Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım gecmıs olsun grıp hamıleleık belırtısı olabılır canım bende ole olmustu cunku ınsallah oledır kendıne dıkat et ınsallah o lısteye bır kac gune kadar grersın canım

canım seker baslangıcıdır o glukophage genelde pkolulara verırler ınsulın dırencını krsın dıye dıkkat edersen hıc bıseycık olmaz tatlım allah sıfa versın

evet ablacım yaa fılm var yarın cok korkuyorum malesef hatrladıgın ıcın allah razı olsun

canım sıkıntın derdın ne bılmıyorum ama rabbım tez zamanda kurtarsın sıkıntılarından sıkıntıların en cok oldugu zaman careye en yakın oldugun zamandır unutma tatlım

cnm bnm sağolasın,inşaallahh...

turkuazım ben cıkıyorum tatlımmm yarın rahım fılmı cekılecek benden de dua et ne olur onun ıcın bazı hazırlıklar yapmam gerek aksam gırerım rabbım gonlune ferahlık versın ınsallah

Kızlar öncelikle Allah herkese hayırlı bebekler versin, Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.. Dualarınız kabul olsun. Ben birşey soracağım benim bugün reglimin 11. günü ama ara kanama yaşıyorum. Birkaç gündür çok stresliydim dün tavana ulaşmıştı bu stresim ve sonucunda da böyle oldu. Geçen nisanda da olmuştu ve o zaman yumurtlama yok demişti dr şimdide yok mudur. Bu ay başlıcaktık çalışmlara birkaç ay ertelemiştik. Ben geç regli olyorum 35 günde bir o yüzden yumurtlamam da 21. gün felan oluyor yumurtlama kanaması olamaz zaten regli gibi geliyor. Bu aydan umudumu keseyimmi dr um cumaya kadar yokmuş gelince ultrason isticem yoksa yapacak birşey yok ama ultrasonda göremezse progestan testi de isterim dedim birde regli olunca 2. günü hormon yaptırcam hormonlar mı şaştı acaba ne diyorsunuz yine de bu ay çalışma olsun mu..

selam canlarım nasılsınız...kayracım sagol canım inş hayırlısı olur hepimiz icin..kızlar eltimin 5 aylık kızı bende durmuyo yaramaz kız gec yazarsam ya da acıl cıkarsam kusura bakmayın:54:

turkuazım ben cıkıyorum tatlımmm yarın rahım fılmı cekılecek benden de dua et ne olur onun ıcın bazı hazırlıklar yapmam gerek aksam gırerım rabbım gonlune ferahlık versın ınsallah
canm çok sağol,seninde filmin inşaallah acısız olur ve temiz çıkaarr inşaallahh
Kızlar öncelikle Allah herkese hayırlı bebekler versin, Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.. Dualarınız kabul olsun. Ben birşey soracağım benim bugün reglimin 11. günü ama ara kanama yaşıyorum. Birkaç gündür çok stresliydim dün tavana ulaşmıştı bu stresim ve sonucunda da böyle oldu. Geçen nisanda da olmuştu ve o zaman yumurtlama yok demişti dr şimdide yok mudur. Bu ay başlıcaktık çalışmlara birkaç ay ertelemiştik. Ben geç regli olyorum 35 günde bir o yüzden yumurtlamam da 21. gün felan oluyor yumurtlama kanaması olamaz zaten regli gibi geliyor. Bu aydan umudumu keseyimmi dr um cumaya kadar yokmuş gelince ultrason isticem yoksa yapacak birşey yok ama ultrasonda göremezse progestan testi de isterim dedim birde regli olunca 2. günü hormon yaptırcam hormonlar mı şaştı acaba ne diyorsunuz yine de bu ay çalışma olsun mu..
amin dejavu,açıkcası hiç bir fikrim yok stres herşeyi tetikliyor
ben kaçtım kızlar güle gülee

selamün aleyküm kızlar,biraz geçmişe baktım fakat yine fazla kalamayacağım.bu hafta derya ve selinamıza okunuyormuş dualar şimdi okuyacağım Allah'ın izniyle.Ebrarcım bitti yazabilirsin canım.Rabbim dualarımızı kabul etsin inşaallah.arkadaşlarımızın kucakları boş kalmasın...:49::49:
kızlar biliyosunuz doktora başladım tekrar,dün akşam gittik yumurta takibi için herşey yolunda görünüyor,yarın tekrar gideceğiz çatlatma iğnesi yapacak.piyasada pek bulunmuyormuş bu iğne bi eczane ismi verdi orda varmış bakalım.inşaallah olur Rabimin izniyle.çok heyecanlıyım:18:Allah'ım hayal kırıklığı yaşatmasın.Allah'a emanet olun kızlar hepinizi çoook öptümmmmm :16::16::16:

DERYA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................28
BONCUK..................15
DERİN.....................15bitti
SEVTUN..................15bitti
TUĞÇE....................15
AFED......................15
ALEYNA..................10
TURKUAZ................10bitti
SELİNA...................20bitti
KARDELEN...............15bitti
DERDA....................10
YETER.....................15bitti
GÜNEYCANAN...........10bitti
HALE.......................10
SUNGER..................10
GARİP.....................10
BANU......................10
KARDELEN49............10bitti
NANELİŞKR..............10bitti
TOSTİ.....................10
CİBEL......................10bitti
HATİCE...................10
BİRSEN...................10
ELAEZEL..................10
MİRANDA................10
FLAN.......................13

SELİNA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................33
BONCUK..................20
DERİN.....................20bitti
SEVTUN..................15bitti
TUĞÇE....................15
ALEYNA...................15
TURKUAZ................15bitti
BANUU....................10
KARDELEN...............10bitti
AFED......................10
KARDELEN49...........10bitti
GÜNEYCANAN..........10bitti
DERDA....................10.
YETER....................10bitti
SUNGER..................10
HALE......................10
NANELİŞKR..............10bitti
CİBEL......................10bitti
GARİP.....................10
TOSTİ....................10
BANU......................10
BİRSEN..................10
ELAEZEL.................10
HATİCE..................10
MİRANDA...............10

selamün aleyküm kızlar,biraz geçmişe baktım fakat yine fazla kalamayacağım.bu hafta derya ve selinamıza okunuyormuş dualar şimdi okuyacağım Allah'ın izniyle.Ebrarcım bitti yazabilirsin canım.Rabbim dualarımızı kabul etsin inşaallah.arkadaşlarımızın kucakları boş kalmasın...:49::49:
kızlar biliyosunuz doktora başladım tekrar,dün akşam gittik yumurta takibi için herşey yolunda görünüyor,yarın tekrar gideceğiz çatlatma iğnesi yapacak.piyasada pek bulunmuyormuş bu iğne bi eczane ismi verdi orda varmış bakalım.inşaallah olur Rabimin izniyle.çok heyecanlıyım:18:Allah'ım hayal kırıklığı yaşatmasın.Allah'a emanet olun kızlar hepinizi çoook öptümmmmm :16::16::16:
aleyküm selam canım hoşgeldin.ağzına sağlık canım tşk ederiz.rabbim seninde yardımcın olsun inş seninde kucağına hayırlısından bir evlat nasip etsin.

kızlar rhaba... nasılsınız bakalım... keyifler yerindedir inşallah...bizde bir sorun yok çok şükür....hava çok güzel biraz yürüyüş yaptım o kadar iyi geldi ki.... öpüyorum hepinizi:16::16:

selam canlarım..az eve geldim işim vardı hem bi tane daha test aldım yaptım..bunda bişey çıkmadı kızlar..eczacıyla konuştum dün yaptıgımı gösterdim...pozitif bu dedi..ama sen hormon ilacı alıyodun ondan da çıkmış olabilir bekle bakalım dedi..bu testte de çıkmayınca iyice bebiş olmadıgı kanısına vardım yani..dünde dedim ya ilaçlardan olabilir diye...yinede Allahtan ümit kesilmez tabi beklicez artık:31:

selam canlarım..az eve geldim işim vardı hem bi tane daha test aldım yaptım..bunda bişey çıkmadı kızlar..eczacıyla konuştum dün yaptıgımı gösterdim...pozitif bu dedi..ama sen hormon ilacı alıyodun ondan da çıkmış olabilir bekle bakalım dedi..bu testte de çıkmayınca iyice bebiş olmadıgı kanısına vardım yani..dünde dedim ya ilaçlardan olabilir diye...yinede Allahtan ümit kesilmez tabi beklicez artık:31:

hayırlısı olsun cnm ama yinede bir kanda baktır derim bazen testler bozuk olabiliyor hele bir markada var oda hep pozitif gösteriyor:47:

hayırlısı olsun cnm ama yinede bir kanda baktır derim bazen testler bozuk olabiliyor hele bir markada var oda hep pozitif gösteriyor:47:

adet günü geçerse kanda baktırıcam canım sagol..evet bazı testler öyle gösteriyo bıktım aartık bunlardan..dün kafam da niye karıştı çünkü şimdiye kadar çıkanların en koyusuydu resmen pozitif yani..eczacıda dedi..şimdi estrofem kullanaları araştırıyorum da demin okudum bi sitede yazmışlar estrofem kullandım bitti hala adet olmadım test yaptım negatif demiş...testlerden kaynaklanıyo demekki ya..bu aldıgımda dünkinden degil degişik:31:

adet günü geçerse kanda baktırıcam canım sagol..evet bazı testler öyle gösteriyo bıktım aartık bunlardan..dün kafam da niye karıştı çünkü şimdiye kadar çıkanların en koyusuydu resmen pozitif yani..eczacıda dedi..şimdi estrofem kullanaları araştırıyorum da demin okudum bi sitede yazmışlar estrofem kullandım bitti hala adet olmadım test yaptım negatif demiş...testlerden kaynaklanıyo demekki ya..bu aldıgımda dünkinden degil degişik:31:

inşallah meleğin seninledir:49:

Back
X