- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 408
kopya çekmezsem çatlardım çünkü
herkezler iyidir inşallah,ben çok yoğun bi gün geçirdim,apdestlendiğim için(yıllardır ilk defa 7 gün borcum var,erken bitti,çok sevinçliyim)kalan cüzlerimi tamamlamaya çalışıyorum,inşallah bitiririm.
eğer yarın sabahtan akşama okursam,pazartesi öğlene biter inşallah.
banucum,bebişe acil şifa,annenede acil şifa diliyorum canım,bende arardım ama no bilmiyorum
eboşum sanada geçmiş olsun canım.
derincim,mesajın bu defa hepten ayrı değişik çıkmış
bütün hamilelerimiz iyidir inşallah
kayram
iksir
rana
tutiş
sevcan
ece
lagrima
bebişlerinizle bizede dua edin kızlar,mübarek ay çıkıyo,her ne kadar kandil geçsede bu ayın her günü,gecesi mübarek.
diğer hamile olamayanlarımıza da ben dahil rabbim en kısa zamanda yavrucuklarımızı göndersin inşallah
kardelen 49 umuzda bayramın 3. günü mü döncem demişti kızlar?
offf gevezelik yapasım vardı,kimse yok muuuuuuuuuuu
nasılsınız canlar ebn iyi,m şükür size bakıyım dedim ama k,msecikelr yok geçmişe bakamadım dilerim güzel haberler vardır
as canım ii olmaya calısıyorum canım bulantı ve istifralar basladı normal olarak onlarla uğraşıyorum ewet ya o meyveli keklerden istedi sağolsun koçiş koştu gitti şimdi gelirEcecım selam cnm.evet telden gırıyorm öyle oluyo bazen malesef.sen nasılsın?canın kek ıstedı he oh afıyet olsn yarasn cnm.
Kardeloşumm kuzum iyi hadı temzlenmşsın sevındım.Allah kabul etsın dualarını.demek gevezelık edesın var delüm,ben bu telle sana ne kadar eşlik ederım bılemyom ama:)ar delüm,ben bu telle sana ne kadar eşlik ederım bılemyom ama:)
canım nasılsın bu aralar pek gelmiyorsun yaaaanasılsınız canlar ebn iyi,m şükür size bakıyım dedim ama k,msecikelr yok geçmişe bakamadım dilerim güzel haberler vardır
şaka dedim canım biraz gül diye biliyorum ben senin öle demek idtediğini naslınay ece ve derindende alıntı aldığımı sanıyodum,çıkmamış.
derdanurcum selam canım,merak ettik seni,arada ses ver.
ececim ben çok kişi olsun istediğimden öyle dedim,yoksa neden beyenmeyim ki seni
kolay gelsin canım ben olmam kib aeo öpcanlarım sımdılık kacıyorum yazmadan cıkmım dedım börek sarcam:)1 saat sonra burdayım ama sız burda olurmusunuz bılmem:))
neyse kızlar,sizden ses çıkmıyo,ben kociimin yanına gidiyorum
herkeze hayırlı geceler.
cnm ben de oncekı gebelıgımde ve sımdıkınde ya evvel ve ya varis tesbıhlerını cekmıştım her cuma saatı ıkısını de 707 şer kez.çok ınanıyorum faydalarına.dıgerını de bır arkadaş burda yazmıştı eşim oğrendıgımız gun uyguladı.allahım kabul etsın .amınslm kızlar sahurda nihat hocayı dinledım belkı sızede faydalı olur dıye not aldım
çocugu olmayanlar için 707 tane ya varis okunmalıymıs
düşük tehlıkesı geç doğum erken doğum tehlıkelerı içinde 99 tane ya mübdi okunucak ama bu şöyle olucak eşiniz elini karnınıza koyup okucak bunu esınız degılde sizde yapabılırsınız tabi ...
sağol cnmmmm amın ınşallah.Sevcancım cok gecmiş olsun inşallah daha iyi olursun bundan sonra canım
Canım bende dinledim tam yazacaktım baktım sen yazmışşın :)
Arkadaşlar ne güzel Kadir gecesine kavustuk. Allah tüm sevdiklerimizle ve bebeklerimizle seneye de tekrarını nasip eder inşallahhh Kadir geceniz mübarek olsun herkes birbirimizi için dua etsin Allah da kabul etsin inşallah. Bu arada kızlar benim adım ELİF ... uebesli demek zor oluyor :) Geceburda olanlarla görüşürüz inşallah
çok geçmiş olsun anneye ve bebişe ınşallah daha iyi olurlar.allahım şifa wersın inşallahhanımlar hepinize hayırlı günler
az önce BANUMLA konuştum kızkardeşi doğum yapmış yanlız bebek yoğunbakımdaymış dar alanda kaldığı için solunum sıkıntısı varmış .ve ayrıca anneciğide gece rahatsızlanmış apandist ameliyatına almışlar banum onu bekliyo ameliyattan çıkmasını yani zor birgün onlar için dua etmemizi istedi
dualarımızda unutmuyalım küçük bebeği ve anneciğini canlarım .haber veriyim dedim ..
tanımıyorum abla ama arkadaşının hıkayesını cok merak ettım ıkızler fılan yazısını gorunce merak ettim.paylaşmak ıster mısın ebrar abla????canım benim çok haklısın seni çoook iyi anlıyorum bizde 2 ay önce kardeşimin bebeğini kaybettik doğmasına iki gün kala çok çok zor
ALLAHIM birdaha hiçkimseye sanada yaşatmasın canım .inanıyorumki birgün bebeğini kucağına alıp bizlere müjde vericeksin .sen kendini nasıl iyi hissediyosan öyle hareket et canım .burda olmasanda dualarımızda olucaksın .biz buyola beraber başladık inşallah güzel haberinle mutlu olucaz .ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN bitanem
cnm allah a şükür ıyıyım sımdı.çıkarmalar ewde olmadıgım gunden berı yok.cuma annemlerle ıftara gıttık.o günden berı annemlerde kaldık.bugün geldık alış-veriş fılan.şükür çıkarmadım ozamandan beri.inşallah boyle dewam ederKızlar selamlar,
Ebrar canım çok selam söyle banuya bizden Allah yardım etsin. Bebeğin durumu ciddi değildir inşallah gerci sanmam cogunda oluyor nefes sorunu Bir ana evvel ana bebek iylessin inşallah kavussunlar. Canım bu arada sanada gecmiş olsun iyisin dimi şimdi
Selina ay nasıl istedi canım ev baklavası:) Afiyet olsun canım
Ece Lagirma Sevcan Anotolia Nasılsınız kamilelerimiz herşey yolundamı :)
iyiyim cnm şükür geldım sen yoksunhsg canım aramıza bizim herkese kapımız acık senin adına çok mutlu oldum canım mucizenle bizide mutlu ettin cnım inş bu bebişinde bekletmez
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım öncelikle hsg üzülme allah büyük inş en kısa zamanda hepimizin kucakları dolacak inş bizlerde çok çok mutlu olacağız canım
hım baklava yapacaksınızne güzel ya daha biz yapmadık bakalım ne zaman yapacğız kolay gelsin canım
amin tatlım inş allahım bu defa kucağıma almayı nasip eder inş hayırlısıyla canım bir veya iki gün daha dur ve aynen devam ederse testi yenile bu arada eşinle arnızda kan uyuşmazlığı varmı????? varsa hamilelikte böyle lekenmeler oluyor da merak ettim inş öle bişi yoktur o zor bişi
allahım yardımcıları olsun inş zor bi durumda kalmış inş düzelirler bebiş ve banucumun annesi allah şifalarını versin
canım şimdi iimisin ben ya işte bazı kokulara gelemiyorum tatlım ya sürekli bi mide bulantısıyla geziyorum bugünde bu istifraları sabah sabah yasadım ve çok zordu sevcanımı şimdi daha ii anlıyorum yaöğür öğür boğazım acıdı inş uzun sürmez
iyi olmaya calışıyorum canım valla bu mide bulantıları çok zormuş bunu anladım .. neyse canım sen nasılsın
sevcanım ya nasıl oldun iyileştinmi?????????????? bugün gelmemişsin nasılsın yaa
anotolia canım sen nasılsın bebiş iimi
kızlar herkesi tek tek yazmayı inanın çok istiyordum ama koçiş bugün bayram tatiline girdi ve bundan sonra cumaya kadar evde gelemezsem bilinki koçiş den gelemiyorum merak etmeyin neyse kızlar ben kactım biraz koçişle ilgileneyimkib aeo öp ii aksamlar byyyyyyyyyyyyyyyyyyy:79:
cnm allah kabul etsın kadır gecesınde annemde bol bol hepınıze dua ettım rabbım kucağınızı tez zamanda doldursun dıye.amin.kopya çekmezsem çatlardım çünkü
herkezler iyidir inşallah,ben çok yoğun bi gün geçirdim,apdestlendiğim için(yıllardır ilk defa 7 gün borcum var,erken bitti,çok sevinçliyim)kalan cüzlerimi tamamlamaya çalışıyorum,inşallah bitiririm.
banucum,bebişe acil şifa,annenede acil şifa diliyorum canım,bende arardım ama no bilmiyorum
kayram
iksir
rana
tutiş
sevcan
ece
lagrima
bebişlerinizle bizede dua edin kızlar,mübarek ay çıkıyo,her ne kadar kandil geçsede bu ayın her günü,gecesi mübarek.
diğer hamile olamayanlarımıza da ben dahil rabbim en kısa zamanda yavrucuklarımızı göndersin inşallah
cnm çok geçmiş olsun kardeşine,güzünüz aydın ıyıye gıdıyormuş yawrunun da durumu.allahım korusun.Merhaba arkadaşlar eve geldim azıcık uyuyup gidicem Annem şükür daha iyiye gidiyor bebişimizde ama salı veya çarşambaya kadar daha kalıcakmış az evvel kareşim ardaı gidip görmüş bebişini dün bugüünd küvez içinden ellemiş.Arkadaşlar tğm desteğiniz için sağolun Ebrarcım canım hemen buraya yazıp bizlere dualar gönderdiğiniz için çok sağolun ya kızlar. Birsencim canım hergün aradığın ve tüm manevi desteğiyle yanımda oldun aynı şeyleri yaşamış bir anne olarak çok sağol seni çok seviyorum.Tabiki burdaki tüm arkadaşlarımı
bugün kimsecikler yok bende tüm gün ütü yaptım evle uğraştım sizler nerelerdesiniz hanımlar bayram temizliğimi yapıyosunuz yoksam ?
kardeloş galiba tatil başladı sizde hayırlısıyla gidip gelin canım
banucum seninle konuştuk zaten annenin ve bebişin iyi olmasına sevindim ayrıca nedemek tatlım burda ne için varız
sevcanım merak etmiştim seni altta gördüm şimdi nasılsın canım iyileştin inşallah
buarada lagrimada yok merak ettim iyidir inşallah
kopya çekmezsem çatlardım çünkü
kayram
iksir
rana
tutiş
sevcan
ece
lagrima
Yazılar karısmıs gene,kusura bkmayn kzlar duzeltmeye calısayım.
kızlar koçişi dışarı gönderdim canım kek filan istedi dedim koştura koştura gitti kola filan al dedim hemen o gidince girdim kimler gemiş diye kadeloş canım benim nasılsın keyifler nasıl canım gecmiştesin sanırım
derincim neler yapıyorsun tatlım
nasılsınız canlar ebn iyi,m şükür size bakıyım dedim ama k,msecikelr yok geçmişe bakamadım dilerim güzel haberler vardır
herkese iyi geceler gerçi kimsecikler yok ama olsun selam vermek iyidir:))
öncelikle BİRSOŞUMLA konuştum sorun yok çok şükür yoğunluktan gelemiyomuş hepinize çok selamı var .emremizde iyiymişl
ECECİM ALLAH yardımcın olsun tatlım ama bunlar güzel sorunlar kimbilir midesşnin bulanmasını isteyen kaç kişi vardır yani hamilelikden hem bulantılar sağlıklı bir gebelik yaşadığını gösterir bugünlerde geçicek azcık sabır canım .
KARDELOŞUM demek bugün muhabbet edesin vardı tüh nasıl kaçırdım dermişim :))buarada çok güldüm çıkın çıkın gelin lafına zaten bizim topicin maşallahı var misafir konusunda :))buarada temizlenmişsin nekadar güzel sevindim inanki darısı bana ama nerdeeee.bende iyiyim cano azcık karnım ağrısada
DERİNİM nasılsın canım rahatsızdın galiba iyce fena oldun ALLAHIM şifa versin
UEBESLİ saol canım evet çok daha iyiyim şükür sen nasılsın ?banuyla tekrar konuşursam iletirim canım .inşallah bebiş ve annesi iyi olucaklar
BONCUĞUM kuzum ben burdayım seni bekliyorum :)))
DERDAM canım bizler iyiyiz sen nasılsın esma sultan nasıl benim yerime öp onu olurmu .buarada bende mesajına dönemedim kusura bakma çok saol unutmadığın için
kızlar bende bugün yine davetteydim artık bugün kapanışı yaptık darısı seneye ramazana :))
Merhaba arkadaşlar eve geldim azıcık uyuyup gidicem Annem şükür daha iyiye gidiyor bebişimizde ama salı veya çarşambaya kadar daha kalıcakmış az evvel kareşim ardaı gidip görmüş bebişini dün bugüünd küvez içinden ellemiş.Arkadaşlar tğm desteğiniz için sağolun Ebrarcım canım hemen buraya yazıp bizlere dualar gönderdiğiniz için çok sağolun ya kızlar. Birsencim canım hergün aradığın ve tüm manevi desteğiyle yanımda oldun aynı şeyleri yaşamış bir anne olarak çok sağol seni çok seviyorum.Tabiki burdaki tüm arkadaşlarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?