Ebrarım morel bozmak yok cnm rabbımden ümıt kesılmez olucak elbet bızd egörcez o günlerı

kızlar kacırdıgım olduysa kusurabakmayın

:79::80:
boncuğum valla bende şaşırmış haldeyim halen gelmedi kırmızılar bugünde çok tuhaftım hayırlısı allahtan .takmamaya çalışıyorum ama buay hiç aklımdan çıkmadı bubebiş olayı .inşallah sen müjde vericeksin cano .ayrıca listeyi öne çektiğin için çok saol kuzum
ben oldum bilem.
kuzum,kedili şeyler alcanda,senin evinde namaz kılınıyo,resimli yerde namaz mekruh olur,illa alcaksan çiçekli falan bişeyler almalısın bence.
canım,ALLAHIM kabul etsin,baklavaya bayılırım bu arada,accık ucundan göndersene.
.
cano demek geldi kırmızılar erken değilmi azcuk hayırlısı olsun ya napalım kader işte
buarada baklavanın ucundan değil ortasından veririm sen yeterki gel
herkese gunayyydıııınnn guzel anne adayları
ablacım keyfın yokmus nolur Allahtan umıdını kesme bı daha da duymayaım neden umıtlenıyorumkı zaten falan demıssın bı daha duymayayım umıt kaynagımsın benım ınsallah olacak ınsallah olacak bu ay olmassa bır dahakı ay ama mutlaka olacak bır zamanı var bılıyorsun ınsallah olacak ınsalllah ınsallah bu arada belkı yapıyosundur bılmıyorum ama ben calısmalara baslarsam yapmayı dusunuyorum her gun kenzul ars suresını okuyarak ve mubın duasını okuyarak hamle kalanlar var zaten mubın duasını ben bı kere yapmıstım baska bır dılegım ıcın gerceklestı cok sukur bunun ıcın de yapıcam bu arada kuranın varmıs allah kabul etsın ablacım
derınım saol canım acıklaman ıcın bu arada gecmıs olsun mıden nasıl oldu reflu olabılır canım zencefıl cayı ıcmenıve arada elma yemenı tavsıye ederım ama umarım bebeıstendır cayında elmanın da zararı olmaz bebege bu arada eklemıssın ama bana davet gelmedı balım sen ozelden bana yolla da bende eklıyım
kardelenbhrım canım toplam 5 tane yumurtan olusmus belkı coklu gebelık olmasın dıye vazgecmıstır yada yeterlı buyukluge ulasmısmı belkı kendılıgınden olur dıye vazgecmıstır ınsallah olmustr canım
aleynam sen nasılsın
tutiş kım bılmıyorum pek tanısmak nasıp olmadı ısmını cok duydum ama en kısa zamanda gelde tanısalım canım
profum kırmızıları gormusun yıne kırmızıları gordugumuz surece umut var demektır ınsallah bı dahakı aya ınsallah
sevtunum rengını bulmusun canım hayırlı olsun tertemız yap evını otur sonra gelsın bebısler
kuzum saol düşünceli kardeşim benim buay çok ümitlenmiştim nehikmetse şuanda kalmadı gibi hayırlısı
seninde az kaldı film gününe inşallah güzel çıkıcak datlum
kızlar ben regl oldum
yeni tarihim 18 ocak pufffff
selinam üzüldüm kuzum yaa ama sağlık olsun bak buhafta duanı okuyoruz inşallah vesile olur canım
fasulyede iyidir teyzesi napsın büyümeye çalışıyor... ahh bacım yormayıp napcan evin işi bitmiyo ki çamaşırı bitse ütüsü ütüsü bitse temizliği temizliği bitse yemeği... walla çalışırken evni işlerini nasıl yetiştiriyomuşum hayret ediyorum şimdi kendime....
tuğçem bırak işleri ya arada kadın alıyosun yeter sakın yorma kendini kuzum
ben küçük fasulyeyi yerim
# pelin67
# semraozsoy
# kardelenbhr slm kızlar geçmişi okuyamadım ama mutlaka okuacam bende bugün hastaneye gittim ultrasonda gördüm bebişimi kıpır kıpır hiç durmuyo dr da şaştı kanama alanı hala duruyo bakalım neolcak hayırlısı haftayada ense kalınlığı için gidecem neyse sonra gelirim konuşuruz çıkmam lazım işlerim var
Eki Görüntüle 117287
Eki Görüntüle 117287
maşallah teyzoşu yesin onu sağlıkla gelsin dünyayada resimlerine bakalım böyle inşallah
hoşbulduuuuum ben geldim sizde cümleten hoşgelmişsiniz

tek tek alıntı yapamıyorum çünkü gönderirken site gidebiliyor riske girmek istemiyorum o yüzden şöyle genel bir yazayım

kardelen 49 boncukcuğum hoşgeldin demişsiniz ama ben o ara çıkmışım hoşbulduk canlarım:87:ebrarcığım ilacı sormuşsun kuzum daha gidemedim hafta sonu şehir dışındaydık ya gidemedim ancak hafta sonu olur çünkü malum işteyim hafta içi çıkamıyorum gerçi benim işte yılan hikayesine döndü ya neyse idare edersiniz artık:86:naneli canım geçmiş olsun diş çektirmişsin çok acır cidden ama şimdiden yaptırman daha iyi sonra rahat edersin canım

aleynacığım tek sperm bile yetebiliyor canım hele 6 ocakta sonuçlar gelsin o zaman sanırım dr sizi en doğru şekilde yönlendirir tatlım

güneycanan ters mi rahim bu aralar bunu çok sık duyuyorum açıkcası korkmayada başladım çünkü bende hiç dikkat etmiyorum ağır kaldırıyorum ama dr baktı olsa söylerdi sanırım ama düzelebildiğini biliyorum :18:derinim o bulantı beni de öldürecek canım ama ben biliyorum benim bulantıların sebebini daha ilaçları kesmedik 1,5 kaldı ama en önemli dozajları düşürdük ama ilacın etkisi azalırken bulantı başdönmesi yapabiliyormuş ilacın geri çekilme reaksiyonu diyorlar sanırım dr o yüzden kalanlara acele etmiyor vücudu alıştıra alıştıra gidelim istiyor sanırım bir de folik asit çok sıkıntı yarattı bende ikisi bir araya geldi inan lavabodan çıkamaz oldum eşim folik aside biraz ara ver kendini topla dedi o yüzden 10 gün kadar içmeyeceğim folik asidi:85:sevtuncuğum denk gelemedik canım evin hayırlı olsun canım güle güle kullan profum gelmiş kırmızılar olsun öbür aya tutar inşallah fıstığım

kardelen bhr nasılsın canım ağrın yok değil mi?:ebrarım moralini bozma canım lütfen demekle olmuyor biliyorum ama elimden ancak bukadarı geliyor:herkesi tek tek okudum dr giden arkadaşlarımız var ama konuların bazıları hakkında bilgim yok o yüzden yazmadım zaten bilgisi olan arkadaşlarda yazmışlar şimdilik benden bu kadar
flanım sağlık olsun canım geç olsunda güç olmasın dilerim herşey gönlünce olur
ben buara biraz tuhafım nedenini bende bilmiyorum hayır olur inşallah canım
ebrarım karamsar gördüm seni canım lütfen öyle şeyler söyleme ben senin söylediklerinle moral buluyorum biliyosun...senin gibi yüregi temiz arkadaşıma rabbim hayırlısıyla saglıklı bir bebiş nasip etcek inş bitanem seni cok öpüyorum bi türlü karşılaşamıypruz senle özledim seni
selam kızlaR ben geldim nasılsınız
canımsın pelinim saol güzel arkadaşım inşallah olucakda benimde bazen gücüm bitiyo galiba aslında ben önceden çok takardım şimdi salmıştımki buaya kadar bakalım sonucu ne olacak .sen bana bakma geçer hemen kuzum
selam kızlar umarım herkes çok iyidir bende iyi olmaya çalışıyorum 37. haftaya kadar çalışma planları yaparken son gittiğimiz kontrolde dr um sezonu kapattığımı artık evde oturup bol bol dinlenmem gerektiğini söyledi erken doğumtehtidi gerekçesiyle şuan raporluyum evde hiiiç bi iş yapmadan bol bol yat yuvarlan yapıyorum inşallah sıpam erkenden gelmeye kalkmaz önümüzdeki şu 6 haftayıda atlatırsam çok rahatlıcam inşallah şimdilik benden haberler bu kadar hepinizi öpüyorum dualarımdasınız
bersum yaa aklıma gelen olmuş demek inanki çok merak ettim msndende yazdım allahım korusun bebişini vaktinde gelsin kuzum bol bol dinlen sakın bişey yapma olurmu allaha emanetsin iz canım
canım benimde 17 ocak, yazar mısın canım....
semoşum sendemi oldun ya hayırlısı olsun inşallah
slm kızlar nasılsınız ben iyyyim size bakıyım dedim
boncuğum söğlediğim söüz mağlesef üzerime alındım çok kırıldım ben kimseyi kullanmadım
eğer bu sözün banaysa canım benim sana açıklama yapmak zorunda hisssettim kendimi çünkü bne hepinizle çok şey paylaştım
canım ben eskisi gibi her an giremiyorum çünkü hala geçmeyen bel ağrım var üstüne bide girp oldum tam bir hafta yatak döşek yattım duygu sömürüsü değil bu kendime çorba bile zor yaptım
bazı arkadaşlar slm vermiyolar demiş benim evim sobalı ve pc soğuk yerde ben ne zamn girdiysen duaya bakma için girdim ya okudum yazdım yada kaçtane var ona baktım oyüzden de çabuk kapattım
son bikaçgündürde annemdeğim kardeşimin sözü veriliyo onun için gittim
yani hiçbirinizi üzmek yada terketmek değil amacım duaya her zaman varım
ya bazen gisemde çoğunuz yeni arkadaşlar tanımıyorum hikayelerini bilmiyorum tanımak isterim ama vaktim yok geçmişe bakıyım dedim vakit varken hüsarana uğradım
ben geçen hafta duamı bile okuyamadım anneme okuttum okadar hastaydım
ama olsun eğer böğle hisstirdiysem özür dilerim ben kimseyi kullanmadım bende sizinle aynı şeyleri yaşadım halada unutmadım ne hissettiğinizi ne yaşadığınızı sizin kadar biliyrum calar o yüzden ben giremezsem kusura bakmayın olurmu
derdam sakın duymayım böyle şeyler boncuğum senin için söylemez kesinlikle hatta biz buşekilde yapanları listeden bile çıkardık .senin zor günler geçirdiğini hepimiz biliyoruz yeterki bebiş iyi olsun sen takma kafaya olurmu kuzum
Arkadaşlar kardelen haklı bu topigin bazı kuralları var sırayla yazıyorum katılanlar olursa sevinirim şimdiden aklımdan geçenleri yazıcam işşallah kimseyi kırmam istememde zaten bol bol düşündüm bugün neden böyle bişey yazıldı diye dikkat etmemişiz biz çünkü zorlananlar çok işi olanlar var geçmişe gidemeyenler herkezde istiyo kim kime ne olmuş merak ediyo tabi ben yazıyorum seçeneklerle
1 artık bu topige girenler mecburen geçmişi okucak okumayanlar var çünkü biz okuyoruz mecbur onlarda okucak okumazsa kimseye sormaya hakkı yok çünkü okadar kişi geçmişe gidiyo bir zahmet okumayanlarada gitsin
2 duayı okumak isteyenler kesin okuyolarsa okusunlar ihale bize kalıyo ebrar eziyet çekiyo ozaman duayı bilenler çok zor degil aldıklarında okusunlar hemen ebrarın özel mesajına yollasınlar ben okudum ekle desinler 1 hafta beklemeye ne gerek var demi ozamanda ebrar garibim herzaman listeyi öne almak zorunda kalmaz bide duayı alıp altına ben okudum yazmasınlar bende dahil buna tabe özeline yollasınlar bundan sonra sayfalar ondada doluyo hak veren
3 başka yerlerden alıntı yapmasınlar bu hikaye olur başka şey olur sayfa ozaman çogalıyo bu lafıma kızma yetercim sakın sayfanın kısalıgı için yaz hani şöyle bir hamilelik şeyi olur duası kürü olur onlar alıntı olabilir çünkü onları okucam diye zamanımı kaybediyorum girenler çıkıyo yetişemiyorum sonra sevtun bizi görmüyosun oluyo sakın kızma ban kırılmada senden başka yapan yok kimseyide kırmak degil maksadım çünkü çok yoruluyorum okurken geçmişi bak gene diyorum seni seviyorum kırılman için demiyorun sakın yanlış anlama çünkü bazen sıkılıp okumuyorum geçiştiriyorum canım işşallah kırılmamışındır beni anladıysan çok sevinirim
4 bide allah rızası için penkli yazılarla yazılmasın başına oturdugumda gözümü alıyo siyaha çevirin yazınızı canlı renkler gözlerimizi yorabilir bazen çok baktıgımda gözlerim yanıyo
5 herkez yazıcakları için alıntı alınca kızmayında aklınta tutsun bir kişiyi bir kere alsın düşüncelerini yazsın sayfa israfından kurtuluruz
6 bundan sonra dövmek yok söz kimseyi ama hakedenleri döverim haberi olsun
7 benim bu yazdıklarımı yanlış anlamayın fikir vermesi benden uygulaması sizden sakın üstünüze alınmayın inanın kalbimde bir kötülük yok düşüncelerimi arzettim eger böyle yaparsak sorun kalkar en azından herkez acaba benmi diye düşünüm kendini sorgulamaz içimdede ben tabe gene diyorum kırılmayım sakın hepinizin yeri bende ayrı ve bri diyeyim fikirlerinizi alayım ama fazla acımasız olmayın:18::18::18:
Gene size kalmış olay tabi hadi bakalım yorumları alalım
sevtuncum bende çoğu dediğine katılıyorum zaten baştan beri anlatılmak istenende bu
ama ben sadece geçmiş ve dua konusunda biraz daha özen istiyorum .eminim bundan sonra öyle olucak .düşüncelerin ve desteğin için teşekkür ederim
bilmiyom hayatım yaa...kaç günlerdir baş agrısı çekiyorum..midem hep agzımda soda içiyom habire

((son günlerde çok seylan çayı içtim cano bugün düşündüm onu da ondan oluyo sanırım..çay reflüyü tetikliyomuş..hele seylan çayı anam anamm acı biliyosun...
kuzum noluyo sana yaa var var sende bi durum rabbim hayırlara çıkarsın inşallah adet olmazsında bayram sevinci yaşarız 2010 mutlu biter cano

teşekkür ederim iyki hepinizi tanımışım şuanda burda bulunma amacım bebek değil sizlersiniz emin olun çünkü çok güzel dostluklar kurduk burda .ayrıca başkan filan olmak haddime değil canım hepimiz arkadaş kardeş olduk

doğru canım

ah ebrarım nerelerdesin:26:
biraz geç kaldım bugün ama cezam ağır oldu

saol bitanem hepiniz başkaınız kardeşiz kaderdaşız ötesi yok
selam canım nasılsın... bu arada ebrarımdan haberin varmı kardelencim bugun göremedim onu merak ettim...
kuzu bugün yoğun işlerdeydim uğruyamadım şu iki günde böyle geçicek perşembe ağır misafirlerim var
ebrar bugün görümcesine gidecekmiş baklava yapmaya gece gelmeye çalışırım demiş pelin
birsenim öptüm seni
ayrıca listeyi öne alıyosun çok çok teşekkürler kuzum
pelincim,ebroş geç gelirim yazmıştı,bugün işleri varmış

ebroş böyle serenat yapıyo şuan ama hepiniz uykulardasınız
ayy mete nasıldı bugün kanka serenat deyince aklıma geldi
kıslar bişey dicem ben:26:ilk girdigimde söylemedigim için özür dilerim öncelikle..ben bu akşam test yaptım estiler bana adete 3 gün var daha...iki dakika içinde pespembe bi ikinci çizgi çıktı...bikaç kere böyle oldugu ve sonucuda negatif oldugu için pek kale almadık eşimde bende..bi fark vardı ama digerleri çok geç beliriyodu ve sonradan gölge olarak kalıyodu.bu 10 dk geçmeden iyice pembeleşti acaba mı dedim.ama kararsız kaldım sizi yok yere heyecan etmek istemedim...geçen seferde olmuştu ve bikaç defa ben yok yere böyle heyecanlandırdım herkesi..o yüzden kararsız kaldım hemen söyleyip söylememekte...ama iyice düşündüm canım arkadaslarım bilsin şimdilik dedim...doktorun demesine göre hiç yumurtlama yoktu,geç yumurtlayıp kalsam bile böyle çıkmaz ki..içtigim ilaçlardanmı diye bile düşünüyorum şuanda
(bi sevinç yok içimde..kan testi diceksiniz biliyorum ama günüm geçmeden yapmak istemedim kıslar...

cano valla nediyimki çok sevinçliyim çok sabırsızım zaten okur okumaz yazdım teldede çağrını gördüm ama saat 1de yani eve dönerken çantam içerdeydi ve duymamışım

valla sabırsızım teyze olmak istiyorum ben
ah ebroşum,kızlar sana bu gece kupa da verdiler,genede gelmedin yaaaaaa:85::85:
kupamı aldım kuzum biraz geçde olsa
bende size veriyim ya hepiniz iyki varsınız

Slm kızlar nasılınız
artık pek nete gıremıyorum annemlerde net kesıldı bızdede yok
kocacımda getıremıo vınn
nasılsınız cok ozledım sızlerı
derıncım ınsallah guzel haberlerı alırsın bu sefer
ebrarcım nasıl acaba gorursenız slm soyleyın
kardelecım slmlar nasılsın
ve dıyer ısımlerını sayamadıgım tum arkadaslara sevgılerrr
mızmızım ya çok merak ediyodum seni inanki kalbimin ve aklımın birköşesindesin
ben iyiyim kuzum saol
HOSBULDUK CNM
POYRAZEFE MASALLAH VAR BUYUYUP DURUO SICACIK YERINDE
416 GRAM 28 SANTIM OGLUSUM
DUNDEN BERI TEKME DE ATIYO TOSUNCUK
KESKE VIDEO YUKLESEMDE GORSENIZ HALINI

maşallah poyrazımıza sağlıkla dünyaya gelsin inşallah
canımmm hosgeldın cıktı kızlar ebrar ablamla da grusemedım yaaaa bende cıkayım adamımı yerıne yatırayım cekyatta uyudu kaldı
garıbım allaha emanet ol cıkıcam bende
kızlar sızlere de ıyı geceler
ebrar ablacım yarın nolur burda ol sana ıhtıyacım olcakkkk
ablam canımsın yarın temizliğim var nasipse gelmeye çalışıcam perşembe misafirim var işim çok anlıyacağın .dualarım seninle inşallah iyi çıkar filmin
neyse çok geç oldu ben kaçıyom..hepiniz Allaha emanet olun kıslar..iyi uykular...
ebrarım canım bekledim ama karşılaşamadık malesef

çok öpüyorum canım seni iyi geceler..
cano ya olmadı görümcem bırakmadı 1di ordan kalktığımız eve 1 çeğrekte geldik hemen açtım pcyi çağrından bişey olduğunu anladım heyecanlandımda .o saatten beri geçmişi okuyorum çokda yoruldum
saat 02:40 buarada :84::84:
inşallah o çizgi kopkoyu çıkıcak inanıyorum canm

kızlar çok yoruldum bana bu işkenceyi yapan hepinizden allah razı olsun

buarada tutişim uğramamış bugün merak ediyorum onuda :26: