Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ebuşum evet benim aklımda adet oluyomuşsun gibi kaldı cano leke falan sandım kusura bakma bitanem..sarı demiştin..inşallah gelmicek inşallahhh canım benim...

EBRAR cım ben dualarımı okudum <allahım kabul etsin inşallah.Bu arada sonuçlarım temiz çıktı iğneler işe yaramış çok şükür enfeksiyonum geçmiş :) Allahın izniyle bu gelecek adetimle başlayacağım tedavime :86: :54:
canım ağzına yüreğine salık
buarada gözünaydın tatlım çok şükür sıkıntı kalmadı inşallah hayırlısıyla başlarsın tedavine yada önce gelir meleğin sen beni haberdar et olurmu dua için
canım arkadaşlarım ben çıkıyorum iyi geceler kuran okuyucam sizlerede dua edicem
allahım kabul etsin gönlüne göre versin tatlım
bazı alıntılarım karışmış canlar inşallah anlaşılıyodur...çok uzun olanları hep kısaltırım ben o yüzden karışıyo bazen .

bu arada benim sol tarafım çok agrıyo kızlar..adet olacagımdan mı acaba yaa off..bi kütle var sanki orada:(((belkimde bebiştir heee:))
kuzu alıntı karıştığı için onu almadım
sen aslında hata ettin erken yaptın cano stres oluyosun üzülüyorum
dilerim adet olmazsın bebişin seninledir dua ediyorum kuzum allahım senin yüzünü tez vakitte güldürsün
canımm geçmişş olsunn :71: hımm rüyan umarım güzeldir hayır olsun inaşşahh

canım bozma moralini herşeye çare varr sıkılmaa ama tamm mıı herşeyin hayırlısııı :69:

canım benim yarınmı çektiriyosunn hadi hayırlısııı ama kasma kendinii bakk görüceksinn herşeyy güzell olucakkk :70:

kesinliklee canımm allahtan ümit kesilmezz tabii bekle bakalım kanda çıkar belki testten teste farkeder kan en iyisii taabikiii hadi bakalım hayırlısı :emir_bebek:

kardelenim nasılsın taklımm :70: ewet kızlar bende kardelene katılıyorumm üzülmeyinn bukadar

ablamm h.b :69: nasılsınn .... umarımm ablamm öledir 3 gündür çekiyorum bu agrıyıı hayırlısı bakalımm

turkuaz ,sevtunum kardelenbhrım,ugurboncugum , elixsirimmmm :) ,yetercimm ,pelin kızlar siz nasılsınzz ?
canım inşallah öyledir ya allahım gönlüne göre versin sende uzun zamandır bekliyosun
inşallah bu bekleyiş buay son bulur
beni özleyin anacım ben sizi çok özlücam sizleri çok seviyorum bunu bilin inanın çıkmak istemiyorum ama malesef yarında temizlik yapıcam bu kadın hiç acımaz ban yandım:1::1::1::1::1::1:

benii ösleyin gitmek zorundayım kayramcım canım strese girme birde bildigin duaları oku ben abdest almıştım namaz kılıp gittim allahım yardımcı olsun korkulucak bişey yok ben gene olsa gene çektiririrm bunu bil herşey bebek için canım benim:58::58::58::58::58::58::58::58::58::58:

sevtun işin zor bacım kolay gelsin
buarada rejimini boz azcık be okurular yenmezmi bacım :9:
hadi çok öptüm

canım ağzına yüreğine salık
buarada gözünaydın tatlım çok şükür sıkıntı kalmadı inşallah hayırlısıyla başlarsın tedavine yada önce gelir meleğin sen beni haberdar et olurmu dua için

allahım kabul etsin gönlüne göre versin tatlım

kuzu alıntı karıştığı için onu almadım
sen aslında hata ettin erken yaptın cano stres oluyosun üzülüyorum
dilerim adet olmazsın bebişin seninledir dua ediyorum kuzum allahım senin yüzünü tez vakitte güldürsün

canım inşallah öyledir ya allahım gönlüne göre versin sende uzun zamandır bekliyosun
inşallah bu bekleyiş buay son bulur

sevtun işin zor bacım kolay gelsin
buarada rejimini boz azcık be okurular yenmezmi bacım :9:
hadi çok öptüm

canım benim Allah razı olsun..gelde msn de iki laf edek yatıcam..benim adam yatak diyo uykusu gelmiş..:))
herkese iyi geceler..kimse kalmadıgı için msn e davet ettim canlar..

slm ablacım ben bu ara çok yoğundum ayetel kürsileri okuyamadım ve bugünde regl oldum burda yakaladığım iiiii oldu seni haber vereyim dedim
canım hayırlısı olsun inşallah ben başkasına veririm sorun değil haber verdiğin iyi oldu
sen nasılsın buarada
selam kıslar iyi geceler herkese..son reklama girdi galiba dizim:)bi bakayım dedim size.
nanelim çok üzüldüm cnm başınız sagolsun...bilirim genç birini kaybetmenin acısını..Allah sabır versin eşine:((

ebrarım selam canım...son sözü demişsin sagol..valla daral geldi bana yaa.
selam kuzu nasılsın daha iyisin inşallah
ay banada ya yiter diyorum artık :27:
ebuşum evet benim aklımda adet oluyomuşsun gibi kaldı cano leke falan sandım kusura bakma bitanem..sarı demiştin..inşallah gelmicek inşallahhh canım benim...
yok kuzum ya nekusuru olabilir yanlış anlaşma valla herzamanki gibi gecikti işte bakalım sonu ne olcak cano
varım ebrarcım malesefff:60::60::60:

neyse hepinizi öptüm hayırlı gecelerrr:16:

niye malesef tatlım ??
neyse iyi uykular sanada öptüm

DERYA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................28bitti
BONCUK..................15bitti
DERİN.....................15bitti
SEVTUN..................15bitti
TUĞÇE....................15
AFED......................15
ALEYNA..................10
TURKUAZ................10bitti
SELİNA...................20bitti
KARDELEN...............15bitti
DERDA....................10
YETER.....................15bitti
GÜNEYCANAN...........10bitti
HALE.......................10
SUNGER..................10
GARİP.....................10
BANU......................10bitti
KARDELEN49............10bitti
NANELİŞKR..............10bitti
TOSTİ.....................10bitti
CİBEL......................10bitti
HATİCE...................10
BİRSEN...................10
ELAEZEL..................10
MİRANDA................10bitti

SELİNA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................30bitti
BONCUK..................20bitti
DERİN.....................20bitti
SEVTUN..................15bitti
TUĞÇE....................15
ALEYNA...................15
TURKUAZ................15bitti
BANUU....................10bitti
KARDELEN...............10bitti
AFED......................10
KARDELEN49...........10bitti
GÜNEYCANAN..........10bitti
DERDA....................10.
YETER....................10bitti
SUNGER..................10
HALE......................10
NANELİŞKR..............10bitti
CİBEL......................10bitti
GARİP.....................10
TOSTİ....................10bitti
BİRSEN..................10
ELAEZEL.................10
HATİCE..................10
MİRANDA...............10bitti
DERYA...................13bitti

:
4 yıllık evliyiz 5 ay korunduk ondan sonrada doktor doktor gezdik yumurtalarım tembel adet olamıyorum ilaçla olup iğneyle çatlatıyorlar ama nafile iki kere aşılama yaptık ama bir kez daha denemeyi düşünmüyorum tüp bebek düşünüyoruz ama bilmiyorum aksilik bu ya 4 aydır adıyamana geldik eşimin işi dolayısıyla burdada sadece 1 özel hastane 1 kadın doğum ve devlet hastanesi var işim sandığımdanda zor.

cnm inş bugün girersinde yazdığımı okursun bende 7 senelik ewliyim 2 sene istemedik 5 senedir olmuyo bebişimiz yumurtalarım tembelleşmiş pco dendi banada.5 senedir mücade ediyoruz ama ben pco ya karşı soğan suyunu duydum bende içtim ve 7 ay önce hamile kaldım ama 1 aylıkken bebeğim düştü:2:şimdi yine içiyorum 1 hafta olmuyo dr gittiğim yine sordum dr'a yumurtalarımın durumu nedir diye bana bir sorun yok herşey gayet normal dedi sanada tavsiyem sende dene..soğan suyundan sonra her muayanede pco duymadım hiç.ayrıca aşılama ilaç iğne bir sürü yollardan bende geçtim tatlım ama işte artık gitmicem soğan suyunu içicem dedim ilk içtiğimde ve o ay hamile kaldım.yani seninle durumumuz aynı gibi banada 2 aşılama daha yaparız olmazsa tüp bebek merkezine yönlendiricem sizi dedi ama rabbim nasip etti hamile kaldım gerek kalmadı tedaviyide kesti hatta doktor hamile kalabiliyosun dedi.yani ben bunu önce rabbime sonrada rabbimin verdiği şifayla soğan suyuna borçluyum.:71::71::71:

nanelım basın sagolsun mekanı cennet olsun cnm cok üzüldüm :5:
kayram bgn hsg cekılıyormus hadı bakalım hayırlsıı cnm umarım benım basıma gelenler gelmez cabucak bıter ve mutlu bı sekılde cıkarsın odadan:16:
mıranda tedavıye baslıyormussun hadı hayırlısı cnm umarım tutar ınsallah:49::71:
derınım o testlere güvenme cnm ınsallah vardır bısıyler ınsallah:54:
öptüm sızlerı görüşmek üzere:38:

0235.gif
civciv13uc6.gif
0235.gif

HAYIRLI UGURLU OLSUN
bsm.gif

0090.gif
0003.gif
ARALIK AYI LİSTEMİZ
0003.gif
0090.gif

QUEEN_BEE35-----------------------------------------------------------------------------------4 ARALIK:65:
AFED---------------------------------------------------------------------------------------------7 ARALIK:24:
NANELİŞEKER-----------------------------------------------------------------------------------8 ARALIK:103:
GUNEYCANAN-----------------------------------------------------------------------------------10 ARALIK:87:
DERINSU----------------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK:78:
UGURBONCUGUM--------------------------------------------------------------------------------25 ARALIK:97:
FLAN--------------------------------------------------------------------------------------------20 ARALIK:94:
SEMRAOZSOY-----------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK:91:
SEVTUN2----------------------------------------------------------------------------------------27 ARALIK:86:
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK:128:
GUL-TAMER-------------------------------------------------------------------------------------?? ARALIK:39:
SUNGER-----------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK:65:

0090.gif
0003.gif
OCAK AYI LİSTEMIZ
0003.gif
0090.gif

ZEYNEPKAYGİN-----------------------------------------------------------------------------------4 OCAK:3:
YETERRRRR---------------------------------------------------------------------------------------6 OCAK:66:
TURKUAZ------------------------------------------------------------------------------------------9 OCAK :54:
ALEYNA------------------------------------------------------------------------------------------10 OCAK:109:
KAYRAM-----------------------------------------------------------------------------------------16 OCAK:62:
SAMYELİ26--------------------------------------------------------------------------------------17 OCAK:17:
SELİNA23----------------------------------------------------------------------------------------18 OCAK:82:
KARDELEN5223----------------------------------------------------------------------------------19 OCAK:108:

0090.gif
civciv14.gif
HAMıŞLERıMıZ
civciv14.gif
0090.gif

BERSUU----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
AZİZE-------------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
GÜNDOĞMADAN--------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
GELINCIK---------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
BİRSEN-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
DİDGOK-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
TUGCAL----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
DERDANUR--------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
BULUT83----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
E-S-R-A-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:

baby_chicken-53.gif
civciv3pm9.gif
civcivko3.gif
0003.gif
0002.gif
0001.gif
0003.gif
civcivko3.gif
civciv3pm9.gif
baby_chicken-53.gif

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
günaydın kızlar hepinize hayırlı sabahlar.ben iyiyim sizlerde iyisiniz inş.fazla kalamıcam bugun aşure yapıcaz buyrun gelin kızlar.hoşçakalın kendinize ii bakın öptüm herkesii:79:

kızlar,ilk ben yazdım,sonuda ben yazim müsadenizle,hiç kimseye kural koymak gibi bir niyetle yazmadım,haddimde değil ayrıca,sadece biraz daha
İLGİLENİLEBİLİR demek istedim,demez olaydım,işlerin bu safhaya gelmesinden çok mutsuzum.

:

cnm inş bugün girersinde yazdığımı okursun bende 7 senelik ewliyim 2 sene istemedik 5 senedir olmuyo bebişimiz yumurtalarım tembelleşmiş pco dendi banada.5 senedir mücade ediyoruz ama ben pco ya karşı soğan suyunu duydum bende içtim ve 7 ay önce hamile kaldım ama 1 aylıkken bebeğim düştü:2:şimdi yine içiyorum 1 hafta olmuyo dr gittiğim yine sordum dr'a yumurtalarımın durumu nedir diye bana bir sorun yok herşey gayet normal dedi sanada tavsiyem sende dene..soğan suyundan sonra her muayanede pco duymadım hiç.ayrıca aşılama ilaç iğne bir sürü yollardan bende geçtim tatlım ama işte artık gitmicem soğan suyunu içicem dedim ilk içtiğimde ve o ay hamile kaldım.yani seninle durumumuz aynı gibi banada 2 aşılama daha yaparız olmazsa tüp bebek merkezine yönlendiricem sizi dedi ama rabbim nasip etti hamile kaldım gerek kalmadı tedaviyide kesti hatta doktor hamile kalabiliyosun dedi.yani ben bunu önce rabbime sonrada rabbimin verdiği şifayla soğan suyuna borçluyum.:71::71::71:

gül kızz bu soğan suyunu nasıl yapıyorsun bizede tarif etsene yapılışınıı bu ay deneyekm deniyeyim bendeeee

bu ara slmm arkadaşlarrrrr

:18:
kızlar selam ben geldim sağ tarfım acayip ağrıyo o ağrıyla uyuya kalmışım bişey sorucam sadece sağ tarafım çok ağrıyo böyle olunca o taraftaki yumurtamı çatlamış oluyo:43: soldakiler çatlamamışmıdır ki
canım inş bebişin bu ay gelir canım hayırlısıyla... güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum:54:
arkadaşlar merhaba uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum sizinle sevinip sizinle umutlanıyorum benim durumumda farklı değil ama bulunduğum şehirde şartlar hiçde iyi değil o yüzden bana istanbul yolu görünüyor.
hoşgeldin canım aramıza...inş en kısa zamanda hayırlısıyla gelir bebişin...
beni özleyin anacım ben sizi çok özlücam sizleri çok seviyorum bunu bilin inanın çıkmak istemiyorum ama malesef yarında temizlik yapıcam bu kadın hiç acımaz ban yandım:1::1::1::1::1::1:

benii ösleyin gitmek zorundayım kayramcım canım strese girme birde bildigin duaları oku ben abdest almıştım namaz kılıp gittim allahım yardımcı olsun korkulucak bişey yok ben gene olsa gene çektiririrm bunu bil herşey bebek için canım benim:58::58::58::58::58::58::58::58::58::58:
sevtunum gözünaydın canım annen gelmiş ne güzel...bizde seni özliycez ara sıra ugra ama ...kolay gelsin canım allaha emanet ol öptüm:16:
EBRAR cım ben dualarımı okudum <allahım kabul etsin inşallah.Bu arada sonuçlarım temiz çıktı iğneler işe yaramış çok şükür enfeksiyonum geçmiş :) Allahın izniyle bu gelecek adetimle başlayacağım tedavime :86: :54:
temiz cıkmasına sevindim canım inş tedavisiz gelir bebişin...
bazı alıntılarım karışmış canlar inşallah anlaşılıyodur...çok uzun olanları hep kısaltırım ben o yüzden karışıyo bazen .

bu arada benim sol tarafım çok agrıyo kızlar..adet olacagımdan mı acaba yaa off..bi kütle var sanki orada:(((belkimde bebiştir heee:))
dernim obur alıntın uzun oldugu icin bunu alıntı yaptım...canım hakkında hayırlısı olsun inş seninledir minişin...evet tatlım ya ben böyle rüyaları sık sık görmeye başladım inş hayra cıkar rüyalarım...
meraba canım, işim yoğun olduğu için pek uğrayamıyorum en son duayı okuduğumu haber vermek için uğramıştım, kurallar koyulduğunu da öğrendim o zaman... bilmiyorum hala devam ediyor mu o kurallar ama, ben işyerinde çok fazla neti açamıyorum zaten işimiz çok sıkıntılı akşamları eve gelince de yemek, bulaşık, ortalığın tertip düzeni derken ancak bu saatlerde nete vakit kalıyor. ve çok yorgun bi halde açtığım için son 1-2 sayfayı ancak okuyup kapatıyorum, hatta bazı akşamlar hiç açamıyorum bile. şimdide 1-2 sayfa okudum devamını da okumak isterdim ama yorgunum, gözlerim kapanıyor...
inşaallah güzel haberler, yeni hamişler vardır topikte...

biz dün bi akrabamızı kaybettik, 36 yaşında toprağa verildi. 2 yetimi kaldı geride, birde gözü yaşlı ablamız. ''ben sensiz ne yaparım, nasıl dayanırım hasretine'' diye bir ağlayışı vrdı ki, hepimizi de ağlattı... ölüm takdiri ilahi biliyoruz da, sanki her ölüm bize erken gibi geliyor. onun çok hayalleri vardı çocuklarıyla, eşiyle yapmak istediği ama yarım kaldı hayaller.... bişeyleri isterken hayırlısını ver Allahım demeyi unutmamak lazım..
Allah hakkımızda hayırlı olanı versin. Bizleri de verdiğine razı olan kullardan eylesin
hayırlı geceler arkadaşlar. dua ile....
canım sen calışıyosun tabiki uzun uzun yazman zor olur biz seni anlayabiliriz söylenenleri ustune alınma alıntı alıp yazabilen yazsın ebrarımında dedigi gibi kımseye zorlama yok neyse bu arada basınız sagolsun nanelim allah ailesine sabır versin...
slm canlar nasılsınız görüşmeyeli ben ayetel kürsileri okudum rabbim kabul etsin
spora başladım dün kızlar cok ii geldi dahada iyi olur inş. pekte vaktim olmuyor topiğe girmek için var mı yeni haberler :82:
iyiyiz canım sende iyisindir inş görünmüyosun epeydir...:16:
HATİCE arkadaşımız adet olduğu için okuyamamış ayetel kürsileri okumak isteyen olursa bana bildirsin lütfen

günaydın kızlar hepinize hayırlı sabahlar.ben iyiyim sizlerde iyisiniz inş.fazla kalamıcam bugun aşure yapıcaz buyrun gelin kızlar.hoşçakalın kendinize ii bakın öptüm herkesii:79:
iyiyim canım sagol...kolaygelsin selinacım yemiş kadar oldumbende seni öpüyorum:54:
pelin ciciii hoşgeldiiniiiisssss nasılsınızzzz kızlarrrr:23: :23: :23: :23:
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın...
:34:selam günaydın kızlar gününüz aydın olsun :29:

hoşgeldin canım senınde günün aydın olsun

bu arada alıntıları alıp yazmam uzun sürdü...evde de cok işim var kalamıycam kızlar sonra görüşürüz inş...ebrarım ayetel kürsilerden bende okuyabilirim canım haberin olsun...kayracım seni unutuyodum az kalsın inş rahım filmin temiz cıkacak rahat ol canım... güzel haberlerini bekliyoruz:38:

kızlar merhaba
ÖNCELİKLE HSG CEKILDI VE YARIM SAAT ICINDE ALDIM SONUCU EVET COK SORUN DEGILMIS EVET AGRILI AMA DAYANILMAYACK GIBI DEGIL
MUTLU AYRILDIM DEMEYI COK ISTERDIM AMA MALESEF PERDE VAR VE COK DERIN NEREDEYSE RAHIMI IKYE BOLMUS DIYEBILIRIM BU ARADA DIGER BIR SIKINTIM SOL TUPUM DE KAPALIYMIS ARKADASLAR SAG ACIK DOKTOR BUNUN COK ONEMLI OLMADIGINI SAG TUPLEDE HAMILE KALABILECEGIMI SOLEDI AMA BEN COK AMA COK UZULDUM INANILMAZ KOTUYUM BANA TURKIYE YOLU GOZUKTU YINE AMELIYAT OLCAM ARTIK KACINILMAZ AKSAM DOKTORUMLA BI KONUSAYIMDA. BIR DE DOGUMDAN SONRA ERKEN DOGUM MU DERSINIZ DUSUK MU DERSINIZ BILMIYORUM AMA BUNUN NEDENINI ARASTIRMAK ICIN BAZI TESTLER ISTEMISTI BENDE YAPTIRMISTIM TAHLILLERI ANNEM DE ALMIS SUNUCUNU MTHFR A1298C GIBI BISEY GALIBA HETEROZIGOT SAPTANMISTIR VE GENETIK DEGILDIR YAZIYO ANNEMIN TAHLILDEN OKUDUGU KADARIYLA BU BOLE MUHTEMELEN KAN PIHTILASMASIYLA ILGILI BISEYLERDE OLABILIR BENDEKI BU SANS OLDUKTAN SONRA OLUR ZATEN COK UZGUNUMM HEMDE COKKKK BEBEGIM DEMEKKIYERI RAHAT OLMADIGI ICIN DUSMUS KESKE HAMILE OLMADAN CEKTIRSEYDIM BIDE KIZLAR AMELIYAT FALAN KURTAJ DA OLDUM BU KADAR COK OYNANAN AFEDERSINIZ AMA KURCALANAN RAHMIM DE ARTIK GEBELIK OLUSURMU OLUSSA DA DEVAM EDERMI BILEMIYORUM ARTIK BIKTIM TUM BUNLARDAN SADECE ÖLMEK ISTIYORUM KI ESIM EN AZINDAN BASKA BIRINDEN DE OLSA BABA OLSUN ALLAHA EMANET OLUN GREMESSEM YADA GECMISI OKUYAMASSAM KIZMAYIN CUNKU COK KOTUYUM

kızlar merhaba
ÖNCELİKLE HSG CEKILDI VE YARIM SAAT ICINDE ALDIM SONUCU EVET COK SORUN DEGILMIS EVET AGRILI AMA DAYANILMAYACK GIBI DEGIL
MUTLU AYRILDIM DEMEYI COK ISTERDIM AMA MALESEF PERDE VAR VE COK DERIN NEREDEYSE RAHIMI IKYE BOLMUS DIYEBILIRIM BU ARADA DIGER BIR SIKINTIM SOL TUPUM DE KAPALIYMIS ARKADASLAR SAG ACIK DOKTOR BUNUN COK ONEMLI OLMADIGINI SAG TUPLEDE HAMILE KALABILECEGIMI SOLEDI AMA BEN COK AMA COK UZULDUM INANILMAZ KOTUYUM BANA TURKIYE YOLU GOZUKTU YINE AMELIYAT OLCAM ARTIK KACINILMAZ AKSAM DOKTORUMLA BI KONUSAYIMDA. BIR DE DOGUMDAN SONRA ERKEN DOGUM MU DERSINIZ DUSUK MU DERSINIZ BILMIYORUM AMA BUNUN NEDENINI ARASTIRMAK ICIN BAZI TESTLER ISTEMISTI BENDE YAPTIRMISTIM TAHLILLERI ANNEM DE ALMIS SUNUCUNU MTHFR A1298C GIBI BISEY GALIBA HETEROZIGOT SAPTANMISTIR VE GENETIK DEGILDIR YAZIYO ANNEMIN TAHLILDEN OKUDUGU KADARIYLA BU BOLE MUHTEMELEN KAN PIHTILASMASIYLA ILGILI BISEYLERDE OLABILIR BENDEKI BU SANS OLDUKTAN SONRA OLUR ZATEN COK UZGUNUMM HEMDE COKKKK BEBEGIM DEMEKKIYERI RAHAT OLMADIGI ICIN DUSMUS KESKE HAMILE OLMADAN CEKTIRSEYDIM BIDE KIZLAR AMELIYAT FALAN KURTAJ DA OLDUM BU KADAR COK OYNANAN AFEDERSINIZ AMA KURCALANAN RAHMIM DE ARTIK GEBELIK OLUSURMU OLUSSA DA DEVAM EDERMI BILEMIYORUM ARTIK BIKTIM TUM BUNLARDAN SADECE ÖLMEK ISTIYORUM KI ESIM EN AZINDAN BASKA BIRINDEN DE OLSA BABA OLSUN ALLAHA EMANET OLUN GREMESSEM YADA GECMISI OKUYAMASSAM KIZMAYIN CUNKU COK KOTUYUM

canım neden böle konusuyorsun:14:

tühlerim diken diken olduuuu:14:

bende cok üzüldüm ama perde ameliyat edilir yaa üzülme bu kadar sabır sabır sabırrr:14:

evet aslında dünyada cocuk herşey demek değil sadece bizle aceleciyiz zamanı gelince olur zaten :14:

kim bilir bende ne dert varr:14:

ama ne yapalım sabretmektan baska çaremizz yok lütfen üzülme

ölmekte isteme:20:

zamanı geldiğinde hepimiz ölücezzz:19:

sonuzta tedavisi vardır bak sen okadarda olsa taddın bebeğinin hareketleriniz vs. ama ben okadar bile hissedemeden düşüyo bebeklerim:14::14::14:

ölemk istesem ben isterim:59:

lütfen üzülmeeee

kızlar merhaba

canım benim kıyama sana düşünme böğle kötü şeyler mevlam nelere kadir ona güzen bol bol dua et
canım benim okadar iyi anlıyorumki seni ama sorunların tedavisi olmıycak şeyler değil benim teyzemde tek tüple hamile kaldı onunda sorun vardı rabbim dilerse herşeh olur
bak içini rahatlatırmı bi,lmem ama burda bir komşumuz var 3 tane düşüğü var ve ansonuncuyu iyi kürtaj edemedikleri için sezeryana aldılar tekrar şimdi bir yaşında bbeği var rabbim ol derse olur canım benim üzülme dualarım siznle

Back
X