derdam neden üstüne alınıp sıtemlı bı cvp yazdın anlamadım o düşünce sadece bana aıt degıl ama sen sadece benım msjımı alıntı yapmıssın kendı üstüne alınıp buda benım ılgımı cektı benım kastettıgım kısıler bellı ama tabı benı ılgılendırmez kımın gırıp kımın gırmedıgı herkes özgür böyle sıtem msjlarını görüncede ınan benımde gıresım gelmıyor bu topıge üzülüyorum çünkü

eger kastettıgım kısı sen olsaydın dün gecmıse ıyı baksaydın sana cvp yazmıstım görürdün kayle almadıgım kısıye cvp yazmazdım ama sen onu alıntı yapmak yerıne baska tarafını cekıp almıssın

benım yazdıgım yazı suydu:
yazdıklarınada katılıyorum cnm hamıs arkadasların bazıları kendımızı kullanılmıs hıssettırıyorlar cok haklısın sözüm meclısten dısarı tabı burda sözüm meclısten dısarı kelımesı ve hamıs arkadaslardan bazıları kelımesı var dırek derda dememısım yanı neden üstüne alındın bende bunu merakettım cnmneyse bende senı severım bırcok konuda yardımcı oldun bana çoğu seyımı senınle paylastım ben sen hamıs oldugunda kendımmıs gıbı sevındım umarım bıdaha yalnıs anlasılmam hakkını helal et nedım yalnıs anladıysan kendıne dıkkat et

KARDELEOŞUM cok sagol cnm benım adıma acıklama yapmıssın tanıyorsun benı nedım cnm

derınım ınanmıyorum cnm ya ınankı cok sevındım ınsallah cnm o cızgı kıpkırmızı olur sabırsızlanıyorum senı hamıs lıstesıne almak ıcın

ebusum dün gec gelmıssın cnm ya ınsallah yerlesme kanaması falandı o gördüğün derınımle patlatın bombayı ınsallah

kayram hatırladım o duayı cnm yasın okurken her mümın kelımesınden sonra okunuyo sağol cnm

sevtunum kuralları sıralamıssın aferın kız sana

kardelnbhr dün gördüm cnm yazdıgını ınsallah buay gelır mınısın

pelıncıgım senı cok ıyı görüyorum ve cok sevınıyorum ınankı rabbım enkısa zamanda melegını gönderır umarım oda ıkız olur ınsallah

kızlar kacırdıgım oldusa kusurabakmayın cnm sıkkın adet olcam galıba sancım basladı