunden berı mıdeme bırsey gırmedı.kaç kılo werdım bılemıyorum alyansım sıkarken parmağımdan düşüyor.yemeye calısıyorum ama durmuyor hemen cıkıyor.her an cıkarma hissi çok fena.neyse carsamba gunu eşim dr umu aradı gavıscon dıye şurup werdı 1 gun demedım işe yaramadı gıbı dun ben aradım dru dedım su bile çıkıyor.ozaman gel serum wereceğız sana dedı su bıle cıkıyorsa.gebelıklerde nadıren bu kadr rahatsızlık olan da olabılıyor dedı.dedım bu akşam da bakıyım duruma ona gore gelırız.neyse dun esım dısardan bıseyler aldı yanına tursu yedım bastrsın dıye.şükür çıkmadı uzerıne meye fılan da yedrıdı eşim çıkmadı şurup hemen etkı etmemiştir belkı dıye duşunuyorum.bugun de dısardan bısey aldım yedım yıne tursuyla çıkmadı şükür ama hafta nasıl gectı anlatamam.morardım çıkartırken hep mıdemde bişey yok hala o his war boş öğürme.ay mıdenızı de bulandırcam he ben de.neyse ıyıyım bugun o yuzden kac gundur gelemedım kızlar merak edenler sağolun arkadaşlar.ama yıne her cıkarmadan sonra şükürler olsun yıne de yarabbım yawrularım sağlıklı olsun deıdm hep.razıyım napalım bı sure çekerız boyle.eşim de zawallım ya dısardan yedı ya ewde hazırladı allah razı olsun...neyse kızlar gırmeme sebebım bu işte...
cnmm maşallah
allah sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasıp etsın yawrularımızı.butun arkadaşlarımızın yawruları da gelsın ınşallah en kısa zamanda.her zaman dularımdaısnız canlar.cnm yeğenımı okşa bnm için optuk
abla ıcmedım oyle gecıstırdım zaten bulantı ıstıfralardan nezlemı unuttum
sağolasın peloşum ...nezleyı atlattım gibi.ıstıfralar kotu durumda...
sağol cnm 4 gunden berı tek bugun ayaklandım işte ben de...
allah yakınlarına sabır wersın rahmete kavuşanların cnmm
kardelen gelmedı ınşallah gelır bu aralar...haberlerı beklıyoruz
ablam yukarda yaptım acıklama sukur dıyelım
cnm benımkısı de ılaç onermıyor.her dr farklı.onceden folık asıt mı wardı dedı dr ...yıyeceklerınde de war ondakı vıtamın o da doğal degıl sonucta kımyasal ıcerıyor dedı sen bılırsın ben yazmıyorum ama sen ıstersen al dedı.oncekı drum hamılelıkten once 3 ay kuıllanıldıgını soylemıstı.hatta hamıle kaldıgımda ıcmene gerek yok artık dedı.yanı hamıle kaldıgında yararı olmaz deyıp ıcme demsıtı.ama bu dr um da wermedı bn de almadım folık asıt fılan.ben de ılac taraftarı degılım ve druma da guvendıgım için almadım ve içmedım hiç.herkesın kendı fıkrı tabıı cnm
ay cnm allah hayrlısıyla kucagına almanızı nasıp etsın ınsallah
cnm benım de ıdrar tahlılımde lökosıt cıktı ama drum korkulacak bırseyyok dedı.sadece su ıle karıstırılarak ıcılen bır ılac werdı 1 kez iç tmam dedı kalbını çürütme cnm allah yaşatırsa herşey bahane yawrun yaşar.kotu düşünme ok
cnm sağolasın merak etmışsın yukarda selınaya yazdıgım yazıda acıkladım neden olmadığımı opuyorum cnm bebişinle ıyısınız ınşallah
cnm sağolasın geldım ama kımse yok fenaydım kac gundur yattım hep...yukarda da yazzzdım nedne olmadıgımı...
iyiyim şükür cnmm
allah kabl etsın cnmmm ınşallah
ay heyecanlı bekleyiş başladı desene cnm.hadı allah sağsalim kucagınıza almanızı nasıp etsın inşallah...guzel haberlerınızı beklıyoruz.
amin canım aminnnnnnnnnnnTEK TEK hepınızın KADİR GECESİ mubarek olsun...ALLAH ıbadetlerınızı kabul etsın ınşallah.amin
bırkaç gündür fenaydım.anatolıa gelmsışsın cnm geçmişteydım.yazdım cnm okursun zaten.ama şükür buna da.
amin canım allah hepimizin duasını kabul etsin inşSevcancım cok gecmiş olsun inşallah daha iyi olursun bundan sonra canım
Canım bende dinledim tam yazacaktım baktım sen yazmışşın :)
Arkadaşlar ne güzel Kadir gecesine kavustuk. Allah tüm sevdiklerimizle ve bebeklerimizle seneye de tekrarını nasip eder inşallahhh Kadir geceniz mübarek olsun herkes birbirimizi için dua etsin Allah da kabul etsin inşallah. Bu arada kızlar benim adım ELİF ... uebesli demek zor oluyor :) Geceburda olanlarla görüşürüz inşallah
amin canım allah duanı kabul etsin inşşşşşCanlarım benım.bın aydan daha hayırlı KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN..bol bol dua edelım canım arkadaslarım.bu gece ne dılersek hayırlısyla kabul olacak ıns rabbımın ıznıyle..hepımızın kucakları dolsun,evlerımız bebek kokusuyla,cennet kokusuyla dolup taşsın.hamıle olan arkadaslarım hayırlısıyla en guzel şekılde kucaklarına alsınlar..evlat hasretı ceken tüm arkadaslarım en yakın zamanda hamılelık ve dogum haberlerıyle topıcımızı dolup tasırsın.evlatların en hayırlısı olsun hepımızınkı.saglıklı guzel ahlaklı ve dını butun evlatlar nasıp etsın rabbım.hepınızı cok öpuyorum.hayırlı geceler.
aminnnn inş kabulll olurmevlam tüm dualarınızı kabul etsin inş hepinize duaların kabul olduğu bir gece diliyorum
canım inş lekelenmen tam adete dönüşmezde minişin seninledir inş bu arada hag aramızakızlar ya ben günlerdir adet olcakmış gibiyim ,sürekli kasıklarım ağrıyo ve küçük lekeler var, normalde bugün olmam lazım ama hala leke halinde ve bi kaç gündür baş ağrısı var fena halde, test yaptım bugün negatif çıktı hala hamile olabilme şansım var mı ne diyosunuz?
aminnnn canımrabbim şu mübarek gecede,hepimizin dualarını kabul eylesin,gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin inşallah
en güzel şekilde,gecenin feyzinden,bereketinden nasibdar olmamız dileğiyle.
aminnn canım inş nasip edercanım arkadaşlarım KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN RABBİM bütün dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin inşallah .
mübarek günler hürmetine BİZE HAYIRLI SALİH VE SALİHA EVLATLAR NASİP ETSİN
canım arkadaşlarım geçmişe inanın bakamadım çünkü çok rahatsızım afedersiniz karnım ve midem bozulmuş tuvalet yollarında kaldım(
hepinizi çok çok öpüyorum ALLAHIM bütün ibadetlerinizi kabul etsin .
BONCUĞUM çok saol canım dün gece duayı bildirdiğin için çok dua ettim sana ve tüm arkadaşlarıma .
hanımlar görüşmek üzere HAYIRLI GECELER
aminnnn cnaım allah duaları kabul olanlardan eylesin inşselam kızlar gecmişi okudum ama cevap yazamıycam kusura bakmayın...bugun misafirim vardı cok yorgunum akşama kadar ayakta kaldım sızlıyo valla ayaklarım...bu arada kadır geceniz mubarek olsun rabbim hepimizin dualarını kabul etsin...gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin...inş en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalıp cennet kokulu yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin...allahım yüzümüzü güldürsün inş...kızlar ya bişey sorcam ben adet oldum ya siyah siyah geliyo ve normalden az oluyorum haplardan yada kisttenmi oluyo acaba...:26:
aminnn canım allah kabul etsinHAYIRLI KANDİLLER RABBİM TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN bizleri korusun dogru yoldan ayırmasın herşeyin hayırlısını versin saglık nasip etsin hayırlı evlatlar versin cennetinden bizlerede yer nasip etsin inşallah...
ebroşum çok geçmiş olsun cano nie hasta oldun acaba ? allah şifa versin
sen nasılsın canım inşallah daha iyisindir ?galiba geçmiştesin sesin çıkmıyo
canım arkadaşlarım KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN RABBİM bütün dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin inşallah .
mübarek günler hürmetine BİZE HAYIRLI SALİH VE SALİHA EVLATLAR NASİP ETSİN
canım arkadaşlarım geçmişe inanın bakamadım çünkü çok rahatsızım afedersiniz karnım ve midem bozulmuş tuvalet yollarında kaldım(
hepinizi çok çok öpüyorum ALLAHIM bütün ibadetlerinizi kabul etsin .
BONCUĞUM çok saol canım dün gece duayı bildirdiğin için çok dua ettim sana ve tüm arkadaşlarıma .
hanımlar görüşmek üzere HAYIRLI GECELER
selam kızlar gecmişi okudum ama cevap yazamıycam kusura bakmayın...bugun misafirim vardı cok yorgunum akşama kadar ayakta kaldım sızlıyo valla ayaklarım...bu arada kadır geceniz mubarek olsun rabbim hepimizin dualarını kabul etsin...gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin...inş en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalıp cennet kokulu yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin...allahım yüzümüzü güldürsün inş...kızlar ya bişey sorcam ben adet oldum ya siyah siyah geliyo ve normalden az oluyorum haplardan yada kisttenmi oluyo acaba...:26:
HAYIRLI KANDİLLER RABBİM TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN bizleri korusun dogru yoldan ayırmasın herşeyin hayırlısını versin saglık nasip etsin hayırlı evlatlar versin cennetinden bizlerede yer nasip etsin inşallah...
ebroşum çok geçmiş olsun cano nie hasta oldun acaba ? allah şifa versin
Sevcancım cok gecmiş olsun inşallah daha iyi olursun bundan sonra canım
Canım bende dinledim tam yazacaktım baktım sen yazmışşın :)
Arkadaşlar ne güzel Kadir gecesine kavustuk. Allah tüm sevdiklerimizle ve bebeklerimizle seneye de tekrarını nasip eder inşallahhh Kadir geceniz mübarek olsun herkes birbirimizi için dua etsin Allah da kabul etsin inşallah. Bu arada kızlar benim adım ELİF ... uebesli demek zor oluyor :) Geceburda olanlarla görüşürüz inşallah
kızlar bütün dualarınıza can gönülden amin diyorum allahım gönlünüzdekını versın canlarım sız bunu hakedıyosunuz...Canlarım benım.bın aydan daha hayırlı KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN..bol bol dua edelım canım arkadaslarım.bu gece ne dılersek hayırlısyla kabul olacak ıns rabbımın ıznıyle..hepımızın kucakları dolsun,evlerımız bebek kokusuyla,cennet kokusuyla dolup taşsın.hamıle olan arkadaslarım hayırlısıyla en guzel şekılde kucaklarına alsınlar..evlat hasretı ceken tüm arkadaslarım en yakın zamanda hamılelık ve dogum haberlerıyle topıcımızı dolup tasırsın.evlatların en hayırlısı olsun hepımızınkı.saglıklı guzel ahlaklı ve dını butun evlatlar nasıp etsın rabbım.hepınızı cok öpuyorum.hayırlı geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?