Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

YETER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR......................20
BONCUK....................20
DERİN.......................20
SEVTUN....................20BİTTİ
TUĞÇE......................15
ALEYNA.....................15
MUJER.......................15
GÜNEYCANAN............15
SELİNA.....................15bitti
KARDELEN.................15
SÜNGER....................10bitti
HALE.........................10
BANU........................10bitti
DERDA......................10
CİBEL........................10
AFED.........................10bitti
NANELİŞKR................10
TOSTİ.......................10bitti
DERYA.......................10bitti
HATİCE......................10
BİRSEN......................10bitti
GARİP........................10
MİRANDA....................10bitti
FLAN..........................13bitti

HATİCE için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR........................20
BONCUK......................20
DERİN.........................20
SEVTUN......................20BİTTİ
TUĞÇE.........................15
ALEYNA.......................15
MUJER.........................15
GÜNEYCANAN..............15
SELİNA.......................15bitti
KARDELEN...................15
SÜNGER......................10bitti
HALE...........................10
BANU..........................10bitti
DERDA........................10
CİBEL..........................10
AFED..........................10bitti
NANELİŞKR..................10
TOSTİ........................10bitti
DERYA........................10bitti
YETER........................10bitti
BİRSEN.......................10bitti
GARİP.........................10
MİRANDA....................10bitti
FLAN...........................13bitti

:emir_bebek:

selam kızlar:16:

aleynacım cok teşekkür ederim...inş bundan sonra hayırlısıyla saglıklı hamilelik gecirip bebişlerimizi kucaklarımıza aırız...

derinim hoşgeldin canım cok özlemiştim...seni gördügüme sevindim:54:

seydama bende cok üzüldüm allah sabır versin inş bidaha hamile kalıp hayırlısıyla saglıklı alır kucagına bebişini...

kızlar bende dün cok kötüydum acile kaldırıldım hapı bıraktıktan sonra kanamam cogaldı cok sancı cektım sonra doktorum muayehanesine cagırdı orda ufak bir mudahale ederek icimi temizledi serum takıldı...şimdi daha iyiyim allaha şükür rabbim hic birimizi böyle üzücü şeyler yaşatmasın inş hayırlısıyla hamile kalıp saglıklı bebişlerimizi kucaklarımıza alırız...

canımmm çok geçmiş olsun :71:

cok teşekkür ederim kardelencim amin inş... ama biz eşimle korunmaya karar verdik hamile kalmadan öncede doktora gidip bütün testlemi yaptırmayı düşünüyorum bir daha böyle bişeyi yaşamak ıstemiyoruz allahımın izniyle canım...

ebrarım hoşgeldin nasılsın canım...

hoşbuldum saol pelinim
demek testlerini yaptırcaksın yaparlarsa çok iyi normalde 3 düşükten sonra yapıyolar malesef
ama özelde yaptırabilirsin inşallah hiçbir sorun çıkmıycak tatlım

aynı durumdayız desene, benim eşimde ısrarla bekleyecek, normal yolla geleceğine inanıyor...
umudunu yitirmediğine seviniyorum ama elimizde de tahlil sonuçları var, bazı gerçekleri de kabul etmek gerekiyor. amaaann bu erkekleri anlamak çok zor, inatçılar ya :25:
2-3 ay bekleyeceğiz dedik inşaallah bu süre uzamaz, ben artık beklemek istemiyorum :50:

niye ki bu kocalar aşılamaya karrşı benimkide öyle ama işte doğal yolla olmuyo2 yıl oldu denemek ten ne çıkar işte buna sinir oluyorum ortaya canını koyan ben ama sürekli birilerini iknaya uğraşıyosun her ay stersle bekliyosun ama onlara göre sadece ben doğal yoldan istiyorum ben de öyle ama olmuyo işte anlamak çok mu or acaba:43::43::43::43:

cibeldemiroğlu canım özelden mesajımı almışsındır herhalde evet ikimizinde aynı haftada gitmeiş bebeklerimiz senin kırkın çıkmamış sanırım canım burdan görüşebilirz gerçekten insana buradab daha iyi gelen bir yer yok

napimm canım bildiğin gibi, değişiklik yok hala bebiş gelmedi onu bekliyorum :37:
sen neler yapıyorsun
valla benimkide gelmedi be kuzum naapsak bu bebişleri yordular bizi bukadar naz olurmu yaaaa:60:
napıyım yoğun bir hayat devam işte
evet malesef,sabah beri bakımdaymış hatun:52::52::52:

:41::41:
valla çok süslü bizim kk bitürlü bitmedi hatunun bakımı çok çirkinde değil emme :51:

niye ki bu kocalar aşılamaya karrşı benimkide öyle ama işte doğal yolla olmuyo2 yıl oldu denemek ten ne çıkar işte buna sinir oluyorum ortaya canını koyan ben ama sürekli birilerini iknaya uğraşıyosun her ay stersle bekliyosun ama onlara göre sadece ben doğal yoldan istiyorum ben de öyle ama olmuyo işte anlamak çok mu or acaba:43::43::43::43:

benim kocam ısrarla ve de umutla bebeğin normal bi şekilde yani tüp,aşılama vs olmadan gelmesini bekliyor.... çok beklersin 2,5 yıldır gelecek olan gelirdi deyip haykırasım var ama susuyorum bakalım umudunu kırmamak için :14: :14: :14:
2-3 ay kadar bekleyeceğiz dedik, inşaallah süreyi uzatmaz...
erkekler tüp yada aşılama yöntemi ile gelen bebeği kolay kabullenemiyormuş, normal yolla bebek sahibi olamayınca da kendilerini tam olarak baba kabul edemiyormuş. bunları da doktorum söyledi. eşinize zaman verin, o da bu bekleyişe dayanamayacak kendi isteği ile gelecektir dedi.
hadi bakalım inşaallah görürüz o günleri de
:4: :4: :4: böyle tutup kolumuzdan çabuk gidip aşılama yaptıralım ben beklemek istemiyorum baba olmak istiyorum der inşaallah kocalarımız

cibeldemiroğlu canım özelden mesajımı almışsındır herhalde evet ikimizinde aynı haftada gitmeiş bebeklerimiz senin kırkın çıkmamış sanırım canım burdan görüşebilirz gerçekten insana buradab daha iyi gelen bir yer yok
hoşgeldin aramıza başınsaolsun sende bebişini kaybettin galiba
merhaba arkadaşlar bende anne olmak istiyorm aranıza katılabilirmiyim

hoşgeldin aramıza canım dilerim enkısa zamanda anne olursun

Back
X