Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar selam ben geldim sağ tarfım acayip ağrıyo o ağrıyla uyuya kalmışım bişey sorucam sadece sağ tarafım çok ağrıyo böyle olunca o taraftaki yumurtamı çatlamış oluyo:43: soldakiler çatlamamışmıdır ki

canım belli olmaz tabiki zaten tek yumurtada yeter rabbim nasip ettikden sonra
inşallah tutunur bebişin canım

kızlar ben kaçtım hepinize iyi akşamlar

4 yıllık evliyiz 5 ay korunduk ondan sonrada doktor doktor gezdik yumurtalarım tembel adet olamıyorum ilaçla olup iğneyle çatlatıyorlar ama nafile iki kere aşılama yaptık ama bir kez daha denemeyi düşünmüyorum tüp bebek düşünüyoruz ama bilmiyorum aksilik bu ya 4 aydır adıyamana geldik eşimin işi dolayısıyla burdada sadece 1 özel hastane 1 kadın doğum ve devlet hastanesi var işim sandığımdanda zor.

4 yıllık evliyiz 5 ay korunduk ondan sonrada doktor doktor gezdik yumurtalarım tembel adet olamıyorum ilaçla olup iğneyle çatlatıyorlar ama nafile iki kere aşılama yaptık ama bir kez daha denemeyi düşünmüyorum tüp bebek düşünüyoruz ama bilmiyorum aksilik bu ya 4 aydır adıyamana geldik eşimin işi dolayısıyla burdada sadece 1 özel hastane 1 kadın doğum ve devlet hastanesi var işim sandığımdanda zor.

Allah yardımcın olsun canım :29:

herkese günaydınlarrr:5:ben grip olyuyom galiba kızlar ya.kafam kütük gibi kalktım gene..burnum akıyoo...dün göğüs hastalıkları hastanesine gittik kayınvalidemle,orda mı bişey kaptım bilmiyom yazık ne çok göğüs hastası varmış yaa:(((Allah hepsine şifa versin..bide kötü bi rüya gördüm hayır olsun inşallah...akşam anlatırım.

hadi kaçtım ben canlar...
canımm geçmişş olsunn :71: hımm rüyan umarım güzeldir hayır olsun inaşşahh

günaydın arkadaşlar girmeyeli neler olmuş ya ebrarım özledm cnm seni derincim inşallah bebiş vardır hayırlısı sevtunum döktürmüşsün tatlm diğer arkadaşlar sizlerede selamlar tuğçemde iyiymiş birsncim senin adınada sevindim bebişin iyiymiş bende gremedim bayadır pazar günü arkadaşımın çeyiz asmaSI vardı ona gttim pazarteside aşure mevlütü yaptm çok yoruldum allahım kabul etsn dünde doktora gttim adetim 17 gün geçti kan aldı gebeliğe ve kansayımıma baktı biraz moralim bozuldu 3 te sonuçları aldım kızlar şeker çıktı bende glikopaz verdi bide bu ay boş geçmesin dedi adet söktürücü eşim çok üzüldü ailemden herkes teyzem ağladı ama 3 gün çok başım ağrıdı fenaydım yani eşimde bu sabah polikinliğe gtürdü açlık kan şekerimi ölçtürdü 95 çıktı 2 saat snra yine çağrdılar tokluğa bakılck 3 gn gitçm yani üzüldm ama napim herşey allahtan rabbim taşıyamıca yük vermezmiş kullarına bunada şükür..

canım bozma moralini herşeye çare varr sıkılmaa ama tamm mıı herşeyin hayırlısııı :69:
turkuazım ben cıkıyorum tatlımmm yarın rahım fılmı cekılecek benden de dua et ne olur onun ıcın bazı hazırlıklar yapmam gerek aksam gırerım rabbım gonlune ferahlık versın ınsallah
canım benim yarınmı çektiriyosunn hadi hayırlısııı ama kasma kendinii bakk görüceksinn herşeyy güzell olucakkk :70:
selam canlarım..az eve geldim işim vardı hem bi tane daha test aldım yaptım..bunda bişey çıkmadı kızlar..eczacıyla konuştum dün yaptıgımı gösterdim...pozitif bu dedi..ama sen hormon ilacı alıyodun ondan da çıkmış olabilir bekle bakalım dedi..bu testte de çıkmayınca iyice bebiş olmadıgı kanısına vardım yani..dünde dedim ya ilaçlardan olabilir diye...yinede Allahtan ümit kesilmez tabi beklicez artık:31:

kesinliklee canımm allahtan ümit kesilmezz tabii bekle bakalım kanda çıkar belki testten teste farkeder kan en iyisii taabikiii hadi bakalım hayırlısı :emir_bebek:

şu an geçmişteyim kızlar,tutişim,ne oldu balım,neden bu kadar üzgünsün,inşallah olacak hepimizin bebişleri,niye böyle yıpratıyosun kendini.

kardelenim nasılsın taklımm :70: ewet kızlar bende kardelene katılıyorumm üzülmeyinn bukadar

cicişcim hoşgeldin canım bence yumoşun çatladı ondan canım endişelenme yumurtlama zamanında bel ağrısı normalmiş

ablamm h.b :69: nasılsınn .... umarımm ablamm öledir 3 gündür çekiyorum bu agrıyıı hayırlısı bakalımm

turkuaz ,sevtunum kardelenbhrım,ugurboncugum , elixsirimmmm :) ,yetercimm ,pelin kızlar siz nasılsınzz ?

Son düzenleme:

canım bozma moralini herşeye çare varr sıkılmaa ama tamm mıı herşeyin hayırlısııı :69:

canım benim yarınmı çektiriyosunn hadi hayırlısııı ama kasma kendinii bakk görüceksinn herşeyy güzell olucakkk :70:

kesinliklee canımm allahtan ümit kesilmezz tabii bekle bakalım kanda çıkar belki testten teste farkeder kan en iyisii taabikiii hadi bakalım hayırlısı :emir_bebek:

kardelenim nasılsın taklımm :70: ewet kızlar bende kardelene katılıyorumm üzülmeyinn bukadar

ablamm h.b :69: nasılsınn .... umarımm ablamm öledir 3 gündür çekiyorum bu agrıyıı hayırlısı bakalımm

turkuaz ,sevtunum kardelenbhrım,ugurboncugum , elixsirimmmm :) ,yetercimm ,pelin kızlar siz nasılsınzz ?

canım hiç iyi değilim sağ tarafım acayip ağrıyo sen nasılsın

sevtunumda annesine kavuşmuştur şimdi negüzel allahım hayırlı ömür versin anneciğine
alllah razı olsun canım cümlemizinkini işşallah:48::48::48::48::48:
DERYA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................28
BONCUK..................15
DERİN.....................15bitti
SEVTUN..................15bitti
TUĞÇE....................15
AFED......................15
ALEYNA..................10
TURKUAZ................10bitti
SELİNA...................20bitti
KARDELEN...............15bitti
DERDA....................10
YETER.....................15bitti
GÜNEYCANAN...........10
HALE.......................10
SUNGER..................10
GARİP.....................10
BANU......................10
KARDELEN49............10bitti
NANELİŞKR..............10bitti
TOSTİ.....................10
CİBEL......................10bitti
HATİCE...................10
BİRSEN...................10
ELAEZEL..................10
MİRANDA................10
FLAN.......................13

SELİNA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................33
BONCUK..................20
DERİN.....................20bitti
SEVTUN..................15bitti
TUĞÇE....................15
ALEYNA...................15
TURKUAZ................15bitti
BANUU....................10
KARDELEN...............10bitti
AFED......................10
KARDELEN49...........10bitti
GÜNEYCANAN..........10
DERDA....................10.
YETER....................10bitti
SUNGER..................10
HALE......................10
NANELİŞKR..............10bitti
CİBEL......................10bitti
GARİP.....................10
TOSTİ....................10
BANU......................10
BİRSEN..................10
ELAEZEL.................10
HATİCE..................10
MİRANDA...............10

derdam neden üstüne alınıp sıtemlı bı cvp yazdın anlamadım o düşünce sadece bana aıt degıl ama sen sadece benım msjımı alıntı yapmıssın kendı üstüne alınıp buda benım ılgımı cektı benım kastettıgım kısıler bellı ama tabı benı ılgılendırmez kımın gırıp kımın gırmedıgı herkes özgür böyle sıtem msjlarını görüncede ınan benımde gıresım gelmıyor bu topıge üzülüyorum çünkü :53:eger kastettıgım kısı sen olsaydın dün gecmıse ıyı baksaydın sana cvp yazmıstım görürdün kayle almadıgım kısıye cvp yazmazdım ama sen onu alıntı yapmak yerıne baska tarafını cekıp almıssın:59:benım yazdıgım yazı suydu:yazdıklarınada katılıyorum cnm hamıs arkadasların bazıları kendımızı kullanılmıs hıssettırıyorlar cok haklısın sözüm meclısten dısarı tabı burda sözüm meclısten dısarı kelımesı ve hamıs arkadaslardan bazıları kelımesı var dırek derda dememısım yanı neden üstüne alındın bende bunu merakettım cnmneyse bende senı severım bırcok konuda yardımcı oldun bana çoğu seyımı senınle paylastım ben sen hamıs oldugunda kendımmıs gıbı sevındım umarım bıdaha yalnıs anlasılmam hakkını helal et nedım yalnıs anladıysan kendıne dıkkat et :71:
KARDELEOŞUM cok sagol cnm benım adıma acıklama yapmıssın tanıyorsun benı nedım cnm:70:
derınım ınanmıyorum cnm ya ınankı cok sevındım ınsallah cnm o cızgı kıpkırmızı olur sabırsızlanıyorum senı hamıs lıstesıne almak ıcın:16:
ebusum dün gec gelmıssın cnm ya ınsallah yerlesme kanaması falandı o gördüğün derınımle patlatın bombayı ınsallah:54:
kayram hatırladım o duayı cnm yasın okurken her mümın kelımesınden sonra okunuyo sağol cnm:16:
sevtunum kuralları sıralamıssın aferın kız sana:46::46:
kardelnbhr dün gördüm cnm yazdıgını ınsallah buay gelır mınısın:71:
pelıncıgım senı cok ıyı görüyorum ve cok sevınıyorum ınankı rabbım enkısa zamanda melegını gönderır umarım oda ıkız olur ınsallah:54:
kızlar kacırdıgım oldusa kusurabakmayın cnm sıkkın adet olcam galıba sancım basladı:57:
canım dogrusun biraz abarttım renli yazı olabilir bebem :66::66::66::66::66::66:
Derinsu inşallah hamilesindir bu ay burdan aldığım ey iyi haber olucak bu :64: :64: :64:

Sevtunun listelediği şeylerede katılıyorum helal ossunnn:38:

Başkan kayram .:)))) simileylere dikkat edioruz bi kez de bana olmuştu öyle öpüyorum hepiniziii

mucuuruukkkkk :16: :16: :16: :16:
teşekkür ederim bence dogru yanlış bulanda olabilir ama neyse olay kapanmıştır ben nacizane fikrimi dedim:86::86::86::86::86::86:
selam kızlarr,sabah geçmişe göz attım hepsini okumadım ama okuduğum
alıntılarım siteyi kapattığım için gitmiş
eboşummm cnm ablammm bitanem,beni merak etme tamam mı biraz iyiyim bugun işe geldim...
sende üzülmüşsün kırmızıların geldi sanırım yanlış okumadıysam üzülme ablam vardır bi hayır
bunda da Rabbim başka dert vermesin... (aminnn)
kardeloşum,boncuğum bende özledim canlarım sizi
kardeloşum kırmızılar gelmiş cnm hayırlısı olsun hakkımızda herşeyde bi hayır vardır,
boncuğum umarım klomen bu ay işe yarar sende cnm bnm
derinim midende yara olabilir,eşimde de aynı şikayetler vardı stresten oluyormuş
genelde cnm Rabbim şifa versinn
kayram nam-ıdiğer tutiş bnm cnm çok konuşamasakta tanışmıştık sanırım...
kardelenbhrımm cnm aşılaman iptal olmuş ama sen çalışmalara devam et belki aşılamaya gerek kalmaz,bizim dileğimiz kalmaması tabii,inşaallah bu ay gelsin meleğinn
birsenim bebişini görmüşsün cnm maaşallah miniğimizee
tugcem ikili testin temiz çıkmış cnm gözün aydın darısı diğer annelerin başına inşaallahh
sevtunum evini ne renge boyayacağına krar verdin mi cnm,güle güle bebişlerinle otur inşallahh cnm
canancım cnm bnm de rahim ters ama engel değil dedi doktorum...
flanımm taaa ne zamandan beri yazıcam fırsatım olmadı kaza atlatmışsınız geçmiş olsun,
Allah daha kötüsünden korusunn
aleynam e vitamini,arı sütünü ve zeytinyağında inciri kullanın mutlaka çok farkediyor,ama hepsini bi arada değil
inciri yatarken yesin,e vitamini gün ortasında arı sütünüde sabah,ocak ayına kadar diye böyle dedim aslında incir kendi başına yeter
pelinim,yeterim,haticecim,afedim,selinam,cici35,elixsir,kardelen49um:)sibelcim,kızlarr sizler nasılsınız?
Unuttuklarım varsa kusura bakmayın kızlar aklımda kalan bu kadar :(zaten kafamda yerinde değil yaa neysee
tabi bunları dün yazıpta yollayamadım çünkü işyerinde netimiz gitti ve daha yeni geldi
şimdi dün konuştuklarınıza bakayım ben,biraz alakasız bi yazı oldu belki ama idare edin

kardeloşum çok tatlısın yaa Rabbim sana senin gibi bebişler nasip etsinn...

aminnnnnnnn aminnnnnnn

çok üzüldüm bende dün sabah okumuştum bu haberi,Rabbim dayanma gücü versin onlara

derinim cnm bnm inşaallah bu sefer oldu cnm bnm ya inan ççok sevindim kendim kalsam bu kadar sevinmem yeminle...yüzüm güldü sayende:16:

sevtuncum biraz abartmışsın bana göre yanlış anlaşılma olmasın,günlerdir hep bu konuya denk geliyorum sürekli tartışılıyor,burası paylaşım sitesi sonuçta tamam haklısın gerksiz konuşma olmasın ama renkli yazmayın demekle biraz abartmışsın ben arada yazıyorum mesela... böyle kurallarla bu topiğin tadı kalmaz bunu da söyliyim kimse de yanlış anlamasın,çoğu konuda haklısın ama doğruya doğru,neyse konu kapandı gitti

maşallahhh birsenimm maşallahhh

ablammm bitanemmm siteye girdim dün ama yazamadan çıktım
bitanem beni merak etme sen iyi olmaya çalışıyorum,Kuran okutacakmışsın Allah kabul etsin,bana da dua et ne olur biliyorm hep ediyorsn ama bu sefer ıslah etsin diye dua et kimin olduğunu biliyosun:(
bu arada tam adet olmadın sanırım inşaallah yerleşme kanaması falandır,coraspine devam et sen ne olur olmaz, teyze olmak istiyorum diyorsun inşaallah bu ay derinim de teyze yapacak bizi ama aynı zamanda annede olacaksın inşaallah kalbi temiz ablamm bnm bitanemsinnn sen de olmasan...

cnm bnm hayır olsun inşaallah,en kısa zamanda müjde verirsin bize...
afedim seninde yazını alıntılamıştım ama almamış,çok geçmiş olsun cnm sakın üzülme tamam mı hayırlısı herşeyin,verdiği ilaçta hem şekerini dengeliyor hem de yumurtlamanı ayarlıyor bildiğim kadarıyla...
bende önceki gün bi rüya gördüm anlatayımda yorumlayın kızlar,
bnm evim panjurlu önce onu belirtiyim,yatak odasının panjurlarını kapatmışım ama bi tanesini 10dk havalansın diye açıyorum sonra bi bakıyorum o açtığım taraftan en az 8-9kumru yuva yapmış minik mink o an ki sinirler panjurları geri açıyoum uçuyorlar ama sonra ölürler daha minkler diye geri kapatıyorum hemen geri geliyorlar hayır olsun inşaallahh

çok yazdım farkındayım ama okuyanların gözlerine sağlık...

canım tebrik ederim çok güzel dikkat etmişin kişilere al kupayı hakkettin:65::65::65::65::65::65:
:65::65::65:
nediyosun derişnim ya çift çizgimi hamişsin ozaman kuzum allahım sen büyüksün inşallah yaa ben hemen geçmişe bakmalıyım bunu görür görmez yazdım .ay cano kalbim durcak sanki :62::62::62:
ebrarım sen olmasan olmazdı burası millette kendini iyi hissedemezdi:66::66::66::66:

amanın derin hamilemi oley be darısı olmayanların başına bakta gör benim dedigim çıkıcak anladın sen onu:1::1::1::1: canlarım bu arada az girdim geçmişe şöyle bir baktım annem allah razı olsun köyü buruya taşımış sanki savaş çıkıcak he anam agladı :60::60::60::60::60::60:
ben gelebilirsem gelirim bebeler ama annem koymuyo şimdi bile bagırıyo gel o şeyin başından kalk diyo emir büyük yerden artık evime geçince daha rahat yazarım amanın sesi geliyo ben kaçtım işşallah gelebilirim gelemezsem duaya şimdiden amin diyorum pazartesi adet olucam ona göre ebrarcım özele yaz kaç tane okucagımı ona göre bakıyım anam başımdayken geçmişe gidemicem:57::57::57::57::57:

kuzum hepsini sen okuma olurmu ben şimdi ayarlama yapıcam kuzum kendime yazmıştım ama madem istiyosun selina için 13 tane oku olmazmı senin için olanı ben okurum balım
buarada niye korkuyosun canım korkulcak hiçbişey yok merak etme tamam dualarım seninle

kuzu yukardada yazdım 13 tane oku selin için olurmu diğerini ben okuycam inşallah
abla ben okundu 13 tane yazabılırsın ben alıntı yapıp yazcam sımdı karıscak yıne ondan sana soluyom bu arada nasıl korkmıyım be canımın ıcı yaaaa acısını dusunuyorum da o kadar degıl daha cok sonucunu dusunuyorum ama ıcımde garıp bır huzur var bakalım hayırlısı ınsallah temıs cıkar senı goremedım yıne bana cok ıyı gelıyosun bıtanem benımmm gelırsen ben burda olmasamda meseneden yaz olmazmı konusmam sart:76::76::76::76::76::76:
canım hiç iyi değilim sağ tarafım acayip ağrıyo sen nasılsın

canım gecmıs olsun yumurtalar catlasın catlasın da patlasın bebısler gelsınnnnnnn artık yaaaa:69::69::69::69:
kardelosum profummm ve cicişimm ben acısından korkmuyomm yaaaa sonucundan korkuyorum bıtanelerımmmm gercı ondan da accık korkuyom da neyse:18::18::18::18::18::18::18:
sevtunum bebem annene kavusmusundur herhalde gözun aydın canımmmm bızı unuttun ama:30::30::30:

beni özleyin anacım ben sizi çok özlücam sizleri çok seviyorum bunu bilin inanın çıkmak istemiyorum ama malesef yarında temizlik yapıcam bu kadın hiç acımaz ban yandım:1::1::1::1::1::1:

benii ösleyin gitmek zorundayım kayramcım canım strese girme birde bildigin duaları oku ben abdest almıştım namaz kılıp gittim allahım yardımcı olsun korkulucak bişey yok ben gene olsa gene çektiririrm bunu bil herşey bebek için canım benim:58::58::58::58::58::58::58::58::58::58:

kızlar selam ben geldim sağ tarfım acayip ağrıyo o ağrıyla uyuya kalmışım bişey sorucam sadece sağ tarafım çok ağrıyo böyle olunca o taraftaki yumurtamı çatlamış oluyo:43: soldakiler çatlamamışmıdır ki
canım,yumurta çatlaması öyle çok büyük ağrılarla olmaz ki,sakın stresten olmayasın,incecik bir sızı gibi olur,hatta bazen hissetmessin bile çatladığını,bu kadar takma,oluruna bırak birascık.
arkadaşlar merhaba uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum sizinle sevinip sizinle umutlanıyorum benim durumumda farklı değil ama bulunduğum şehirde şartlar hiçde iyi değil o yüzden bana istanbul yolu görünüyor.
yakınlarda gidebileceğin herhangi bir büyükşehir yok mu?

cici,sen kaç yaşındasın,ne kadarlık evlisin,biraz anlatsana kendini.

beni özleyin anacım ben sizi çok özlücam sizleri çok seviyorum bunu bilin inanın çıkmak istemiyorum ama malesef yarında temizlik yapıcam bu kadın hiç acımaz ban yandım:1::1::1::1::1::1:

benii ösleyin gitmek zorundayım kayramcım canım strese girme birde bildigin duaları oku ben abdest almıştım namaz kılıp gittim allahım yardımcı olsun korkulucak bişey yok ben gene olsa gene çektiririrm bunu bil herşey bebek için canım benim:58::58::58::58::58::58::58::58::58::58:

bebişim yaaa zaten sorun onda ben daha abdestlenemedım kı cok az kanamam var hala ve hıc dua okumadan gıtmek zorundayım canımın ıcın annene selamlar ellerınden opuyorum ban dua et anacım

abla ben okundu 13 tane yazabılırsın ben alıntı yapıp yazcam sımdı karıscak yıne ondan sana soluyom bu arada nasıl korkmıyım be canımın ıcı yaaaa acısını dusunuyorum da o kadar degıl daha cok sonucunu dusunuyorum ama ıcımde garıp bır huzur var bakalım hayırlısı ınsallah temıs cıkar senı goremedım yıne bana cok ıyı gelıyosun bıtanem benımmm gelırsen ben burda olmasamda meseneden yaz olmazmı konusmam sart:76::76::76::76::76::76:

canım gecmıs olsun yumurtalar catlasın catlasın da patlasın bebısler gelsınnnnnnn artık yaaaa:69::69::69::69:
kardelosum profummm ve cicişimm ben acısından korkmuyomm yaaaa sonucundan korkuyorum bıtanelerımmmm gercı ondan da accık korkuyom da neyse:18::18::18::18::18::18::18:
sevtunum bebem annene kavusmusundur herhalde gözun aydın canımmmm bızı unuttun ama:30::30::30:

canım sağol ama sağ tarafın ağrıması benim işime gelmiyoki ağ tüpüm yok ya önemli olan sol taraf ama o ataraftada ağrı yok

canım,yumurta çatlaması öyle çok büyük ağrılarla olmaz ki,sakın stresten olmayasın,incecik bir sızı gibi olur,hatta bazen hissetmessin bile çatladığını,bu kadar takma,oluruna bırak birascık.

yakınlarda gidebileceğin herhangi bir büyükşehir yok mu?

cici,sen kaç yaşındasın,ne kadarlık evlisin,biraz anlatsana kendini.

anlatayımm cnm izmirliyim 26 yaşındayım 3 ,5 senelik evliyim canım bebiş için yeni karar verdikk hayırlısıyla PKO bendee maleseff başkaa bilmekk istedigin atladıgım varmı taklımm :)

Back
X