- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
aleykum selam hayırlı kandiller ve geceler. bugun üzgünüm dün adet oldum bu ay ümitliydm ama kısmet işte .bende sağda altı santim basit kist var solda da küçük çatlamamış yumurta dedi dr ama bize altı ay çocuk için mühlet verdi ve şimdi kaldı 2 ay .tam 1 yıl oldu evleneli ama 4 aydır başladık bebek çalışmalarına.rabbim ameliyetsız nasip etse bebeği keşke .ama bilemiyorum bugün mübarek gün dualarım kabul olur inşallah ve bebek isteyen herkesin hayırlı sağlıklı bebişleri olur inşallah...amin amin amin
Rabbim inşallah tez vakitte bebeğini kucağına verir tatlım beklemek çok zor. Bizimde 2 ay oldu korunmayı bırakalı hayırlısı olsun ne diim. Dediğin gibi bu mübarek günde Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah. Müminin mümine yaptığı duadan daha büyük dua yoktur. İnşallah dualarımız kabul olur arkadaşım.
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Beni de aranıza alır mısınız?
Kısaca kendimden bahsedeyim. 1 yaşında çok tatlı bir oğlum var maşallah. Allah'ım isteyen herkese evlat nasip etsin. Kimsenin koynunu kucağını boş bırakmasın Rabbim. Şimdi eşimle korunmayı bıraktık ve ikinci bebeğimizi yapmaya karar verdik. Bende rahim tersliği var ve tüplerim %50 açık. Oğlum 3.ay denememizde gelmişti. Doktorum bile şaşırmıştı. Hemen olması hatta olabilmesi mucizeydi doktora göre. İnşallah bu da çok bekletmez diliyorum.
Bu mübarek gecede Rabbim isteyen herkese evladını bağışlasın.
Bat 17 Eylül bu arada. Çok teşekkürler.
aleykum selam hayırlı kandiller ve geceler. bugun üzgünüm dün adet oldum bu ay ümitliydm ama kısmet işte .bende sağda altı santim basit kist var solda da küçük çatlamamış yumurta dedi dr ama bize altı ay çocuk için mühlet verdi ve şimdi kaldı 2 ay .tam 1 yıl oldu evleneli ama 4 aydır başladık bebek çalışmalarına.rabbim ameliyetsız nasip etse bebeği keşke .ama bilemiyorum bugün mübarek gün dualarım kabul olur inşallah ve bebek isteyen herkesin hayırlı sağlıklı bebişleri olur inşallah...amin amin amin
kızlar bütün dualarınıza can gönülden amin diyorum allahım gönlünüzdekını versın canlarım sız bunu hakedıyosunuz...
ebusum ne demek cnm ya sen hasta olmussun cok gecmıs olsun cok üzüldüm dıkkatet kendıne...
bıde bırsen nerde ya bgnde gırmemıs merakettım baya berrınde yok ...
amin inşallah herkesn duaları kabul olsun inşallah arkadaşım.amiyat olmak istemiyorum o yüzden tüm ısrarım isteğim inşallah normal şekillerde olur bebğimiz.inşallah sende uzun beklemezsin gerçi daha çok bekleyenlerde var rabbim bizi o kadar bekletmez inşallah o uzun bekleynlernde beklyişleri son bulur inşallah...
ebrarım,derinim,makbuşum ceylanım,günüm,sevalim,semam,gökçem,bersum...şu an aklıma gelmeyen herkes....hepinizi çok özleedim ve çok opüyorum...ben artık Ankara dayım....bu konuda artık hiçbirşey yazmıcam ama sadece haberiniz olsun gelecek ay tekrar başlıyorum tedaviye...aklına gelirsem dua edin yeter...bir gün bebeğimi kucaklarsam o zaman haber veririm inşallah...hepiniiz çok öpüyorum...Allaha emanet olun canlarım..
ebrarım,derinim,makbuşum ceylanım,günüm,sevalim,semam,gökçem,bersum...şu an aklıma gelmeyen herkes....hepinizi çok özleedim ve çok opüyorum...ben artık Ankara dayım....bu konuda artık hiçbirşey yazmıcam ama sadece haberiniz olsun gelecek ay tekrar başlıyorum tedaviye...aklına gelirsem dua edin yeter...bir gün bebeğimi kucaklarsam o zaman haber veririm inşallah...hepiniiz çok öpüyorum...Allaha emanet olun canlarım..
sağol canım arkadaşım Allah razı olsun...en son ikizlerimin günlüğünü yapmıtım ve sonu böyle bitince artık elim gitmiyor buraya canım...yazabileceğımı sanmıyorum ama siz de hep benim aklımdasınız Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
hanımlar hepinize hayırlı günler
az önce BANUMLA konuştum kızkardeşi doğum yapmış yanlız bebek yoğunbakımdaymış dar alanda kaldığı için solunum sıkıntısı varmış .ve ayrıca anneciğide gece rahatsızlanmış apandist ameliyatına almışlar banum onu bekliyo ameliyattan çıkmasını yani zor birgün onlar için dua etmemizi istedi
dualarımızda unutmuyalım küçük bebeği ve anneciğini canlarım .haber veriyim dedim ..
canım arkadaşlarım bende düne göre daha iyiyim şükürler olsun
ECECİM saol canım galiba midemi bozmuştum şimdi şükür iyiyim .sende fena olmuşsun dikkat et kendine
SELİNAM canım demek baklava yapıcaksınız kolay gelsin şimdiden afiyet şeker olsun ..
kızlar ben kaçtım banumun yiğenini ve annesini unutmayın duanızda
hsg canım aramıza bizim herkese kapımız acık senin adına çok mutlu oldum canım mucizenle bizide mutlu ettin cnım inş bu bebişinde bekletmezMerhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Beni de aranıza alır mısınız?
Kısaca kendimden bahsedeyim. 1 yaşında çok tatlı bir oğlum var maşallah. Allah'ım isteyen herkese evlat nasip etsin. Kimsenin koynunu kucağını boş bırakmasın Rabbim. Şimdi eşimle korunmayı bıraktık ve ikinci bebeğimizi yapmaya karar verdik. Bende rahim tersliği var ve tüplerim %50 açık. Oğlum 3.ay denememizde gelmişti. Doktorum bile şaşırmıştı. Hemen olması hatta olabilmesi mucizeydi doktora göre. İnşallah bu da çok bekletmez diliyorum.
Bu mübarek gecede Rabbim isteyen herkese evladını bağışlasın.
Bat 17 Eylül bu arada. Çok teşekkürler.
canım öncelikle hsg üzülme allah büyük inş en kısa zamanda hepimizin kucakları dolacak inş bizlerde çok çok mutlu olacağız canımaleykum selam hayırlı kandiller ve geceler. bugun üzgünüm dün adet oldum bu ay ümitliydm ama kısmet işte .bende sağda altı santim basit kist var solda da küçük çatlamamış yumurta dedi dr ama bize altı ay çocuk için mühlet verdi ve şimdi kaldı 2 ay .tam 1 yıl oldu evleneli ama 4 aydır başladık bebek çalışmalarına.rabbim ameliyetsız nasip etse bebeği keşke .ama bilemiyorum bugün mübarek gün dualarım kabul olur inşallah ve bebek isteyen herkesin hayırlı sağlıklı bebişleri olur inşallah...amin amin amin
hım baklava yapacaksınızgünaydın kızlar hayırlı sabahlarr.geçmişe bakamadım şimdi anneme gidiyorum baklava yapmaya.(ben beceremiyomda becermeye çalışıcam)öptüm hepinizi.hoşçakalınn :79:
amin tatlım inş allahım bu defa kucağıma almayı nasip eder inş hayırlısıyla canım bir veya iki gün daha dur ve aynen devam ederse testi yenile bu arada eşinle arnızda kan uyuşmazlığı varmı????? varsa hamilelikte böyle lekenmeler oluyor da merak ettim inş öle bişi yoktur o zor bişiteşekkür ederim ececim, takip ediyorum sürekli sen de meleğini bekliyosun hayırlı sağlıklı bir bebeğin olur inşallah, benim lekelenmeler bugün de devam ediyo ama dün ki test negatif çıktı psikolojik değildir umarım.
allahım yardımcıları olsun inş zor bi durumda kalmış inş düzelirler bebiş ve banucumun annesi allah şifalarını versinhanımlar hepinize hayırlı günler
az önce BANUMLA konuştum kızkardeşi doğum yapmış yanlız bebek yoğunbakımdaymış dar alanda kaldığı için solunum sıkıntısı varmış .ve ayrıca anneciğide gece rahatsızlanmış apandist ameliyatına almışlar banum onu bekliyo ameliyattan çıkmasını yani zor birgün onlar için dua etmemizi istedi
dualarımızda unutmuyalım küçük bebeği ve anneciğini canlarım .haber veriyim dedim ..
canım şimdi iimisin ben ya işte bazı kokulara gelemiyorum tatlım ya sürekli bi mide bulantısıyla geziyorum bugünde bu istifraları sabah sabah yasadım ve çok zordu sevcanımı şimdi daha ii anlıyorum yaöğür öğür boğazım acıdı inş uzun sürmezcanım arkadaşlarım bende düne göre daha iyiyim şükürler olsun
ECECİM saol canım galiba midemi bozmuştum şimdi şükür iyiyim .sende fena olmuşsun dikkat et kendine
SELİNAM canım demek baklava yapıcaksınız kolay gelsin şimdiden afiyet şeker olsun ..
kızlar ben kaçtım banumun yiğenini ve annesini unutmayın duanızda
Kızlar selamlar,
Ebrar canım çok selam söyle banuya bizden Allah yardım etsin. Bebeğin durumu ciddi değildir inşallah gerci sanmam cogunda oluyor nefes sorunu Bir ana evvel ana bebek iylessin inşallah kavussunlar. Canım bu arada sanada gecmiş olsun iyisin dimi şimdi
Selina ay nasıl istedi canım ev baklavası:) Afiyet olsun canım
Ece Lagirma Sevcan Anotolia Nasılsınız kamilelerimiz herşey yolundamı :)
Bugun pek ugrayan olmamıs.bende ıkı gündür bakamadm dogru durust.
Banumun kardesı dogum yaptı demek ay yenı okudum ya,bılsem arardm neyse yarın ıns...bebıste annesıde en kısa surede saglıgına kavussun,sag salım evlerıne dönsunler amın.
SENAM,cnm hoşgelmıssın.ınankı hep aklıma gelıyosun cnm,senı hıc unuturmuyuz.rabbım bu mübarek günler hürmetıne en hayırlısından saglıklı bır evlat versn cnm.sık sık ugra cnm kafanı dagıtırsn.keske msnde rastlassak bol bol dertlesırdık.tedavın hayırlı olsun,tüpemı baslyosn cnm?
Diger cnm arkadaslarm hepınızı cok öpuyorum.suanda basım catlıyor.adette olmadm gene karnım şişti.of bayram gecsede bsyler yapsak artık.suanda adet olmamam ıyı aslnda,byram grcektı araya bu ay kaynayackti.günler hürmetıne en hayırlısından saglıklı bır evlat versn cnm.sık sık ugra cnm kafanı dagıtırsn.keske msnde rastlassak bol bol dertlesırdık.tedavın hayırlı olsun,tüpemı baslyosn cnm?
Diger cnm arkadaslarm hepınızı cok öpuyorum.suanda basım catlıyor.adette olmadm gene karnım şişti.of bayram gecsede bsyler yapsak artık.suanda adet olmamam ıyı aslnda,byram grcektı araya bu ay kaynayackti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?