Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ya bilmiyomki..açıyodum başka sürüm falan dedi o yüklenmiş..o da çaılmıyo sinir oldum..başka yüklemeye çalışıyom ama onu yükliyim derken uykum geldi yafff.evet cano kesildi ya.duş bile almadım kesilmesin diye ama kesildi bilmiyom sökülür inş karnıma agrı yaptı çok:((

neyse bitanem ben yatayım..koriş açıkta uyuyo kaldırınca kalkmıyo...1i geçti saat zaten..sende uykusuz kalma canım benim yorgunsun hem...çok öptüm ALLAHA EMANET OL kuzum...:54:

ya bilmiyomki..açıyodum başka sürüm falan dedi o yüklenmiş..o da çaılmıyo sinir oldum..başka yüklemeye çalışıyom ama onu yükliyim derken uykum geldi yafff.evet cano kesildi ya.duş bile almadım kesilmesin diye ama kesildi bilmiyom sökülür inş karnıma agrı yaptı çok:((

neyse cano sağlık olsun uykun geldiyse yat ama gelmediyse burdan konuşuruz sorun değil
hayret ya ilginç bidurum olmadı yarın baktırırsın kanda olmazmı cano

bilmiyomki cano dedigim gibi salı doktora gidersem kan testi isterim gelmezse tabi daha..şuanda bişey yok..o parçalar endişelendiriyo gerçi..acaba bişey olduda düşürüyomuyum:(

bilmiyomki cano dedigim gibi salı doktora gidersem kan testi isterim gelmezse tabi daha..şuanda bişey yok..o parçalar endişelendiriyo gerçi..acaba bişey olduda düşürüyomuyum:(

canom kötü düşünme ozaman allah korusun çok sancı oluyoya
bilmiyorumki valla inşallah değildir

inşallah canım :( neyse tekrar öptüm kuzu görüşürüz yarın kısmetse.bu arada kardeşçigin de gelmiş sevindim..bol bol dertleşirsiniz artık...öptüm kuşum...:38:

alıntın uzun olunca almamıştım ensona yazarım dedim unuttum kuzum saol canımın için bugünüde atlattık
sen nasılsın bitanem

grip cimm oncelıkle allah sabır versınnn allah ıslah etsın ne dıyım kaynananı durumun cok zor canım hepımız bu tıp seylerle karsılasıyoruz cogu zaman senı cok ıyı anlıyorum sabretmeye calıs ama gercekten yeterınce derdın yetıyo zaten kımsenın de uzmesıne ızın verme allah yardımcın olsun canım bebıs ıcın de ınsallah bı sorun yoktur
canımın ıcı ablam bıraz daha ıyıyım sukur sorunların hepsını bır arada dusununce musluklar acılıyo da aşmam gerekenlerı teker teker aşmaya karar verdım önce hamile kalabilme sorununu halletmeliyim daha sonra bebek için de dua etmeli ve doğmasını beklemeliyim zorlu bir süreç ama allah bilir diyorum artık eşime dedim bi 10 sene deneriz olmadı velat ediniriz allahım o noktaya getirmez inşallah allah derdi veriyo da sabrını da veriyomus dermanı da onda zaten bakalım doktor ne dicek turkıyeye gıdınce.sende cok yoruldun bu aralar bıraz dınlen ıstersen allaha emanet ol ablam
derinimm içimden benim de geçti canım inşallah düşük falan değildir de yerleşme kanaması falandır
hayırlısı olsun tekrar kayıp yasamanı asla ıstemem canımın ıcı rabbım korusun haberını takıp etcem sureklı yaz haberlerını bebısım optum canım arkadasım
kardelosla duaya geldıgınde konusmustum aksam gelemeyebılırım demıstı ama okudum gecmısı gozlerım senı aradı profummm nerdesınnn yaaaaaa
ben ara ara gırıp gızlı gızlı yazmaya calıscam hepınız saglıcakla kalın
boncugum bu arada saol canımın ıcı rabbım hepımıze nasıp etsın o guzel duyguyu
opuyorum hepınızı

0235.gif
civciv13uc6.gif
0235.gif

HAYIRLI UGURLU OLSUN
bsm.gif

0090.gif
0003.gif
ARALIK AYI LİSTEMİZ
0003.gif
0090.gif

QUEEN_BEE35-----------------------------------------------------------------------------------4 ARALIK:65:
AFED---------------------------------------------------------------------------------------------7 ARALIK:24:
GUNEYCANAN-----------------------------------------------------------------------------------10 ARALIK:87:
UGURBONCUGUM--------------------------------------------------------------------------------25 ARALIK:97:
FLAN--------------------------------------------------------------------------------------------20 ARALIK:94:
SEMRAOZSOY-----------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK:91:
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK:128:
GUL-TAMER-------------------------------------------------------------------------------------?? ARALIK:39:
SUNGER-----------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK:65:

0090.gif
0003.gif
OCAK AYI LİSTEMIZ
0003.gif
0090.gif

ZEYNEPKAYGİN-----------------------------------------------------------------------------------4 OCAK:3:
NANELİŞEKER-------------------------------------------------------------------------------------4 OCAK:103:
YETERRRRR---------------------------------------------------------------------------------------6 OCAK:66:
ELİXSİR-------------------------------------------------------------------------------------------7 OCAK:91:
TURKUAZ------------------------------------------------------------------------------------------9 OCAK :54:
ALEYNA------------------------------------------------------------------------------------------10 OCAK:109:
KAYRAM-----------------------------------------------------------------------------------------16 OCAK:62:
SAMYELİ26--------------------------------------------------------------------------------------17 OCAK:17:
SELİNA23----------------------------------------------------------------------------------------18 OCAK:82:
KARDELEN5223----------------------------------------------------------------------------------19 OCAK:108:
SEVTUN2-----------------------------------------------------------------------------------------24 OCAK:86:
DERINSU------------------------------------------------------------------------------------------24 OCAK:78:

0090.gif
civciv14.gif
HAMıŞLERıMıZ
civciv14.gif
0090.gif

BERSUU----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
AZİZE-------------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
GÜNDOĞMADAN--------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
GELINCIK---------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
BİRSEN-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
DİDGOK-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
TUGCAL----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
DERDANUR--------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
BULUT83----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
E-S-R-A-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:

baby_chicken-53.gif
civciv3pm9.gif
civcivko3.gif
0003.gif
0002.gif
0001.gif
0003.gif
civcivko3.gif
civciv3pm9.gif
baby_chicken-53.gif

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
derınım hayırlısı cnm neyapalım vücudumuz bızle dalga gecıyor suan benımkıde öyle ınsallah buay olucak bıtanem ınsallah:54:
garıpcıgım hıc üzülme cnm aynı seylerı bızde yasıyoruz güçlü ol sankı cocuk gökten ınıyor tövbe tövbe sen canını hıc sıkma olurmu bgn böyle olucaksın:49:görücek o kaynanatörün de:41:
turkuazım kırmızılarım sagolsun heray benı yalnız bırakmıyorlar ayın 7 günü yokluyorlar benı:9:su halıme bak sıyırdım artık bende :27:hayırlısı rabbımden nedıyelım:71:
ebusum kardesın gelmıs gözün aydın cnm:46:
kayracıgım ha söyle güçlü ol hepsını hep beraber asıcaz ınancımızı kaybetmıyelım olucak olucak:emir_bebek::emir_bebek::49::49::46:
elixsircigim tatlım doktormu verdı sana klomenı ama sen nekadarlık evlısınkı erken degılmı tabı doktor daha ıyı bılır ınsallah buay vesılen olur klomende verırsın müjdeyı:16:
kardelen49 ben öyle eltının varya görmemıs neolcak :57:ay sınırlendım bacım okuyunca kusurabakma bunları yapan ınsaların allah korkusu yok ben buna ınanıyorum verende alanda ALLAH onu bılmıyorlar neyse hamıleymıs ınsallah saglıcakla kucagına alır nedım:26:

Son düzenleme:
ebrarım kardeşin gelmiş canım gözünaydın...kac gündür karşılaşamıyoruz senle ben gündüz giriyorum sende bu aralar cok yogundun gecede giremiyorum canım özledim seni kendine iyi bak cok öpüyorum seni...

derinim sende benim gibi olmuşsun bende ılk adet oldum sandım sonra bişey gelmeyince test yapmıştım ondan sonrada kanamam devam etmişti...inş seninki yerleşme kanamasıdır hakkında hayırlısı neyse o olsun canım arkadaşım dualarım seninle kocaman öpüyorum seni...

garipcim üzülme canım takma kafana kayınvalideler yaşlı oldukları icin farklı düşünüyolar...inş oda sana söyledigi sözlerden pişman olur birgün bide kendini o kadar ezdirme canım yeri geldimi cevap ver benim kaynanam başka bi kadının cocugu olmuyo diye zuriyeti yok dedi...bende hemen cevap verdim oyle bişey degil dedim rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur bu bizim elimizde olan bişey degil diyince hemen haklısın filan dedi...sende kırmadan cevap verebilirsin canım...inş en kısa zamanda hayırlısıyla saglıklı gelir bebişin...

günaydın kızlar hayırlı haftasonları herkeze kimsecikler yok... neyse bende cıkıyım bari sonra görüşürüz inş...:54::54:

selam kızlar hayırlı haftasonları diliyorum.ben iyiyim sizlerde iyisiniz inş. ama kalamıyorum anneme gidicem.hepinizi öptüm hoşçakalın.:79:

yeni hormon sonuçlarım

ft4 16.2
tsh 4.260
lh 6.2
fsh 3.9
estradiol 41.2
prolaktin 11.8

geçen seneki hormon sonuçlarım

tsh 2.88
lh 8.23
fsh 4.21
estradıol 39
prolaktin 18.26

kızlar değerlerim için bilgisi olanlar bi yorum yaparmısınız geçen senekiyle yeni yaptırdımın arasında çok fark var gibi geldi bana sizce bu durum iyimi kötümü bi yorum yapın dr a gösteremedim bütün sonuçlarını al ondan sonra değerlendiricez dedi yaffff merak ediyorum :14::14::14::14::14:

Back
X