canım iyiym şükür haklısın canım çok yoğun geçi,rdim ya misafir alsım ya ben gittim i,hmal ettim sizi kusura bakmayın ama hep aklımdasınmız sen nasılsın balım herşey yolunda inşay ece ve derindende alıntı aldığımı sanıyodum,çıkmamış.
derdanurcum selam canım,merak ettik seni,arada ses ver.
ececim ben çok kişi olsun istediğimden öyle dedim,yoksa neden beyenmeyim ki seni
saol canım bebeiş iyi çok şükür sen nasılsın olsun canım benim sorun değil düşünmen yeterDerdam hşgeldn cnm,napıyosn ıyısn ınş?mesajlarını aldm tatlm kontr bıttı yazamadm cok sagol kuzum.bebıs nsl?
ben iyiym canım sen naıslın evet bu sıra pek uğrayamadım ama bayramdan sonra telşafi edicem inşas canım ii olmaya calısıyorum canım bulantı ve istifralar basladı normal olarak onlarla uğraşıyorum ewet ya o meyveli keklerden istedi sağolsun koçiş koştu gitti şimdi gelir
canım nasılsın bu aralar pek gelmiyorsun yaaaa
şaka dedim canım biraz gül diye biliyorum ben senin öle demek idtediğini naslın
kolay gelsin canım ben olmam kib aeo öp
ay ya kacırdım seni demi neyse artık kib ii geceler
ya kızlar ben buralardaydım da şu idrar yolu enfeksiyonu yaşayanları arıyordum ondan gec cvp yazdım kusura bakmayın
herkese iyi geceler gerçi kimsecikler yok ama olsun selam vermek iyidir:))
öncelikle BİRSOŞUMLA konuştum sorun yok çok şükür yoğunluktan gelemiyomuş hepinize çok selamı var .emremizde iyiymişl
ECECİM ALLAH yardımcın olsun tatlım ama bunlar güzel sorunlar kimbilir midesşnin bulanmasını isteyen kaç kişi vardır yani hamilelikden hem bulantılar sağlıklı bir gebelik yaşadığını gösterir bugünlerde geçicek azcık sabır canım .
KARDELOŞUM demek bugün muhabbet edesin vardı tüh nasıl kaçırdım dermişim :))buarada çok güldüm çıkın çıkın gelin lafına zaten bizim topicin maşallahı var misafir konusunda :))buarada temizlenmişsin nekadar güzel sevindim inanki darısı bana ama nerdeeee.bende iyiyim cano azcık karnım ağrısada
DERİNİM nasılsın canım rahatsızdın galiba iyce fena oldun ALLAHIM şifa versin
UEBESLİ saol canım evet çok daha iyiyim şükür sen nasılsın ?banuyla tekrar konuşursam iletirim canım .inşallah bebiş ve annesi iyi olucaklar
BONCUĞUM kuzum ben burdayım seni bekliyorum :)))
DERDAM canım bizler iyiyiz sen nasılsın esma sultan nasıl benim yerime öp onu olurmu .buarada bende mesajına dönemedim kusura bakma çok saol unutmadığın için
kızlar bende bugün yine davetteydim artık bugün kapanışı yaptık darısı seneye ramazana :))
anladım abır wersın abla bız de eşimle bugun supurup sılcez.temızdı zaten bnm ew de.güle güle kırletelım.SEVCANIM canım çıkmamıştımda kkda dolaşıyodum karşılaşamadık tatlım sağlık olsun .iyi olmana sevindim allahım daha iyi etsin .yok be canım temizlik yarın nasipse bugün başka şeyler yaptım .zaten köklü temizlik yaptırıştım bi süpürüp silicem bide toz işte rahatım şükür .canım arkadaşımız birinde aşılama birinde tüple hamile kaldı ve bebeklerini hep 20li haftalarda kaybetti .çok zor günler geçirdi ALLAHIM birdaha yaşatmaz inşallah .aslında sonuncu 3.dü galiba 1ini sonlandırmışlardı diğerleri gayet sağlıklıydı ama olmadı işte nasip canım .
BİRSOŞ yoğunluk devam demek ALLAH kolaylık versin canım öpüyorum seni
DERİNİM kocişin gelmemiş benimkide 1i geçiyodu geldiğinde iki gün böyle yoğun olur artık sağlık olsun napalım .sen nasılsın canım karşılaşamadık yaa
yok canım,bugün başlıyo bizim tatil ama ben daha hiç bişey yapmadım,ne valiz,nede ev işi,son gün ya,cüzlerimi bitireyim diye ha bi gayret okudum ve bitti çok şükür,rabbim seneyede ramazanı şerife ulaşmayı ve tekrar okumayı nasib etsin.bugün kimsecikler yok bende tüm gün ütü yaptım evle uğraştım sizler nerelerdesiniz hanımlar bayram temizliğimi yapıyosunuz yoksam ?
kardeloş galiba tatil başladı sizde hayırlısıyla gidip gelin canım
banucum seninle konuştuk zaten annenin ve bebişin iyi olmasına sevindim ayrıca nedemek tatlım burda ne için varız
sevcanım merak etmiştim seni altta gördüm şimdi nasılsın canım iyileştin inşallah
buarada lagrimada yok merak ettim iyidir inşallah
kızlar nasılsınız alıntı aldım ama yazamıyorum bu aralar yoğunum eltimlerde bizdeler ebrarım aradı sizde merak etmişsiniz hepinize teşekkürler biz iyiyiz bayram telaşı misafirlerde var anca gelemedim kardeloş sende sgl canım merak etmişsin banum geçmiş olsun bu aradabiraz önce konuştuk banuyla bebiş iyiymiş anneside iyi inşallah yakında çıkacak herşey iyi olacak emreye bak selamı var zeynepe
anladım abır wersın abla bız de eşimle bugun supurup sılcez.temızdı zaten bnm ew de.güle güle kırletelım.
uzuldum allah sabır wersın o arkadaşa zor seyler yaşamıs((((
allah yuzunu guldursun ınşallah
kardelen cnm senı altta goruyorum nasılsın? cıkıcam da selam wermeden cıkmayayaım dedım
tamam cnm gorusuruzzzselam canım,bende çıkıyorum.
görüşürüz sevcancım.
kızlar nasılsınız valla alıntı yapmadım gerci fazlada sayfa toktu ama benim vaktim yok malum bayram hazırlığı yapıyoruz herkesler ii dir umarım kendimden haber vermek için girdim hepinizi öp kib aeo
ebrar ablam altta gördüm seni ama kusura bakma hemen çıkmam gerekiyor nasılsın
amin tatlım inş allahım bu defa kucağıma almayı nasip eder inş hayırlısıyla canım bir veya iki gün daha dur ve aynen devam ederse testi yenile bu arada eşinle arnızda kan uyuşmazlığı varmı????? varsa hamilelikte böyle lekenmeler oluyor da merak ettim inş öle bişi yoktur o zor bişi
:79:
Merhaba kızlar,nasılsınız dün girdim ama yazamadan çıktım bu aralar pek ii değilim malesef....
Ramazan da geldi geçti Rabbim daha nice Ramazanlara ulaşmamızı nasip eylesin,Herkse temizlik tatlı falan uğraşmış maşallah pek hamarat bizim hatunlar
Kardeloş tatile gidiyorsun demek he ohh yarasın,Rabbim kabul etsin bu arada hatimin bitmiş
Banucum annen ameliyat olmuş çok geçmiş olsun,bebişte iyidir inşaallah cnm
Derinim sende temizlik yapmışsın güle güle kirlet cnm...
Lagrima bebiş kendini belli ediyor hee ohh ohh
Sevcanım sende iyisin inşaallah bebişlerde...
Geçmişe bakmadım kızlar kusura bakmayın bende çok yoruldum temizlik yaptım da bende
Hepinizin bayramı mübarek olsun şimdiden belki sonra giremem,Allah inşaallah seneye bebişleriniz,bebişlerimiz kucagımızda girmemizi nasip etsin...
Hayırlı gecelerrrrr
anatolişim hoşgelmişsin...çok yormasaydın kendini cnm ya..hayırdır niye iyi degilsin?
evet temizlik yaptım,dünde yapmıştım biraz bitti şükür...bi tek koltukları silemedim aklıma hep onlar var...
bizim hatunlar gelemediler bitmedi işleri sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?