Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

evet yazilarinizi okuyunca farkettim ciktiginizi:5:saglik olsun kardelencim

yatili misafirim var cok gelemiyorum siteye anca bu saatte istee:5:

neyse size hayirli geceler kizlar aeo:16:

canımmm hosgeldın cıktı kızlar ebrar ablamla da grusemedım yaaaa bende cıkayım adamımı yerıne yatırayım cekyatta uyudu kaldı
garıbım allaha emanet ol cıkıcam bende
kızlar sızlere de ıyı geceler
ebrar ablacım yarın nolur burda ol sana ıhtıyacım olcakkkk

canımmm hosgeldın cıktı kızlar ebrar ablamla da grusemedım yaaaa bende cıkayım adamımı yerıne yatırayım cekyatta uyudu kaldı

hosbulduk canim,evet kizlar cikmis ben zaten bir tanisip kaynasamadim kizlarlar yaaaa:14::14::14::14:

tam siteye uye oldum kayinvalidemler geldi yatilii neyse 1,2 hafta sonra daha aktif olucam insallah:29::29:

bir gelip bir gelmiyor diye kizmayin bana olurmuuu:5::5::5:

sende allaha emanet ol canim,hayirli geceler:29::29:

HOSBULDUK CNM

POYRAZEFE MASALLAH VAR BUYUYUP DURUO SICACIK YERINDE

416 GRAM 28 SANTIM OGLUSUM:nazar:

DUNDEN BERI TEKME DE ATIYO TOSUNCUK

KESKE VIDEO YUKLESEMDE GORSENIZ HALINI
canım maşallah diyorum paşamıza bilirim çok güzel duygudur tekmeleri hisetmek alahım saglıkla dogurmayı nasip etsin:16::16::16::16:
sagol fıstıgım öpüyorum seni:54:

canım saoglasın..reflü olmasından korkuyorum gerçekten..başımada vuruyo galiba bulantı anlamadım gitti..kussam rahatlıam gibi geliyo :((elma yiyom arada canım..mideye iyi mi geliyomuş bildigim iyi oldu..zaten farkına varmıştım..bi tek meyve rahatlatıyo midemi..dün işten geldim sadece meyve yedim..

selinacım bi dahaki aya inşallah görmezsin kırmızıları:(( saglık olsun canım.

canım yaa resmini koydun demek teyzoşları görsün diye.MAAŞALLAH canım güle güle büyüsün göbişinde o mercimek:1: :nazar:

demek seninde mide kötüay bende hergün folik içiyorum kıs ondan mı acep hepsi karışıyo offff..seninde ilaçlardan oluyo benimde demekki canım:31:

amin peloşum inşallah tatlım..hepimizinki gelsin en yakın zamanda..

bersum benim..hiç korkma canım bol bol dinlen bişey olmaz Allahın iziniyle..dayımın kızınında öyleydi son 6 hafta risk altındaydı..ama çok şükür bebişi saglıcakla dogdu..bol bol dinlen olsun..öpüyom kuzum.:54:

kıss evet o da olabilir tabi..ama ben bebiş için stres olmuyomda başka şeylere oluyom kardeloşum yaaa...baş agrılarım da ondan olabilir...sende adetlenmişsin bu arada üzüldüm canım ne yalan diyim ya:(ama Rabbim büyük..inşallah bu ay olmadıysada önümüzdeki ay amin inşallahhhhhh.

canım gözünaydınnn ohh anneciginle bol bol oturursun şimdik sefan olsun..benden selamda söyle...öptüm cnm:54:heee bu arada son yazdıgın şeylere kısmen katılıyorum..ama biraz fazla karışmışsın gibime geldi:1:renkli yazma konusunda kimseye karışamayız kendi adıma diyorum yani bunları...dualar konusunda dogru diyosun bak...başka sitelerden alıntı yapıp kopyalamak konusunda şöyle dicem,çok abartılmadıgı sürece iyi bişey bence.bilmediklerimizi ögreniyoruz bazen..ama yok o şarkıyı kopyala bu şiiri kopyala sürekli falan onlar benimde hoşuma gitmez öyle olmuş olsa.ama olmuyo farkındaysan...kız bide bişey dicem,hem geçmişi okuyun diyon hemide çok alıntı olmasın diyon çeçlişki bu cnm..alıntı yapılmazsada geçmişi okumanın ne manası var deliş:))çogu kişi katılmış sana ama bence biraz abartmışsın olayı o kadarda karışamayız herkese canım..hem ben bu konuda son sözümü dile getireyim yaa..artık bu yapılmasın şu yapılmasınlar bitsin kızlar bakın herkes birbirini yanlış anlayıp duruyo derdam mesela...kardeloş gayet nazik bi şekilde gerekeni söylemişti zaten çok fazla uzamasın oldu mu..bence yani..yine özgür herkes tabi bişey diyemem....ay bu baş agrısıylada amma yazdım haaaa.:1:

derdam lütfen duymayım bi daha böyle şeyler..kastedilen sen degilsin emin ol canım..hatta ben hep senin zor durumların arasında da hep girmeye çalıştıgının farkındayım..yok tatlım sakın üzülme sen..

sagol canım ne demek :54:

off çok kötü yaa çok üzüldümmm..Rabbim sabır versin:(((
canım sag olasın benim için iyide sizin için kötü o varken giremem topige kızıyo benle vakit geçir diyo anca bir yere gidicek anca girerim canım allahımdan hayırlısı ben kimseyi kırmak üzmek istemedim kusura bakmasın kimse herkez tabiki herşeyde özgür keşkede düşüncelerimi yazmasaydım ama bilemiyorum yani:59::59::59::59::59::59:
derincim,naber cano.
kız sevtunun alıntı almayın deyişini ben şöyle anladım nacizane,aynı kişiye yazacaklarınızı,tek bi alıntının altında yazın,paso paso almayın dedi sanki,ama alıntılar zaten kişinin mesajı içerisinde olduğundan vede ne kadar uzun olursa olsun,sayfa mesaj sayısıyla dolacağından,sorun olmaz almak.

ve bende artık konunun kapanmasını rica ediyorum,kendimi kötü hissetmeye başladım.:43:
canım evet dedigin aynen dogru neden kötü hissediyosunki ben kendi düşüncelerimi yazdım senin adını vermekte millet gene ne oluyo demesinler diye senin bir hatan yok hata varsa bende sen kötü hissetme üzülürüm bak evet bu konu kapatılsın en azından :59::59::59::59:
evet yaaaaaaaaaaa ama o başka o genel başkan sen yardımcısı :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

evet bebem ama ne haddime kız bugün ebrar neden gelmedi kız gelde kupanı verim:65::65::65::65:

canlarım ben yarın giremem malum annecim gelcek onunla ilgilenmem lazım cuma günü görüşürüz allaha emanet olun:58::58::58::58::58::58::58:

sevtun sakın bana gönül koyma şimdi canım yaa...ben sana kızmadım etmedim bişey demedim..sen düşünceni demişsin kendince haklısındır ..bende düşüncemi dedim kendimce bu kadar canım...tamam mı gel öpimm :4::38:

offf kimse yok yaaa...ebrarım nerde kaldın kuşum...:31:çift çizgili testim önümde seni beklerim:)

neyse çok geç oldu ben kaçıyom..hepiniz Allaha emanet olun kıslar..iyi uykular...

ebrarım canım bekledim ama karşılaşamadık malesef:31:çok öpüyorum canım seni iyi geceler..:58:

sevtun sakın bana gönül koyma şimdi canım yaa...ben sana kızmadım etmedim bişey demedim..sen düşünceni demişsin kendince haklısındır ..bende düşüncemi dedim kendimce bu kadar canım...tamam mı gel öpimm :4::38:

offf kimse yok yaaa...ebrarım nerde kaldın kuşum...:31:çift çizgili testim önümde seni beklerim:)

:65::65::65:
nediyosun derişnim ya çift çizgimi hamişsin ozaman kuzum allahım sen büyüksün inşallah yaa ben hemen geçmişe bakmalıyım bunu görür görmez yazdım .ay cano kalbim durcak sanki :62::62::62:

Ebrarım morel bozmak yok cnm rabbımden ümıt kesılmez olucak elbet bızd egörcez o günlerı:49::70:

kızlar kacırdıgım olduysa kusurabakmayın :24::79::80:
boncuğum valla bende şaşırmış haldeyim halen gelmedi kırmızılar bugünde çok tuhaftım hayırlısı allahtan .takmamaya çalışıyorum ama buay hiç aklımdan çıkmadı bubebiş olayı .inşallah sen müjde vericeksin cano .ayrıca listeyi öne çektiğin için çok saol kuzum :16:
ben oldum bilem.:14:

kuzum,kedili şeyler alcanda,senin evinde namaz kılınıyo,resimli yerde namaz mekruh olur,illa alcaksan çiçekli falan bişeyler almalısın bence.

canım,ALLAHIM kabul etsin,baklavaya bayılırım bu arada,accık ucundan göndersene.:56:

.
cano demek geldi kırmızılar erken değilmi azcuk hayırlısı olsun ya napalım kader işte
buarada baklavanın ucundan değil ortasından veririm sen yeterki gel :9:
herkese gunayyydıııınnn guzel anne adayları
ablacım keyfın yokmus nolur Allahtan umıdını kesme bı daha da duymayaım neden umıtlenıyorumkı zaten falan demıssın bı daha duymayayım umıt kaynagımsın benım ınsallah olacak ınsallah olacak bu ay olmassa bır dahakı ay ama mutlaka olacak bır zamanı var bılıyorsun ınsallah olacak ınsalllah ınsallah bu arada belkı yapıyosundur bılmıyorum ama ben calısmalara baslarsam yapmayı dusunuyorum her gun kenzul ars suresını okuyarak ve mubın duasını okuyarak hamle kalanlar var zaten mubın duasını ben bı kere yapmıstım baska bır dılegım ıcın gerceklestı cok sukur bunun ıcın de yapıcam bu arada kuranın varmıs allah kabul etsın ablacım
derınım saol canım acıklaman ıcın bu arada gecmıs olsun mıden nasıl oldu reflu olabılır canım zencefıl cayı ıcmenıve arada elma yemenı tavsıye ederım ama umarım bebeıstendır cayında elmanın da zararı olmaz bebege bu arada eklemıssın ama bana davet gelmedı balım sen ozelden bana yolla da bende eklıyım
kardelenbhrım canım toplam 5 tane yumurtan olusmus belkı coklu gebelık olmasın dıye vazgecmıstır yada yeterlı buyukluge ulasmısmı belkı kendılıgınden olur dıye vazgecmıstır ınsallah olmustr canım
aleynam sen nasılsın
tutiş kım bılmıyorum pek tanısmak nasıp olmadı ısmını cok duydum ama en kısa zamanda gelde tanısalım canım
profum kırmızıları gormusun yıne kırmızıları gordugumuz surece umut var demektır ınsallah bı dahakı aya ınsallah
sevtunum rengını bulmusun canım hayırlı olsun tertemız yap evını otur sonra gelsın bebısler
kuzum saol düşünceli kardeşim benim buay çok ümitlenmiştim nehikmetse şuanda kalmadı gibi hayırlısı
seninde az kaldı film gününe inşallah güzel çıkıcak datlum
kızlar ben regl oldum :50:yeni tarihim 18 ocak pufffff
selinam üzüldüm kuzum yaa ama sağlık olsun bak buhafta duanı okuyoruz inşallah vesile olur canım
fasulyede iyidir teyzesi napsın büyümeye çalışıyor... ahh bacım yormayıp napcan evin işi bitmiyo ki çamaşırı bitse ütüsü ütüsü bitse temizliği temizliği bitse yemeği... walla çalışırken evni işlerini nasıl yetiştiriyomuşum hayret ediyorum şimdi kendime....:9:
tuğçem bırak işleri ya arada kadın alıyosun yeter sakın yorma kendini kuzum
ben küçük fasulyeyi yerim :emir_bebek:
# pelin67
# semraozsoy
# kardelenbhr slm kızlar geçmişi okuyamadım ama mutlaka okuacam bende bugün hastaneye gittim ultrasonda gördüm bebişimi kıpır kıpır hiç durmuyo dr da şaştı kanama alanı hala duruyo bakalım neolcak hayırlısı haftayada ense kalınlığı için gidecem neyse sonra gelirim konuşuruz çıkmam lazım işlerim var Eki Görüntüle 117287 Eki Görüntüle 117287
maşallah teyzoşu yesin onu sağlıkla gelsin dünyayada resimlerine bakalım böyle inşallah
hoşbulduuuuum ben geldim sizde cümleten hoşgelmişsiniz:71:tek tek alıntı yapamıyorum çünkü gönderirken site gidebiliyor riske girmek istemiyorum o yüzden şöyle genel bir yazayım:31:kardelen 49 boncukcuğum hoşgeldin demişsiniz ama ben o ara çıkmışım hoşbulduk canlarım:87:ebrarcığım ilacı sormuşsun kuzum daha gidemedim hafta sonu şehir dışındaydık ya gidemedim ancak hafta sonu olur çünkü malum işteyim hafta içi çıkamıyorum gerçi benim işte yılan hikayesine döndü ya neyse idare edersiniz artık:86:naneli canım geçmiş olsun diş çektirmişsin çok acır cidden ama şimdiden yaptırman daha iyi sonra rahat edersin canım:61:aleynacığım tek sperm bile yetebiliyor canım hele 6 ocakta sonuçlar gelsin o zaman sanırım dr sizi en doğru şekilde yönlendirir tatlım:34:güneycanan ters mi rahim bu aralar bunu çok sık duyuyorum açıkcası korkmayada başladım çünkü bende hiç dikkat etmiyorum ağır kaldırıyorum ama dr baktı olsa söylerdi sanırım ama düzelebildiğini biliyorum :18:derinim o bulantı beni de öldürecek canım ama ben biliyorum benim bulantıların sebebini daha ilaçları kesmedik 1,5 kaldı ama en önemli dozajları düşürdük ama ilacın etkisi azalırken bulantı başdönmesi yapabiliyormuş ilacın geri çekilme reaksiyonu diyorlar sanırım dr o yüzden kalanlara acele etmiyor vücudu alıştıra alıştıra gidelim istiyor sanırım bir de folik asit çok sıkıntı yarattı bende ikisi bir araya geldi inan lavabodan çıkamaz oldum eşim folik aside biraz ara ver kendini topla dedi o yüzden 10 gün kadar içmeyeceğim folik asidi:85:sevtuncuğum denk gelemedik canım evin hayırlı olsun canım güle güle kullan profum gelmiş kırmızılar olsun öbür aya tutar inşallah fıstığım:16:kardelen bhr nasılsın canım ağrın yok değil mi?:ebrarım moralini bozma canım lütfen demekle olmuyor biliyorum ama elimden ancak bukadarı geliyor:herkesi tek tek okudum dr giden arkadaşlarımız var ama konuların bazıları hakkında bilgim yok o yüzden yazmadım zaten bilgisi olan arkadaşlarda yazmışlar şimdilik benden bu kadar
flanım sağlık olsun canım geç olsunda güç olmasın dilerim herşey gönlünce olur
ben buara biraz tuhafım nedenini bende bilmiyorum hayır olur inşallah canım
ebrarım karamsar gördüm seni canım lütfen öyle şeyler söyleme ben senin söylediklerinle moral buluyorum biliyosun...senin gibi yüregi temiz arkadaşıma rabbim hayırlısıyla saglıklı bir bebiş nasip etcek inş bitanem seni cok öpüyorum bi türlü karşılaşamıypruz senle özledim seni:48:

selam kızlaR ben geldim nasılsınız
canımsın pelinim saol güzel arkadaşım inşallah olucakda benimde bazen gücüm bitiyo galiba aslında ben önceden çok takardım şimdi salmıştımki buaya kadar bakalım sonucu ne olacak .sen bana bakma geçer hemen kuzum
selam kızlar umarım herkes çok iyidir bende iyi olmaya çalışıyorum 37. haftaya kadar çalışma planları yaparken son gittiğimiz kontrolde dr um sezonu kapattığımı artık evde oturup bol bol dinlenmem gerektiğini söyledi erken doğumtehtidi gerekçesiyle şuan raporluyum evde hiiiç bi iş yapmadan bol bol yat yuvarlan yapıyorum inşallah sıpam erkenden gelmeye kalkmaz önümüzdeki şu 6 haftayıda atlatırsam çok rahatlıcam inşallah şimdilik benden haberler bu kadar hepinizi öpüyorum dualarımdasınız
bersum yaa aklıma gelen olmuş demek inanki çok merak ettim msndende yazdım allahım korusun bebişini vaktinde gelsin kuzum bol bol dinlen sakın bişey yapma olurmu allaha emanetsin iz canım
canım benimde 17 ocak, yazar mısın canım....
semoşum sendemi oldun ya hayırlısı olsun inşallah
slm kızlar nasılsınız ben iyyyim size bakıyım dedim
boncuğum söğlediğim söüz mağlesef üzerime alındım çok kırıldım ben kimseyi kullanmadım
eğer bu sözün banaysa canım benim sana açıklama yapmak zorunda hisssettim kendimi çünkü bne hepinizle çok şey paylaştım
canım ben eskisi gibi her an giremiyorum çünkü hala geçmeyen bel ağrım var üstüne bide girp oldum tam bir hafta yatak döşek yattım duygu sömürüsü değil bu kendime çorba bile zor yaptım
bazı arkadaşlar slm vermiyolar demiş benim evim sobalı ve pc soğuk yerde ben ne zamn girdiysen duaya bakma için girdim ya okudum yazdım yada kaçtane var ona baktım oyüzden de çabuk kapattım
son bikaçgündürde annemdeğim kardeşimin sözü veriliyo onun için gittim
yani hiçbirinizi üzmek yada terketmek değil amacım duaya her zaman varım
ya bazen gisemde çoğunuz yeni arkadaşlar tanımıyorum hikayelerini bilmiyorum tanımak isterim ama vaktim yok geçmişe bakıyım dedim vakit varken hüsarana uğradım
ben geçen hafta duamı bile okuyamadım anneme okuttum okadar hastaydım
ama olsun eğer böğle hisstirdiysem özür dilerim ben kimseyi kullanmadım bende sizinle aynı şeyleri yaşadım halada unutmadım ne hissettiğinizi ne yaşadığınızı sizin kadar biliyrum calar o yüzden ben giremezsem kusura bakmayın olurmu
derdam sakın duymayım böyle şeyler boncuğum senin için söylemez kesinlikle hatta biz buşekilde yapanları listeden bile çıkardık .senin zor günler geçirdiğini hepimiz biliyoruz yeterki bebiş iyi olsun sen takma kafaya olurmu kuzum
Arkadaşlar kardelen haklı bu topigin bazı kuralları var sırayla yazıyorum katılanlar olursa sevinirim şimdiden aklımdan geçenleri yazıcam işşallah kimseyi kırmam istememde zaten bol bol düşündüm bugün neden böyle bişey yazıldı diye dikkat etmemişiz biz çünkü zorlananlar çok işi olanlar var geçmişe gidemeyenler herkezde istiyo kim kime ne olmuş merak ediyo tabi ben yazıyorum seçeneklerle

1 artık bu topige girenler mecburen geçmişi okucak okumayanlar var çünkü biz okuyoruz mecbur onlarda okucak okumazsa kimseye sormaya hakkı yok çünkü okadar kişi geçmişe gidiyo bir zahmet okumayanlarada gitsin

2 duayı okumak isteyenler kesin okuyolarsa okusunlar ihale bize kalıyo ebrar eziyet çekiyo ozaman duayı bilenler çok zor degil aldıklarında okusunlar hemen ebrarın özel mesajına yollasınlar ben okudum ekle desinler 1 hafta beklemeye ne gerek var demi ozamanda ebrar garibim herzaman listeyi öne almak zorunda kalmaz bide duayı alıp altına ben okudum yazmasınlar bende dahil buna tabe özeline yollasınlar bundan sonra sayfalar ondada doluyo hak veren

3 başka yerlerden alıntı yapmasınlar bu hikaye olur başka şey olur sayfa ozaman çogalıyo bu lafıma kızma yetercim sakın sayfanın kısalıgı için yaz hani şöyle bir hamilelik şeyi olur duası kürü olur onlar alıntı olabilir çünkü onları okucam diye zamanımı kaybediyorum girenler çıkıyo yetişemiyorum sonra sevtun bizi görmüyosun oluyo sakın kızma ban kırılmada senden başka yapan yok kimseyide kırmak degil maksadım çünkü çok yoruluyorum okurken geçmişi bak gene diyorum seni seviyorum kırılman için demiyorun sakın yanlış anlama çünkü bazen sıkılıp okumuyorum geçiştiriyorum canım işşallah kırılmamışındır beni anladıysan çok sevinirim

4 bide allah rızası için penkli yazılarla yazılmasın başına oturdugumda gözümü alıyo siyaha çevirin yazınızı canlı renkler gözlerimizi yorabilir bazen çok baktıgımda gözlerim yanıyo

5 herkez yazıcakları için alıntı alınca kızmayında aklınta tutsun bir kişiyi bir kere alsın düşüncelerini yazsın sayfa israfından kurtuluruz

6 bundan sonra dövmek yok söz kimseyi ama hakedenleri döverim haberi olsun

7 benim bu yazdıklarımı yanlış anlamayın fikir vermesi benden uygulaması sizden sakın üstünüze alınmayın inanın kalbimde bir kötülük yok düşüncelerimi arzettim eger böyle yaparsak sorun kalkar en azından herkez acaba benmi diye düşünüm kendini sorgulamaz içimdede ben tabe gene diyorum kırılmayım sakın hepinizin yeri bende ayrı ve bri diyeyim fikirlerinizi alayım ama fazla acımasız olmayın:18::18::18:
Gene size kalmış olay tabi hadi bakalım yorumları alalım
sevtuncum bende çoğu dediğine katılıyorum zaten baştan beri anlatılmak istenende bu
ama ben sadece geçmiş ve dua konusunda biraz daha özen istiyorum .eminim bundan sonra öyle olucak .düşüncelerin ve desteğin için teşekkür ederim :71:
bilmiyom hayatım yaa...kaç günlerdir baş agrısı çekiyorum..midem hep agzımda soda içiyom habire:(((son günlerde çok seylan çayı içtim cano bugün düşündüm onu da ondan oluyo sanırım..çay reflüyü tetikliyomuş..hele seylan çayı anam anamm acı biliyosun...
kuzum noluyo sana yaa var var sende bi durum rabbim hayırlara çıkarsın inşallah adet olmazsında bayram sevinci yaşarız 2010 mutlu biter cano :46:
ah canım ne başkanı benim bir başkanım var oda ebrar :48::48::48::48:
çünkü bu topigi açmasaydım sizin gibi mükemmel insanlarla karşılaşmıcaktım allah ondan razı olsunki açmış bu topigi başkanın ebrarım nerdesin kız kupanı almaya gel bakem:65:
:48::48:
teşekkür ederim iyki hepinizi tanımışım şuanda burda bulunma amacım bebek değil sizlersiniz emin olun çünkü çok güzel dostluklar kurduk burda .ayrıca başkan filan olmak haddime değil canım hepimiz arkadaş kardeş olduk :29::71:
doğru canım:24::24::24:

ah ebrarım nerelerdesin:26:

biraz geç kaldım bugün ama cezam ağır oldu :47:
evet yaaaaaaaaaaa ama o başka o genel başkan sen yardımcısı :60::60::60:
:71::71:
saol bitanem hepiniz başkaınız kardeşiz kaderdaşız ötesi yok
selam canım nasılsın... bu arada ebrarımdan haberin varmı kardelencim bugun göremedim onu merak ettim...
kuzu bugün yoğun işlerdeydim uğruyamadım şu iki günde böyle geçicek perşembe ağır misafirlerim var
ebrar bugün görümcesine gidecekmiş baklava yapmaya gece gelmeye çalışırım demiş pelin
birsenim öptüm seni
ayrıca listeyi öne alıyosun çok çok teşekkürler kuzum :48:
pelincim,ebroş geç gelirim yazmıştı,bugün işleri varmış
:24::24:
ebroş böyle serenat yapıyo şuan ama hepiniz uykulardasınız
ayy mete nasıldı bugün kanka serenat deyince aklıma geldi :1:
kıslar bişey dicem ben:26:ilk girdigimde söylemedigim için özür dilerim öncelikle..ben bu akşam test yaptım estiler bana adete 3 gün var daha...iki dakika içinde pespembe bi ikinci çizgi çıktı...bikaç kere böyle oldugu ve sonucuda negatif oldugu için pek kale almadık eşimde bende..bi fark vardı ama digerleri çok geç beliriyodu ve sonradan gölge olarak kalıyodu.bu 10 dk geçmeden iyice pembeleşti acaba mı dedim.ama kararsız kaldım sizi yok yere heyecan etmek istemedim...geçen seferde olmuştu ve bikaç defa ben yok yere böyle heyecanlandırdım herkesi..o yüzden kararsız kaldım hemen söyleyip söylememekte...ama iyice düşündüm canım arkadaslarım bilsin şimdilik dedim...doktorun demesine göre hiç yumurtlama yoktu,geç yumurtlayıp kalsam bile böyle çıkmaz ki..içtigim ilaçlardanmı diye bile düşünüyorum şuanda:((bi sevinç yok içimde..kan testi diceksiniz biliyorum ama günüm geçmeden yapmak istemedim kıslar...
:64::64:
cano valla nediyimki çok sevinçliyim çok sabırsızım zaten okur okumaz yazdım teldede çağrını gördüm ama saat 1de yani eve dönerken çantam içerdeydi ve duymamışım :9:
valla sabırsızım teyze olmak istiyorum ben :49:
ah ebroşum,kızlar sana bu gece kupa da verdiler,genede gelmedin yaaaaaa:85::85:
kupamı aldım kuzum biraz geçde olsa
bende size veriyim ya hepiniz iyki varsınız
:65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::71::71::71::71::71::71::71::nazar::nazar:
Slm kızlar nasılınız

artık pek nete gıremıyorum annemlerde net kesıldı bızdede yok

kocacımda getıremıo vınn

nasılsınız cok ozledım sızlerı

derıncım ınsallah guzel haberlerı alırsın bu sefer

ebrarcım nasıl acaba gorursenız slm soyleyın

kardelecım slmlar nasılsın

ve dıyer ısımlerını sayamadıgım tum arkadaslara sevgılerrr
mızmızım ya çok merak ediyodum seni inanki kalbimin ve aklımın birköşesindesin
ben iyiyim kuzum saol :54:
HOSBULDUK CNM

POYRAZEFE MASALLAH VAR BUYUYUP DURUO SICACIK YERINDE

416 GRAM 28 SANTIM OGLUSUM:nazar:

DUNDEN BERI TEKME DE ATIYO TOSUNCUK

KESKE VIDEO YUKLESEMDE GORSENIZ HALINI
:nazar::nazar::nazar::nazar:
maşallah poyrazımıza sağlıkla dünyaya gelsin inşallah
ablam canımsın yarın temizliğim var nasipse gelmeye çalışıcam perşembe misafirim var işim çok anlıyacağın .dualarım seninle inşallah iyi çıkar filmin :54:
neyse çok geç oldu ben kaçıyom..hepiniz Allaha emanet olun kıslar..iyi uykular...

ebrarım canım bekledim ama karşılaşamadık malesef:31:çok öpüyorum canım seni iyi geceler..:58:

cano ya olmadı görümcem bırakmadı 1di ordan kalktığımız eve 1 çeğrekte geldik hemen açtım pcyi çağrından bişey olduğunu anladım heyecanlandımda .o saatten beri geçmişi okuyorum çokda yoruldum
saat 02:40 buarada :84::84:
inşallah o çizgi kopkoyu çıkıcak inanıyorum canm :49::49:

kızlar çok yoruldum bana bu işkenceyi yapan hepinizden allah razı olsun :9::9:
buarada tutişim uğramamış bugün merak ediyorum onuda :26:

arkadaşlar az önce yeni bişey öğrendim smıle paylaşıyoruzya az önceki alıntımda tam 169 smıle varmış tabi hepsini ben yapmadım alıntılardakilerde dahil ve mesajı yolluyamadım sadece 100 smıle gönderebiliyomuşuz tam iki kere smıle temizlemek zorunda kaldım yani bugün girmememin cezasını kkda kesti bana :60::60::60:
neyse temizledim görevimi tamamladım artık yatabilirim hepinizi öpüyorum :10::10::80:

derdam neden üstüne alınıp sıtemlı bı cvp yazdın anlamadım o düşünce sadece bana aıt degıl ama sen sadece benım msjımı alıntı yapmıssın kendı üstüne alınıp buda benım ılgımı cektı benım kastettıgım kısıler bellı ama tabı benı ılgılendırmez kımın gırıp kımın gırmedıgı herkes özgür böyle sıtem msjlarını görüncede ınan benımde gıresım gelmıyor bu topıge üzülüyorum çünkü :53:eger kastettıgım kısı sen olsaydın dün gecmıse ıyı baksaydın sana cvp yazmıstım görürdün kayle almadıgım kısıye cvp yazmazdım ama sen onu alıntı yapmak yerıne baska tarafını cekıp almıssın:59:benım yazdıgım yazı suydu:yazdıklarınada katılıyorum cnm hamıs arkadasların bazıları kendımızı kullanılmıs hıssettırıyorlar cok haklısın sözüm meclısten dısarı tabı burda sözüm meclısten dısarı kelımesı ve hamıs arkadaslardan bazıları kelımesı var dırek derda dememısım yanı neden üstüne alındın bende bunu merakettım cnmneyse bende senı severım bırcok konuda yardımcı oldun bana çoğu seyımı senınle paylastım ben sen hamıs oldugunda kendımmıs gıbı sevındım umarım bıdaha yalnıs anlasılmam hakkını helal et nedım yalnıs anladıysan kendıne dıkkat et :71:
KARDELEOŞUM cok sagol cnm benım adıma acıklama yapmıssın tanıyorsun benı nedım cnm:70:
derınım ınanmıyorum cnm ya ınankı cok sevındım ınsallah cnm o cızgı kıpkırmızı olur sabırsızlanıyorum senı hamıs lıstesıne almak ıcın:16:
ebusum dün gec gelmıssın cnm ya ınsallah yerlesme kanaması falandı o gördüğün derınımle patlatın bombayı ınsallah:54:
kayram hatırladım o duayı cnm yasın okurken her mümın kelımesınden sonra okunuyo sağol cnm:16:
sevtunum kuralları sıralamıssın aferın kız sana:46::46:
kardelnbhr dün gördüm cnm yazdıgını ınsallah buay gelır mınısın:71:
pelıncıgım senı cok ıyı görüyorum ve cok sevınıyorum ınankı rabbım enkısa zamanda melegını gönderır umarım oda ıkız olur ınsallah:54:
kızlar kacırdıgım oldusa kusurabakmayın cnm sıkkın adet olcam galıba sancım basladı:57:

Son düzenleme:
herkese günaydınlarrr:5:ben grip olyuyom galiba kızlar ya.kafam kütük gibi kalktım gene..burnum akıyoo...dün göğüs hastalıkları hastanesine gittik kayınvalidemle,orda mı bişey kaptım bilmiyom yazık ne çok göğüs hastası varmış yaa:(((Allah hepsine şifa versin..bide kötü bi rüya gördüm hayır olsun inşallah...akşam anlatırım.:31:
ebrarım canım,onu söylemek için aramıştım ama görmedigini tahmin ettim kuzum üzülme..valla öyle çıktı hayatım bilemiyorum..biliyosun doktorun ümitsiz konuşmalarına karşı hiç beklemedigim bişey hamilelik bu ay için...sonradan yumurtlasam bile atıyorum 20.gün yumurtladım diyelim(doktorda 20 olur demişti)döllenecekte bilmemnee..ayın zaten kaçı biliyosun..korayda tutturmuş öbür aydansın sen diye.yok diyorum.bi yandan da hatırlarsan sadece 1 gün yogun oldum çok geçen ay,iki gün normal oldu hatta üçüncü günü kesildi gibi bişeydi...off bilmiyom kuzu her ihtimlai düşünüyom bu aydansa hemen böyle belli olmaz diyorum hemide adete 3 gün kala:53:haksız mıyım...neyse konuşuruz gene bitanem..sen şimdi mışıl mışıl uyu rüyanda kızçeni gör inşallah amin...bu arada adetin kesilmiş ayyy inşallahhhh inşallahhh yarabbimmm nolur sevindir hepimizi hayırlısıylaaa...

bonocugum fıstıkım,çok sagol o listeye girdigimde hiç çıkmamak istiyorum:43:aklımda hep olumsuzlujlar çünkü..kalsamda kaybederim korkusu:5:neyse hayırlısı inş canım..sen naptın kuzum az kaldı seninde..ay hepimiz müjdeler dagıtsak nolur sanki :31:

hadi kaçtım ben canlar...

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar girmeyeli neler olmuş ya ebrarım özledm cnm seni derincim inşallah bebiş vardır hayırlısı sevtunum döktürmüşsün tatlm diğer arkadaşlar sizlerede selamlar tuğçemde iyiymiş birsncim senin adınada sevindim bebişin iyiymiş bende gremedim bayadır pazar günü arkadaşımın çeyiz asmaSI vardı ona gttim pazarteside aşure mevlütü yaptm çok yoruldum allahım kabul etsn dünde doktora gttim adetim 17 gün geçti kan aldı gebeliğe ve kansayımıma baktı biraz moralim bozuldu 3 te sonuçları aldım kızlar şeker çıktı bende glikopaz verdi bide bu ay boş geçmesin dedi adet söktürücü eşim çok üzüldü ailemden herkes teyzem ağladı ama 3 gün çok başım ağrıdı fenaydım yani eşimde bu sabah polikinliğe gtürdü açlık kan şekerimi ölçtürdü 95 çıktı 2 saat snra yine çağrdılar tokluğa bakılck 3 gn gitçm yani üzüldm ama napim herşey allahtan rabbim taşıyamıca yük vermezmiş kullarına bunada şükür..

kızlar haberi okudum inanın çok üzüldüm Allahım kimseye yaşatmasın çok zor BURSA (İHA) - Olay, Yıldırım ilçesine bağlı Çınarönü Mahallesi'nde meydana geldi. 22 yaşındaki Güzel T.'nin bu sabah saatlerinde doğum sancıları tuttu. Evde kimse olmadığı için hastaneye gidemeyen Güzel T., ikinci çocuğunu kendi kendine doğurmaya çalıştı. Dünyaya gelen erkek bebek, annenin ellerinin arasından kayarak yere düştü. Bu sırada fenalaşan anneyi, feryatları üzerine eve gelen komşuları buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, gözü yaşlı anne ile bebeğini Şevket Yılmaz Hastanesi'ne kaldırdı.

Başını zemine çarpan bebeğin kafatasında kırık olduğu ve olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edilirken, polis genç kadının inşaat işçisi kocası Metin T.'nin ifadesine başvurdu.

Daha önce hastanede kadın doğum uzmanına muayene olup doğum için gün belirlenen Güzel T.'nin bugün hastaneye gitmeyi planladığı ancak doğum sancılarının erken başladığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
okurken cok duygulandım ya allah sabır versin annesine:14:
kıslar bişey dicem ben:26:ilk girdigimde söylemedigim için özür dilerim öncelikle..ben bu akşam test yaptım estiler bana adete 3 gün var daha...iki dakika içinde pespembe bi ikinci çizgi çıktı...bikaç kere böyle oldugu ve sonucuda negatif oldugu için pek kale almadık eşimde bende..bi fark vardı ama digerleri çok geç beliriyodu ve sonradan gölge olarak kalıyodu.bu 10 dk geçmeden iyice pembeleşti acaba mı dedim.ama kararsız kaldım sizi yok yere heyecan etmek istemedim...geçen seferde olmuştu ve bikaç defa ben yok yere böyle heyecanlandırdım herkesi..o yüzden kararsız kaldım hemen söyleyip söylememekte...ama iyice düşündüm canım arkadaslarım bilsin şimdilik dedim...doktorun demesine göre hiç yumurtlama yoktu,geç yumurtlayıp kalsam bile böyle çıkmaz ki..içtigim ilaçlardanmı diye bile düşünüyorum şuanda:((bi sevinç yok içimde..kan testi diceksiniz biliyorum ama günüm geçmeden yapmak istemedim kıslar...
derinim ya cok sevinddim inan bişey olmasa ikinci cizgi cıkmazki...bırak obur testleri sen oburkulerden farklı hem midende bulanıyo kasıklarında agrıyo bunlar hep hamilelik belirtileri...canım bende hamile oldugumu ögrenmeden önce grip olmuştum hamilelikte o da belirti...ben inanıyorum allahımın izniyle bebişin geldi inş...inan cok duygulandım ya güzel haberlerini bekliyoruz bitanem:54:halay cekmek icin sabırsızlanıyorum:66::66:
Slm kızlar nasılınız

artık pek nete gıremıyorum annemlerde net kesıldı bızdede yok

kocacımda getıremıo vınn

nasılsınız cok ozledım sızlerı

derıncım ınsallah guzel haberlerı alırsın bu sefer

ebrarcım nasıl acaba gorursenız slm soyleyın

kardelecım slmlar nasılsın

ve dıyer ısımlerını sayamadıgım tum arkadaslara sevgılerrr
canım bebişin baya büyümüzş maşallah:nazar:isminide cok begendim..rabbim saglıklı hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin:emir_bebek::54:
arkadaşlar az önce yeni bişey öğrendim smıle paylaşıyoruzya az önceki alıntımda tam 169 smıle varmış tabi hepsini ben yapmadım alıntılardakilerde dahil ve mesajı yolluyamadım sadece 100 smıle gönderebiliyomuşuz tam iki kere smıle temizlemek zorunda kaldım yani bugün girmememin cezasını kkda kesti bana :60::60::60:
neyse temizledim görevimi tamamladım artık yatabilirim hepinizi öpüyorum :10::10::80:
ebrarım öbür alıntın uzun diye bunu aldım canım...sakın moralını bozma canım ben inanıyorum bebişin gelcek inş hayırlısıyla...hem adetinde gelmemiş...bendede öyle olmuştu ilk gün kahverengi leke gelmişti ertesi gün hicbişey yoktu ondan sonraki gün hamıle oldugumu ögrendim aama benım bebişim tutunamadı :14: inş sende de öyle olmuştur tatlım...bu ararda misafirlerin varmış cok özledim seni ya cabuk dön aramıza kolay gelsin bitanem fazla yorma kendini agır iş yapma belki bebiş vardır...allaha emanet ol kocaman öpüyorum seni:54:
derdam neden üstüne alınıp sıtemlı bı cvp yazdın anlamadım o düşünce sadece bana aıt degıl ama sen sadece benım msjımı alıntı yapmıssın kendı üstüne alınıp buda benım ılgımı cektı benım kastettıgım kısıler bellı ama tabı benı ılgılendırmez kımın gırıp kımın gırmedıgı herkes özgür böyle sıtem msjlarını görüncede ınan benımde gıresım gelmıyor bu topıge üzülüyorum çünkü :53:eger kastettıgım kısı sen olsaydın dün gecmıse ıyı baksaydın sana cvp yazmıstım görürdün kayle almadıgım kısıye cvp yazmazdım ama sen onu alıntı yapmak yerıne baska tarafını cekıp almıssın:59:benım yazdıgım yazı suydu:yazdıklarınada katılıyorum cnm hamıs arkadasların bazıları kendımızı kullanılmıs hıssettırıyorlar cok haklısın sözüm meclısten dısarı tabı burda sözüm meclısten dısarı kelımesı ve hamıs arkadaslardan bazıları kelımesı var dırek derda dememısım yanı neden üstüne alındın bende bunu merakettım cnmneyse bende senı severım bırcok konuda yardımcı oldun bana çoğu seyımı senınle paylastım ben sen hamıs oldugunda kendımmıs gıbı sevındım umarım bıdaha yalnıs anlasılmam hakkını helal et nedım yalnıs anladıysan kendıne dıkkat et :71:
KARDELEOŞUM cok sagol cnm benım adıma acıklama yapmıssın tanıyorsun benı nedım cnm:70:
derınım ınanmıyorum cnm ya ınankı cok sevındım ınsallah cnm o cızgı kıpkırmızı olur sabırsızlanıyorum senı hamıs lıstesıne almak ıcın:16:
ebusum dün gec gelmıssın cnm ya ınsallah yerlesme kanaması falandı o gördüğün derınımle patlatın bombayı ınsallah:54:
kayram hatırladım o duayı cnm yasın okurken her mümın kelımesınden sonra okunuyo sağol cnm:16:
pelıncıgım senı cok ıyı görüyorum ve cok sevınıyorum ınankı rabbım enkısa zamanda melegını gönderır umarım oda ıkız olur ınsallah:54:
kızlar kacırdıgım oldusa kusurabakmayın cnm sıkkın adet olcam galıba sancım basladı:57:
boncugum cok sagol allah razı olsun sizin sayenızde iyiyim...bide ikinci melegim icin kendimi toparlamam lazım..canım ya inan cok duygulandım amin inş...senin kırmızılarda bu ay gelmez inş hayırlısıyla hamiş haberini alırız dualarım seninle:49::38:
herkese günaydınlarrr:5:ben grip olyuyom galiba kızlar ya.kafam kütük gibi kalktım gene..burnum akıyoo...dün göğüs hastalıkları hastanesine gittik kayınvalidemle,orda mı bişey kaptım bilmiyom yazık ne çok göğüs hastası varmış yaa:(((Allah hepsine şifa versin..bide kötü bi rüya gördüm hayır olsun inşallah...akşam anlatırım.:31:
ebrarım canım,onu söylemek için aramıştım ama görmedigini tahmin ettim kuzum üzülme..valla öyle çıktı hayatım bilemiyorum..biliyosun doktorun ümitsiz konuşmalarına karşı hiç beklemedigim bişey hamilelik bu ay için...sonradan yumurtlasam bile atıyorum 20.gün yumurtladım diyelim(doktorda 20 olur demişti)döllenecekte bilmemnee..ayın zaten kaçı biliyosun..korayda tutturmuş öbür aydansın sen diye.yok diyorum.bi yandan da hatırlarsan sadece 1 gün yogun oldum çok geçen ay,iki gün normal oldu hatta üçüncü günü kesildi gibi bişeydi...off bilmiyom kuzu her ihtimlai düşünüyom bu aydansa hemen böyle belli olmaz diyorum hemide adete 3 gün kala:53:haksız mıyım...neyse konuşuruz gene bitanem..sen şimdi mışıl mışıl uyu rüyanda kızçeni gör inşallah amin...bu arada adetin kesilmiş ayyy inşallahhhh inşallahhh yarabbimmm nolur sevindir hepimizi hayırlısıylaaa...

bonocugum fıstıkım,çok sagol o listeye girdigimde hiç çıkmamak istiyorum:43:aklımda hep olumsuzlujlar çünkü..kalsamda kaybederim korkusu:5:neyse hayırlısı inş canım..sen naptın kuzum az kaldı seninde..ay hepimiz müjdeler dagıtsak nolur sanki :31:

hadi kaçtım ben canlar...

drinim gecmiş olsun inş bunlar bebişin habercisidir...o kadar cok istiyorumki hepinizin hamile kalmasını hayırlısıyla benim bebişim tuunamadı...sizler hamile kalıp hayırlısıyla saglıklı kucagınıza alırsınız inş:14:kızlar unuttugum varsa kusura bakmasın hepinizi cok seviyorum :16::16:

günaydın canlarım...ben yine rüya gördüm...şimdi diyceksinizki bu kız ne cok rüya görüyo:9:ama bu rüyamı paylaşmak istiyorum...rüyamda hamileymişim hemde 6 aylık karnımı şiş gordum resmen bide bebişim tekme atma hariketlerini bile hissettim bide karnıma elime koyup bebişimin kafasının nerde oldugunu bile hissettim..hatta rüyamın icinde bu topige girip yazıyorum bu güzel haberi... tek ebrarım yazıyo altta ama onun cevabınıda göremedim cünkü uyandım:14:...o kadar etkilendimki anlatamam sizlere hic uyanmak istemedim :43::43:rabbim inş en kısa zamanda gönderir melegimi ben böyle giderse korunamıycam heralde hep bebek rüyaları görüüyorum rabbim hayırlısıyla saglıklı meleklerimizi yollar inş:emir_bebek::14:

derinim çok heyecanlandım canımm yaa dualaırım seninle inş vardır bitanem
Arkadaşlar kardelen haklı bu topigin bazı kuralları var sırayla yazıyorum katılanlar olursa sevinirim şimdiden aklımdan geçenleri yazıcam işşallah kimseyi kırmam istememde zaten bol bol düşündüm bugün neden böyle bişey yazıldı diye dikkat etmemişiz biz çünkü zorlananlar çok işi olanlar var geçmişe gidemeyenler herkezde istiyo kim kime ne olmuş merak ediyo tabi ben yazıyorum seçeneklerle

1 artık bu topige girenler mecburen geçmişi okucak okumayanlar var çünkü biz okuyoruz mecbur onlarda okucak okumazsa kimseye sormaya hakkı yok çünkü okadar kişi geçmişe gidiyo bir zahmet okumayanlarada gitsin :20::20::20::20::20::20

2 duayı okumak isteyenler kesin okuyolarsa okusunlar ihale bize kalıyo ebrar eziyet çekiyo ozaman duayı bilenler çok zor degil aldıklarında okusunlar hemen ebrarın özel mesajına yollasınlar ben okudum ekle desinler 1 hafta beklemeye ne gerek var demi ozamanda ebrar garibim herzaman listeyi öne almak zorunda kalmaz bide duayı alıp altına ben okudum yazmasınlar bende dahil buna tabe özeline yollasınlar bundan sonra sayfalar ondada doluyo hak veren:40::40::40::40::40:

3 başka yerlerden alıntı yapmasınlar bu hikaye olur başka şey olur sayfa ozaman çogalıyo bu lafıma kızma yetercim sakın sayfanın kısalıgı için yaz hani şöyle bir hamilelik şeyi olur duası kürü olur onlar alıntı olabilir çünkü onları okucam diye zamanımı kaybediyorum girenler çıkıyo yetişemiyorum sonra sevtun bizi görmüyosun oluyo sakın kızma ban kırılmada senden başka yapan yok kimseyide kırmak degil maksadım çünkü çok yoruluyorum okurken geçmişi bak gene diyorum seni seviyorum kırılman için demiyorun sakın yanlış anlama çünkü bazen sıkılıp okumuyorum geçiştiriyorum canım işşallah kırılmamışındır beni anladıysan çok sevinirim :48::48::48::48::48::48::48::48::48:

4 bide allah rızası için penkli yazılarla yazılmasın başına oturdugumda gözümü alıyo siyaha çevirin yazınızı canlı renkler gözlerimizi yorabilir bazen çok baktıgımda gözlerim yanıyo

5 herkez yazıcakları için alıntı alınca kızmayında aklınta tutsun bir kişiyi bir kere alsın düşüncelerini yazsın sayfa israfından kurtuluruz:38::38::38::38::38::38::38:

6 bundan sonra dövmek yok söz kimseyi ama hakedenleri döverim haberi olsun:60:60:

7 benim bu yazdıklarımı yanlış anlamayın fikir vermesi benden uygulaması sizden sakın üstünüze alınmayın inanın kalbimde bir kötülük yok düşüncelerimi arzettim eger böyle yaparsak sorun kalkar en azından herkez acaba benmi diye düşünüm kendini sorgulamaz içimdede ben tabe gene diyorum kırılmayım sakın hepinizin yeri bende ayrı ve bri diyeyim fikirlerinizi alayım ama fazla acımasız olmayın:18::18::18:
Gene size kalmış olay tabi hadi bakalım yorumları alalım:40::40::40::40::40::40::40:
slm canım mesajın güzel olmuş

boncuğum canım neden alındım biliyomusun ben uzun süredir giremiyorum bu yüzden üzerime alındım kusura bakma eğer seni sevmeseydim bu mesajı kale almazdım bitanem kırdıysam özür dilerim kusura bakma olurmu

Derinsu inşallah hamilesindir bu ay burdan aldığım ey iyi haber olucak bu :64: :64: :64:

Sevtunun listelediği şeylerede katılıyorum helal ossunnn:38:

Başkan kayram .:)))) simileylere dikkat edioruz bi kez de bana olmuştu öyle öpüyorum hepiniziii

mucuuruukkkkk :16: :16: :16: :16:

selam kızlarr,sabah geçmişe göz attım hepsini okumadım ama okuduğum
alıntılarım siteyi kapattığım için gitmiş
eboşummm cnm ablammm bitanem,beni merak etme tamam mı biraz iyiyim bugun işe geldim...
sende üzülmüşsün kırmızıların geldi sanırım yanlış okumadıysam üzülme ablam vardır bi hayır
bunda da Rabbim başka dert vermesin... (aminnn)
kardeloşum,boncuğum bende özledim canlarım sizi
kardeloşum kırmızılar gelmiş cnm hayırlısı olsun hakkımızda herşeyde bi hayır vardır,
boncuğum umarım klomen bu ay işe yarar sende cnm bnm
derinim midende yara olabilir,eşimde de aynı şikayetler vardı stresten oluyormuş
genelde cnm Rabbim şifa versinn
kayram nam-ıdiğer tutiş bnm cnm çok konuşamasakta tanışmıştık sanırım...
kardelenbhrımm cnm aşılaman iptal olmuş ama sen çalışmalara devam et belki aşılamaya gerek kalmaz,bizim dileğimiz kalmaması tabii,inşaallah bu ay gelsin meleğinn
birsenim bebişini görmüşsün cnm maaşallah miniğimizee
tugcem ikili testin temiz çıkmış cnm gözün aydın darısı diğer annelerin başına inşaallahh
sevtunum evini ne renge boyayacağına krar verdin mi cnm,güle güle bebişlerinle otur inşallahh cnm
canancım cnm bnm de rahim ters ama engel değil dedi doktorum...
flanımm taaa ne zamandan beri yazıcam fırsatım olmadı kaza atlatmışsınız geçmiş olsun,
Allah daha kötüsünden korusunn
aleynam e vitamini,arı sütünü ve zeytinyağında inciri kullanın mutlaka çok farkediyor,ama hepsini bi arada değil
inciri yatarken yesin,e vitamini gün ortasında arı sütünüde sabah,ocak ayına kadar diye böyle dedim aslında incir kendi başına yeter
pelinim,yeterim,haticecim,afedim,selinam,cici35,elixsir,kardelen49um:)sibelcim,kızlarr sizler nasılsınız?
Unuttuklarım varsa kusura bakmayın kızlar aklımda kalan bu kadar :(zaten kafamda yerinde değil yaa neysee

tabi bunları dün yazıpta yollayamadım çünkü işyerinde netimiz gitti ve daha yeni geldi
şimdi dün konuştuklarınıza bakayım ben,biraz alakasız bi yazı oldu belki ama idare edin

canım,sen dr un yumurta yok demesini kafana takma,ALLAHIM OL DEDİKTEN SONRA,hiç görünmesede olur,ayrıca bazen göremiyolar yumurtayı,hep anlattım ya,benim kocaman yumoşu bulamadı dr,diyo vardı iki gün önce,nereye gitti,araya araya,taaaa derinlerde bi yerde buldu sonunda,seninkide belki derine saklanmıştır kimbilir,hadi inşallah diyorum.
inşallah bu seferki hamilelikten çıkmıştır.:119::119:
kardeloşum çok tatlısın yaa Rabbim sana senin gibi bebişler nasip etsinn...

rabbim kazasız belasız günler nasib etsin,görünür görünmez kazalardan korusun hepimizi inşallah.
aminnnnnnnn aminnnnnnn
kızlar haberi okudum inanın çok üzüldüm Allahım kimseye yaşatmasın çok zor BURSA (İHA) - Olay, Yıldırım ilçesine bağlı Çınarönü Mahallesi'nde meydana geldi. 22 yaşındaki Güzel T.'nin bu sabah saatlerinde doğum sancıları tuttu. Evde kimse olmadığı için hastaneye gidemeyen Güzel T., ikinci çocuğunu kendi kendine doğurmaya çalıştı. Dünyaya gelen erkek bebek, annenin ellerinin arasından kayarak yere düştü. Bu sırada fenalaşan anneyi, feryatları üzerine eve gelen komşuları buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, gözü yaşlı anne ile bebeğini Şevket Yılmaz Hastanesi'ne kaldırdı.

Başını zemine çarpan bebeğin kafatasında kırık olduğu ve olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edilirken, polis genç kadının inşaat işçisi kocası Metin T.'nin ifadesine başvurdu.

Daha önce hastanede kadın doğum uzmanına muayene olup doğum için gün belirlenen Güzel T.'nin bugün hastaneye gitmeyi planladığı ancak doğum sancılarının erken başladığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
çok üzüldüm bende dün sabah okumuştum bu haberi,Rabbim dayanma gücü versin onlara

derinim cnm bnm inşaallah bu sefer oldu cnm bnm ya inan ççok sevindim kendim kalsam bu kadar sevinmem yeminle...yüzüm güldü sayende:16:

1 artık bu topige girenler mecburen geçmişi okucak okumayanlar var çünkü biz okuyoruz mecbur onlarda okucak okumazsa kimseye sormaya hakkı yok çünkü okadar kişi geçmişe gidiyo bir zahmet okumayanlarada gitsin
2 duayı okumak isteyenler kesin okuyolarsa okusunlar ihale bize kalıyo ebrar eziyet çekiyo ozaman duayı bilenler çok zor degil aldıklarında okusunlar hemen ebrarın özel mesajına yollasınlar ben okudum ekle desinler 1 hafta beklemeye ne gerek var demi ozamanda ebrar garibim herzaman listeyi öne almak zorunda kalmaz bide duayı alıp altına ben okudum yazmasınlar bende dahil buna tabe özeline yollasınlar bundan sonra sayfalar ondada doluyo hak veren
3 başka yerlerden alıntı yapmasınlar bu hikaye olur başka şey olur sayfa ozaman çogalıyo bu lafıma kızma yetercim sakın sayfanın kısalıgı için yaz hani şöyle bir hamilelik şeyi olur duası kürü olur onlar alıntı olabilir çünkü onları okucam diye zamanımı kaybediyorum girenler çıkıyo yetişemiyorum sonra sevtun bizi görmüyosun oluyo sakın kızma ban kırılmada senden başka yapan yok kimseyide kırmak degil maksadım çünkü çok yoruluyorum okurken geçmişi bak gene diyorum seni seviyorum kırılman için demiyorun sakın yanlış anlama çünkü bazen sıkılıp okumuyorum geçiştiriyorum canım işşallah kırılmamışındır beni anladıysan çok sevinirim
5 herkez yazıcakları için alıntı alınca kızmayında aklınta tutsun bir kişiyi bir kere alsın düşüncelerini yazsın sayfa israfından kurtuluruz:
6 bundan sonra dövmek yok söz kimseyi ama hakedenleri döverim haberi olsun:60:60:
Gene size kalmış olay tabi hadi bakalım yorumları alalım:40::40::40::40::40::40::40:
sevtuncum biraz abartmışsın bana göre yanlış anlaşılma olmasın,günlerdir hep bu konuya denk geliyorum sürekli tartışılıyor,burası paylaşım sitesi sonuçta tamam haklısın gerksiz konuşma olmasın ama renkli yazmayın demekle biraz abartmışsın ben arada yazıyorum mesela... böyle kurallarla bu topiğin tadı kalmaz bunu da söyliyim kimse de yanlış anlamasın,çoğu konuda haklısın ama doğruya doğru,neyse konu kapandı gitti

kızlar bebişi yuvarlak içine aldım inşallah anlarsınız yemek yiyoruz kaçamak geldim birazdan tam gelirimEki Görüntüle 117413
maşallahhh birsenimm maşallahhh
kızlar çok yoruldum bana bu işkenceyi yapan hepinizden allah razı olsun :9::9:
buarada tutişim uğramamış bugün merak ediyorum onuda :26:
ablammm bitanemmm siteye girdim dün ama yazamadan çıktım
bitanem beni merak etme sen iyi olmaya çalışıyorum,Kuran okutacakmışsın Allah kabul etsin,bana da dua et ne olur biliyorm hep ediyorsn ama bu sefer ıslah etsin diye dua et kimin olduğunu biliyosun:(
bu arada tam adet olmadın sanırım inşaallah yerleşme kanaması falandır,coraspine devam et sen ne olur olmaz, teyze olmak istiyorum diyorsun inşaallah bu ay derinim de teyze yapacak bizi ama aynı zamanda annede olacaksın inşaallah kalbi temiz ablamm bnm bitanemsinnn sen de olmasan...

günaydın canlarım...ben yine rüya gördüm...şimdi diyceksinizki bu kız ne cok rüya görüyo:9:ama bu rüyamı paylaşmak istiyorum...rüyamda hamileymişim hemde 6 aylık karnımı şiş gordum resmen bide bebişim tekme atma hariketlerini bile hissettim bide karnıma elime koyup bebişimin kafasının nerde oldugunu bile hissettim..hatta rüyamın icinde bu topige girip yazıyorum bu güzel haberi... tek ebrarım yazıyo altta ama onun cevabınıda göremedim cünkü uyandım:14:...o kadar etkilendimki anlatamam sizlere hic uyanmak istemedim :43::43:rabbim inş en kısa zamanda gönderir melegimi ben böyle giderse korunamıycam heralde hep bebek rüyaları görüüyorum rabbim hayırlısıyla saglıklı meleklerimizi yollar inş:emir_bebek::14:
cnm bnm hayır olsun inşaallah,en kısa zamanda müjde verirsin bize...
afedim seninde yazını alıntılamıştım ama almamış,çok geçmiş olsun cnm sakın üzülme tamam mı hayırlısı herşeyin,verdiği ilaçta hem şekerini dengeliyor hem de yumurtlamanı ayarlıyor bildiğim kadarıyla...
bende önceki gün bi rüya gördüm anlatayımda yorumlayın kızlar,
bnm evim panjurlu önce onu belirtiyim,yatak odasının panjurlarını kapatmışım ama bi tanesini 10dk havalansın diye açıyorum sonra bi bakıyorum o açtığım taraftan en az 8-9kumru yuva yapmış minik mink o an ki sinirler panjurları geri açıyoum uçuyorlar ama sonra ölürler daha minkler diye geri kapatıyorum hemen geri geliyorlar hayır olsun inşaallahh

çok yazdım farkındayım ama okuyanların gözlerine sağlık...

Son düzenleme:
:9::9::9:demek öyleymiş,hiç o kadar uzun alıntım olmadığı için kanka,öğrenemdim bu güne kadar bu durumu:9::9::9:
ayyyy,seni çok seviyorum ben yaaaaaa:16::16::16:
boncuğum,ben alıntıyı aldığımda,derdanın cevap yazdığını görmemiştim ve düşüncem şuydu,derda epeydir düzenli giremediği için,geçmişin hepsinide okuyamadığı için,çok az kaldı zaten topicte,o yüzden sadece senin yazdığını görmüş olup,kırılmış olabilir,ama düzelttik zaten durumu.herkezin kırgınlığı geçti bi şekilde.:16:
okurken cok duygulandım ya allah sabır versin annesine:14:

derinim ya cok sevinddim inan bişey olmasa ikinci cizgi cıkmazki...bırak obur testleri sen oburkulerden farklı hem midende bulanıyo kasıklarında agrıyo bunlar hep hamilelik belirtileri...canım bende hamile oldugumu ögrenmeden önce grip olmuştum hamilelikte o da belirti...ben inanıyorum allahımın izniyle bebişin geldi inş...inan cok duygulandım ya güzel haberlerini bekliyoruz bitanem:54:halay cekmek icin sabırsızlanıyorum:66::66:

canım bebişin baya büyümüzş maşallah:nazar:isminide cok begendim..rabbim saglıklı hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin:emir_bebek::54:

ebrarım öbür alıntın uzun diye bunu aldım canım...sakın moralını bozma canım ben inanıyorum bebişin gelcek inş hayırlısıyla...hem adetinde gelmemiş...bendede öyle olmuştu ilk gün kahverengi leke gelmişti ertesi gün hicbişey yoktu ondan sonraki gün hamıle oldugumu ögrendim aama benım bebişim tutunamadı :14: inş sende de öyle olmuştur tatlım...bu ararda misafirlerin varmış cok özledim seni ya cabuk dön aramıza kolay gelsin bitanem fazla yorma kendini agır iş yapma belki bebiş vardır...allaha emanet ol kocaman öpüyorum seni:54:

boncugum cok sagol allah razı olsun sizin sayenızde iyiyim...bide ikinci melegim icin kendimi toparlamam lazım..canım ya inan cok duygulandım amin inş...senin kırmızılarda bu ay gelmez inş hayırlısıyla hamiş haberini alırız dualarım seninle:49::38:

drinim gecmiş olsun inş bunlar bebişin habercisidir...o kadar cok istiyorumki hepinizin hamile kalmasını hayırlısıyla benim bebişim tuunamadı...sizler hamile kalıp hayırlısıyla saglıklı kucagınıza alırsınız inş:14:kızlar unuttugum varsa kusura bakmasın hepinizi cok seviyorum :16::16:

bencede korunma,hep söyledim,söylüyorumda,hiççç gerek yok korunmana.:70:

derincim,canım,pelin in dediği gibi,gripte hamilelik belirtisi canım,hadi inşallah,helecanla bekliyorum haberini.
kızlar ben şimdi gidiyorum,akşama kadar gelemicem.:48:

nasılsınız
ebrarım dilerim müjde veririsin bişze balım tüm duam sizinle
kardelenim canım açıklaman için saol balım
turkuazım uzun süredir görüşmüyoruz naber canım
diğer kızlar sizede güzel bir gün diliyorum iyi bakın kendinize
ben çıkıyorum kızlar bu gün ara ara girerim

DERYA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................15
BONCUK..................15
DERİN.....................15bitti
SEVTUN..................15bitti
TUĞÇE....................15
AFED......................15
ALEYNA..................10
TURKUAZ................10bitti
SELİNA...................20bitti
KARDELEN...............15bitti
DERDA....................10
YETER.....................15bitti
GÜNEYCANAN...........10
HALE.......................10
SUNGER..................10
GARİP.....................10
BANU......................10
KARDELEN49............10bitti
NANELİŞKR..............10
TOSTİ.....................10
CİBEL......................10bitti
HATİCE...................10
BİRSEN...................10
ELAEZEL..................10
MİRANDA................10
FLAN.......................13

SELİNA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................20
BONCUK..................20
DERİN.....................20bitti
SEVTUN..................15bitti
TUĞÇE....................15
ALEYNA...................15
TURKUAZ................15bitti
BANUU....................10
KARDELEN...............10bitti
AFED......................10
KARDELEN49...........10bitti
GÜNEYCANAN..........10
DERDA....................10.
YETER....................10bitti
SUNGER..................10
HALE......................10
NANELİŞKR..............10
CİBEL......................10bitti
GARİP.....................10
TOSTİ....................10
BANU......................10
BİRSEN..................10
ELAEZEL.................10
HATİCE..................10
MİRANDA...............10
FLAN......................13

kızlarr listeyi en son birsen alıntılamış ondan aldım bende ondan sonra kimse yapmamış sanırım
ben bulamadım

:9::9::9:demek öyleymiş,hiç o kadar uzun alıntım olmadığı için kanka,öğrenemdim bu güne kadar bu durumu:9::9::9:
ayyyy,seni çok seviyorum ben yaaaaaa:16::16::16:

boncuğum,ben alıntıyı aldığımda,derdanın cevap yazdığını görmemiştim ve düşüncem şuydu,derda epeydir düzenli giremediği için,geçmişin hepsinide okuyamadığı için,çok az kaldı zaten topicte,o yüzden sadece senin yazdığını görmüş olup,kırılmış olabilir,ama düzelttik zaten durumu.herkezin kırgınlığı geçti bi şekilde.:16:

bencede korunma,hep söyledim,söylüyorumda,hiççç gerek yok korunmana.:70:

derincim,canım,pelin in dediği gibi,gripte hamilelik belirtisi canım,hadi inşallah,helecanla bekliyorum haberini.
kızlar ben şimdi gidiyorum,akşama kadar gelemicem.:48:
sen bana hiçbişe yazma kardeloşş tamam öyle olsun :50:

nasılsınız
ebrarım dilerim müjde veririsin bişze balım tüm duam sizinle
kardelenim canım açıklaman için saol balım
turkuazım uzun süredir görüşmüyoruz naber canım
diğer kızlar sizede güzel bir gün diliyorum iyi bakın kendinize
ben çıkıyorum kızlar bu gün ara ara girerim
iyi diyelim ii olsun cnm sen nasılsın ağrın var mı?

Back
X