Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar
aleynacım cok teşekkür ederim...inş bundan sonra hayırlısıyla saglıklı hamilelik gecirip bebişlerimizi kucaklarımıza aırız...
derinim hoşgeldin canım cok özlemiştim...seni gördügüme sevindim
seydama bende cok üzüldüm allah sabır versin inş bidaha hamile kalıp hayırlısıyla saglıklı alır kucagına bebişini...
kızlar bende dün cok kötüydum acile kaldırıldım hapı bıraktıktan sonra kanamam cogaldı cok sancı cektım sonra doktorum muayehanesine cagırdı orda ufak bir mudahale ederek icimi temizledi serum takıldı...şimdi daha iyiyim allaha şükür rabbim hic birimizi böyle üzücü şeyler yaşatmasın inş hayırlısıyla hamile kalıp saglıklı bebişlerimizi kucaklarımıza alırız...
cok teşekkür ederim kardelencim amin inş... ama biz eşimle korunmaya karar verdik hamile kalmadan öncede doktora gidip bütün testlemi yaptırmayı düşünüyorum bir daha böyle bişeyi yaşamak ıstemiyoruz allahımın izniyle canım...
ebrarım hoşgeldin nasılsın canım...
aynı durumdayız desene, benim eşimde ısrarla bekleyecek, normal yolla geleceğine inanıyor...
umudunu yitirmediğine seviniyorum ama elimizde de tahlil sonuçları var, bazı gerçekleri de kabul etmek gerekiyor. amaaann bu erkekleri anlamak çok zor, inatçılar ya
2-3 ay bekleyeceğiz dedik inşaallah bu süre uzamaz, ben artık beklemek istemiyorum![]()
ebrarcımmmmm tatlışımmmmm nasılsın, hiç karşılaşamaz olduk seninle, ösledimmm seniii![]()
saol bitanem ya bende seni görüşemiyoruz gerçekten :26:
ben iyiyim canım sen neler yapıyosun?
ya yinemi sorun var kkda çok yavaş geliyo yazdıklarım![]()
valla benimkide gelmedi be kuzum naapsak bu bebişleri yordular bizi bukadar naz olurmu yaaaanapimm canım bildiğin gibi, değişiklik yok hala bebiş gelmedi onu bekliyorum
sen neler yapıyorsun
evet malesef,sabah beri bakımdaymış hatun![]()
merhaba arkadaşlar bende anne olmak istiyorm aranıza katılabilirmiyim
niye ki bu kocalar aşılamaya karrşı benimkide öyle ama işte doğal yolla olmuyo2 yıl oldu denemek ten ne çıkar işte buna sinir oluyorum ortaya canını koyan ben ama sürekli birilerini iknaya uğraşıyosun her ay stersle bekliyosun ama onlara göre sadece ben doğal yoldan istiyorum ben de öyle ama olmuyo işte anlamak çok mu or acaba![]()
hoşgeldin aramıza başınsaolsun sende bebişini kaybettin galibacibeldemiroğlu canım özelden mesajımı almışsındır herhalde evet ikimizinde aynı haftada gitmeiş bebeklerimiz senin kırkın çıkmamış sanırım canım burdan görüşebilirz gerçekten insana buradab daha iyi gelen bir yer yok
merhaba arkadaşlar bende anne olmak istiyorm aranıza katılabilirmiyim
selam hoşgeldin ne kadardır istiyosun bebiş